Sayfa 280 / 896 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380780 ... SonSon
8,371 ile 8,400 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kocaman kaldırabiliecek mi bu görevi ben şüpheliyim.

Taraftarların yerli hoca olduğu zaman tahammül sınırı azalıyor. Umarım Aykut hoca harcanmaz yine.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post
    Kocaman kaldırabiliecek mi bu görevi ben şüpheliyim.

Taraftarların yerli hoca olduğu zaman tahammül sınırı azalıyor. Umarım Aykut hoca harcanmaz yine.
    Bana göre kaldırabilir, bir sene stajyer gibi olayların içindeydi. Birşeyleri biliyordu şimdi daha iyi biliyor.

Şu an gördüğüm,okuduğum kadarı ile taraftar tam destek veriyor Aykut hoca'ya. Daum'a, Aragones'e sabreden yönetim ise en azından 1 sene sabredecektir.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Geçen seneki sendromdan sonra bu sene sabırlı olabiliriz diye düşünüyorum.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aykut Kocaman çok farklı olur yalnız bilinçlendik , çok hoca gördük , Kocaman ayrıca teknik direktörlük geçmişi ve iyi oynattığı futbol var , aykut kocaman çok seviliyor , çok güveniliyor taraftar tarafından sabrederiz diye düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Şu an Fenerbahçe taraftarına göre Aykut Kocaman'ın kredisi Capello'dan bile kat kat fazladır.. Taraftar her zaman destekler Aykut Hocayı bundan sonra..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Şu an Fenerbahçe taraftarına göre Aykut Kocaman'ın kredisi Capello'dan bile kat kat fazladır.. Taraftar her zaman destekler Aykut Hocayı bundan sonra..

fenerbahçe taraftarı için pek önemi yok kredinin. önemli olan fenerbahçe yönetimi'ne göre kredisinin olup olmaması. rıdvan'ın kredisini de gördük. rıdvan'a yapılan, olası bir bocalama döneminde aykut'a da yapılır. bu durumda çok yazık olacak gibi aykut'a. tek çıkar yol maksimum başarı.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Başarısız sonuçlar gelirse bence kredi falan kalmaz. Hele geçen sene yaşanan büyük üzüntünün ardından.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Artık taraftar da bazı şeylere tepkisini koyuyor ben de onu demek istiyorum.. Rıdvan döneminde vardır bi bildikleri deyip geçmiştik, ama artık öyle değil..

Bugün 2 büyük taraftar grubu kendisini feshediyosa işte bu yönetime bi tepkidir..

Aykut Kocaman'ın gelmesine ilk günden beri karşıyım, daha önce de söylemiştim.

Bayern'deki ilk teknik direktör krizinde Christian Nerlinger, R.Madrid'de Jorge Valdano isimleri mi önplana çıkıyor?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post

Bayern'deki ilk teknik direktör krizinde Christian Nerlinger, R.Madrid'de Jorge Valdano isimleri mi önplana çıkıyor?
    Barcelona'da Pep Guardiola, Milan'da Leonardo isimleri nasıl ön plana çıkıyosa Aykut Kocaman'da şimdi ön plana çıkıyo..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post

Yalnız oradakilerin görevinin bir tanımı var bizde yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Rıdvan ve Oğuz'un geldiği dönemle Aykut'un gelmesi arasında fark var, öncelikle Aykut kendisini ispatlamış geliyor.

Aragones'e 1 sezon dayananlar Aykut Kocaman ne kadar başarısız olursa olsun 1 sezon dayanacaklardır. Zico'nun nasıl başladığını hatırlayalım, üstelik eğer Aykut hamlesi de başarısız olursa yönetimin de sonu gelmiş olur bu nedenle sonuna kadar Aykut'a destek olacaklardır.

Yine de eğer tüm yetki ona verilecek şekilde takımın başına geçmeyecekse sadece teknik direktör olacaksa istemem Aykut Kocaman'ı. Ha öyle olursa da sonuna kadar destek veririm, taraftarın da desteği sonuna kadar olur, hal böyleyken kolay kolay harcanmaz Kocaman.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Teknik Direktörümüz Sayın Aykut Kocaman

Profesyonel Futbol Takımımızın Teknik Direktörlük görevine Sayın Aykut Kocaman getirilmiştir.
    Sayın Aykut Kocaman 28 Haziran 2010 Pazartesi günü takımımızın toplanmasıyla birlikte görevine başlayacaktır. Sayın Kocaman'ın imza töreni 29 Haziran 2010 Salı günü saat 14.00'de yapılacaktır.
    Sayın Aykut Kocaman'a görevinde başarılar diliyoruz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

İstediğimiz ve beklediğimiz gerçekleşti.. Kocaman bir dönem başlıyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Aykut Kocaman'ın kredisi 1 sene olacaksa bence çok sevilen Aykut Kocaman harcanır.Önümüzdeki sezon Fenerabahçe'nin şampiyon olamaması olmayacak bir şey değil çünkü.Eğer getiriyorsanız 2-3 senelik bir sabır göstermeniz gerekir bence.Uzun süre şampiyonluğun gelmediğini de göz önünde bulundurursak zor tabii.Bunları göze almak lazım Aykut Kocaman için.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

salı günü birçok şeye açıklık getirilecektir. öyle umuyoruz.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aykut Kocaman açıklandı, hayırlı uğurlu olsun. Yardımcılarını merak ediyorum, gündemde dolaşan isimler var ama bakalım kimler olacak?

Takımı tanıması, yönetimi tanıması, yönetimin ne şartlarda hangi tepkiyi vereceğini bilmesi, oyuncuları sadece futbol yönünden değil diğer yönlerden de geçen sezonki görevi gereği yakından tanıması, daha çok farklı takımlarda yaşadığı teknik direktörlük tecrübeleri, duruşu, saygınlığı ve otoritesi avantajları.

Bu nedenle Oğuz Çetin ve Rıdvan Dilmen'den ayrılıyor, dezavantajları da var ama Aykut Kocaman ismi o endişeleri de benden alıyor.

Bu taraftar Aykut Kocaman için bile o tribünleri doldurur ilk maçta, taraftarın ve yönetimin tam desteği olursa, kötü bir başlangıç olsa bile takımda kalır.

Zico'ya 8. haftada istifa diye bağrıldığında sahip çıkan, Aragones'e 1 sene dayanan, Daum'u şubat ayında 7 resmi maçı kazanamadığımızda bile göndermeyen yönetimin Aykut Kocaman'a da 1 sene kredi vereceği kesin.

Ayrıca takımı geçen seneden tanıyor olup, transfer çalışmalarına da kendisinin başlaması da avantaj, eline bir takım verilip hadi yönet denmedi.

Kendi açıklamaları, çalıştırdğı son takım olan Ankaraspor'da oynattığı futbola bakarsak, sürekli yan pas, geride top çevir, yakalarsam atarım düşüncesinden sıyrılıp, hızlı oynayan, dikine gidebilen oyunculardan kurulu bir takım izleyeceğiz.

Maçlar başlasın, eğer işlemeyen bir sistem olursa bunu işletene kadar ısrar edecek mi yoksa yenilik peşinde olacak mı? Bunu merak ediyorum, her ne kadar geçmişte olumlu izler verse de, iyi teknik direktör eldeki malzemeyi en iyi şekilde kullanmayı ve şartlara göre gerektiğinde takımına istediği oyunu oynatabilmelidir.

Umarım bu heyecan hüsranla sonuçlanmaz, Aykut Kocaman daha da büyür.

Şimdi transfer bekliyoruz, yerli, yabancı, gidecek oyuncular belli olsun bir an önce.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Teknik Kadro Listesi

Teknik Direktör
    Aykut Kocaman

İdari Menajer
    Hasan Çetinkaya

Yardımcı Antrenör

İrfan Saraloğlu

Kaleci Antrenörü

Murat Öztürk

Bireysel Oyuncu Antrenörü
    Dolu Arslan

Doktor

Ertuğrul Karanlık

Fizyoterapist
    Orhan Şakir

Masör
    Kamuran Bozan

Masör
    Yılmaz Mete

Masör
    Özkan Alaca

Tercüman 1
    Umut Köse

Tercüman 2
    Samet Güzel

İdari Birim Sorumlusu
    Mahmut Sökün

Bu bir kısmı deniliyor daha geleceklerde varmış sanırım.

Nesil
    2006

Aykut Kocaman'ın gelmesi güzel oldu. İki yıldır transferleri kendisi yapıyor. Bu yılda bütün çalışmaları kendisi yaptı ve onun denildiği isim alındı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İrfan Saraloğlu'nun oğluyla beraber basketbol oynuyorduk Fenerbahçe'de vay be yardımcı antrenör demek ki artık

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Hayırlı olsun bakalım.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

İsmail Kartal bu oluşum içinde yer alabilir..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Aykut Kocaman bence doğru bir seçim olmadı; ama bu, Aykut Kocaman'a güvenmediğim anlamına gelmemeli.

Aykut Kocaman'ın teknik direktör olmasının

Dezavantajları:

- Basın tarafından Daum'un mezarını kazdığı şeklinde suçlamalarla karşı karşıya kalacak. Oysa ki bu görevi muhtemelen kendisi de istemiyordu fakat yönetim tarafından mecbur bırakıldı.

- Sportif direktörlük mevkisi yıkıldı. Ben Aykut Kocaman'ın bu görevde kendini geliştirerek zaman geçtikçe çok faydalı olacağını düşünüyordum.

- Fenerbahçe camiasında geçen seneki yıkımdan sonra mutlak başarı beklentisi var. Camia muhtemel başarısızlıkta Aykut Kocaman'a destek çıkabilir mi emin değilim.

- Muhtemel bir başarısızlıkta muhtemel bir Aykut Kocaman vedasında Aykut Kocaman'ın herhangi bir şekilde kulübe dönmesi için uzunca bir süre geçmesi gerekecek. Aykut Kocaman gibi oyunculuğuyla, efendiliği ile gönüllerde yer etmiş bir ismin bu camiadan uzak kalmasına gönlüm razı olmaz.

- Aykut Kocaman herhangi bir kötü dönemde baskıya karşı koyabilir mi bilemiyoruz. Sonuçta yerli teknik adamlar ülkedeki havadan yabancılara göre çok daha fazla etkileniyor.

- Yardımcıları yeterli olacak mı ?

Avantajları

- Beklentilerin tamamen farkında

- Altyapı oyuncularına fazla özen gösterecektir

- Oyuncular tarafından sevilen bir isim

- Taraftarın büyük sevgisini, desteğini kazanmış bir isim

- Takımına iyi futbol oynatmak ister

- İlgilenilen isimlere bakılırsa; transferde isabetli seçimler yapan bir isim.

- Camiayı, takımı çok iyi biliyor

Tribünden sahaya inen Aykut Kocaman, tekrardan hoşgeldin. Hayırlı, uğurlu olsun.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Şu durumda menejerlik sisteminden geri adım atıldı. Oysa tam zamanıydı. Ama yeni sezona hazırlıksız yakalanmamak için en pratik yol tercih edildi.

Aykut yerli hocalar içinde güvenebileceğim tek isim... Başarılı olur veya olmaz; ama şimdiden kalıbımı basarım ki, muhtelif bir başarısızlıkta kabahatin EN AZI Aykut'a ait olacaktır. Ondan bir zihniyet devrimi bekliyorum ama biliyorum ki, hiçbir devrim bir sezonda sükunete ermez ve netice vermez.

Şunu kabullenmek zorundayız: Aykut bir ENKAZ devralıyor. Tabirimi mazur görün; birkaç futbolcu dışında içi geçmiş ve külüstür bir kadro var elinde... Hurdaya ayrılması gereken bir aracı yürütemeyeceğinin farkındadır. Muhakkak yönetimden köklü bir yapılanma sözü almıştır. En az dört-beş tane doğrudan ilk onbire girecek kapasitede transfer bekliyorum. Şu şartlarda bu kadronun başına Morinho'yu getirsen iki ileri, bir geri temposundan fazlası olmaz. Aykut bunu çok iyi görmüştür. (Şimdiden söyliyeyim: Yarın öbür gün Alex ile yaşanması muhtemel bir krizde -umarım olmaz ama olursa diye yazıyorum- şimdiden Aykut'un ardında durmak için tetikte olalım. Aykut'u olsun yedirmeyelim.)

Şampiyonluk... Konuşmak şimdiden çok erken... Yapılacak transfer hamlelerini beklemek ve görmek zorundayız. Ama şunu açıkça iddia edebilirim ki; inşallah HİÇBİR ŞEY SON İKİ SEZONDAN DAHA KÖTÜ OLMAYACAK... Özellikle oynanacak futbol...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

caner erkin pazartesi açıklanabilir.

kaynak: ntvspor
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

ayrıca toplam maliyeti 25 milyon euro'yu bulan krasic'ten de vazgeçildi.

kaynak: ntvspor
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

12 temmuz'da yurtdışı kampı başlayacak. o kampa yeni transferlerin yetişeceğini düşünüyorum.
    (/s)

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post
    Başarısız sonuçlar gelirse bence kredi falan kalmaz. Hele geçen sene yaşanan büyük üzüntünün ardından.
    Aykut'a yapılacak en ufak baskıda yönetim kendini kapı dışında bulur.

Aykut yönetimdeki her isimden daha değerli, daha efsanevi. Lefter'i kimse kapı dışına koyamaz, Aykut'u da öyle ...

O kadar basit değil.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    Hazard'in menajerlik sirketinde calisan Türk bir menajerin Radyospor ile yaptigi röportaj vardi bir kac sayfa öncesinde.. kendileri Hazard'i Fenerbahce'ye önerdiklerini söylediler Fenerbahce'nin de Lille ile görüstügünü söylediler.. ben dogruluk payi olduguna inaniyorum gelebilirde gelmeyebilirde fakat cikip menajerin bu aciklamayi yapmasi bence gelebilecegini gösteriyor.
    Evet, Hazard haberleri yalan değil, kulüpler arası görüşmeler olmuş.
    Oyuncu da gelmeyi düşünüyor.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Rıdvan ve Oğuz'un geldiği dönemle Aykut'un gelmesi arasında fark var, öncelikle Aykut kendisini ispatlamış geliyor.

Aragones'e 1 sezon dayananlar Aykut Kocaman ne kadar başarısız olursa olsun 1 sezon dayanacaklardır. Zico'nun nasıl başladığını hatırlayalım, üstelik eğer Aykut hamlesi de başarısız olursa yönetimin de sonu gelmiş olur bu nedenle sonuna kadar Aykut'a destek olacaklardır.

Yine de eğer tüm yetki ona verilecek şekilde takımın başına geçmeyecekse sadece teknik direktör olacaksa istemem Aykut Kocaman'ı. Ha öyle olursa da sonuna kadar destek veririm, taraftarın da desteği sonuna kadar olur, hal böyleyken kolay kolay harcanmaz Kocaman.

Ispatlamis mi? Ankaraspor veya Istanbulspor'da buyuk basarilar yakaladi da ben mi kacirdim? Orada yaptigi isler normal, ekstra birseyler gostermedi, ki o calistigi 2 kulup baskisi belki de an az olan kuluplerdi ligde. Efendi olmasina birsey diyemem, ama efendiklikle olsa Riza kalirdi Besiktas'ta. Buyuk kulup antrenorlugu bambaskadir, gorduk iste, Bursa'yi sampiyon yapmis E.Saglam bizde 3. bile olamadi. Bence Aykut Kocaman yanlis secim, Turkiye'yi taniyan bir yabanci cok daha dogru olurdu, mesela Zico, Gerets, Lucescu. E.Saglam, Riza, B.Korkmaz, Ridvan ne kadar basarili olduysa Aykut da o kadar basarili olur.....

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Evet, Hazard haberleri yalan değil, kulüpler arası görüşmeler olmuş.
    Oyuncu da gelmeyi düşünüyor.
    Krasic de gelmeyi dusunuyordu, formayi da giymisti.
    Turkiye basini disinda bu transferi yazan yok, kendi kendimize gelin guvey oluyoruz. Nasil Krasic olmadiysa bu da olmaz, ki ben birkac hafta evvel Hazard'in bir Fransiz sitesine yaptigi aciklamada Fenerbahce'yi enteresan bulmadigini soyledigini gordum. Zaten kendisini bir yigin buyuk kulup takip ederken niye Turkiye'ye gelsin ki hakli olarak.

Mesaj Yetkileri