Biraz evel kendisini ile yaptığım tebrik konuşmasından sonra sıcağı sıcağına Aykut Kocamanın ağzından haberler.
Tam yetki ile geldim.Bütün transferleri ben yapıcam görüşmelere ben gidicem‚imzaları ben attırıcam.Aynı zamanda sportif direktörüm. Görevi kabul etmeme gibi bir durumum yoktu.Başkan antrenör olmamı istedi. Takımın başına geçen sene gelmek isterdim.
İsmail Kartalda benimle çalışacak‚Türkiyedeki oyuncularla o ilgilenecek.
Daum ile aramızda sorun yoktu sadece samimi değildik yakınlaşamadık.
Ayhan Tumani çok iyi biri aslında ama o da yardımcı olamadı.
Semihle konuşucam‚ stoch dışında bir sağ açık bir de forvet yabancı olacak. Oynaması zor‚yedekliği sorun etmeyeceksen kal edeceksen git. Zaten p.tesi gelmezse silicem.
Krasic ne oldu ? Böyle böyle demiştin ? Bir kaç gün sonra görürsün.
Hazard ya da Dzudsakı istiyorum.Krasicden hariç bu ikisinden biri yatırım için alınmalı ama o para bizde yok. Guizayı satmamız lazım.
Stoper ya da önlibero alamayız nasıl oynayacaklar. Yabancı sınırlamasını seneye arttırmaya çalışacağız 6 kişi yetmiyor.
Topuzu çok beğeniyorum.
Forvet için 3-4 isimden bahsetti. Bunların ikisi dünya kupasında. 1. sırada ilk mesajımda yazdığım kişi var‚ ikinci sırada bir Rus. İkisininde bonservisi çok yüksek.
Caneri de almak istiyorum bir paket program olabilir .Yektaya çok para istiyorlar.
Bilica yedek oturacak stoper türk olacak.
Kendisine benim sölediğim bir genç oyuncu vardı onunda ismini daha sonra yazacağım medyaya sızarsa.
Bu arada Fabiano‚Mutu‚Henry‚ibrahimoviç‚Forlan‚Kanoute vs gibi forumda görebildiğim isimleirn yüzde 95 i yalan.
Tüm bunlar 1. ağızdan alınmış haberlerdir‚Artık spekulasyonlara gerek yok.