Sayfa 2 / 61 İlkİlk 12341252 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 1807 sonuç

Konu: TBL Transfer Dosyası

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Yaklaşık 20 gün önce haberi duyulmuştu. Anlaşılacağı söylenmişti. Hem 1, hem 2 oynayan Lynn Greer yerine tahmin ettiğim gibi hem 2, hem 3 numara oynayan bir kısa aldık. (Böylece bugün basına yansıyan eski Efes'li Domercant söylentileri de boşa çıkmış oldu.)

Bugün bir başka haber: Semih Erden'e Boston Celtics'in "okey" verdiği yönünde söylenti... Umarım yanlıştır. Geçtiğimiz yıllarda uzun rotasyonumuzla övünürdük ama kısa rotasyonumuz nisbeten zayıftı. Şimdi ise kısadan bol birşey yok; uzun olarak bu gidişle kala kala Gasper Vidmar'a kalacağız.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Partizan'dan 2 oyuncu diye başlıklar açıyolarmış Antu'da. Bu isimlerinde Alex Maric, Bijelica ve Marko Tomas'dan biri olduğunu söylüyolar. Marko Tomas geldi takıma Maric alınırsa çok iyi olur. Nedense Vidmar sahadayken bana hiçbirşey yapmıyomuş gibi geliyo (:

Siskauskas adıda dolaşmaya başladı.. Müthiş olur Siskauskas.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Siskhauskas mı? Mübalağa etmiyorum: Avrupanın en iyi small-forveti...

Siskhauskas'ın NBA standartlarındaki karşılığı kendi pozisyonunda en azından bir Carmelo Anthony... (Oyun özelliği değil, değer bakımından söylüyorum.) Ama sanmam. Bir: Çok zor. İki: Oğuz ve Semih'in durumu belli olmadığı için rotayı uzunlara çevirmek zorundayız. Kısa rotasyonu şişti.

Marko Tomas transferi -antu'yu bilmem ve takip etmem ama- basketbol haber sitelerinde ve tartışma forumlarında açıkça duyrulmuştu. İkinci veya üçüncü isimler verilmeden; bizzat Marko Tomas... Çok iyi bir hamle... Bir zamanlar Hırvat milli takımının 2 ve 3 numarasında efsane Drazen Petroviç oynardı. Sonra onun yerini Gordon Griçek aldı. (2000'lerin başında çok büyük oyuncuydu Griçek...) Şimdi Marko Tomas adlı bu genç Hırvat takımının 2 ve 3 numarada yeni gözdesi... Ülkemizdeki dünya şampiyonasında da göreceğiz zaten. Çok nokta transfer... Sanırım bu sezon euroleague'de bize karşı 28 sayı attığı bir maç var.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Gezerken bir haber takıldı gözüme. Yunan Diamantidis 2 milyon € alıyomuş yıllık. Eğer Efes bu parayı Oğuz'a verecekse helal olsun derim. Dökecek paraları çok herhalde. Miroslav Radujlica'yıda alacaklarmş. Paradan başka hiçbirşeyler ikna edemezlerdi bu oyuncuyu. Onada verirler yıllık 2-3 milyon €.

Ukic 2 yıl için 3 milyon €, Marko Tomas 2 yıl için 2 milyon € aldığı bir yerde Oğuz'a bu kadar para vermek saçmalıktan öte değildir.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Gerçi Efes Oğuz'a 2.000.000 euro değil, 2.000.000 dolar teklif etti ama o bile dehşet... tabii bu bir menejer palavrası da olabilir. Oğuz'da iyi pazarlıyor kendisini. Açıkçası gıcık oldum. Şu durumda -eğer Semih'te giderse- Kaya Peker bizim "denize düşünce sarıldığımız yılan" olacak... Olsun varsın; malesef başka alternatifimiz yok. (Perkins'in iyileşmesi gecikir diye Celtics Semih'i rotasyona dahil edecekmiş. Semih bizde kalsın; biz Perkins için tütsü yakalım, yatırlara çaput bağlayalım... Bir an önce iyileşsin.)

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Taylor Rochestie Galatasaray Cafe Crown’da

Galatasaray Cafe Crown, geçtiğimiz sezon Almanya'nın Göttingen takımında forma giyen basketbolcu Taylor Rochestie ile anlaşmaya varmıştır. Daha önce dış transferde Ermal Kurtoğlu ve Tutku Açık’la anlaşan Galatasaray Cafe Crown, Taylor Rochestie’yi kadrosuna katarak ilk yabancı transferini gerçekleştirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Hırvat MARKO TOMAS'ı bitirmişiz sanırım. Eğer doğruysa 2 numara pozisyonuna çok iyi bir transfer olur.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Marko Tomas Fenerbahçe Ülker’de

Beko Basketbol Ligi şampiyonu Fenerbahçe Ülker Erkek Basketbol Takımımız kadrosunu güçlendirmeyi sürdürüyor.

Takımımız Hırvatistan Milli Takımı’nın başarılı oyuncularından Marko Tomas’ı renklerine bağladı.

2010-2011 sezonunda da şampiyonluğu ve Euroleague’de Final-Four’u hedefleyen Fenerbahçe Ülker, Cibona Zagreb takımında forma giyen Marko Tomas ile 2 yıllık anlaşmaya vardı.

Marko Tomas kimdir?

Erkek basketbolunun önemli isimleri arasında yer alan Marko Tomas 3 Ocak 1985 tarihinde Hırvatistan’da dünyaya geldi. 2.01 boyundaki basketbolcu guard pozisyonunda görev yapıyor.

Hırvat Milli Takımı’nın da değişmez oyuncuları arasında yer alan Marko Tomas, 16.4 sayı, 3.1 ribaund, 1.9 asist, 1.1 top çalma, yüzde 46.5 iki sayılık, yüzde 33 üç sayılık ortalamalarına sahip.

Marko Tomas’ın sporculuk kariyeri Cibona Zagreb altyapısında başladı ve 2000-2001 sezonunda ilk profesyonel maçına çıktı. 2005-2006 sezonunda Real Madrid de İspanya’da kiralık olarak oynayan başarılı guard, daha sonda yeniden Hırvatistan’a dönerek Cibona Zagreb de kariyerine devam etti.

2007 sezonunda Real Madrid ile önce ULEB Cup ardından İspanya Ulusal Şampiyona Kupası’nı kazanan Marko Tomas 2008-2009 sezonunda da Cibona Zagreb ile Hırvatistan Ulusal Şampiyona Kupası’nı kazanma başarılarını gösterdi.

Hırvatistan Milli Takımı’nın da değişmez ismi olan Marko Tomas artık Fenerbahçe Ülker’in başarısı için ter dökecek.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Kaya Peker & Oğuz Savaş F.Bahçe Ülker'de

Yeni sezonda hangi takımda oynayacakları fazlasıyla merak edilen iki yerli uzunun da tercihi F.Bahçe Ülker oldu. Dün (Çarşamba günü) kulüpte yapılan uzun görüşmeler sonucunda hem Kaya Peker hem de sözleşmesi sona eren Oğuz Savaş için anlaşma sağlanmış. Sözleşmelerin kaçar yıllık olduğu konusunda net bir bilgi alamadım ancak kesin anlaşmanın sağlandığı bilgisi şimdilik herkes için yeterli bir haber olsa gerek. Yarın ya da önümüzdeki günlerde resmi siteden yapılacak açıklamadan sonra detayları öğreniriz en geç. Semih Erden'in Boston, Ömer Aşık'ın ise Chicago ile anlaştığı dedikoduları ayyuka çıkmışken uzun rotasyonu için 2 isimle anlaşmak önemli bir hamle kuşkusuz, ama Kaya Peker'e neredeyse her maç özel olarak tepki gösteren F.Bahçe taraftarı bu transfere ne der bilinmez. Salsabasket özel haberidir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kaya'yı ben şahsen istemiyorum bu takımda...

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Yazıklar olsun Kaya'nın geçmişte yaptıklarını unutup ya da sineye çekip transfer edenlere. Mahmut Uslu gitti diye sevinip, umutlanmışken çok yanlış oldu bu transfer.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Fenerbahçe Ülker transferde hız kesmiyor. Sarı-Lacivertliler son olarak Efes Pilsen'in pota altı
    oyuncusu Kaya Peker ile anlaştı.
    Hırvat yıldız Marko Tomas'ı kadrosuna katan Fenerbahçe Ülker, Oğuz Savaş'ın sözleşmesini de iki yıllığına uzattı.
    Beko Basketbol Ligi'nin son şampiyonu Fenerbahçe Ülker, transfer atağını sürdürüyor. Sarı-Lacivertliler son olarak Efes Pilsen'in yıldızı Kaya Peker ile iki yıllık anlaşmaya vardı.
    Sportif direktörlüğe Aydın Örs'ü getiren Fenerbahçe Ülker, baş antrenör olarak da Hırvat koç Neven Spahija ile anlaşmıştı. İlk dış transferini milli basketbolcu Engin Atsür'ü renklerine katarak gerçekleştiren Fenerbahçe, kadrosunu güçlendirmeye Hırvat Marko Tomas ve Kaya Peker ile devam etti.
    Geçtiğimiz sezon Cibona Zagreb'de forma giyen 25 yaşındaki Tomas, şutör guard ve kısa forvet pozisyonlarında oynuyor. Şutör kimliğiyle tanınan Tomas, 2005 ve 2007 Avrupa Şampiyonaları'nda Hırvatistan Milli Takımı'nda da yer almıştı. Tomas, yeni takımıyla iki yıllık sözleşme imzaladı.
    Karşıyaka altyapısından yetişen 29 yaşındaki Kaya Peker ise, başarılarla dolu bir kariyere sahip. Toplamda sekiz sezon formasını giydiği Efes Pilsen ile beş kez lig şampiyonluğu yaşayan Peker, bir sezon da İspanya'nın Tau Ceramica takımında forma giydi. Uzun yıllar milli takımda yer alan Peker, Ay-Yıldızlı formayla 2001 Avrupa Şampiyonası'nda ikinci, 2006 Dünya Şampiyonası'nda da altıncılık sevinci yaşadı.
    Peker ile iki yıllık anlaşma sağlayan Fenerbahçe Ülker, ayrıca sözleşmesi biten Oğuz Savaş'ın kontratını iki yıl daha uzattı.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Kaya Peker çok iyi oldu. Şimdi Ömer Onan'ı rahatlatacak sadece savunma yönüyle güçlü bir 3 numara alınmalı. Hucumu olmasada olur.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Ben isterdim ki; Ömer, Oğuz, Semih üçlüsüyle devam edelim. Ama Ömer Aşık'ın bu takıma yaptığını o kadar kızdığımız Kaya bile yapmadı. En azından Fenerbahçe'yle mahkemelik olmadı.

Semih'in durumu belirsiz... Kendric Perkins yeni sezona yetişemeyeceği için Celtics onu kadrosuna katmayı düşünüyor. Semih'in bu fırsatı kaçıracağını sanmıyorum. tek umut: Celtics'in onu yetersiz bulup bu hamleden vazgeçmesi... Ama bence takas malzemesi olarak ta bulundurmak isteyebilirler kadroda...

Kaya'yı biz almasaydık Galatasaray alacaktı. Ömer Aşık artık yok. Bir de şöyle düşünmek lazım. Hem Oğuz, hem Semih, hem Ömer Aşık aynı tip oyunculardı. Üç tane aynı tip oyuncu lüx kaçıyordu. Onları asli pozisyonlarında oynatamıyorduk. Bu da dışarıdan şutu olan dört numaraları savunmada büyük problem yaşatıyordu. Gerçek anlamda tek dört numaramız Mirsad'dı. (Ki Mirsad'da ribaunt kovalama derdine düşüp dışarıya çıkmaz; defansta...) Şimdi Kaya daha farklı bir uzun... O bölgede yaşlı ve artık daha çok sakatlanan Mirsad'a da iyi bir alternatif olacak... (Bu bölgeye bir de yabancı düşünülüyor...)

Duygusallığı bir tarafa bırakırsak... Bence harika bir haber...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

1-Roko Ukic - Engin Atsür
    2-Marko Tomas - Terrance Kinsey
    3-Ömer Onan - Emir Preldzic
    4-Mirsad Türkcan - Kaya Peker
    5-Oğuz Savaş - Gasper Vidmar

Kadroya daha eklenecek oyuncular var. Yabancılar alınacak daha takıma. Semih - Ömer Aşık kalsa iyi olacaktı ama büyük ihtimalle ayrılacak. Ayrıca Aydın hoca altyapıdan 3 oyuncunun ekleneceğinide söylemişti.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Şimdi SEMİH ERDEN'den MÜJDELİ BİR HABER BEKLİYORUZ.

Valencia'dan Mat Nilsen'le anlaşıldığı haberi çıktı; bundan iki hafta önce... Ama resmi site henüz açıklamadı. Gerçi Tomas haberini de 15-20 gün geciktirmişlerdi. Hatta kaya Peker haberide henüz resmi sitede yok. Kaya ve Oğuz haberi...

Bakalım... Bize asıl sertliği Semih-Kaya ikilisi getirecek. Semih'ten müjdeli haber bekliyorum; ama Boston isterse orada kalır. Dua edelim; istemesin...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Bayanların transfer dosyasıda hızlı gelişiyor.

Melike Bakırcıoğlu,Esra Şencebe,Yasemin Horasan Beşiktaş ile anlaştı.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Melike için söyleyeceğim: Hiç olmazsa bu şansı çok iyi değerlendirsin. Bayanlar Ligimizde kaliteli ve uluslararsı standartta yerli oyuncu o kadar az ki... Bu sebeple Melike gibi patlama yapamayan ve kendini hiç geliştirmeyen oyunculara çok kızıyorum. "Bana şans verilmedi" diyemez. her bulduğu şansı eline yüzüne bulaştırdı. Onun kadar hiçbir altyapı oyuncusunun üstüne düşülmedi. İlk keşfedilip, Van'dan mı nereden hatırlamıyorum, Fenerbahçe altyapısı için İstanbul'a getirildiğinde "14-15 yaşında; bayan basketbolu için harika bir fiziğe sahip, tek eksiği fundementalı, geleceğin Nevriye Yılmaz'ı olabilir" diye söyleniyordu kendisi hakkında. Ama bir arpa boyu yol almadı.

Melike; aklını başına al ve hiç olmazsa Beşiktaş'ın verdiği şansı iyi değerlendir. Basketbolumuzun yeni yıldızlara ihtiyacı var. Tembelliğe ve yerinde saymaya hakkın yok.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Hakan abi Burda Bayanlar All-Star maçları olduğunda saha içi organizasyonlarınga görevliydim ben Melike'de 3 sayı yarışmasında yer aldı.O süreçte bir nebze olsun muhabbet etme şansı yakaladım kendisiyle.Zaten Fenerbahçeli diye tribünden bir sürü tepki geldi kendisine.Küfürler falan vs vs.

Bende gidip hani takma gibisinden moral vermeye çalıştım.Önce teşekkür etti falan benim bulunduğum yerden baya 3 sayı atışı denedi.Bende yardım ettim kendisine top vererek vs vs.

Sonra sıra Melikeye geldi ilk benim bulunduğum yerden başlıyordu hadi başarılar dedim ve verdiği cevap '' Sağol canım teşekkür ederim ama umrumda değil açıkçası '' bu psikolojiyi taşıyan bir genç yetenek heralde akıllanır.Zaten akıllanırsa adını ilerde çok duyarız.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Turgut öylede kaç senedir Melike Bakırcıoğlu kadroda. Kaç senedir sürekli olarak destekleniyo ama bir türlü patlamadı. Final serisinde 7 kişilik rotasyonda bile kullanmayı denemedi Melike'yi. Beşiktaş'a gitmesi Fenerbahçe açısından iyi oldu. Kadroda şişkinlik yaratmayacak.

Beşiktaş'ta ne kadar ıskartaya çıkmış oyuncu varsa toplamış. Esra fena oyuncu değil aslında ama sadece hucum yaptırırsanız dış atış yaptırırsanız etkili olur. Ne savunması var ne rakibini kovalıyo. Panküp Kayseri'de hucum yönüyle ön plana çıkıyodu. Tam heh işte Esra oldu derken Galatasaray'a gidip yine oyununu geriye götürdü.

Yasemin'i Galatasaray'ın bırakmasına şaşırdım ben açıkçası. Takım kaptanıydı Yasemin. Türk oyuncuları zaten vasat olan bir takım, nasıl bırakır iyi oynayan bir oyuncusunu ilginç. Yönetimini bir türlü oturtamadı Galatasaray. Geçen sene Fenerbahçe'nin 1,5 katı büyüklüğünde bütçeleri olmasına rağmen Fenerbahçe'nin bütçesi haber olmuştu. Galatasaray'ın getirip götürdüğü oyuncuları kimse konuşmamıştı. Bu senede aynısını yaparlar. Alıştık her sene aynı haberler.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Yazımı orada yanlış yazmışım.

'' bu psikolojiyi taşıyan bir genç yetenek heralde akıllanır '' yerine '' bu psikolojiyi taşıyan bir genç yetenek heralde aklı başında değil ama elbet akıllanır olacaktı '' bir anlık dalgınlığıma gelmiş kusura bakmayın.

Bizden gitmesi hem kendisi için hemde bizim için iyi oldu.Kendisi şimdi gittiği takımda süre alabilecek biz ise her sene bir ümitle benche yolladığımız oyuncunun yerine belkide takıma katkı yapacak bir oyuncu alacağız veya alt yapıdan çıkaracağız.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Kısacası Melike için vurdumduymaz diyebilirim yani.Düzenleme butonu olmadığından sürekli arka arkaya yazıyorum ama ilk mesajımdaki yanlış yazımdan sonra son iki mesajımda aynı noktaya çıkıyor.

Kendisi yetenekli fakat vurdumduymaz.

Düzenle butonu geri getirilmeli

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Yeni sezonda Avrupa’da Final-Four hedefleyen geçtiğimiz sezonun BEKO Basketbol Ligi şampiyonu Fenerbahçe Ülker’de transfer atağı sürüyor.

Genel koordinatörlüğe Aydın Örs’ü, takımın koçluğuna da Neven Spahija’yı getiren Fenerbahçe Ülker Hırvat Milli oyuncu Marko Tomas ve Engin Atsür’ün ardından çok önemli bir yıldızı daha kadrosuna kattı.

Fenerbahçe Ülker, Efes Pilsen ve A Milli Basketbol Takımı’nın başarılı ismi Kaya Peker’i 2 yıllığına renklerine bağladı.

Takımımız ayrıca Hırvat yıldızı Roko Ukic’in ardından bir başka yıldızı Oğuz Savaş’la da 2 yıllık sözleşme yeniledi.

2006 yılında Fenerbahçe Ülker forması giymeye başlayan 23 yaşındaki milli oyuncu, geçtiğimiz sezonu Beko Basketbol Ligi’nde 8.28 sayı, 3.9 ribount, 1,1 asist, 0.5 blok ve 0.4 top çalma istatistikleriyle tamamladı.

KAYA PEKER KİMDİR?

Fenerbahçe Ülker’in yeni transferi Kaya Peker, 1980 yılında Ankara’da dünyaya geldi.
    Basketbola Pınar Karşıyaka alt yapısında başlayan Kaya Peker uzun boyu ve geniş yapısına rağmen atletik olması ve dış atışlarda ki başarısı ile dikkat çekiyor. Milli basketbolcu 1996 - 2000 yıları arasında Pınar Karşıyaka forması giydi.

Pınar Karşıyaka’daki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Kaya Peker 2000/2001 sezonunda Efes Pilsen’e transfer oldu.

Efes Pilsen’de 6 sezon geçiren Kaya Peker buradan rotasını yurt dışına çevirdi ve İspanya’nın TAU Ceremica takımına transfer oldu. İspanya’da bir sezon forma giyen milli basketbolcu Tau Ceramica’dan Beşiktaş Cola Turka takımına geçti.

Bir sezon Beşiktaş Cola Turka forması giyen yıldız basketbolcu siyah beyazlı ekipten 6 sezon formasını giydiği Efes Pilsen takımına transfer oldu.

Kariyerinde bir çok kupayı kaldıran Mili basketbolcu Ay-Yıldızlı formayla 2001 Avrupa Şampiyonası’nda ikinci, 2006 Dünya Şampiyonası’nda da altıncılık sevinci yaşadı.

Son olarak Efes Pilsen forması giyen Milli basketbolcu artık Fenerbahçe Ülker’in başarısı için mücadele edecek.

Fenerbahce.org
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Melike'nin henüz burnu sürtülmedi. Bir musibet bin nasihattan iyidir derler. Yani köyünden çıktı ve doğru Fenerbahçe'nin muhteşem imkanlarıyla karşılaştı. Birgün bir Anadolu kulübüne gidecek, üçbeş ay parasını alamayacak, taksitleri ensesine binecek ve o zaman teptiği fırsatlar için ah çekecek. (Hatta o parasını alamama durumu çok yakında başına gelebilir...)

Umarım başarılı olur, kendine gelir, Türk bayan basketbolu adına bir kazanım olur. Buna çok ihtiyacımız varTürk bayan basketbolunun gelişimi için... Zaten beklentileri karşılayacak seviyeye geldiği gün ona yeniden kapımız açılacak ... Ve o koşa koşa gelecektir. Önemli olan yeni yıldızların yetişmesi... Şu şartlarda erkek basketbolundan daha fazla mutlu eder beni Türk bayan basketbolunun yeni yıldızlara kavuşması... Çünkü topu topu bir avuç oyuncu; üst düzey potansiyeli olan...

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Yeni sezonda Avrupa’da Final-Four hedefleyen geçtiğimiz sezonun BEKO Basketbol Ligi şampiyonu Fenerbahçe Ülker’de transfer atağı sürüyor.

Genel koordinatörlüğe Aydın Örs’ü, takımın koçluğuna da Neven Spahija’yı getiren Fenerbahçe Ülker Hırvat Milli oyuncu Marko Tomas ve Engin Atsür’ün ardından çok önemli bir yıldızı daha kadrosuna kattı.

Fenerbahçe Ülker, Efes Pilsen ve A Milli Basketbol Takımı’nın başarılı ismi Kaya Peker’i 2 yıllığına renklerine bağladı.

Takımımız ayrıca Hırvat yıldızı Roko Ukic’in ardından bir başka yıldızı Oğuz Savaş’la da 2 yıllık sözleşme yeniledi.

2006 yılında Fenerbahçe Ülker forması giymeye başlayan 23 yaşındaki milli oyuncu, geçtiğimiz sezonu Beko Basketbol Ligi’nde 8.28 sayı, 3.9 ribount, 1,1 asist, 0.5 blok ve 0.4 top çalma istatistikleriyle tamamladı.

KAYA PEKER KİMDİR?

Fenerbahçe Ülker’in yeni transferi Kaya Peker, 1980 yılında Ankara’da dünyaya geldi.
    Basketbola Pınar Karşıyaka alt yapısında başlayan Kaya Peker uzun boyu ve geniş yapısına rağmen atletik olması ve dış atışlarda ki başarısı ile dikkat çekiyor. Milli basketbolcu 1996 - 2000 yıları arasında Pınar Karşıyaka forması giydi.

Pınar Karşıyaka’daki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Kaya Peker 2000/2001 sezonunda Efes Pilsen’e transfer oldu.

Efes Pilsen’de 6 sezon geçiren Kaya Peker buradan rotasını yurt dışına çevirdi ve İspanya’nın TAU Ceremica takımına transfer oldu. İspanya’da bir sezon forma giyen milli basketbolcu Tau Ceramica’dan Beşiktaş Cola Turka takımına geçti.

Bir sezon Beşiktaş Cola Turka forması giyen yıldız basketbolcu siyah beyazlı ekipten 6 sezon formasını giydiği Efes Pilsen takımına transfer oldu.

Kariyerinde bir çok kupayı kaldıran Mili basketbolcu Ay-Yıldızlı formayla 2001 Avrupa Şampiyonası’nda ikinci, 2006 Dünya Şampiyonası’nda da altıncılık sevinci yaşadı.

Son olarak Efes Pilsen forması giyen Milli basketbolcu artık Fenerbahçe Ülker’in başarısı için mücadele edecek.

Fenerbahce.org

Teşekkürler... sabahtan beri bu resmi açıklamayı bekliyorum. Siteye defalarca girdim. Hatta 15 dakika önce yine yokladım. Tomas haberi vardı girişte... Bu haber henüz yoktu. Hayırlı olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Kaya Peker'i İstemiyorum!!

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Kaya Peker'i İstemiyorum!!

Fenerbahçe taraftarına şunu söylemek istiyorum: Emre Belezoğlu ve Tümer'e gösterdiğiniz anlayışı Kaya'ya da gösterin ve onu performansına göre değerlendirin. Kaya geçen yıl giydiği formanın kazanması için çok agresif ve yer yer provakartif davranışlar sergiledi; kabul... Ama unutmayalım; Ömer Aşık gibi Fenerbahçe'yle mahkemelik olmadı. Geçen yıl final serisi oynanırkan Mirsad Efes'le gizlice transfer görüşmeleri yapmıştı. gerçi sonradan pişman olup seri devam ederken bunu yönetime iletiyor ve kontratı apar topar uzatılıyor. Ama öncesinde Efes'e imza atmış. O Mirsad'ı bile affeden taraftarımız Kaya'ya bir şans vermeli...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Fenerbahçe taraftarına şunu söylemek istiyorum: Emre Belezoğlu ve Tümer'e gösterdiğiniz anlayışı Kaya'ya da gösterin ve onu performansına göre değerlendirin. Kaya geçen yıl giydiği formanın kazanması için çok agresif ve yer yer provakartif davranışlar sergiledi; kabul... Ama unutmayalım; Ömer Aşık gibi Fenerbahçe'yle mahkemelik olmadı. Geçen yıl final serisi oynanırkan Mirsad Efes'le gizlice transfer görüşmeleri yapmıştı. gerçi sonradan pişman olup seri devam ederken bunu yönetime iletiyor ve kontratı apar topar uzatılıyor. Ama öncesinde Efes'e imza atmış. O Mirsad'ı bile affeden taraftarımız Kaya'ya bir şans vermeli...
    Abi tamam dediklerin mantıklı ama istemeyince istemiyo insan birisini.. Ben istesem de bu adamı kabullenemem ki..

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Ayrıca şunu da eklemek istiyorum: Eğer hedeflenen başarılar gelir ve bunda Kaya'nın da payı olursa herkes onu bağrına basacaktır. Amaç başarı değilse Rasim Başak gibi "ölümüne" Fenerli ama vasat oyuncularla devam edeydik?

Emre'nin bir Galatasaray-Ankaragücü maçında hakemin üstüne yürüyüşü vardı: "Hoca, sen Fenerli misin; ne biçim düdük çalıyorsun?" diye... Sene 2001... Genç nesil sevindi ama bizim kuşak Emre'ye hep mesafeli durdu. Fakat o sahada herkesten fazla çabalayarak kendisini affettirdi. Şu anda benim için Alex'den daha değerli bir oyuncudur. (Laf aramızda Alex'i sevmem zaten.) Ama asla formasını sırtıma geçirip gezmem. Benim kuşak -en azından benim gibi fanatikler- gezmez diye düşünüyorum. Ama en fazla takdir ettiğim oyuncu şu durumda Emre'dir..(Lugano-Gökhan Gönül ve Emre...Bunların yeri ayrıdır benim için. Fakat asla bir Emre fan'ı olmam. Çünkü...Çünkü... O "çünkü" benim çocuksu fanatikliğimdir.) Tümer mi? Parasını aldı ve çekti, gitti.

BÜTÜN BUNLARIN BASKETBOLLA İLGİSİ NE?

KAYA hangisi olacak? Aldığı paranın hakkını vermek için Emre gibi canını dişine mi takacak? Tümer gibi parasını almaya mı bakacak? Bu saatten sonra kriter bu olmalı...

Haklısın... Hepimiz beşeriz. Bazen duygularımıza yenik düşeriz. Fakat dediğim gibi... Bu saatten sonra performansına göre değerlendirmek en mantıklısı...

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Hakan Abi, Emre, Tümer ve Fatih Akyel transfer edilirken de taraftar tepkiliydi bu transferlere. Bu 3lüden sadece Fatih taraftarın gözüne, gönlüne girememiştir. Galatasaray'a edilen küfüre eşlik etmesiyle 3-5 kişinin gönlüne girmiş olabilir. Ancak Emre ve Tümer takım için oynadıkları futbol, gösterdikleri hırs ve mücadele ile birçok taraftarın gönlüne girmişlerdir. Ama daha önce yaptıkları hala yüreklerde bir yaradır. Aynı bu saydığım 3'lü de olduğu gibi Kaya transferine de karşıyız. Kaya müthiş mücadele gösterir forma için hırsını azmini ortaya koyar, taraftarın bakışı da değişir olumlu yönde. Ancak daha önce yaptığı terbiyesizlikler unutulmaz, hep kanar yürekte. Emre ve Tümer'de de olduğu gibi.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Sayfa 2 / 61 İlkİlk 12341252 ... SonSon

Mesaj Yetkileri