Sayfa 274 / 896 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324374774 ... SonSon
8,191 ile 8,220 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

kazım dönecek sanırım. son bir şans verileceği konuşuluyordu.

deivid ne olacak bilinmiyor.
    (/s)

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Kesin antu'daki duyumculardan biri soylemistir.
    O duyumculari cok iyi biliyoruz, kimler gelmedi ki o duyumculara gore.
    Krasic'in gelmesi imkansiz, gelse bile FB'den senelik 6-7 milyon euro koparir, buna da degmez zaten. Gorecegiz bakalim kim hakli, gelirse rezil olmaya raziyim, ama iddialiyim bu konuda.
    Bu arada Deivid ve Kazim'in durumu belli olmadi mi???
    Gelse bile senelik 6-7 milyon avro koparırsa, gelmesi sana göre de imkansız değilmiş demek ki. Nasıl bu kadar emin konuşuyorsun. İmkansız, gelmez, hayal.. Daha önce de imkansız denilen bazı transferleri gerçekleştirdik, bundan sonra da gerçekleştiririz. Krasic, Hazard, Ronaldinho deriz, belki onlar olmaz başkaları olur. Ancak mutlaka olur. İmkansız denilen birçok oyuncu Fenerbahçe için imkansız değildir.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Hangi imkansiz transferleri gerceklestirdiniz acaba? Ayrica gelmez diye elbette birsey yok, kulubu satarsan gidip Messi'yi de alabilirsin, her urunun pazarda alicisina ve taliplerine gore fiyati vardir, ama ben genel cercevede soyluyorum zaten. Krasic zaten senelik 7-8 milyon euro'ya gelecekse buraya ne icin geldigi de belli oluyor ve bu da beni dogruluyor zaten.....

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Buraya gelen yıldızların hepsi zaten oynamak için gelmiyor. Yada İlk gözünü kamaştıran şey para. Sadece Fenerbahçe için geçerli değil ki söylediğiniz. Bugün Demirkol birşey dedi; "TR'de ki vergi sistemini (futbol için) Almanya'daki düzeye çekin bakın bakalım yıldız geliyor mu?" Bencede ancak bu şartlarda kimin imkansızı gerçekleştirdiği belli olabilir.. Ama Anelka kime sorsan imkansızdı. Örnek olarak.. Yada Quaresma'da imkansız duran bir transferdi yada çok zor ama oldu..

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Bahsettiğin ücretler Krasic için uçuk ücretler öncelikle. Krasic daha düşük bir ücrete gelecektir. Ha bahsettiğin ücretleri vermek de takım içinde yaratsa da, mali açıdan Fenerbahçe için sıkıntı yaratmaz kanısındayım.

Neyse konu sapmasın. Seninle fikirlerimiz uyuşmuyor bu konuda.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Kesin antu'daki duyumculardan biri soylemistir.
    O duyumculari cok iyi biliyoruz, kimler gelmedi ki o duyumculara gore.
    Krasic'in gelmesi imkansiz, gelse bile FB'den senelik 6-7 milyon euro koparir, buna da degmez zaten. Gorecegiz bakalim kim hakli, gelirse rezil olmaya raziyim, ama iddialiyim bu konuda.
    Bu arada Deivid ve Kazim'in durumu belli olmadi mi???
    Sırf Fenerbahçe'ye laf atıcam diye antu lafını kullananlar arasına bir kişi daha eklendi hayırlı olsun.Krasiç mi olur o mu olur bu mu olur bilmem ama.Son 2 senede olmasa da bu yönetim çok iyi transferler yaptı sen merak etme...

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

6-7 milyon euroyu messi aliyor yillik ne 6-7 milyonu en fazla 3,5 milyon euro verirler krasice yillik.. ki türkiyede futbolcular az vergi veriyor 3,5 milyon aliyorsa 200-250 bin euro vergi veriyor avrupada ise aldigi paranin %50 si vergiye gidiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quaresma avrupa transfer listesinde şuan en pahalı 2. transferken, saygıdeğer Beşiktaş avatarlı arkadaşımın kalkıpta Krasiç'in Fenerbahçe'ye pahalıya patlayacağını iddia etmesi komik bir görüntü yaratıyor.Galiba kendileri Quaresma'yı çakıl taşına getirdiler?.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Caner Erkin ile anlaştığımız haberi çıktı radyosporda.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Caner Erkin haberleri çok çıktı galiba gelicek sol kanat oynatırsak iyi bir oyuncu ama sol bek oynatırsak Fenerbahçe'nin soldaki sabrisi olur

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

semih de takımda kaldı, gibi.
    (/s)

Ben bu pahalıya patlama olayını hiç anlamıyorum,maddi gücümüz var zaten.Yeter ki kendisi gelmek istesin.Oyuncuya verilcek para 6-7 M € değil de max. 3.5 M € olur ki Fenerbahçe'yi sıkıntıya düşürecek,dengeleri bozacak bir rakam değil.

Güiza 3.5 M € alıyor 2 senedir,Krasic almış çok mu yahu?

Krasic gelirse gerçekten çok iyi olacak hep istediğim bi transferdi.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Benim anlamadığım oyuncuları aldığı paralar taraftarları niye bu kadar ilgilendiriyor.Dünyada böyle taraftar yoktur heralde ben tarftar olarak önce iyi oyuncu görmek isterim takımda maddi konular yönetimi ilgilendirir.Ayrıca transfer bir risktir çok formda bir adam bile alsanız sizde iş yapmayabilir zlatan örneği gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İbrahimoviç felan gelmiyor arkadaşlar.Onun için kesin gelmez demek bence doğru değil.Bunu Beşiktaş transfer haberlerinde de yazmıştım.Ayrıca taraftar forumdaki yönetime yakın olduğunu iddia eden duyumculara şahsen ben pek itibar etmiyorum.Bir oyuncuyla ilgilenildiğini duyabilirsin,olabilir.Ama bir çoğu öyle şeyler söylüyorki ülkemizde bazen kulüp yöneticilerinin bile en son haberdar olduğu tarzda bilgiler.Ben fazla itibar etmiyorum.Edene de etmeyene de saygılı olmak zorundayız.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 23.Haziran.2010 at 22:23 Reason: haber-dar-
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

ülkemizde bazen kulüp yöneticilerinin bile en son haberdar olduğu tarzda bilgiler.
    Bu açıklamayı BJK'nin eski yöneticikerinden birisi daha 1 ay geçmeden söylemişti..
    Fenerbahçe için şuan bence en önemli olan mevki Forvettir golcü krizini çözmeden transfere başlanmamalı..
    Last edited by GeNç KaRTaL : 23.Haziran.2010 at 22:23 Reason: haber-dar-

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Bu açıklamayı BJK'nin eski yöneticikerinden birisi daha 1 ay geçmeden söylemişti..
    Fenerbahçe için şuan bence en önemli olan mevki Forvettir golcü krizini çözmeden transfere başlanmamalı..
    Forvetle duyum aldım ama ne kadar doğru bilmiyorum söylemiyim şimdi yanlış çıkabilir .

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Caner F.Bahçe'de mi?

(SPORX ÖZEL HABER) Bugün bir internet sitesinde yer alan Caner Erkin'in Fenerbahçe'yle anlaştığı yönündeki haber transfer piyasasını hareketlendirdi. Caner'in menajeri Batur Altıparmak'ın ağzından yapılan açıklamada, yıldız futbolcunun Fenerbahçe'yle anlaştığı duyuruldu. Bu gelişme üzerine editörümüz Hilmi Sever, Batur Altıparmak'a konunun iç yüzünü sordu.
    Altıparmak bu yönde bir açıklamasının kesinlikle olmadığını söylerken, Fenerbahçe ile bugüne kadar hiç temasa geçmediğini sözlerine ekledi. Caner'in transferi için şu an beklemede olduklarını altını çizen Altıparmak, bugüne kadar Caner'in transferiyle ilgili hiçbir takımla ilgili net bir gelişmenin olmadığını belirtti.
    "SON 1 HAFTA"
    Altıparmak sözlerini şöyle sürdürdü: "Fenerbahçe, CSKA Moskova ile görüşmüş olabilir ancak şu ana kadar bize ulaşan bir bilgi yok. Caner'in transferi konusunda 1 haftaya kadar bir gelişme olmazsa, Caner Moskova'ya geri dönecek. Ancak benim şahsi görüşüm, Caner'in bir hafta içinde yeni takımının belli olacağı yönünde. Caner ile ilgili girişmleri olan kulüpler oldu ve Caner, Türkiye ya da Avrupa'da bir takımla anlaşabilir."
    Haber: Hilmi SEVER

23.06.2010
    Kaynak : Sporx.com

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Caner F.Bahçe'de mi?
    evet fenerbahçe'de.
    (/s)

Boludan Samandıra tesislerine aşçı aldık deseler yine razıyım Transfer olsun yeter ki,beklemekten çok sıkıldım ..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

selçuk yula fbtv'de hazard'ı ağzından kaçırdı
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by Goosfraba View Post
    selçuk yula fbtv'de hazard'ı ağzından kaçırdı
    Ne dedi ki ?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by HooijDonk07 View Post
    Ne dedi ki ?
    kadroya hazard'ı da ekledi.
    (/s)

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Fenerbahçe bugün bir muhasebeci almalı takıma.

Baksanıza bizim paralar gidiyor diğer takım taraftarları hesap yapıyor.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bu sessizlik hiç iyi değil yahu. Kim geleckse gelsin artık.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Krasic , A. Sanchez , Moutinho yahut Raul Meirelles , Huntellar , simdide Hazard bitmis ha birde bi ara Ronaldinho soylemleri vardi , Aziz Yildirimin bir oyuncu icin 30 - 4- m euro harciyabiliriz dediginden beri ruzgari arkasina alan basin iyice ucmaya basladi ,

Ben bu oyuncular kesinlikle gelmez demiyorum fakat bekleyip gormekde fayda var duyum falan hikaye

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Goosfraba View Post
    kadroya hazard'ı da ekledi.
    Çok umutlandım, fos çıkmaz diye umuyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Krasic , A. Sanchez , Moutinho yahut Raul Meirelles , Huntellar , simdide Hazard bitmis ha birde bi ara Ronaldinho soylemleri vardi , Aziz Yildirimin bir oyuncu icin 30 - 4- m euro harciyabiliriz dediginden beri ruzgari arkasina alan basin iyice ucmaya basladi ,

Ben bu oyuncular kesinlikle gelmez demiyorum fakat bekleyip gormekde fayda var duyum falan hikaye
    Bunları Fenerbahçe alırsa zaten ligin tadı tuzu kalmaz..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Mesajı Gönderen: Sekoloji

2-3 transfer gelecek 1 hafta içinde güçlü isimler..
    Kendisi Antu admini...

Antipatik gelecek ama neyse,
    (/s)

Of gelsin artık ya.27'sinde sezonun ilk antremanı var,Aykut Kocaman 27'sine kadar açıklanır diye umuyorum

Bu arada bu fotoğraf ne alaka Umut abi,anlayamadım ben pek?

Mesaj Yetkileri