1 ile 30 arası toplam 390 sonuç

Konu: Fenerbahçe Hazırlık Kampı [2010-2011]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Zaten bir anda Alex'in üzerini de çizemezdi Aykut Kocaman ki çizmeyeceğini dün söyledi. Takımda köklü değişiklikler olmayacak ama zamanla düşündüklerini yapacak.

Alex'in oyunu, oyun anlayışı ya da saha içindeki futbolu değil benim bahsettiğim, Alex, 7 senedir bu ülkede, 7 defa gerçekleştirilen sezon başı kampının kaçına ilk gün katılmış acaba? Hep izin alarak geç gelirdi, ilk gün hiç kampta olmazdı.

Ama şimdi, gelmese de önceki seferler gibi neden gelmedi denilmeyecek bir ortam var fakat o gelmeyi seçti. Mesela Daum ile sezona başlamış olsak, şampiyon olmuş bile olsaydık, Alex sezon açılışında burada olmazdı.

Şimdi kendisine verilen kaptanlığa yakışacak şekilde, Aykut Kocaman'a duyduğu saygıdan, ilk idmana geldi, tekrar dönüyor eşinin yanına.

Yoksa onu taktik düşüncesinde kullanmak istemezse zaten direk kendisine söyler Aykut Kocaman ama bu sezon, hele ki bu geçiş döneminde, Emre ile Alex, Aykut Kocaman'ın en büyük yardımcısı olacaktır, Emre zaten 2. kaptan oldu ki kaptanlık bile yakışır kendisine, Alex'ten sonra da kaptan olacak kişidir Emre.

Alex'in sözleşmesi bu sezon bitecek, kalmasını isterse sözleşmeyi sezon bitmeden yenilerler, artık sanmıyorum yönetimin sezon bitsin o zaman sözleşme uzatırız tavrı devam etsin, gelecek sezon kadroda düşünülen isimlerin sözleşmesini uzatır Aykut Kocaman.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Stoch kendisine 3 hafta izin verilmesine rağmen 2 haftanın kendisine yeteceğini ve 12 Temmuz'da başlayacak Belçika kampına katılmak istediğini söylemiş.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Stoch kendisine 3 hafta izin verilmesine rağmen 2 haftanın kendisine yeteceğini ve 12 Temmuz'da başlayacak Belçika kampına katılmak istediğini söylemiş.
    Helal olsun ama bizimkinlerde çok fazla vermiş 3 hafta yani. Şimdiden şımartmamak lazım. Ben olsam 3'ü 4 yapalım derdim.

Bu güzel bir haber.Kamp başlar başlamaz takıma katılacak ve hazırlık maçlarıyla takıma yavaş yavaş adapte olacak.Bir de şu transferler bitse Belçika kampı başlamadan çok güzel olur.

Mesaj Yetkileri