Sayfa 281 / 896 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381781 ... SonSon
8,401 ile 8,430 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Fenerbahçe inşallah Aykut'u da harcamaz... Bize Bülent Korkmaz geldiğinde çok üzülmüştüm. Çünkü eğer bu tarz oyuncular gelecekse deneyimli bir hocanın yardımcısı olarak en az 3 yıl kulüpte görev almalı. bu Daum olmazdı ama başka bir yabancı olabilirdi.Umarım başarısız olup kelleyi kaybetmez Rıdavn gibi... Gerçi hoş Rıdvan ligin 5. haftasında mı ne kobuldu sanırım ama bakalım Aykut başarısız olursa kaç hafta dayanabilecek FB yönetimi ve taraftarı. İyi günde yönetim ve taraftar her hocanın arkasında durur. Afedersiniz köyden çobanı götürüp başa koysanız sonuçlar iyi gidince "Bunda iş varmış, helal olsun yönetime" denir,ama işler kötüye gidince bakalım neler olacak
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007

Aykut Kocaman'ın başarılı olacağını düşünmüyorum ama Fenerbahçe'li arkadaşlar bayağı eminler kendisinden, öyleyse bize tebrik etmek düşer; hayırlı olsun Aykut Kocaman Fenerbahçe'ye...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Seneye başarısızlık olsa bile Aykut Kocaman bu takımda kalmalı. Bırakalım artık bu yabancı sevdasını. Eğerki yönetim Aykutu sezon içinde yollarsa taraftar baskısına dayanamayıp kendileri de giderler. Taraftarın büyük çoğunluğu Aykutu istediği için yönetim Aykutu takımın başına getirdi. Ben inanıyorum ve güveniyorum Aykut Kocamana. İnşallah başarılı olacağız.
    TariboWest

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Krasic de gelmeyi dusunuyordu, formayi da giymisti.
    Turkiye basini disinda bu transferi yazan yok, kendi kendimize gelin guvey oluyoruz. Nasil Krasic olmadiysa bu da olmaz, ki ben birkac hafta evvel Hazard'in bir Fransiz sitesine yaptigi aciklamada Fenerbahce'yi enteresan bulmadigini soyledigini gordum. Zaten kendisini bir yigin buyuk kulup takip ederken niye Turkiye'ye gelsin ki hakli olarak.
    Menajeri açıklama yaptı arkadaşım, hoşuna gitmiyor diye küçümsemek zorunda değilsiniz.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Ispatlamis mi? Ankaraspor veya Istanbulspor'da buyuk basarilar yakaladi da ben mi kacirdim? Orada yaptigi isler normal, ekstra birseyler gostermedi, ki o calistigi 2 kulup baskisi belki de an az olan kuluplerdi ligde. Efendi olmasina birsey diyemem, ama efendiklikle olsa Riza kalirdi Besiktas'ta. Buyuk kulup antrenorlugu bambaskadir, gorduk iste, Bursa'yi sampiyon yapmis E.Saglam bizde 3. bile olamadi. Bence Aykut Kocaman yanlis secim, Turkiye'yi taniyan bir yabanci cok daha dogru olurdu, mesela Zico, Gerets, Lucescu. E.Saglam, Riza, B.Korkmaz, Ridvan ne kadar basarili olduysa Aykut da o kadar basarili olur.....
    Aykut ligi tanımıyorsa kimse tanıyamaz, küçümseyi bırakın lütfen, ciddiyim.Tamamen fanatizme gidiyor yazdıklarınız.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ispatlamis mi? Ankaraspor veya Istanbulspor'da buyuk basarilar yakaladi da ben mi kacirdim? Orada yaptigi isler normal, ekstra birseyler gostermedi, ki o calistigi 2 kulup baskisi belki de an az olan kuluplerdi ligde. Efendi olmasina birsey diyemem, ama efendiklikle olsa Riza kalirdi Besiktas'ta. Buyuk kulup antrenorlugu bambaskadir, gorduk iste, Bursa'yi sampiyon yapmis E.Saglam bizde 3. bile olamadi. Bence Aykut Kocaman yanlis secim, Turkiye'yi taniyan bir yabanci cok daha dogru olurdu, mesela Zico, Gerets, Lucescu. E.Saglam, Riza, B.Korkmaz, Ridvan ne kadar basarili olduysa Aykut da o kadar basarili olur.....
    Bak ne yazmışım mesajımda, Rıdvan ve Oğuz ile kıyaslamışım Aykut'u ve efendiliğiyle hakediyor demiyorum zaten.

Rıdvan ve Oğuz'a göre, senelerdir teknik direktörlük yaparak, kısıtlı imkanlarda ve nispeten rahat olan ortamda oynattığı pozitif futbolu referans olarak alabiliriz diyorum.

Oğuz şanssız bir dönemde geldi, Bülent Korkmaz gibi ve sezon ortasında kim gelse harcanacağı bir ortamdı ve harcandı.

Rıdvan Dilmen de bu takımda mağlubiyet almadan kovulmuştu.

Ama şimdi farklı, yönetim son dönemde yaptığı hatalardan sonra Aykut'u harcamak isterse kendi ipini çeker. Çekincelerimi zaten belirttim, bekleyip göreceğiz ama hem Rıza'dan hem Ertuğrul Sağlam'dan hem Oğuz'da, Rıdvan'dan Bület Korkmaz'dan farklı bir durumda şu an Aykut Kocaman.

Geçen sene yetki ondaydı, bu sezon onda, geçen sene takımın içindeydi, sorunları gördü bu sene onları çözmek için çalışmalara başladı. Gel al takım bu, geç başına yönet diye gelmedi başa Aykut Kocaman.

Efendiliği değil duruşundan bahsettim, yanlışı gördüğünde yanlış diyen, disiplinsizliklere taviz vermeyen, Fenerbahçeliliği, yani orada kukla olmayacak.

Yıpratılmaya başlanacak, hele ki 1-2 hafta işler iyi gitmesin medya çok üzerine gelecek ama taraftar asla sırtını dönmez ona. Zaten yapamayacağını anladığında kovulmayı beklemeden kendisi bırakır

Tekrar yazmaya gerek yok, takımı nasıl yöneteceğini görmeden bilemeyiz, Daum'un 6-7 sene önce kurduğu ve o zamandan beri devam eden sistemi yıkacak mı yoksa bu sistemde iş yapacak oyuncuları alıp aynı mantıkla devam mı edecek? Sorun anında maç içerisinde doğru hamleleri yapabilecek mi? Bunları da görmeden şimdilik bir şey diyemeyiz, şu anda bu takımı yeniden ayağa kaldıracak, travmayı giderecek, taraftarı kombine almaya, stada gelmeye razı edecek bir isim Aykut Kocaman. Eğer bu takımı daha ileri taşırsa zaten efsaneydi daha da efsaneleşmiş olur, olur da taşıyamazsa başkan ve yönetim de gider ve yeni bir dönem başlar. Böyle kritik bir anda bu görevi üstlendi Aykut Kocaman.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Menajeri açıklama yaptı arkadaşım, hoşuna gitmiyor diye küçümsemek zorunda değilsiniz.

Benim niye hosuma gitmesin? Keske gelse, FB gereksiz bir mevkiye tonla para ve yabanci kontenjani harcamis olur, benim BJKli olarak isime gelir. Bu arada aciklama yapmis ama nerede aciklama? Kacirmis olmaliyim o zaman....

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Aykut ligi tanımıyorsa kimse tanıyamaz, küçümseyi bırakın lütfen, ciddiyim.Tamamen fanatizme gidiyor yazdıklarınız.

Ben Aykut ligi tanimiyor diye birsey mi soyledim?

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Bak ne yazmışım mesajımda, Rıdvan ve Oğuz ile kıyaslamışım Aykut'u ve efendiliğiyle hakediyor demiyorum zaten.

Rıdvan ve Oğuz'a göre, senelerdir teknik direktörlük yaparak, kısıtlı imkanlarda ve nispeten rahat olan ortamda oynattığı pozitif futbolu referans olarak alabiliriz diyorum.

Oğuz şanssız bir dönemde geldi, Bülent Korkmaz gibi ve sezon ortasında kim gelse harcanacağı bir ortamdı ve harcandı.

Rıdvan Dilmen de bu takımda mağlubiyet almadan kovulmuştu.

Ama şimdi farklı, yönetim son dönemde yaptığı hatalardan sonra Aykut'u harcamak isterse kendi ipini çeker. Çekincelerimi zaten belirttim, bekleyip göreceğiz ama hem Rıza'dan hem Ertuğrul Sağlam'dan hem Oğuz'da, Rıdvan'dan Bület Korkmaz'dan farklı bir durumda şu an Aykut Kocaman.

Geçen sene yetki ondaydı, bu sezon onda, geçen sene takımın içindeydi, sorunları gördü bu sene onları çözmek için çalışmalara başladı. Gel al takım bu, geç başına yönet diye gelmedi başa Aykut Kocaman.

Efendiliği değil duruşundan bahsettim, yanlışı gördüğünde yanlış diyen, disiplinsizliklere taviz vermeyen, Fenerbahçeliliği, yani orada kukla olmayacak.

Yıpratılmaya başlanacak, hele ki 1-2 hafta işler iyi gitmesin medya çok üzerine gelecek ama taraftar asla sırtını dönmez ona. Zaten yapamayacağını anladığında kovulmayı beklemeden kendisi bırakır

Tekrar yazmaya gerek yok, takımı nasıl yöneteceğini görmeden bilemeyiz, Daum'un 6-7 sene önce kurduğu ve o zamandan beri devam eden sistemi yıkacak mı yoksa bu sistemde iş yapacak oyuncuları alıp aynı mantıkla devam mı edecek? Sorun anında maç içerisinde doğru hamleleri yapabilecek mi? Bunları da görmeden şimdilik bir şey diyemeyiz, şu anda bu takımı yeniden ayağa kaldıracak, travmayı giderecek, taraftarı kombine almaya, stada gelmeye razı edecek bir isim Aykut Kocaman. Eğer bu takımı daha ileri taşırsa zaten efsaneydi daha da efsaneleşmiş olur, olur da taşıyamazsa başkan ve yönetim de gider ve yeni bir dönem başlar. Böyle kritik bir anda bu görevi üstlendi Aykut Kocaman.

Her sene duyuyoruz zaten bu yonetim akillandi laflarini. Gecen sene de aynisi denmisti, bu sefer Daumun arkasinda durulacak, Daum giderse yonetim de gider, 3 sampiyonluk sozu son sansi denmisti, gorduk iste, sacma sapan baskalarini suclayan ici bos bir basin aciklamasi ve birkac yildiz isim soylentisi ortaya atilinca kedi gibi oldu taraftar, Daum gitti ve yonetim kaldi. Aykut baarisiz olursa ilk firsatta gonderilir, yonetime de hicbirsey olmaz, bunu hepimzi biliyoruz. Bir degil iki degil, tam 10-15 senedir Aziz Yildirim bu camianin baskani, her sefer ayni seyleri yapiyor, daha gecen sene yapti bunu, simdi neye gore akillanmis olacak anlamadim. Bir kisi 15 senedir ayni seyi yapiyorsa ona akillandi denmez....

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Allahtan takımın başkanı Yıldıırm Demirören değil. Öyle olsa sen neler yazardın çok merak ediyorum. O zaman dilinden kurtulamazdık herhalde.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Her sene duyuyoruz zaten bu yonetim akillandi laflarini. Gecen sene de aynisi denmisti, bu sefer Daumun arkasinda durulacak, Daum giderse yonetim de gider, 3 sampiyonluk sozu son sansi denmisti, gorduk iste, sacma sapan baskalarini suclayan ici bos bir basin aciklamasi ve birkac yildiz isim soylentisi ortaya atilinca kedi gibi oldu taraftar, Daum gitti ve yonetim kaldi. Aykut baarisiz olursa ilk firsatta gonderilir, yonetime de hicbirsey olmaz, bunu hepimzi biliyoruz. Bir degil iki degil, tam 10-15 senedir Aziz Yildirim bu camianin baskani, her sefer ayni seyleri yapiyor, daha gecen sene yapti bunu, simdi neye gore akillanmis olacak anlamadim. Bir kisi 15 senedir ayni seyi yapiyorsa ona akillandi denmez....
    İyi de yönetim akıllandı demedim ki ben? Geçen sene Daum'un gelişiyle Aykut'un gelişini bir tutuyorsan sana bir şey demeye de gerek yok aslında. Daum geldiğinde taraftarın yarısı takıma küstü. Şimdi görüyoruz, Daum gönderildi diye memnun olmayan taraftar yok.

Aykut başarısız olursa ilk fırsatta gönderilmez, takıma zarar verdiğini gördüğü anda istifa eder. Maçı onlar haketmişti aslında biz kazanmamalıydık diyen birisi Aykut Kocaman ve bu sözleri sebebiyle de takımdan gönderildi.

Sürekli aynı şeyi yapıyor dedin ama bu 3. defa oluyor. Rıdvan ligde mağlubiyet almadan kovulmuştu, yönetimin büyük hatasıdır. Oğuz Çetin sezon ortasında geldi, zaten takım içinde gruplaşmaların arttığı, kadro kalitesinin vasat olduğu bir dönemde başarı beklenmesi hayaldi.

Şimdi de Aykut Kocaman geliyor, belki işine gelmiyor ama Aykut Kocaman'a duyulan saygı ve sevgi ölçülemez Fenerbahçe'de. Ha saygı, sevgiyle bu işler yürümüyor diyorsun, onu ben de diyorum, hele maçlar bir başlasın bekleyip göreceğiz diyorum.

Ve ekliyorum, keşke Aykut Kocaman Sportif Direktör olarak kalsaydı, çünkü ben de kör değilim, teknik direktör olarak daha kolay harcanabileceğini görüyorum ama yönetimin artık son şansı olduğunu da görüyorum. Aykut harcanırsa yönetim de gider çünkü 4 sene şampiyonluk gelmemiş olacak ve Fenerbahçe tarihinde bu pek yaşanmış şey değil. 4 sene şampiyonluğun gelmemesinin bedelini yönetim de öder.

Akıllandılar, doğruyu yaptılar demiyorum, eğer akıllanmış olsalar, tüm yetkiyi Aykut Kocaman'dan alıp onu teknik direktör yapmazlardı, al istediğin hocayla anlaş, onunla çalış, tüm yetki sende derlerdi ve daha da iyi olurdu.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Alman çalıştırıcı Christoph Daum ile yollarını ayırdıktan sonra Aykut Kocaman'ın takımın başına getirildiğinin açıklanması beklenen Fenerbahçe'de, başkan Aziz Yıldırım döneminde adeta teknik direktör enflasyonu yaşanıyor.

Yıldırım döneminde sarı-lacivertli ekibin başında, bir gelişte en uzun süre görev yapan Daum'un, 2003-2004, 2004-2005 ve 2005-2006 olmak üzere üst üste 3 sezon görev aldığı birinci dönemin ardından, 2009-2010 sezonuyla başlayan 2. dönemi de dün resmen noktalandı.

1995-1996 sezonunun sonunda futbolcu olarak ayrıldığı Fenerbahçe'ye 2009-2010 sezonunda sportif direktör olarak geri dönen ve yeni sezondan itibaren takımın başına geçmesi beklenen Aykut Kocaman'ı zor bir görev bekliyor.

Fenerbahçe'de 1997-1998 sezonunun ortasında başlayan başkanlık serüveninde 12 yılı geride bırakan Yıldırım'ın döneminde, sarı-lacivertli ekipte görev alan teknik adamlarla, takımı şampiyonluğa ulaştıramadıkları sezonlarda yollar ayrıldı. Fenerbahçe, Yıldırım döneminde sadece Werner Lorant ile sezonu 2. sırada tamamlamasına rağmen yoluna devam etti.

12 Yılda çalışılan teknik adamlar ise;

Otto Bariç, Joachim Löw , Rıdvan Dilmen, Zdenek Zeman, Turhan Sofuoğlu,Mustafa Denizli, Werner Lorant, Cristoph Daum , Arthur Zico ve Luis Aragones

Yani 12 yılda toplam 10 Antrenör!!!!

İşte bu türk futbolunun ayıbı Türk futbolunda lokomotiv dediğimiz kulüplerden biri olan Fenebahçe 12 senede 10 tane teknik adamla çalışmış... Aynı şey eminim Galatasaray ve Beşiktaş için de geçerlidir. Belki rakam bu kadar yüksek değildir ama çok da fark yoktur sanırım. Her zaman istikrar istikrar diyoruz ama işte istikrar ortada... Bir tarafta Yıllardır ne avrupada ne de premier ligde şampiyon olamamasına rağmen yıllardır takımda kalan Arsenal'ın hocası Wenger ve Arsenal kulübünün anlayışı, bir tarafta her anlaşılan hocada "Uzun vadede planlar yaptık, hocamızın sonuna kadar arkasındayız" diyerek birlikteliği başlatıp bırakın avrupayı , ligde bile başarı yakalanmadığı anda hocayı kovan zihniyet Daha çok çalışmamız lazım çoooookkk....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Özer ve Stoch

Aykut Kocaman ile tavan yaparlar...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Özer ve Stoch

Aykut Kocaman ile tavan yaparlar...
    Katılıyorum.

Özellikle Özer'den çok büyük bir patlama bekliyorum, eğer Daum olsaydı bunu kesinlikle beklemezdim. Zaten Özer hakkında ne düşündüğümü Biografi bölümüne yazmıştım(Yedekte çürüyecek yetenekli bir genç). Aykut hocanın gelmesi ile tamamen değişti

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Bu sadece senin fikrin bir inasanın kendini ispatlaması için şampiyon olması gerekmiyor çalıştığı kulübün şartlarına bakmak lazım ayrıca bir kişi kamu oyunun taktirini alıyorsa taraflı tarafsız o kişi başarılıdır...

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Aykut'un Zico'dan Gerets'den ne farki var? bence bu adam Zico'yu da gececek göreceksiniz. Hem oyuncular saygi duyuyor hem yönetim yaninda istedigi transferleri kendisi yapiyor cok büyük isler yapacagina inaniyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eduardo ayrılıyormuş Arsenal'den , Fener'e alsak keşke =)

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Eduardo ayrılıyormuş Arsenal'den , Fener'e alsak keşke =)
    Haklısın. Uzun bir sakatlıktan çıktığı için ilk zamanlar bocalayabilir fakat zamanla alışacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Uploaded with ImageShack.us

mesela kadro şöyle olsa veya sağda stoch , solda caner , eduardo veya forlan , asamoah veya anthony annan ....

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

godin'i ben de düşünüyordum. çok yerinde olur.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Annan yada asamoahı bu turnuvadan sonra alamayız diye düşünüyorum. Ayrıca Alex takımda olduğu sürece 4 3 3 de oynayamayız. Böyle oynasak tabiki çok daha iyi olur ama elden ne gelir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

olası alex'in yaratıcılık ve oyun zekası boşluğu için emre'ye ve özer'e güveniyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alex yedek olmalı , annan , asamoah zor olur ama olsa keşke , emana olabilir 3 lü orta sahada

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

433 te forvet için Amerikanın santraforu Altidore bence tam aradığımız tarzda bir oyuncu. Tabi Villareal bırakmaz o ayrı. Annanın bonservisi hala rosenborgdayken hızlı davranıp belkide transfer bitirilebilir ama bizim klübün böyle birşey yapacağını düşünmüyorum.

Tahmin ettiğim yorumlar gelmeye başlamış,şaşırmadım.Öncelikle bende Aykut Kocaman'ı çok sevdiğimi asla onun harcanmasını istemediğimi söylemek istiyorum.

Aykut Kocaman,Bülent Korkmaz ve Rıza Çalımbay ile karşılaştırılmış,çok yanlış.Aykut Kocaman'ın durumu şu anda bu 2 isimden çok farklı.

Camianın son umudu şu anda Aykut Kocaman.Aykut Kocaman eğer takıma zarar vereceğini düşünseydi,zaten bu görevi kabul etmezdi.Bir başarısızlık durumunda da giden önce yönetim olur.Ben bu hamlenin çok iyi olduğunu düşünüyorum,ancak üzerimize düşen sabırlı olmak.

Salı günü birçok şeye açıklık getirilecek,sanıyorum imza töreninde Aykut Kocaman'ın menejerlik sistemiyle takımın başında olduğunu öğreneceğiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Amerika ortasahasındaki Bradley'i çok beğendim bende. Onun transfer hakkındada haberler çıkmıştı dünkü maçta ofansta defansta çok iyi işler yaptı. Emre'nin defansda daha iyi olanı diyebiliriz. 2li ortasaha da Emre ile birlikte süper iş yapar bence.

'Kocaman' kanunlar!
    Christoph Daum ve yardımcısı Roland Koch’un sözleşmelerini önceki akşam karşılıklı fesh eden sarı-lacivertli kulüp, Aykut Kocaman’ın teknik direktörlük görevine getirildiğini dün resmen açıkladı. Kulüp sitesinden yapılan açıklamada, Kocaman’ın salı günü saat 14.00’te resmi sözleşme imzalayacağı bildirildi.
    Kocaman ilk iş gününde Samandıra Can Bartu Tesisleri’ne giderek Daum’dan boşalan teknik adam koltuğuna oturacak ve çalışmalarına start verecek. Fenerbahçe’nin yeni hocası, kısa süre içinde bir takım kuralları devreye sokacak ve bütün oyuncularından bunlara harfiyen uymalarını isteyecek.

İşte Aykut Kocaman’ın kanunları...

1- OTORİTE KURACAK

Kocaman’ın teknik patron olarak sarı-lacivertli takımdaki öncelikli hedefi otoriteyi sağlamak olacak. Futbolculuk yıllarında ve daha önce çalıştırdığı Anadolu kulüplerinde disipline büyük önem veren Kocaman, antrenman saatlerine uyulması ve özel yaşam gibi konularda sert uyarılarda bulunarak, herkesten profesyonelliğe uygun hareket etmesini isteyecek.

2- İMTİYAZLAR BİTECEK

Sarı-lacivertli takımın hocası, uzun süredir büyük rahatsızlık duyduğu yerli - yabancı ayrımını ortadan kaldırmak için özel çaba harcayacak. Sportif direktörlük döneminde yabancı oyunculara tanınan bazı imtiyazlardan şikayetçi olan Kocman, bunları silmeye ve takım ruhunu ön plana çıkarmaya gayret edecek.

3- FORMA HAK EDENE

Aykut Kocaman, formayı hak edene verecek. Christoph Daum döneminde başta İspanyol forvet Daniel Güiza olmak üzere formsuz, iyi çalışmayan, özel yaşamında sorunlar olan yabancılar her hafta ilk 11’de sahaya çıkıyordu.

Ancak Kocaman, kurallara uymayanlara isimleri ne olursa olsun forma vermeyecek. Ayrıca alt yapıdan genç yetenekleri Fenerbahçe’ye kazandırmak için özel çaba harcayacak.

Sportif arayış

Fenerbahçe’de Aykut Kocaman’ın teknik direktörlük görevine getirilmesiyle birlikte yeni sportif direktör arayışı da başladı.

Sarı-lacivertli yönetimin, Kocaman’ın yerine yeni bir sportif direktör getirmek için kolları sıvadığı öğrenildi.

Bu arada Fenerbahçe’de kondisyoneliğe Doç.Dr.Alper Aşçı’nın getirileceği öğrenildi.

27.06.2010
    Kaynak : Milliyet

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Acaba kim gelecek Sportif Direktörlüğe?

Aykut'un üzerinde baskı yaratabilir ayrıca bu yeni direktör. İşler kötü giderse, yerimi ona kaptırırım gibilerinden.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

yeni bir sportif direktörün geleceği yalan.

aykut kocaman'ın üzerine kimse gelmeyecek. aykut kocaman tamamiyle tek başına yetkili. salı günü görürsünüz.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Antu Freddy Krueger verdiği bilgiler genelde doğru çıkar.

Biraz evel kendisini ile yaptığım tebrik konuşmasından sonra sıcağı sıcağına Aykut Kocamanın ağzından haberler.

Tam yetki ile geldim.Bütün transferleri ben yapıcam görüşmelere ben gidicem‚imzaları ben attırıcam.Aynı zamanda sportif direktörüm. Görevi kabul etmeme gibi bir durumum yoktu.Başkan antrenör olmamı istedi. Takımın başına geçen sene gelmek isterdim.
    İsmail Kartalda benimle çalışacak‚Türkiyedeki oyuncularla o ilgilenecek.
    Daum ile aramızda sorun yoktu sadece samimi değildik yakınlaşamadık.
    Ayhan Tumani çok iyi biri aslında ama o da yardımcı olamadı.
    Semihle konuşucam‚ stoch dışında bir sağ açık bir de forvet yabancı olacak. Oynaması zor‚yedekliği sorun etmeyeceksen kal edeceksen git. Zaten p.tesi gelmezse silicem.
    Krasic ne oldu ? Böyle böyle demiştin ? Bir kaç gün sonra görürsün.
    Hazard ya da Dzudsakı istiyorum.Krasicden hariç bu ikisinden biri yatırım için alınmalı ama o para bizde yok. Guizayı satmamız lazım.
    Stoper ya da önlibero alamayız nasıl oynayacaklar. Yabancı sınırlamasını seneye arttırmaya çalışacağız 6 kişi yetmiyor.
    Topuzu çok beğeniyorum.
    Forvet için 3-4 isimden bahsetti. Bunların ikisi dünya kupasında. 1. sırada ilk mesajımda yazdığım kişi var‚ ikinci sırada bir Rus. İkisininde bonservisi çok yüksek.
    Caneri de almak istiyorum bir paket program olabilir .Yektaya çok para istiyorlar.
    Bilica yedek oturacak stoper türk olacak.
    Kendisine benim sölediğim bir genç oyuncu vardı onunda ismini daha sonra yazacağım medyaya sızarsa.
    Bu arada Fabiano‚Mutu‚Henry‚ibrahimoviç‚Forlan‚Kanoute vs gibi forumda görebildiğim isimleirn yüzde 95 i yalan.

Tüm bunlar 1. ağızdan alınmış haberlerdir‚Artık spekulasyonlara gerek yok.

Mesaj Yetkileri