Sayfa 24 / 68 İlkİlk ... 14222324252634 ... SonSon
691 ile 720 arası toplam 2020 sonuç

Konu: Bursaspor Transfer Haberleri | Stoch ve Hosogai

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adamın son 2 yıldaki istatistikleri çok iyi faydalı olur bence Bursaspor'a ancak resmi nedir öyle yahu

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Dünya kLüpLer Şampiyonasında BarceLonaya goLü atan eLeman bu.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Önemli olan böyle bir ismin bizi tercih ediyor olmasıdır. Wigan Atletic 7.5 Milyon Euro teklif yapmış. Ama Bizi seçti. Bundada bazı şeylerin etken oldugu söyleniyor. Daha sonra yazarım..
    Hele bir imzalasın sonra yazarız Coşkun abi.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 22.Haziran.2010 at 02:39

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Sagolun arkadaslar cevaplar icin , istatistik olarak ozellikle gecen sezon cok iyi is cikarmis , insallah Bursa'ya hayirli ugurlu olur , ben yinede soylemeden gecemiycem idriousso yerine bu tarz adamlar alarak ''kumar'' oynamak herzaman cok daha yerindedir fikrimce

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Boselli olursa çok yararlı olur Bursaspor'a...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Yeni sezonda form tutturursa çok yararlı olacaktır..

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Hani Holosko kesindi, anlasilmisti ve Bursa'ya gelmek istiyordu falan? Ne oldu????

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Boselli bir ara Fener ilede anildi. Arjantin ligini takip etmiyorum adami tanimiyorum ama gol krali olmussa iyi topcudur.. Bursa alirsa forvet sIkintisini cözer.

Wigan Atletic 7.5 Milyon Euro teklif yapmış. Ama Bizi seçti. Bundada bazı şeylerin etken oldugu söyleniyor. Daha sonra yazarım..
    Şampiyonlar Ligi faktöründen dolayı seçmiştir Bursaspor'u.Ertuğrul Hoca transferde yanlış yapmaz,mutlaka faydalı olacaktır Bursaspor'a Boselli.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet Fener ile anılıyordu bir ara, Antu'da keşke diye başlıklar açılmıştı. Oradaki yorumlara göre yazacak olursam, Bursa için iyi bir golcü olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Şampiyonlar Ligi faktöründen dolayı seçmiştir Bursaspor'u.Ertuğrul Hoca transferde yanlış yapmaz,mutlaka faydalı olacaktır Bursaspor'a Boselli.
    Bursa ne odemis peki? 7.5 milyon euro bonservisi degil 4-5 yillik toplam alacagi herhalde???

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Ertuğrul hoca bizdeyken C.Cole yerine Higuain,Legrotalie yerine de Diatta'yı aldırmıştı.Gerçi o zamana göre şimdi daha tecrübeli.Yine de Ertuğrul hoca transferde hata yapmaz diye düşünmemek lazım.Her transfer tutacak diye bir kaide yok.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Saike View Post
    Ertuğrul hoca bizdeyken C.Cole yerine Higuain,Legrotalie yerine de Diatta'yı aldırmıştı.Gerçi o zamana göre şimdi daha tecrübeli.Yine de Ertuğrul hoca transferde hata yapmaz diye düşünmemek lazım.Her transfer tutacak diye bir kaide yok.
    Ben Diatta olayını öyle bilmiyorum.. Ertuğrul hoca ısrarla Legrotaglie'yi istemiş ancak parasını Sinan Engin yüksek bulduğu için gidip kendisi Diatta'yı getirmişti.. Ertuğrul Hoca mecburen ses çıkarmadı.. Higuain olayı da buna benzerdi diye biliyorum..

Evet Diatta ücreti Legrotaglie'ye göre daha makul olduğu için alınmıştı Sinan Engin tarafından.Higuain de öyle mi bilmiyorum,bir yorum yapmayayım yanlış olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Bursa ne odemis peki? 7.5 milyon euro bonservisi degil 4-5 yillik toplam alacagi herhalde???
    İbrahim Yazıcı sanırsam şampiyonlukdan gelen primi ve Şampiyonlar liginden gelen bütün parayı transfere harcıyacağız demişti.Vardır o adam vercek 4-5m €.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Sinan Engin yoktu o dönem diye hatırlıyorum.Emin değilim ama.Dönemin yöneticilerinden-futbol şube sorumlusuydu yine yanlış hatırlamıyorsam- Celal Kolot söylemişti bu dediğimi.Ertuğrul Sağlam'ın bu kadar maliyetle oyuncu almaya gerek yok daha ucuza aynısını alırız düşüncesiyle olmuştu o transferler.Sonraki sezon hatta devre arasında ucuz etin yahnisinin yavan olduğu anlaşılınca paraya kıyılıp devre arasında Holosko,sonraki sezon da Sivok-Zapo alınmıştı.Sinan Engin bu transferlerde vardı.Dediğim gibi Ertuğrul Sağlam şimdi daha tecrübeli.Bursa'da yaptığı transferler de tuttu genelde.Ancak transferde 0 hata yapar demek pek doğru gelmiyor bana.İnsandır,hata yapabilir.Her transfer tutmayabilir.
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Sinan Engin vardı o dönem. Şu meşhur Liverpool, paf takımı dönemi. Diatta Anfield Road'da ki Liverpool maçında da oynamıştı, ordan kalmış aklımda.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Transfer döneminde olmayabilir.Neyse çok da önemli bir şey değil.Konuyu daha fazla baltalamayalım.
    So what?
    Saike

BJK'dan biri gelicekte Holosko mu olur başkası mı görücez. . .

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Şu görüntü itibariyle Holosko'ya dünya kupası vasıtasıyla falan yurt dışından teklif gelmesi çok çok zor.Gelen tekliflerde tatmin edici olmayacaktır.

Ben Ertuğrul Sağlam vasıtasıyla Holosko'nun Bursa'ya gideceğini,karşılığında para olur ve ya olmaz Sercan ya da Volkan'dan birisinin geleceğini düşünüyorum.

Tabi Schuster'in de Holosko için düşünceleri önemli...

Ama Holosko'nun kulüpler bazında anlaşıldıktan sonra Bursa'ya "gitmem" diyeceğini zannetmiyorum....

Bence volkan,sercan ve ozan 3lüsünü bozmak çok zor.O yüzden holosko için oyuncu takas edeceklerini düşünmüyorum...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Sinan engin Telegol de higuan ve gordon nun alınması hikayesini anlatmıştı anlattığına göre hıguan ı ertuğrul hoca çok istemiş.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Arjantin ligini takip ediyordum.Boselli kesinlikle iyi bir oyuncu.Bursa'ya gelmesi benim için şaşırtıcı oldu açıkcası.Çok iyi transfer, tebrik etmek lazım Bursaspor'u.
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Yavuz12 View Post
    Bence volkan,sercan ve ozan 3lüsünü bozmak çok zor.O yüzden holosko için oyuncu takas edeceklerini düşünmüyorum...
    Holosko+Zapo+3 milyon € = Sercan teklifini yapan Bursaspor...

Bizim başkan takasla oyuncu almayı sevmiyy

Şakası bir yana; Sercan - Ozan - Volkan'ı Türkiye'den kimse ile kafa kafaya takas etmezler. . .

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Görürsün yakında ne oldugunu...
    Sabret azcık.
    Takassiz gelecek kesin anlastik demistin de o yuzden sordum, yanlis anlama....

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Yapan Bursaspor değil. BJK yönetimi
    Serdar Adalı açıkladı.Bu teklifi yapan Bursaspor.Biz +3 milyon olmasın kabul edelim dedik.Bu sefer Bursa kabul etmedi...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

herneyse işte!
    Sentugo.

Boumsong iddiası

Fransız L'Equipe gazetesi Bursaspor'un, Lyon'da forma giyen Jean Alain Boumsong ile ilgilendiğini yazdı.

Süper Lig'de şampiyon olarak tarih yazan Bursaspor, savunmasını Lyon'da forma giyen Boumsong ile güçlendirmeye hazırlanıyor. Fransız L'Equipe Gazetesi, önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Bursaspor'un 31 yaşındaki Fransız savunma oyuncusu Boumsong'u renklerine katmak istediğini iddia etti.
    Haberde Lyon'un tecrübeli savunma oyuncusunu gözden çıkardığı vurgulanırken Boumsong için Bursaspor'un iyi bir durak olacağına dikkat çekildi.

Fanatik

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Boselli yalan oldu galiba.

Wigan Athletic are close to completing a £6.5million deal to sign Estudiantes striker Mauro Boselli, according to The Daily Mail.

A move for the Argentine appeared to have fallen through last week after the player failed to agree personal terms with the Latics.

However, a deal has now been agreed after he revealed his intention to play in the Premier League ahead of a move to Germany.

The 25-year-old has been linked with a number of clubs throughout the summer, including Manchester United, Roma, Birmingham City and Sunderland.

Wigan struggled to score goals in the Premier League last season, but the signing of Boselli, who has netted 27 times for Estudiantes this term, will boost their attacking options as they look to build on their 16th-placed finish from last year.

Sayfa 24 / 68 İlkİlk ... 14222324252634 ... SonSon

Mesaj Yetkileri