Real Madrid'te transfer sportif direktör Emilio Butragueno 'dan sorulur,tıpkı Ergün Gürsoy gibi,iş bitirmek için kim giderse gitsin Butragueno ile görüşür,bunda da bir sakınca olamaz.Barcelona başkanı Juan Laporta,gitti Ronaldindo'yu bitirdi,onu bırak gitti Rüştü ile görüşüp onu bitirdi,bu başkanların transfer görüşmesi doğal birşey,futbolcu ile görüşen klübü ile de görüşür,Real Madrid başkanı Perez gitti Beckham'la görüştü,Figo ile görüştü .Demek ki birini istiyorsanız başkan gidecek görüşecek onlar sizden birini almak istiyorsa onlarda yönetici ile görüşür.

Çay kahve ısmarlama,dışarıda bekletme olayı da neymiş ? Koskoca Real Madrid bırak kahve ısmarlamayı kahve dükkanı açar kim uyduruyor bunları anlamıyorum,delil olmadan söylenen sözlere iddia denir,bu olay yazının sahibini ya da Mehmet Çiftçi'yi ne ilgilendirir,haberin abartıldığı gibi olduğu gibi ne malüm,bizim insanımızın ve basınımızın olayları çarpıtmasında ne kadar usta olduğunu bilmezmiyiz?adam gitmiş transfer görüşmüş işte gitse suç gitmese suç,gittiği klüp sanki basit bir klüp,Başkan geçen sezon da Barcelona ile görüşmeye gitti ve De Boer'u hemen bitirdi,oyuncuya ve yöneticiye başkanın gidip bizzat teklif yapması daha etkili olur.

Eminim bu yazı çıkmasaydı kimse başkana tepki göstermezdi,Önder Turacı ile de görüşen başkandır,Belçika'ya gitmedi ama telefon açıp oyuncuyu ikna eden başkandır.