-
02.Temmuz.2010, 20:01
Ozan'dan büyük tepki!
Bursaspor'un genç oyuncusu Ozan İpek, Beşiktaş'ta oynamak istediği yönünde çıkan haberlere sert tepki gösterdi.
Bir internet sitesinde yer alan, “Ozan İpek Beşiktaş’a doğru” başlıklı haberde, Ozan İpek’in söylediği iddia edilen “Menajerim şuanda Bursaspor yönetimi ile görüşüyor. Ertuğrul hocam izin verdiği an ben Beşiktaş'tayım” sözleri yeşil – beyazlı camianın tepkisini çekti.
"SADECE BURSASPOR'U DÜŞÜNÜYORUM"
Böyle bir ifade kullanmadığını belirten Ozan İpek ise “Kesinlikle böyle bir konuşma yapmadım. Bursaspor’da çok mutluyum. Bu sezon sadece Bursaspor forması ile çıkacağım Şampiyonlar Ligi maçlarını düşünüyorum. Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe gibi kulüplerde tabi ki herkes oynamak ister. Ancak şu an benim buradan ayrılmam için başkanımın ve hocamın ‘Ozan biz şu kulüple anlaştık. Seni şu kulübe veriyoruz’ demesi lazım. Başka türlü benim ayrılmam mümkün değil” şeklinde konuştu.
BUNLAR KASITLI HABERLER
Ozan İpek’in menajeri Engin Kırkpınar da “Ozan için hiçbir kulüple görüşmemiz olmadı, olamaz da. Ozan’ın Bursaspor ile sözleşmesi vardır. Söz sahibi biz değil Bursaspor’dur. Bu haberler Bursaspor’u ve Ozan’ı yıpratmak için yapılmaktadır. Bursaspor Kulübü’nden habersiz kesinlik böyle bir adım atmamız söz konusu değildir” dedi.
Ligtv
Mesaj Yetkileri