1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: Haldun Üstünel İstifa Etti

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Default Haldun Üstünel İstifa Etti

Galatasaray'da beklenen deprem gerçekleşti; Haldun Üstünel Futbol AŞ Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti. Son dönemde özellikle yabancı futbolcu transferinde aktif rol alan, sarı-kırmızılı takıma kazandırdığı yabancı yıldızlarla "Transfer sihirbazı" unvanını alan Üstünel'in sezon tamamlandıktan sonra Futbol AŞ'deki yeni yapılanma sürecinden rahatsız olduğu konuşuluyordu.

Yaz dönemindeki transfer faaliyetlerinde aktif rol almayan Üstünel'in hoşnutsuz olduğu yönündeki iddiaları başkan Adnan Polat kabul etmemiş, "O da, bütün şubelerde sorumluluğun profesyonellere teslim edilmesinden yanaydı" diyerek gündemdeki yeni yapılanmayı Üstünel'in istediğini öne sürmüştü. Polat'ın, Üstünel'i yumuşatma çabalarına karşın genç yöneticinin tavrının değişmediği öğrenildi. Üstünel, dün Galatasaray Futbol A Ş Yönetim Kurulu Başkanlığı'na hitaben şu dilekçeyi yazdı: "Son günlerde yeniden yapılanma adına uygulamaya çalışılan idari ve sportif bozukluklar ve değişikliklere; Bugüne kadar bu camianın içindeki büyüklerimden öğrendiğim Galatasaraylılık ve Galatasaray'ın yazılmamış kurallarına aykırı bulduğum, aynı zamanda genel ve şahsi çalışma prensiplerime de uygun bulmadığım, böylesine yanlış uygulamaların, alınan ve alınacak kararların içinde yer almak istemediğimden, Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu üyeliğimden üzülerek de olsa istifa etmem zarureti hasıl olmuştur. İstifamın kabulünü arz ederim."

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Geçen sezondan belliydi aslında, tarafatar Haldun Üstünel'i göklere çıkardıkça, rahatsız olan yöneticiler vardı ama takımın huzuru kaçmasın diye bu pek duyurulmadı. Aynı bu sezon da Fenerbahçe 1 ay öncesinden Stoch ile anlaşmasına rağman, sanki Galatasaray istemiş, Fenerbahçe de bunu duyup, gidip 1 günde transferi bitirmiş gibi duyuruldu olay ve Galatasaray yönetime buna da açıklık getirmedi, hatta Fenerbahçe çalımı diye çıkan haberle de tepki gösterilmedi.

Haldun Üstünel'in geri plana çekilmesi, yetkinin Adnan Sezgin'e verilmesine demek ki bu kadar dayanabilmiş Üstünel, gelecek seçimde Adanan Polat'ın karşısında ya da karşısına çıkacak adayın 2. adamı olarak görürsek şaşırmayalım.

2 taraf için de hayırlısı olsun. Belki Adnan polat istifayı kabul etmeyip, yönetimde tutabilir Haldun Üstünel'i ama düşük bir ihtimal gibi bu durum da.
    "YÜCE ATATÜRK"

Katılıyorum.Haldun Üstünel'in geçen sene transferdeki başarısı ve taraftarların Üstünel'e sevgi gösterileri bazı yöneticileri rahatsız etti nispeten.

Bu yapılanmaya olayı iyi güzel hoş da,tercih edilen isimler yanlış.Transferdeki başarısını bu kadar kanıtlamış bir yönetici muhakkak kalmalıydı bence.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Katılıyorum.Haldun Üstünel'in geçen sene transferdeki başarısı ve taraftarların Üstünel'e sevgi gösterileri bazı yöneticileri rahatsız etti nispeten.

Bu yapılanmaya olayı iyi güzel hoş da,tercih edilen isimler yanlış.Transferdeki başarısını bu kadar kanıtlamış bir yönetici muhakkak kalmalıydı bence.
    Transferlerde heleki devre arasındakilerde patlak çıktı hele kiralıklar.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by zekirdek View Post
    Patlak çıkması onun suçu değil. İsmi olan, kendini ispatlamış, büyük kulüplere transfer olmuş oyuncuları ikna edip getirdi mi? Önemli olan bu. Kendi kafasına göre gidip oyuncu araştırmıyor, getirmiyor sonuçta. Galatasaray için ciddi bir kayıp olarak görüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

İşini iyi yapan adamı yıpratıyorlar.. sonumuz nereye gidecek hayırlısı

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Patlak çıkması onun suçu değil. İsmi olan, kendini ispatlamış, büyük kulüplere transfer olmuş oyuncuları ikna edip getirdi mi? Önemli olan bu. Kendi kafasına göre gidip oyuncu araştırmıyor, getirmiyor sonuçta. Galatasaray için ciddi bir kayıp olarak görüyorum.
    Kimin suçu patlak çıkması valla benim suçum değil.İkna etmekle iş olmaz hele kiralıkla hiç olmaz. Hatırlarsın bir Ahmed Barruso'yu kiralamıştı zamanında Roma'dan adam top oynamadan gitmişti.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by zekirdek View Post
    Bence de patlak çıkma diye birşey yok.. Dos Santos tutulursa çok faydalı olur olmazsa da iyi bir fiyata satılabilir, Jo içinse biraz daha alışma ve kendini toparlama süresi verilebilirdi ama yönetimin tutumu bu tür oyuncuları takımda barındırmamak; özellikle Brezilyalıdan yanan ağızlardaki yaralar tekrar açılsın istemiyorlar

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Kesinlikle öyle.Oyuncu transfer olduktan sonra o takımda tutar veya tutmaz.Sonuçta onun işi hangi oyuncunun alınmasına karar vermek değil.Bu oyuncuların transferi için ikna edip getirmek.Galatasaray'a son yıllarda gelen kariyerli futbolcuları da göz önünde bulundurduğumuzda Haldun Üstünel'in çok başarılı olduğunu görebiliyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Huzursuz olan,kulüpte kendini mutlu hissetmeyen,artık işine konsantre olamayan ve haksızlığa uğramış bir insanın verebileceği en doğru karar.Bize kazandırdığın tüm futbolcular için teşekkürler Haldun Üstünel.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Ne diyelim ki? Saten bütçe yok şahsen ben diyodum belki haldunla adnan sezgin bi şey yapar diye. Ama Haldun abimiz gittiyse vay halimize. Adnan Polat tekrar çağırmalı onu. NE olursa olsun tekrar gelmeli. uA da buna sessiz kalmamalı kesinlikle. Ayrıca o gerçek bir GAlatasaraylıysa başkanla konuştuktan sonra görevine tekrar döner inşallah
    turksportal...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Adnan Polat kendinden yukarıda birini kabul etmez. Artık Haldun üstünel o derece olduki " in haldun we trust " pankartı açmaya başladı tribünler. Haldun üstünel az daha güçlenseydi başkan adayı olarak çıkabilirdi Adnan Polat'ın karşısına. Ee buda Polat'ın işine gelmez. Kademeli olarak düşürdü Haldun Üstünel'in yetkilerini.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bittik biz. Tebrikler rant kavgacı Galatasaray düşmanları tebrikler !
    Last edited by eXcitinG : 03.Temmuz.2010 at 15:25

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Turkiye'de isin iyi yaparsan cok mutevazi olucaksin , kesinlikle goz onunde bulunmiycaksin boyle haldun gibi populeriten artarsa alirlar adami ayak altina , sevmez bizim CEO larimiz yoneticilerimiz kendilerinden populer adamlari , her ne kadar isinin ehlide olsa

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Haldun Üstünel'in Galatasaray'a transfer yaparkenki tek avantajı birden fazla dil bilmesiydi. Bu yüzden oyuncuyla direkt olarak konuşabiliyordu, bu da büyük bir avantaj sağlıyordu. Bunun dışında pek bir faydası olduğunu düşünmüyorum. İsmi olan Rijkaard neticede, Rijkaard takımımızın başında olmasaydı şu transferlerin 4'te 1'i gerçekleşmezdi..

Yine de çok teşekkür ediyoruz Haldun Üstünel'e emeklerinden dolayı.

Ayrıca Emre abimizin dalga geçeceği bir Haldun Üstünel yok artık.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Beşiktaş aLsa ne sevinirim. YıLın transferi oLur.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok fazla abartılmıştı.Yönetim içinde kıskanıldı heralde bu taraftarın ilgisi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bu taraftar klübe yaptığın katkıları asla unutmayacak Haldun BABA !
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Çok fazla abartılmıştı.Yönetim içinde kıskanıldı heralde bu taraftarın ilgisi.
    Haldun Üstünel hiç de abartılmadı.. O bu işin master'ını yaptı tamamen eğitimliydi. Türkiye'ye gelmez denen oyuncuları getirdi peşpeşe hiç de abartılmadı..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Önce Kewell, şimdi Haldun Üstünel, bakalım sıradaki kim olacak...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İşini adam gibi yapan biriydi, kendisi adına üzüldüm.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Önce Kewell, şimdi Haldun Üstünel, bakalım sıradaki kim olacak...
    Taraftar olacak herhalde.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Tam anlamıyla rezillik,Üstünel'in istifası bunu ona zorlayan Adnan Polat ve ekibinin suçudur..Kınıyorum yönetimi .

Mesaj Yetkileri