Bu sabah takımımızla birlikte sağlık kontrollerinden geçen Caner Erkin ile 4 yıllık anlaşma sağlandı.
CSKA Moskova’dan transfer edilen 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Caner Erkin’in imza törenine dair detaylar önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşılacaktır.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Ben bugün alacağım transfer haberini aldım. (KaPaLı ile ikimiz...) KORKUNÇ IVAN lakaplı, dünyaca ünlü Ivan Milijkoviç... En az on gündür beklediğimiz ve ardını takip ettiğimiz bir haberdi. Abdullah Kığılı ve başkana buradan tekrar tekrar teşekkür etmek istiyorum. İsmail, gözümüz aydın kardeşim!.. Fenerbahçe'nin olduğu her yerde hedef standartın adı: "DÜNYA ÇAPI"dır.
Açıkçası bugün başarılan transferin yanında Caner gibi Türkiye standartlarında bile orta sınıf bir futbolcunun Fenerbahçe gibi KOSKOCAMAN bir kulüple kontrat imzalamasının lafı bile olmaz. Buna taraftar değil, Caner sevinmeli ve bu kulüp kendisine kucak açtığı için minnettar olmalı... Anelka transferi, Ortega transferi, Roberto Carlos transferi... Bunların açıklanmasını beklerken yaşadığım gerilimler, haber geldiği vakit duyduğum coşku... Hepsi inanılmazdı. Bu heyecanların ardından şimdi Caner alındı diye sabırsızlıkla imza gününü bekleyecek, yüreğim küt küt atacak değil... Ben FENERBAHÇELİYİM... Caner gibi kimler geldi, kimler geçti bu kulübün kapısından... Tutunabilirse ne alâ... Tutunamazsa bir Anadolu kulübünde soluğu alır. Ondan tek isteğim, "bu adamın bu kulüpte ne işi var, kim almış kardeşim bunu" dedirtmemesi... Çünkü son yıllarda futbol takımında bizi bu şekilde homurdandıran o kadar oyuncu gördük ki... "Bu adam nasıl Fenerbahçe'ye transfer olmuş; hayret" dedirtmesin, yeter.
Üç Caner gelmiş, beş Caner gitmiş... Burası FENERBAHÇE... Büyütmeye gerek yok. Hoşgelmiş.
Last edited by yaman76hakanFB : 30.Haziran.2010 at 20:58
Caner Erkin transferi hayırlı olsun. Takımda yeni isimler görmek güzel olacak. Fenerbahçe'li olduğu zaten hep biliniyordu, umarım ruhunu sahaya yansıtır ve en iyi şekilde mücadelesini verir.
aykut kocaman toplantı yapmış yine. ''aramıza yeni arkadaşlar katıldı, katılmaya da devam edecek'' demiş futbolculara. muhabir anlatıyordu fbtv'de.
(/s)
Aykut Kocaman'ın etkisi sanırım Fenerbahçe TV de garip oldu, mesela sağlık kontrolü haberini verirken Güiza ise sağlık kontrolüne gelmedi dediler, normalde olumsuz şeylerden bahsetmezlerdi.
Aykut Kocaman'ın içimizde kalması gerekenler hariç her bilgiyi paylaşacağız demesi de, bazı şeyleri daha net öğrenebileceğimiz anlamına geliyor. Çok şey değiştirecek Aykut Kocaman, kim ne derse desin sezonun transferidir Aykut Kocaman.
"YÜCE ATATÜRK"
Aykut Kocaman'ın o beyfendi ve sağlam duruşunun Fenerbahçe'nin imajına çok iyi bir şekilde yansıyacağını düşünüyorum.
Dün basın toplantısında dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama Hagi'yi,Ertuğrul Sağlam'ı filan övdü.Bu Fenerbahçe'de daha önce olmuş birşey değildir,benim çok hoşuma gitti açıkcası.
Bir FB li olarak Caner' i GS ye kaptirmasina icerlemistim. Bugunku transfer haberi beni fazlasiyla mutlu etti. Yapilan negatif yorumlarin hicbirine katilmiyorum Caner hakkinda yapilanlarin. Sol ayakli oyuncularda zaten eksigimiz vardi. Cok cok yerinde, yine genc dinamik ve yetenekli birini kadromuza kattik. Sahsen yetenek olarak Arda'yi almis olsak yine , Caner icin sevindigim kadar sevinirdim. Benim esdeger ikisi esdegerde bi transfer. Yakin zamanda milli takimin da parlayan yildizi olacaktir.
FenerbahçeLi Ruhunu sahaya yansıtırsa geçen sezon saç baş yolduran Caner bu sezon alkışlanan bir Caner olabilir.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Caner'den bir halt olsa CSKA 22 yasinda niye satsin? 19 yasinda Avrupa'ya transfer olmus bir türlü patlama yapamamis bir oyuncu Caner bu saatten sonrada ya rotasyon oyuncusu olur yada iyi bir yedek olur daha fazlasi olmaz.
Şu zihniyete her zaman sinir olmuşumdur. Geçin artık bunları, aşın kendinizi biraz farklı yorumlar koyun karşımıza.
Ne demektir yani, cska 22 yaşında niye satsın. İnter, İbrahimovic'i niye sattı. Manu Ronaldo'yu niye sattı.
Fenerbahçe, Caner'i çok istedi ve aldı. Çünkü Caner kaliteli bir sol kanat oyuncusu, kadroya derinlik katabilecek bir oyuncu. Sahada ki 11 kadar yedeklerinde güçlü olması gerekiyor. Günümüzde İbrahimovic gibi bir yetenek bile yedek kalabiliyor, bu onun yeteneksizliğini göstermiyor.
Senin o söylediğin - düşünce,mantık - küçük takımlarda işler. Fenerbahçe büyük bir klüptür, istediğini alır.
Yukarıda örnek verdiğim İbrahimovic,Ronaldo olayı gibi.
Last edited by nerazzuri : 01.Temmuz.2010 at 01:28
Ronaldo ve Ibrahimovic karsilastirmasinin mantigini cözemedim ben bir zahmet aciklarmisin onubirde canerin gecen sezon oynadigi oyun belli gs de "döktürdü" adeta 18 yasindayken gelecegi cok saglam bir oyuncu olarak görüyordum onu fakat sonralardan nedense düsüs yasadi. Caner kaliteli olabilir fakat patlama yapacak bir oyuncu degil fazla ümitlenmeyin demek istiyorum, ugur borali kesemez.. stochun yedegi ugur olur caner sol beke alternatif olur.. Bak sen madem Ronaldo,Ibrahimovic örnegini verdin bende sana bir örnek vereyim bugün Fener'in haril haril transfer etmek icin ugrastigi Krasic'i CSKA 20 yasinda takima getirmis adam bugün 26 yasinda ve avrupanin dev kulüplerini pesinden kosturuyor.. CSKA örnek kulüp degil diyorsunuz alin size bir örnek iste Krasic nasil patladi peki orda? Caner'de 19 yasinda gitti o niye patlamayadan 22 yasinda gönderildi? ellerinde patlayacaktida ondan. Caner'in bir özelligi yok düz bir oyuncu yildiz seviyesine ulasamaz hicbir zaman.Ibrahimovic yedek kalabilir bu yeteneksiz oldugunu göstermez tabiki sonucta kendini kanitlamis bir oyuncu yaptiklari ortada. Daha mantikli bir karsilastirma yapsaydin keske.
Kimse Caner'den üst düzey bir performans beklemiyor zaten.Yalnız burada söylenen Caner çok iyi bile olsa belli bir piyasa değerinde bonservis bedeli ödenir,takıma katılır.CSKA bıraksın ya da bırakmasın.
Galatasaray'da dökülmesinin sebebi ısrarla sol bek oynaması.Sol açıkta oynadığı maçlarda iyi işler çıkarttı yoksa.Buna rağmen sol açıkta bile ilk olarak düşünülen bir isim değil,rotasyonda kullanacağız Caner'i.
CSKA Caner'i bıraktıysaondan bir halt olmaz lafına bende karşıyım. Caner eğer sol bekse çok çok yanlış bir transfer bence ama sol açıksa düzenli oynadığı sürece futboluna çok şey katacaktır. Hayırlısı olsun..
Düşüncene saygı duyarım ama bir yandanda eleştiririm açıkçası (:
Cska takımından bahsediyoruzki üst seviye takımlar arasında koyma imkanımız yok şuanki Cska'yı.
Eğer Caner Arsenal , Liverpool gibi takımlardan gelse o zaman bi nebze haklı olabilirdin ki artık Türkiye Liglerinde transferlere böyle bakmamak lazım.
Bknz Stoch ; Kötü futbolcumuda Chelsea bu gencecik yaşta bıraktı oyuncuyu ?
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
stoch ayri caner ayri verdiginiz örnekler yine birbirini tutmuyorstoch kendisini gecen sene ispatlamis bir futbolcu chelsea kanatsiz bir sistem oynadigi icin stoch'u satti.. benim demek istedigim yanlis anlasildi nedense.. ben cska caneri satti caner kötü oyuncudur demiyorum bu zamana kadar patlama yapmamis kendini ispatlamamis bir futbolcu yoksa cska niye bu kadar erken biraksin demek istedim.. dediklerim de haksizmiyim simdi? bana göre cok vasat bir transfer oldu bu.. caneri alana kadar alt yapidan okan alkanda sol bekte oynardi.. iyi oyuncu oldugunu söylüyor herkes sans verilmeliydi bence.
Caner' in kac yasinda oldugunu biliyor musun? Sanki 30 yasinda da isi bitmis gibi konusuyorsun. Henuz 21 yasinda ve gerekli gelisimini de gosteriyor. Daha iyisini de yapacaktir. Oyun zekasi U17 takiminda mukemmele yakindi ki o ozellik yeterli sayilir bence, sonrasini calisarak ustune koyar. Caliskan bi oyuncu oldugu da ortadayken ben acikcasi cok sey bekliyorum.
Caner Fenerbahçe adına iyi bir rotasyon oyuncusudur. Hayırlı olsun.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Caner'i hep beraber gecen sezon GS'de izledik , sol bek oynatilirsa vasat alti , sol acik oynatilirsa anlik patlamalari olan iyi bir rotasyon oyuncusudur , fakat yaptigi Ben Fenerliyim o yuzden geldim aciklamalari olaya ayri bir boyut katiyor , ben kendimden yola cikarsam taraftari oldugum GS'de arti bir motivasyonla oynar daha iyi isler cikartirdim diye dusunuyorum , Caner icinde aynisi gecerli olabilir fakat bence Caner'in bir limiti var ve onu gecemez , FB icinde iyi bir rotasyon oyuncusu olarak kalir yedek klubesinde
Neden o örneği verdiğimi de açıklıyayım. Binlerce örnek verebilirdim sıradan bir örnek sadece, bunu Ankaraspor neden Özer'i sattı da diyebilirdim, sıradan sadece. Ben bir karşılaştırma yapmadım o oyuncular arasında yani.
Transferin takımlar arasında normal olduğunu, bir takımın bir oyuncuyu transfer etmesi için o oyuncunun illa düşüşte yada artık bir işe yaramayacağı için diğer takıma satması değildir.
Caner biraz deli dolu oynuyor. Eğer maç içerisinde ritmini yakalarsa çok faydalı olur. Bu ritmin istikrarınıda Aykut Kocaman sağlarsa Fenerbahçe'de değişmez isimler arasında yer alır.
Tabi Galatasaray'daki oyunu nedeniyle Fenerbahçe seyircisinin ıslıklayacağı bir oyuncu görüntüsü veriyor. Performansı kaderini belirleyecektir.
Gözleriyle uyumlu olmuş,hadi hayırlısı.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Stoch o t-shirt çıkacak olum başka yolu yok![]()