Sayfa 9 / 52 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 1557 sonuç

Konu: PTT 1.Lig Transfer Haberleri

Efe Can sağ açıkta daha yararlı olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

sağ açıkta fevzi var ama belki fevziyi solda oynatır artık antrenmanlarda bakar iyice

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Adanaspor dış transferin birinci sırasına yerleşti.
    Manisaspor’dan Kemal Okyay 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Her gün yeni bir oyuncuyu kadrosuna katan Adanaspor dış transferde yine günü boş geçirmedi.Manisaspor’un başarılı orta saha oyuncusu Kemak Okyay kendisini 3 yıllığına Adanaspor’lu yapan sözleşmeyi imzaladı.25 yaşındaki genç futbolcu parlak bir futbol kariyeriyle dikkat çekiyor. Kariyerine (1999-2000) Sezonunda Kayseri özel idarespor'da başladı.Bu kulüpten Kayserispor altyapısına transfer oldu.(2003) yılında Kayserispor da profesyonelliğe geçti.Kemal Okyay ,Defansın ve Orta sahanın sol kanadında görev yapıyor.Ertuğrul Sağlam döneminde kadroda yer bulmaya başlamış ve iyi bir performans sergilemiştir.Kariyerinde 115 maç ve 8 gol bulunmaktadır.Özellikle Fenerbahçe ve Trabzonspor'a uzatma dakikalarında attığı goller ile kendisinden söz ettirmiştir.(2007-2008) sezonunda Fortis Türkiye Kupası şampiyonluğun da finalde attığı kritik penaltı golü ve güzel futbolu ile katkı sağlamıştır.

Kemal Okyay‘’ Adanaspor’la Şampiyon olmaya geldim’’

Takımın yeni transferi kemal Okyay Adanaspor’a şampiyonluk yaşamaya geldiğini söyledi.hedefleri olan bir başkanla ve takımı tanıyan bir hocayla birlikte işlerini daha kolay olacağını söyleyen başarılı futbolcu ‘’ Süper Ligden birçok takım teklif yaptı.Başkan Bayram Akgül’ün kararlılığı ve Kemal Kılıç’ın tecrübesi bu takıma gelmemdeki önemli etkendir.Adanaspor taraftarını da geçtiğimiz sezon televizyonda izleme fırsatı buldum.Türkiye’nin önemli şehirlerinden biri olan Adana’nın mutlaka Süper Ligde bir takımı bulunmalıdır.Bunun için elimden ne geliyorsa yapacağım’’dedi.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Bank Asya 1'inc İ Lig Ekiplerinden Çaykur Rizespor, Ganalı Forvet Oyuncusu 20 Yaşındaki Flamente Abuaye ile 5 Yıllık Sözleşme İmzaladı.

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Gençer Cansev ve Emrah Kol'u da renklerimize bağladık!

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Quote Originally Posted by ToRoSKaPLaNı View Post
    Boluya piyango mu çıktı naptı ya

Zaten maddi anlamda sıkıntımız yoktu fakat önceki başkan biraz pintiydi bu cömert baya

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Transferde hız kesmiyoruz.

Adanaspor öz evlatlarından birisini transfer etti.
    Bülent Bölükbaşı 1 yıllık resmi imzayı attı.

Adanaspor transferdeki liderliğini sürdürüyor.Turuncu Beyazlı takımın Altyapısında yetişen ve özellikle G.Antepspor’da oynadığı futbolla dikkatleri çeken 34 yaşındaki Bülent Bölükbaşı yuvasına döndü.Geçen sezon Giresunspor’da oynayan tecrübeli futbolcu Başkan Bayram Akgül ile yaptığı görüşmenin ardından 1 yıllık resmi sözleşmeyi imzaladı.

Bülent ‘’ Yuvama döndüğüm için mutluyum’’

Adanaspor’a yeniden döndüğü için mutlu olduğunu söyleyen Bülent Bölükbaşı formasını çok özlediğini ve transferin gerçekleşmesinde büyük özveri gösteren Bayram Akgül’e minnettar olduğunu söyledi.Son yıllarda en çok istediği olayın yeniden Adanaspor’a dönmek olduğunu söyleyen Bülent Bölükbaşı’’ Bugün futbol hayatımda ayrı bir mutluluk yaşıyorum.Altyapısında yetiştiğim ve formasını terlettiğim takımıma geri döndüm.Başkanımızın bana olan yaklaşımı mutluluğumu iki katına çıkardı.5 Ocak Stadında Turuncu Beyaz formayla çıkacağım için çok heyecanlıyım.Sezon sonunda Süper Lig coşkusunu yaşayarak futbol yaşantımın son yıllarına daha huzurlu girmek istiyorum.Emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ederim’’dedi.

Adanaspor Kulübü Başkanı Bayram Akgül’de takıma Adanalı bir oyuncu kazandırdıklarını ve Bülent’in Süper Lig yolunda hem saha içinde hem saha dışında önemli bir misyon üstleneceğini söyledi.

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Oliveira 1'inde Bolu'ya gelip resmi sözleşme imzalayacak..Hayırlı olsun..

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Boluyla şampiyonluk için kapışacağız gibi duruyor

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Giresunspor'lu oyuncular kapış kapış gidiyor. Demek ki geçen sene iyi bir kadro kurmuşuz

Bu sene ise düşmezsek iyidir.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Boluyla şampiyonluk için kapışacağız gibi duruyor
    Öhöm biz neyiz .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Hollanda'nın Ajax takımından Marvin Zeegelaar'ı yoğun uğraşlar sonucu bonservisiyle birlikte kulübümüze kazandırmışlardır.

Hollanda'da sabah saat 10.00’dan akşam saat 16.00’a kadar süren pazarlık sonrası Marvin Zeegelaar’i ekibimize kazandıran Bayram Ali Aydoğanlı ve Marvin Zeegelaar şu an Bolu’ya gelmek için bavullarını hazırlamaya başladılar.

Marvin Zeegelaar en geç Cumartesi günü düzenlenecek imza töreni ile kırmızı beyazlı formayı basın önünde giyecek. Marvin Zeegelaar’in Boluspor’a transferi Hollanda basınında da yankı bulurken Marvin Zeegelaar "Boluspor forması giyeceği için çok mutlu olduğunu" söyledi.

Marvin Zeegelaar Kimdir?

12 Ağustos 1990 yılında Amsterdam’da doğdu ve bölgedeki birkaç amatör kulüplerde oynadıktan sonra FC Volendam antrenmanlara başladı. Etkili futbolu sonrası 2006 yılında Ajax B1 entegre olan Marvin, daha sonra Bryan Roy liderliğindeki Ajax’a katıldı. Bu sezon, Ajax A1 takımı yanı sıra üst takım Jong Ajax ile oynadı. Zeegelaar, genellikle sol kanat oyuncusu olarak oynuyor. Sürati ve tekniğiyle dikkat çekmektedir.

yarenler.org

Hollanda ve Ajax altyapısı çıkışlı bir futbolcu,kumaşı iyidir.Boluspor bu sene iyi transferler yapıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Oyuncular birbirine çabuk uyum sağlarlarsa epey iş yapar Boluspor.Bu sene olmazsa gelecek sene kadroyu loruduğu takdirde kesin süper lige çıkar

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Oyuncular birbirine çabuk uyum sağlarlarsa epey iş yapar Boluspor.Bu sene olmazsa gelecek sene kadroyu loruduğu takdirde kesin süper lige çıkar

Bu senede olmazsa düşünemiyorum artık ne olacagını.Bu sene çıkmamız şart yoksa yönetim kadro falan korumaz 3 senedir 6-7 oyuncu alıyoruz!

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Tam bu haberi vercektim ki arkadaş eklemiş..Bizim için çok iyi bir transfer oldu,helal olsun yönetime .Bu transferler Lika'nın da gidişi kesinleşti..

Oliveira da Giresun'a bonservis bile ödendi, oyuncu tatili bittiğinde Bolu'ya gelip sözleşme imzalayacak..Darısı Tiago'nun başına..Tiago'da tek sorun Süper Lig takımlarının da istemesi ama en cazip teklif yine bizden gelmiş..

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by guarin14 View Post
    Bu senede olmazsa düşünemiyorum artık ne olacagını.Bu sene çıkmamız şart yoksa yönetim kadro falan korumaz 3 senedir 6-7 oyuncu alıyoruz!
    Bu sene çıkıcaz artık buna bütün Bolu halkı inanmalı ve ona göre destek vermeliyiz..Klasikleşen tabirle, O sene bu sene ..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ajax altyapısından transfer edilen marvin sanıyorum kiralık olarak alındı.

Fabiano için Giresun'a ödenen veya ödenmesi gereken bir bonservis de yok zaten. Biz de kiralık oynayan bir oyuncuydu.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Adanaspor alternatifli kadro kuruyor.
    Elazığspor’dan Berkan Yıldırım 2 yıllık imzayı attı.

Dış transferde eksik bölgelere oyuncu arayışlarını sürdüren Adanaspor Elazığspor’un 24 yaşındaki sağ bek oyuncusu Berkan Yıldırım’ı renklerine bağladı.Daha önce Eyüpspor’da forma giyen genç futbolcu geçtiğimiz sezonda Elazığspor forması giydi.Sözleşmesi sona eren Berkan Yıldırım Başkan Bayram Akgül ile yaptığı görüşme sonrasında anlaşmaya vardı.Önümüzdeki günlerde Adana’ya gelecek olan başarılı futbolcu sağlık kontrolünün ardından kampa katılacak.

Berkan ‘’ takımda kalıcı olmak istiyorum’’

Yeni transfer Berkan Yıldırım takımda kalıcı olmaya geldiğini ve forma giyebilmek için çok çalışacağını açıkladı.Rekabetin başarıyı getireceğini söyleyen Berkan ‘’ Takımda çok önemli isimler var.Çok çalışarak kalıcı olmak istiyorum.Şans geldiği zamanda iyi kullanmak ve Bank Asya 1.ligde forma giymek ilk hedeflerim arasında yer alıyor.Her iki taraf içinde hayırlı olsun’’dedi.

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post

Fabiano için Giresun'a ödenen veya ödenmesi gereken bir bonservis de yok zaten. Biz de kiralık oynayan bir oyuncuydu.

Bonservisi ile alındı Zeegelaar

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Ne kadar doğru bilmiyorum;

Tam İsmi Bogdan Sorin Stancu olan yeni transferimiz 28 Haziran 1987 doğumlu ... 2006 - 2008 yılları arasında Unirea Urcizeni takımında yıldızı parlayan Stancu 2008 yılında Steau Bükreş'e transfer oldu ... Burada Yüksel Hocamız ile de çalışan Stancu genç yaşına rağmen 2 sezonda tam 54 maça çıktı ve 19 gole imza attı ... Ayrıca Stancu'nun Romanya u21 Milli takımında da 15 maçta 5 golü bulunmakta .

Bir forvet oyuncusunda olması gereken özelliklerin hepsi mevcut Stancu`da .. Bitiricilik,frikik,penaltı,top sürme ve uzun şutları oldukça etkili .

Ayrıca 1.82 boyunda ki Stancu hava toplarında da oldukça etkili ...

Yeni transferimizin videolarını çeşitli video paylaşım sitelerinden rahatlıkla bulabilirsiniz.

Bu müthiş transfer için emeği geçenlere teşekkür ediyor , klubümüze hayırlı olmasını diliyoruz ...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by guarin14 View Post
    Ne kadar doğru bilmiyorum;

Tam İsmi Bogdan Sorin Stancu olan yeni transferimiz 28 Haziran 1987 doğumlu ... 2006 - 2008 yılları arasında Unirea Urcizeni takımında yıldızı parlayan Stancu 2008 yılında Steau Bükreş'e transfer oldu ... Burada Yüksel Hocamız ile de çalışan Stancu genç yaşına rağmen 2 sezonda tam 54 maça çıktı ve 19 gole imza attı ... Ayrıca Stancu'nun Romanya u21 Milli takımında da 15 maçta 5 golü bulunmakta .

Bir forvet oyuncusunda olması gereken özelliklerin hepsi mevcut Stancu`da .. Bitiricilik,frikik,penaltı,top sürme ve uzun şutları oldukça etkili .

Ayrıca 1.82 boyunda ki Stancu hava toplarında da oldukça etkili ...

Yeni transferimizin videolarını çeşitli video paylaşım sitelerinden rahatlıkla bulabilirsiniz.

Bu müthiş transfer için emeği geçenlere teşekkür ediyor , klubümüze hayırlı olmasını diliyoruz ...
    Böyle bir şey varsa,inanılmaz bir şey olur.FM'de 2 sene önce en ucuz ve en kaliteli forvetlerdendi Stancu.Türkiye'ye gelirse harika olur.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post

Oliveira'da yanlışlık olmuş,pardon .Marvin bonservisiyle alındı .

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Uçan Hollandalıdan Boluspor'un aldığı Zegelaar için bir yorum.

[

Herhangi bir Türk takımı son olarak Ajax altyapısından doğrudan transfer ne zaman yaptı hatırlamıyorum. Bank Asya ekibi Boluspor, 19 yaşındaki Surinam asıllı Marvin Zeegelaar'ı kadrosuna kattı bonservisi ile beraber. 15 yaşında Volendam'da oynarken Ajax altyapısına girmiş bir oyuncu Zegalaar. Altyapıda adım adım yükseldikten sonra Ajax A takımı ile ilk maçına 12 Kasım 2008'de Volendam'la oynanan kupa maçında çıktı. Marco van Basten sol açık oyuncusundan memnundu maç sonrası, ancak Zeegelaar A1 takımına geri döndü ve geçtiğimiz sezon da 2 maçta sahaya çıktı. Kendisinden çok şey beklenen, Pantelic'in geçtiğimiz sezonki sakatlığında yerine oynatılması için taraftarlarca tavsiye edilen, hatta Holanda milli takımının geleceğinde düşünülen bir isimdi. Boluspor transferi taraftarları ikiye bölmüş durumda. Bir kısım, Bolu'yu Türkiye'nin önemli kentlerinden birisi olarak görmeyip, kariyeri açısından geriye atılmış bir adım olduğunu düşünüyor. Diğer kısım ise, artık 20 yaşına yaklaştığını ve süre almak istiyorsa başka bir takımda kendini göstermesinin yararlı olacağını, aksi halde Danimarkalı Eriksen gibi ancak yedek olarak, 2. planda düşünüleceğini söylüyor. Ancak söyleyelim, kesinlikle "zaten bu adamdan iyi bir oyuncu olmayacaktı" havası kesinlikle yok.

Birebirde etkili, sahaya çıktığı maçlarda fena olmayan bir perofrmans sergilemiş bir oyuncu. Martin Jol onu A takımla antrenmanlara dahil etti. Juventus Huntelaar Real'e transfer olmadan önce onunla beraber Leroy Fer ve Zeegelaar'ı da gündemine almış ancak transfer geçerkeleşmemişti. Kontratı gelecek yıl haziran ayında bitiyordu. Hollanda basınında bonservisle ilgili bir açıklama yok. Rakama göre ayrıca yorum yapılabilir. Ancak ilk bakışta, kontratı 1 sene sonra bitecek, yenilenmemiş ve henüz A takımla sadece 2 maça çıkmış bir oyuncu için 750 bin - 1 milyon euro gibi bir rakamdan yukarısı fazlaca kumara girebilir. Tabii Boluspor'un maddi durumu da göz önüne alınarak.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Gurbetçi Semih Adana'ya geldi

Transferde beklenilenden çok daha iyi bir çizgi yakalayan Adanaspor şu ana kadar 5 oyuncu transferini gerçekleştirdi.. Turuncu-Beyazlı takımın izlettiği gurbetçi oyuncu Semih Zorlu dün Adana'ya geldi.. 1990 doğumlu ve 1.85 boyunda olan Semih Zorlu Almanya'nın MSV Duisburg takımında forma giyiyor.. Ön libero ve sağbek mevkiilerinde oynayan genç oyuncu Semih Zorlu 4 kez Ümit Milli Takıma da seçildiği öğrenildi..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Giresunspor'un şimdilik transferleri...

Adem Çalık, Aydın Çetin, Cihan Gökal, Fatih Şen, Fevzi Tuncay, Mehmet Ali Tunç, Onur Nasuhoğulları, Ömer Hacısalihoğlu, Ramazan Durdu, Şenol Demirci, Üstün Bilgi, Vahap Işık, Volkan Kocaloğlu

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Ramo orta sahada çok iyi bir katkı sağlar Murat. Muhteşem mücadele eder. Tekniksel açıdan pek iyi değildir ama müthiş mücadele eder. Ayrıca Mehmet Ali ve Fevzi gibi 2 tane oynamak isteyen kaleci alınmasını pek doğru bulmadım açıkçası...
    I'm back...

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Denizlispor, yeni sezonun hazırlıkları bugün de sürdürdü. 26 futbolcunun katıldığı antrenman antrenör Kenan Atik gözetiminde yapıldı. Denizlispor'da daha önce de forma giyen Levent Kartop 1 yıllık sözleşme imzalayarak çalışmalara başladı. Yeşil siyahlı ekibin alt yapısından yetişen ve geçen sezon Kocaelispor'da forma giyen Levent, takım kaptanlığına getirildi. İzinli olan Braga ve Youla antrenmanlara çıkmadı, yönetim İbrahim Ege'nin sözleşmesini feshetti.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Fesih kararı çok doğru , Levent Kartop niye geldi anlamadım . Braga'yı takımda tutmalıyız kesinlikle Bank Asya'nın üzerinde bir futbolcu .

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Youla kesin bi yere transfer olacaktır. Yoksa Denizlispor'un başına çok iş açar. Denizlispor'un başında kim vardı Oğuzcan?
    I'm back...

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Şu anda kimsecikler .

Sayfa 9 / 52 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon

Mesaj Yetkileri