Özlüce Günlüğü: 2 Temmuz 2010
Takımımız bugün akşam saatlerinde yaptığı ikinci antrenman ile sezon hazırlıklarını sürdürdü. Hector Damian Steinert Antrenmanda
Yeni transferimiz Arjantin`li santrofor Hector Damian Steinert antrenmana katıldı. Takım arkadaşlarıyla tanıştıktan sonra antrenmana başlayan Steinert antrenmanı düz koşular ile tamamladı.
Tercüman Volkan`a Sürpriz Doğumgünü
Kulübümüz tercümanı Volkan Çay`a antrenman öncesi, soyunma odası önünde süpriz bir doğum günü partisi yapıldı. Doğum günü pastasının mumlarını üfleyen Volkan`a pastasının ilk dilimini Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam taktim etti, daha sonra teknik heyetimiz ve futbolcularımız Volkan`ı tek tek tebrik etti.
Bursaspor`a Yakışan Uğurlama
Takımdan ayrılmak istediğini belirten Veli Acar`a Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam`dan izin çıktı. Antrenman öncesinde Veli`ye şampiyon takıma yakışan bir uğurlama töreni yapıldı, teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam, Veli`ye Bursaspor`a yaptığı katkılardan dolayı bir plaket armağan etti. Veli Acar Özlüce Tesisleri`ni Ömer Erdoğan ve Turgay Bahadır`ın omuzlarında terk etti. Çok duygulandığını ifade eden Veli Acar, "ben neredeyse futbola Bursaspor`da başladım, bu takımda iki defa şampiyonluk yaşadım benim için ayrılmak zor oldu. Bursaspor`a bundan sonraki dönemde de başarılı sezonlar geçirmesini dilerim" dedi.
Çalışmalar Devam Ediyor
Daha sonra düz koşular ile başlayan antrenman, 5`e 2 pas pres oyunu ile devam etti.