Bende 10 tam puan alan gördüm ya FM2010'da
Uploaded with ImageShack.us
Bende 10 tam puan alan gördüm ya FM2010'da
Uploaded with ImageShack.us
Sercan ve Batuhan coşmuş![]()
TariboWest
Alinin attığı gölü görecektiniz.Kaleciyi çalımlamadı ama 9 kişiyi geçti![]()
Taç sırasında oyuncular çizgi üzerinde sık halaya durmuşlar (=
Kaleyi bulan önemli 37 si kaleyi bulmuş 10 tanesi etkisiz şut olsa, 20 tanesi kaleci kurtarsa normal yani fazla bile atmışın![]()
Fenerbahçede kaleyi bulan 37 şut şaşırtıcı değilmi sence ?
Ek olarak kalecilerde neymiş arkadaş bize buffon diğerlerine hayrettin![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Rakitic Tarihe Geçiyor "Oyun saatine göre" 3. saniyede kırmızı kart gördü santra yapılır yapılmaz.Bu oyunu bu yüzden seviyorum(gerçek saniye altta)
Turgay'ıma Benden Bir Armağan OlsunUrfaya Selam 6-0'ı Unutun
Maçta Oynayan Genç Cengaver Kalecimiz
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Dünya Kupası oldukça ilginç geçiyor. Brazilya İsviçre'ye yenilerek 3. oldu, Messisiz Arjantin Meksika tarafından geçildi, Bosna Hersek de İtalya'yı geçti.2. turdaki tek Güney Amerikalı takım Paraguay.
Az önce
penalty taking'i 20
composure'u 18
decisions'u 17
olan David Villa penaltı kaçırdı(tek kaçıran o). Meksika 2 tane kaçırdığı için gruptan çıktım.
Last edited by ozaniel : 12.Haziran.2010 at 03:06
tamam sakatlık olaylarına alıştık ama sezonun ortasını geçtim,kondisyon sorunu yok,fazla maç trafiği yok, gel gör ki sadece 2 maçta 8 oyuncum sakatlandı. bu kadarda olmaz dedim be. İlk maçtan önce 4 sakatım vardı maça başladık oyun içinde 4 oyuncum birden sakatlandı.Bu kadarda olmaz ama!!!
işte ne sinir olduğum nokta sen bu kadar uğraş didin falan yenilmegit penaltılarda kaçır ve elen!! Buna sinir oluyorum
Sentugo.
penaltılar iyi gitti de 7 tane penaltıyı attık interde hiç kaçırmadı tabi 8.penaltıya geldi sıra bizim 8.adam kalecimiz olduğu için o kaçırdı karşısındakide pandev olduğu için o da attı![]()
Fransada ligi şampiyon bitirdikten sonra diğer liglere bakıyım dedimSıra Türkcell Süper lige gelince bi şaşırma aldı beni
BAktım şampiyon Ankaragücü, Galatasarayı da 5. görünce üzüldüm. Bi gözümlede feneri arıyorum baktım fener yok
Ne oldu filan derken baktım küme düşmüş
![]()
turksportal...
İşte bir bomba daha! Dakika 84! 2-0 önde giderken bir anda takım dağıldı. 89. dakikada skor 3-2 olmuştu. Ömer Toprak 7.3 ortalama ile oynarken bir anda 5.3 ortalamaya düştü. Asıl merak ettiğim nokta ise sadece 4'te 4 atan takımın nasıl olupta 3 gol bulabilmesi. Ben oynuyorum 24-13 fakat sadece 2 gol. üstelik net pozisyonum 3 Kasımpaşa'nın ise 1! Şimdi bu skora yorum yapmanızı önemle rica ediyorum çünkü ben artık söyleyecek söz bulamıyorum. Saygılar...
Ekşi Sözlük'te biri yazmış, bana ait değil yani, ama çok garip geldi.
Hikmet Karaman!!!