2010-05-14 19:25:11
Turkcell Süper Lig takımlarından Manisaspor'un, TFF 2. Lig'de mücadele eden Bozüyükspor'un genç golcüsü Ahmet İlhan Özek'i transfer ettiği açıklandı.
Bozüyükspor Asbaşkanı Doğuş Üneral, yaptığı açıklamada, 22 yaşndaki forvet Ahmet İlhan Özek'in Manisaspor ile 4 yıllık sözleşmeye imza atacağını belirterek, Özek'in Bozüyükspor'un ligin son haftasında Zeytinburnuspor ile yapacağı maçın ardından Manisa'ya gideceğini kaydetti.
Özek, Anadolu Üniversitesi'nde amatör olarak futbol yaşamını sürdürürken Bozüyükspor Kulübü Başkanı Yalın Zeybek tarafından 2008'de transfer edilmişti.
Bozüyükspor, bu sezonla birlikte TFF 2. Lig'deki 3. yılını tamamlayacak. Bu 3 sezon içerisinde 3 oyuncusunu TSL'ye ihraç etti. Gençlerbirliği'ne satılan Mehmet Akyüz ilk ihracımızdı. Sezon başında Onur Bayramoğlu Beşiktaş'a transfer oldu. Ligdeki durumumuza bakınca "ne uzar, ne kısalır" bir görüntü ortaya çıkıyor ama TSL'ye yapılan ihraçlar konusunda bu denli başarılı bir TFF 2. Lig kulübü olduğunu zannetmiyorum. Hele ki o takımın daha 5 yıl önce amatör kümede oynadığını düşünürsek.
Bu çocuğu çok kez canlı izledim.Manisa çok iyi bir transfer yaptı öncelikle.Bakıyorum paylaşılan, adı geçen transferler arasında Ahmet'in ismi yok.Ama bu sezon en iyi performans alacağı transferi olursa şaşırmam.Üstelik bonserviside 400 Milyar.Bazı futbolcularımıza taktığımı lakaplar var.Ahmet'e de Holosko derdik.Neden bu lakabı taktığımızı bu oyuncuyu izlediğiniz zaman daha iyi anlarsınız

Bu adamı yazın bir kenara.