1 ile 30 arası toplam 325 sonuç

Konu: Galatasaray 2010-11 Sezonu Formaları

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Renk,desen farketmez.Armanın olduğu her formayı alırım.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Renk,desen farketmez.Armanın olduğu her formayı alırım.
    Bu arma hassasiyeti ne zaman olustu, merak ettim de. Bu sezonun son maclarinin birinde yanlis hatirlamiyorsam protesto amacli klubun armasi dahil hersey ters asilmisti tribunlerde. Adnan Polat da bu duruma icerlemis, taraftari kinamisti bu davranisindan dolayi.

Acikcasi klubun klasiklesmis renklerini birakmasini ben onaylamam. Her tezaruhatta takimimizin rengini haykirmaz miyiz? Cok celiskili, ticari amacli somuruye dayali, klup ruhuna ters bir secim tamamen.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Bu arma hassasiyeti ne zaman olustu, merak ettim de. Bu sezonun son maclarinin birinde yanlis hatirlamiyorsam protesto amacli klubun armasi dahil hersey ters asilmisti tribunlerde. Adnan Polat da bu duruma icerlemis, taraftari kinamisti bu davranisindan dolayi.

Acikcasi klubun klasiklesmis renklerini birakmasini ben onaylamam. Her tezaruhatta takimimizin rengini haykirmaz miyiz? Cok celiskili, ticari amacli somuruye dayali, klup ruhuna ters bir secim tamamen.
    Arma hassasiyetimiz hiç bir zaman bitmediki yeniden oluşşsun.O pankart olayıda sadece tepki amaçlı yapılan bir protesto.Armayla bağdaştırmamak lazım.

Mesaj Yetkileri