-
27.Haziran.2010, 01:29
Sercan eğer bu sene satılacaksa alışveriş için en mantıklı takım Beşiktaş gibi duruyor. Elindeki yabancılardan kurtulmak isteyen, yerli oyuncularla kadrosunu güçlendirmek isteyen bir Beşiktaş var. Alışveriş yapılacak muhtemel diğer takımlara bakıldığında; Fenerbahçe hücuma 1 yabancı forvet düşünüyor, Galatasaray bu sene fazla para harcamayı düşünmüyor. Ben, Sercan'ın Bursa tarafından çok iyi reklamının yapıldığını düşünüyorum. Her ne kadar potansiyeli olsa da ortada bu sezon 4 gol atmış bir Sercan var. Hızıyla önplana çıksa da diğer konularda sıkıntıları var. Şuan ismi futbolundan önde.
Beşiktaş'ta Ferrari, Sivok, Toraman gibi oyuncular varken Zapo'ya pek ihtiyaçları yok, elden çıkarmaya kalktığında da ciddi bir bonservis bedeli alınamayacağından gözden çıkarılabilir. Holosko'nun burda küçümsendiği kadar basit bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. En azından kendi takımımda Holosko olsa Sercan karşılığında düşünmeden verilsin demem. Ama şuan şartlar Holosko + Zapo = Sercan takası için uygun gibi gözüküyor. Her iki taraf için de karlı olabilir.
Guti belki 1-2 sene oynar ama oynadığı dönemde çok faydalı olur. Ortasahadan oyunu çok iyi yönlendiren, sıkışan oyunu açabilecek kaliteli bir oyuncu. Bonservisinin de olmadığı hesaba katılırsa mantıklı transfer olur.
Mesaj Yetkileri