Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 39 arası toplam 39 sonuç

Konu: Ronaldo

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

dunganın milli takımında rahat oynardı zaten.en formda fabianodan iyidir ronaldo.fabiona oyunun genelinde etkisiz kaldı hep pozisyon gelirse attı yada kacardı bunları ronaldo 50 yasında dahi yapabilir
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by sananes View Post
    dunganın milli takımında rahat oynardı zaten.en formda fabianodan iyidir ronaldo.fabiona oyunun genelinde etkisiz kaldı hep pozisyon gelirse attı yada kacardı bunları ronaldo 50 yasında dahi yapabilir
    Luis Fabiano'yu oldum olası sevmemişimdir. Forza Hasan Sas.

Sheriff Misafir

Kesinlikle Nilmar, Luis Fabiano gibi oyunculardan en kötü Ronaldo 10 kat iyidir..

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

2002'ye bakıyorum... 2010'a bakıyorum... Brezilya eski korku veren , rakibini daha maça çıktığı ilk 11 ile umutsuzluğa düşüren Brezilya değil.Ronaldo gibi bir efsanenin yokluğu hissediliyor gibi yıllardır.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ronaldo istese biraz daha dikkatli oynayıp hiç sakatlanmadan oynayabilirdi ama ilk videoda gördüm ki o böyle oynamayı seviyor defanslar formasından çekiyor ayağını tekmeliyorlar vermiyo topu.Bir estetiklik yok ama yıkılmadım ayaktayım şarkısını en iyi anlatan adam galiba

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Maradona'nın son dönemine de denk geldim. Ama bu gözlerin gördüğü en iyi futbolcudur. Görüntüler çok kaliteli değil ama izleyince bir garip oldum, paylaşmak istedim.

[YOUTUBE="JGSx16nGzD8"]Ronaldo temalı bir reklam[/YOUTUBE]

[YOUTUBE="uVueW6X7TM0"]Muhteşem tekniği, stili.[/YOUTUBE]
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Yaşım elvermediğinden Ronaldo'yu hiç -bilinçli bir şekilde- izlemedim. Yukarıdaki 2. videonun ilk dakikasını bile izleyince ne kadar şanssız olduğumu anlıyorum.

Durduramazlardı, tekmeyle durduramazlardı, çelmeyle, çekmeyle, itmeyle durduramazlardı, ne çalım atmasına engel olunabilirdi nede gol atmasına. Sahada formsuz Ronaldo diye bir şey yoktu, sahadaysa her zaman rakibin çekindiği bir oyuncuydu. 90' da 5 kişiyi çalımlayıp gol atabilirdi, en hızlı, en çevik, en teknik, en bitirici, en güçlüydü. Anlatmaya kelimeler yetmez onu. Benim izlediğim Zidane ile birlikte en iyi iki oyuncudan biri.
    Burak

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Durduramazlardı, tekmeyle durduramazlardı, çelmeyle, çekmeyle, itmeyle durduramazlardı, ne çalım atmasına engel olunabilirdi nede gol atmasına. Sahada formsuz Ronaldo diye bir şey yoktu, sahadaysa her zaman rakibin çekindiği bir oyuncuydu. 90' da 5 kişiyi çalımlayıp gol atabilirdi, en hızlı, en çevik, en teknik, en bitirici, en güçlüydü. Anlatmaya kelimeler yetmez onu. Benim izlediğim Zidane ile birlikte en iyi iki oyuncudan biri.
    İtalya liginde ayagını eline verdiler durdu
    Şaka bi yana couto pozisyonunda tamamen şansızlıktan tekrar sakatlandı ağlamıştı falan o pozisyon onun sonu oldu.
    Maçı da tv8 veriyordu izleyen hatırlar
    Biraz da topu cok ayagında tutmanın cezasını cok cekti ronaldo.
    Şimdiki brezilya forvetleriyle karsılaştırıldıgında zaten 100 gömlek üstün oldugunu görüyoruz.
    Hele o pato'ya falan Ronaldo deniyordu ya bi aralar. Yanından geçemez.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri