dunganın milli takımında rahat oynardı zaten.en formda fabianodan iyidir ronaldo.fabiona oyunun genelinde etkisiz kaldı hep pozisyon gelirse attı yada kacardı bunları ronaldo 50 yasında dahi yapabilir
dunganın milli takımında rahat oynardı zaten.en formda fabianodan iyidir ronaldo.fabiona oyunun genelinde etkisiz kaldı hep pozisyon gelirse attı yada kacardı bunları ronaldo 50 yasında dahi yapabilir
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Kesinlikle Nilmar, Luis Fabiano gibi oyunculardan en kötü Ronaldo 10 kat iyidir..
2002'ye bakıyorum... 2010'a bakıyorum... Brezilya eski korku veren , rakibini daha maça çıktığı ilk 11 ile umutsuzluğa düşüren Brezilya değil.Ronaldo gibi bir efsanenin yokluğu hissediliyor gibi yıllardır.
Ronaldo istese biraz daha dikkatli oynayıp hiç sakatlanmadan oynayabilirdi ama ilk videoda gördüm ki o böyle oynamayı seviyor defanslar formasından çekiyor ayağını tekmeliyorlar vermiyo topu.Bir estetiklik yok ama yıkılmadım ayaktayım şarkısını en iyi anlatan adam galiba![]()
Maradona'nın son dönemine de denk geldim. Ama bu gözlerin gördüğü en iyi futbolcudur. Görüntüler çok kaliteli değil ama izleyince bir garip oldum, paylaşmak istedim.
[YOUTUBE="JGSx16nGzD8"]Ronaldo temalı bir reklam[/YOUTUBE]
[YOUTUBE="uVueW6X7TM0"]Muhteşem tekniği, stili.[/YOUTUBE]
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Yaşım elvermediğinden Ronaldo'yu hiç -bilinçli bir şekilde- izlemedim. Yukarıdaki 2. videonun ilk dakikasını bile izleyince ne kadar şanssız olduğumu anlıyorum.
Durduramazlardı, tekmeyle durduramazlardı, çelmeyle, çekmeyle, itmeyle durduramazlardı, ne çalım atmasına engel olunabilirdi nede gol atmasına. Sahada formsuz Ronaldo diye bir şey yoktu, sahadaysa her zaman rakibin çekindiği bir oyuncuydu. 90' da 5 kişiyi çalımlayıp gol atabilirdi, en hızlı, en çevik, en teknik, en bitirici, en güçlüydü. Anlatmaya kelimeler yetmez onu. Benim izlediğim Zidane ile birlikte en iyi iki oyuncudan biri.
Burak
İtalya liginde ayagını eline verdiler durdu
Şaka bi yana couto pozisyonunda tamamen şansızlıktan tekrar sakatlandı ağlamıştı falan o pozisyon onun sonu oldu.
Maçı da tv8 veriyordu izleyen hatırlar
Biraz da topu cok ayagında tutmanın cezasını cok cekti ronaldo.
Şimdiki brezilya forvetleriyle karsılaştırıldıgında zaten 100 gömlek üstün oldugunu görüyoruz.
Hele o pato'ya falan Ronaldo deniyordu ya bi aralar. Yanından geçemez.