Sayfa 214 / 1204 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314714 ... SonSon
6,391 ile 6,420 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Anladım dediğini gerizekalı değilim :]

Pozisyon olarak Arda ve Yekta aynı mevkilerdemi oynuyo.
    Ben sol kanat oynadı diye hatırlıyorum geçen sezon.O yüzden öyle dedim.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

emre çolak son maç lwf oynamıştı sanırsam ve gol atmıştı o maç o yüzden emre dedim ben

Ya Arda olmuş adam. Hatta onun için bile daha kendini geliştirecek diyoruz. Emre Çolak daha dünkü çocuk. Gözü kapalı Arda yerine konur mu aynı mevkiinin oyuncusu dahi olsalar. Arda'nın en önemli özelliklerindne biri güçlü, kolay yıkılmayan bir oyuncu olması. Emre'yi üflesen uçuyor. Galatasaray bir Arsenal değil 7-8 sene şampiyon olmadan oyuncu satıp yerine genç koysun. Bu sene bir şekilde bir kupa gelmezse ortalık karışır. Emre'ye falan da yazık olur.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

emre zaten altrenatif kewell var gio alınır vs. vs. die düşünmüştüm gio u inş. alırız

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kewell'la daha anlaşılmadı umarım anlaşırız.. Giovani'yse kesinlikle sol açık oynayamaz çürür gider orada yediği omuzlarla. Giovani ya sağ açık oynar ya da forvet arkası. Bizim eğer Arda giderse gerçekten sol açık olan içeri kat eden bir kanada ihtiyacımız var. Afellay sağda da solda da orta da oynar mesela..

Giovanni Dos Santos'a ne oldu? kalıyor mu,alındı mı bonservisi?

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Giovanni Dos Santos'a ne oldu? kalıyor mu,alındı mı bonservisi?
    Kalmak istediğini söyledi ama Galatasaray alır mı bilmem.Kewell da yıllık 2milyon € istiyormuş Galatarasay maç başına para teklif etmiş şimdi 1milyon € vermiş yıllık bakalım Kewell ne tepki vericek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arda'nın iyi bir fiyata satılıp yerine Gio'nun alınması taraftarıyım.Gio bence çok büyük bir potansiyel.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence alınacak bonservisi Rijkaard'ın da isteği bu yönde büyük ihtimal bonservisi için pazarlık yapılıyordur..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Arda'nın iyi bir fiyata satılıp yerine Gio'nun alınması taraftarıyım.Gio bence çok büyük bir potansiyel.
    aynen dk da da fena oynamadı

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Bence alınacak bonservisi Rijkaard'ın da isteği bu yönde büyük ihtimal bonservisi için pazarlık yapılıyordur..
    inşallah

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Üstünel Futbol Şubesi'ndeki görevinden istifa etti

3 Temmuz 2010 12:31 | NTVSpor.net
    Galatasaray'da Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel, Futbol Şubesi'ndeki görevinden istifa etti.

Galatasaray Başkan Yardımcısı ve Futbol Şubesi'nden sorumlu yönetici Haldun Üstünel, Futbol Şubesi ve Galatasaray A.Ş'deki görevinden istifa etti.
    Haldun Üstünel'in bir takım rahatsızlıkları olduğunun gündeme gelmesinden kısa süre sonra Galatasaray Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel, Futbol Şubesi'ndeki görevini bıraktı. Şu anda Yönetim Kurulu'ndaki görevine devam eden Haldun Üstünel, yetkilerinin azalmasından sonra duyduğu rahatsızlık üzerine Futbol Şubesi'ndeki görevinden ayrıldı.
    Galatasaray forması giyen birçok yıldız ismin transferinde başrol oynayan Haldun Üstünel, kısa süre içerisinde taraftarın sevgilisi haline gelmişti.

Allah kahretsin ! Şimdi bittik.

Yekta Fotomaç'ın Haberine Göre Fenerbahçeyle Kesin Anlaşmış

Bu Arada Valencia Seviyesinde Oynar Diyorsunuzda Valencia Seviyesini Beğenmiyonuz mu Yahu Adamlar Akıllı Yönetilirse Başta Doğru Düzgün Hoca Olsa Adamlar Ambargo Koyar Her Kulvarda. Yapmayın Allah Aşına Valencia Avrupanın En İyi Takımlarından.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yalnız haberin içinde çelişki var, başta diyor Futbol Şubesi ve Galatasaray A.Ş'deki görevinden istifa etti. ama 2. paragrafta Futbol Şubesi'ndeki görevinden ayrıldı. diyor eğer sadece futbol şubesindeki görevinden ayrıldıysa başkan yardımcılığına yani yöneticiliğe devam ediyor demektir ama ikisindende ayrıldıysa yönetim büyük güç kaybeder zaten Adnan Polat'ın 2. kez seçilmesini sağlayan en büyük etkenlerden biriydi Haldun Üstünel, yönetim de bi dahaki seçimde gider o zaman...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

G.Saray'ın bombasını UEFA da yazdı!

Yabancı transferi konusunda henüz sessiz kalan Galatasaray, aradığı futbolcuyu Milano'da buldu.
    Tümspor'da yer alan habere göre; sarı-kırmızılıların 'dünyanın en hırçın futbolcusu' olarak gösterilen Gennaro Gattuso için İtalya'da nabız yokladığı ve bu süper tranfer için önemli mesafe katettiği öğrenildi. Üstün hırsıyla rakiplerine geçit vermeyen 32 yaşındaki Gattuso ise Rijkaard'ın Galatasaray'ına gelmeye dünden razı. Başkan Adnan Polat'ın kurmaylarına bu transferin bir an önce bitirilmesi için talimat verdiği belirtildi.
    Galatasaray taraftarlarını heyecanlandıran bu transfer girişimi, Avrupa Federasyonlar Birliği (UEFA)'nın resmi internet sitesinde de yer buldu.

Mynet

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Transferler haberleri medyaya sızıyor fiyat artıyor transfer yapamıyor oysa Haldun Üstünel baştayken böylemiydi yöneticiler bile bilmiyodu kimle görüşüldüğünü şimdi UEFA'nın sitesinde bile çıkmaya başladı..

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

5 Temmuz'a kadar bi transfer bekliyorum ben açıkcası..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    5 Temmuz'a kadar bi transfer bekliyorum ben açıkcası..
    ben de öyle tahmin ediyorum. iyi bir oyuncu geliyor galatasaray'a
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Adnan Sezgin 10 gun dolasti geri dondu bi numara yok henuz , 4 tane oyuncu ile gorustu , Kim Kallstrom , Gattuso , Diarra ve Song , Song transferi kesinlikle yalan oldu , Diarra icin Real Madrid yuksek para istiyor o transfer belli degil henuz Kallstrom oldu gibi , Gattuso'da ise henuz belli degil ama olabilitesi yuksek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu Sabah Saat 08:45 itabariyle Kim KALSTRÖM GALATASARAY'DA 4 yıllık sözleşme imzalandı. 5 veya 6 temmuz da diğer 2 yabancı transfer ile imza töreni yapılacaktır..
    Kaynak bir arkadaşım, ben ona inanırım. buraya koymak istedim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Kaynak bir arkadaşım, ben ona inanırım. buraya koymak istedim.
    bizde sana inanırız abi o zaman hayırlı olsun takımımıza çok iyi transfer yaptık, böylece orta saha daki sorunun büyük bir kısmı çözülmüş olur Elano ve Arda'da gerçek yerlerine dönerler...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

İnşAllah Serkan ağzından bal damlıyor umarım doğrudur..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

bana da haberi geldi ama isim söylemediler kim kallström'müş demek ki.
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Hadi bakalım inşallah doğrudur..Elanoyla Kallström vay be göbek çok sağlam oldu..

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Kallström alınmış olsaydı bence haberini 1 hafta önceden duyardık. Sözleşme imzalandığını sanmıyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Gattuso gelirse ligde dövmedigi adam kalmaz saglam oyuncu cok begeniyorum stilini.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Diarra pahali geldiyse Kim Kallstrom de gelmez bence. Daha yeni sozlesesini uzatti adam ve Lyon'un en onemli oyuncularindan, yasi da ilerlemis degil. Diarra pahali geldiyse Kallstrom nasil gelecek anlamadim, sanmiyorum acikcasi, Song hikayesine doner bu da...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kim Kallström kalitesiyle Galatasaray'a ve ligimize çok şey katar bence.. Elano ile ortada iyi bir ikili olurlar ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kallström geldiyse çok iyi yanında Gattuso da olursa tadından yenmez.. Ama yönetime inanılmaz tepkiliyim Haldun Üstünel olayından sonra.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

yönetim, Haldun Üstünel'in istifasını hala kabul etmedi büyük ihtimalle çünkü hala resmi bir açıklama yok. inşallah kabul edilmez bu istifa.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Yönetim sonunda açıkladı !

Mesaj Yetkileri