Ben isterdim ki; Ömer, Oğuz, Semih üçlüsüyle devam edelim. Ama Ömer Aşık'ın bu takıma yaptığını o kadar kızdığımız Kaya bile yapmadı. En azından Fenerbahçe'yle mahkemelik olmadı.

Semih'in durumu belirsiz... Kendric Perkins yeni sezona yetişemeyeceği için Celtics onu kadrosuna katmayı düşünüyor. Semih'in bu fırsatı kaçıracağını sanmıyorum. tek umut: Celtics'in onu yetersiz bulup bu hamleden vazgeçmesi... Ama bence takas malzemesi olarak ta bulundurmak isteyebilirler kadroda...

Kaya'yı biz almasaydık Galatasaray alacaktı. Ömer Aşık artık yok. Bir de şöyle düşünmek lazım. Hem Oğuz, hem Semih, hem Ömer Aşık aynı tip oyunculardı. Üç tane aynı tip oyuncu lüx kaçıyordu. Onları asli pozisyonlarında oynatamıyorduk. Bu da dışarıdan şutu olan dört numaraları savunmada büyük problem yaşatıyordu. Gerçek anlamda tek dört numaramız Mirsad'dı. (Ki Mirsad'da ribaunt kovalama derdine düşüp dışarıya çıkmaz; defansta...) Şimdi Kaya daha farklı bir uzun... O bölgede yaşlı ve artık daha çok sakatlanan Mirsad'a da iyi bir alternatif olacak... (Bu bölgeye bir de yabancı düşünülüyor...)

Duygusallığı bir tarafa bırakırsak... Bence harika bir haber...