1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: Haldun Üstünel İstifa Etti

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Katılıyorum.Haldun Üstünel'in geçen sene transferdeki başarısı ve taraftarların Üstünel'e sevgi gösterileri bazı yöneticileri rahatsız etti nispeten.

Bu yapılanmaya olayı iyi güzel hoş da,tercih edilen isimler yanlış.Transferdeki başarısını bu kadar kanıtlamış bir yönetici muhakkak kalmalıydı bence.
    Transferlerde heleki devre arasındakilerde patlak çıktı hele kiralıklar.

Quote Originally Posted by zekirdek View Post
    Patlak çıkması onun suçu değil. İsmi olan, kendini ispatlamış, büyük kulüplere transfer olmuş oyuncuları ikna edip getirdi mi? Önemli olan bu. Kendi kafasına göre gidip oyuncu araştırmıyor, getirmiyor sonuçta. Galatasaray için ciddi bir kayıp olarak görüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Patlak çıkması onun suçu değil. İsmi olan, kendini ispatlamış, büyük kulüplere transfer olmuş oyuncuları ikna edip getirdi mi? Önemli olan bu. Kendi kafasına göre gidip oyuncu araştırmıyor, getirmiyor sonuçta. Galatasaray için ciddi bir kayıp olarak görüyorum.
    Kimin suçu patlak çıkması valla benim suçum değil.İkna etmekle iş olmaz hele kiralıkla hiç olmaz. Hatırlarsın bir Ahmed Barruso'yu kiralamıştı zamanında Roma'dan adam top oynamadan gitmişti.

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Kesinlikle öyle.Oyuncu transfer olduktan sonra o takımda tutar veya tutmaz.Sonuçta onun işi hangi oyuncunun alınmasına karar vermek değil.Bu oyuncuların transferi için ikna edip getirmek.Galatasaray'a son yıllarda gelen kariyerli futbolcuları da göz önünde bulundurduğumuzda Haldun Üstünel'in çok başarılı olduğunu görebiliyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by zekirdek View Post
    Bence de patlak çıkma diye birşey yok.. Dos Santos tutulursa çok faydalı olur olmazsa da iyi bir fiyata satılabilir, Jo içinse biraz daha alışma ve kendini toparlama süresi verilebilirdi ama yönetimin tutumu bu tür oyuncuları takımda barındırmamak; özellikle Brezilyalıdan yanan ağızlardaki yaralar tekrar açılsın istemiyorlar

Mesaj Yetkileri