Sayfa 286 / 896 İlkİlk ... 186236276284285286287288296336386786 ... SonSon
8,551 ile 8,580 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Evet bu sözde Wengerin demek istediğide başarı gelmez gibi birşey değil disiplinsizlikten huzursuzluktan teknik adam başarısız bulunur ve gönderilir demek istemiş.

Benim aklıma acaba Zico damı bundan dolayı gitti ? gibi bir soru geliyor her ne kadar yardımcılarını istememiş olsada aziz yıldırım bunu ön plana sürmüş olabilirler.Mesela Alex bu görevi üstleniyor olablir gruplaşmayı.Onun gitmesini istemiş olabilir Aziz yıldırımda Alex sevdalısı olduğundan göndermiş olabilr vay be nasıl bir son hazırladım Zicoya

Nesil
    2006
    Yer
    11

Alex'ten bir şekilde vazgeçilmeli artık.Aksi halde arkasında Emre-Topuz oynarsa bence orta saha kevgire döner.Eğer Alex yeni takımda da olacaksa o zaman o denilen Appiahvari bir ön libero şart.
    Last edited by Lim10 : 29.Haziran.2010 at 02:11

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Manisa ortasahasından Yiğit ve Nizamettin büyük takımlarda oynasalarda sırıtmayacak oyuncular. Hangi takım alırsa alsın direk kadroya girecek yetenekleri var.

Nizamettin alınsın isterim çünkü altyapısını Almanya'da almış ve daha disiplinli biri.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arkadaşlar burası futbol forumu ve fikirlerin tartışılması için açık.Herkes fikrini karşı tarafı rencide etmeyecek şekilde yazabilir.Karşı tarafın fikrine katılmıyorsanız onun düşüncelerini çürütecek şekilde kendi yazınızı yazarsınız veya görmemezlikten gelirsiniz.Bu kadar basit.Kurallara aykırı bir mesaj olduğunu da düşünüyorsanız rapor edersiniz mesajı.Gelip burada lütfen olayı kişisel tartışmaya çevirecek yazılar yazmayın.

@bjk4ever

Hocam sen de biraz üslubuna dikkat edersen sevinirim.Tamam kendi fikirlerini yazıyorsun ama yorumlarını yazarken biraz daha yumuşak olursan iyi olur.Rahatsız olanlar var çünkü sert üslubundan dolayı.

Ayrıca bu mesajıma cevap vermek isteyenler bu konu altından değil özelden versin lütfen.
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Kazım'ın tekrar takıma katılması çok iyi oldu.

Semih'de takımda kaldı.

Aykut Kocaman'da yeni hoca.

Stoch'da en yakın zamanda geliyor (:

Hadi artık birde forvet ve kanat ile bitirelim şu işi
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Burada dikkat edersen kimse Puyol veya Terry demedi. Sen kendin yazıp kendin söylüyorsun. Kendi kendinle tartışıyorsun bir bakıma. Ben Puyol olduğuna inanıyorum da demedim. Başka diyen de olmadı.
    .
    Bende tam bunu diyecektim daha yeni gördüm arkadaşın yorumunu cevap verirken senin yorumu gördüm

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe'ye Uche!

Fenerbahçe'nin yabancı transfer politikası henüz açığa çıkmazken yabancı basında sarı-lacivertli ekip için haberler ardı ardına geliyor.

İspanya La Liga ekiplerinden Almeria'nın başkanı Afonso Garcia'nın Sky Sports'a yaptığı açıklamaya göre takımın 27 yaşındaki Nijeryalı golcüsü Kalu Uche için Fulham, Hull City ve Fenerbahçe transfer yarışı içinde ve sarı-lacivertli ekip transfer için favori görülüyor.

2010 Dünya Kupası'nda Nijerya'nın kaydettiği üç golden ikisini Yunanistan ve Güney Kore ağlaraına gönren isim için Almeria'nın 3.5 milyon avroluk bir bonservis bedeli istediği ifade ediliyor.

Almeria başkanı gelişmeleri şu şekilde değerlendirmiş durumda; "Her şeyi soğukkanlılıkla analiz etmek ve sakin kalmak zorundayız. Oyuncu nereye gideceğine veya kalmaya kararını kendi verecek"

Almeria'da 2005 yılından beri forma giyen 27'lik Uche İspanyol kulübü adına 140 maçta 32 gol kaydetti. Ofansif orta saha veya II.forvet olarak da görev yapabilen Kalu Uche'nun kardeşi Ikechukwu Uche da kariyerinin büyük bir bölümünü İspanya'da geçirmiş durumda.

Fenerbahçe için adı geçen Kalu Uche, sarı lacivertli ekipte 1993-2002 yılları arasında forma giyen unutulmaz Nijeryalı defans oyuncusu Uche Okechukwu ile de isim benzerliği taşıyor fakat ikili arasında bir kan bağı yok.

Sporx
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Aradığımız forvet tipi değil Uche.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Uche bence Güiza'dan daha iyi. En azından kuvvetli bi adam. İkili mücadelelerde ayakta kalması bile bişeydir en azından.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

almeria başkanı garcia: ´kalu uche için fenerbahçe ile anlaşmak üzereyiz. 3‚5 milyon euro istiyoruz´

kaynak: ersin düzen twitter´a yazdı
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

tsl de is yapar sampiyonlar liginde etkisiz kalir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Böyle bir hata yapmazlar umarım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

uche nerde oynayacak kanat mı forvet mi acaba? tek forvet oynayamaz alırsak alex yedek kalacak demektir
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    uche nerde oynayacak kanat mı forvet mi acaba? tek forvet oynayamaz alırsak alex yedek kalacak demektir
    Uche, 4-3-3'ün sağ ve solunda oynar ancak. Ya da çift forvet.

Aykut hocanın aklında neler var, kestirmek zor.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Bence Altidore Uche'den kat kat daha iyi , 3,5 a alamazsin belki ama 6-7 ye maksimum alinilabilinir altidore

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

uche galiba krasic ile dzudzsak'in alternatifiydi.. onlari alamayinca bu adama yöneldiler..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Uche iyi topçu bence ama Fenerbahçe'nin beklentilerini karşılayacağını pek düşünmüyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Uzun boylu yırtıcı lazım dedikce gazeteler ufak tefek forvetlar yazıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

bencede 4-3-3un bi tarafı olsun diye alınıyo uche o zaman kazımı tercih ederim yinede ama alternatif olur en azından alexi öncelikle ilk planlarında düsünmüyo sanırım aykut hoca iyi de yapıyo bence.forvetimiz istedigimiz özelliklerde olacaktır ben güveniyorum hocaya
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    bencede 4-3-3un bi tarafı olsun diye alınıyo uche o zaman kazımı tercih ederim yinede ama alternatif olur en azından alexi öncelikle ilk planlarında düsünmüyo sanırım aykut hoca iyi de yapıyo bence.forvetimiz istedigimiz özelliklerde olacaktır ben güveniyorum hocaya
    Kaptanlık sıralamasında 1.sıraya alınmış Alex. 11'de düşünüyor demektir bana göre.

Çok karışık ortalık, birisinin çıkıp açıklık getirmesi gerekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Haber doğruysa eğer Aykut Kocaman Uche'yi merkez forvet değil kanat forvet oynatmak düşüncesindedir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Kaptanlık sıralamasında 1.sıraya alınmış Alex. 11'de düşünüyor demektir bana göre.

Çok karışık ortalık, birisinin çıkıp açıklık getirmesi gerekiyor.
    bence kaptanlık konusu önemsiz yani geçen seneki isimleri bozmamışlar işte.aykut kocaman hem 4-3-3 kanatlarına uygun oyuncuları almaya calısıp hemde alexide oynatmaya kalkarsa orta sahamız cok zayıf düşer

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Uche Fenerbahçede oynayacak kadar kaliteli değil. Vasat transfer olur.

Hayır,aradığımız isim Uche değilidr umarım.Aykut Kocaman'ın kafasında nasıl bir düşünce var bilmiyorum ama ben böyle bir transfer olması durumunda bunun yanlış bir hamle olacağını düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ucuza kapatılırsa 6+2+2 düşünülerek iyi transfer olur , ilk 11 için ise daha kaliteli isimler alınabilir , alınmalıdır

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Uche pekte bos adama benzemiyor aslina gecen sezon 28 macta 9 gol atmis 2 asist yapmis zaman zaman forvet arkasida oynuyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

uche yetersiz bizim için. daha iyileri gelmeli.
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Goosfraba View Post
    uche yetersiz bizim için. daha iyileri gelmeli.
    belkide arkadasin dedigi gibi +2 icin alinabilir.. fena olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Uche yedek olarak alınabilir bence kanat,forvet arkası,forvet olarak kullanabilir , lig maçlarında sonradan oyuna dahil edip kuvveti ve hızından faydalanabiliriz , bülent uygunun baliliyle yaptığı gibi

Yedekte bekleyen Deivid'in yerine düşünüyorlarsa o zaman anlarım.Yoksa direkt ilk 11'de oynayacak bir isim değil Uche.

Mesaj Yetkileri