emre çolak son maç lwf oynamıştı sanırsam ve gol atmıştı o maç o yüzden emre dedim ben
Ya Arda olmuş adam. Hatta onun için bile daha kendini geliştirecek diyoruz. Emre Çolak daha dünkü çocuk. Gözü kapalı Arda yerine konur mu aynı mevkiinin oyuncusu dahi olsalar. Arda'nın en önemli özelliklerindne biri güçlü, kolay yıkılmayan bir oyuncu olması. Emre'yi üflesen uçuyor. Galatasaray bir Arsenal değil 7-8 sene şampiyon olmadan oyuncu satıp yerine genç koysun. Bu sene bir şekilde bir kupa gelmezse ortalık karışır. Emre'ye falan da yazık olur.
emre zaten altrenatif kewell var gio alınır vs. vs. die düşünmüştüm gio u inş. alırız
Kewell'la daha anlaşılmadı umarım anlaşırız.. Giovani'yse kesinlikle sol açık oynayamaz çürür gider orada yediği omuzlarla. Giovani ya sağ açık oynar ya da forvet arkası. Bizim eğer Arda giderse gerçekten sol açık olan içeri kat eden bir kanada ihtiyacımız var. Afellay sağda da solda da orta da oynar mesela..
Giovanni Dos Santos'a ne oldu? kalıyor mu,alındı mı bonservisi?
Arda'nın iyi bir fiyata satılıp yerine Gio'nun alınması taraftarıyım.Gio bence çok büyük bir potansiyel.
Bence alınacak bonservisi Rijkaard'ın da isteği bu yönde büyük ihtimal bonservisi için pazarlık yapılıyordur..
Üstünel Futbol Şubesi'ndeki görevinden istifa etti
3 Temmuz 2010 12:31 | NTVSpor.net
Galatasaray'da Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel, Futbol Şubesi'ndeki görevinden istifa etti.
![]()
Galatasaray Başkan Yardımcısı ve Futbol Şubesi'nden sorumlu yönetici Haldun Üstünel, Futbol Şubesi ve Galatasaray A.Ş'deki görevinden istifa etti.
Haldun Üstünel'in bir takım rahatsızlıkları olduğunun gündeme gelmesinden kısa süre sonra Galatasaray Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel, Futbol Şubesi'ndeki görevini bıraktı. Şu anda Yönetim Kurulu'ndaki görevine devam eden Haldun Üstünel, yetkilerinin azalmasından sonra duyduğu rahatsızlık üzerine Futbol Şubesi'ndeki görevinden ayrıldı.
Galatasaray forması giyen birçok yıldız ismin transferinde başrol oynayan Haldun Üstünel, kısa süre içerisinde taraftarın sevgilisi haline gelmişti.
Allah kahretsin ! Şimdi bittik.
Yekta Fotomaç'ın Haberine Göre Fenerbahçeyle Kesin Anlaşmış![]()
Bu Arada Valencia Seviyesinde Oynar Diyorsunuzda Valencia Seviyesini Beğenmiyonuz mu Yahu Adamlar Akıllı Yönetilirse Başta Doğru Düzgün Hoca Olsa Adamlar Ambargo Koyar Her Kulvarda. Yapmayın Allah Aşına Valencia Avrupanın En İyi Takımlarından.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Yalnız haberin içinde çelişki var, başta diyor Futbol Şubesi ve Galatasaray A.Ş'deki görevinden istifa etti. ama 2. paragrafta Futbol Şubesi'ndeki görevinden ayrıldı. diyor eğer sadece futbol şubesindeki görevinden ayrıldıysa başkan yardımcılığına yani yöneticiliğe devam ediyor demektir ama ikisindende ayrıldıysa yönetim büyük güç kaybeder zaten Adnan Polat'ın 2. kez seçilmesini sağlayan en büyük etkenlerden biriydi Haldun Üstünel, yönetim de bi dahaki seçimde gider o zaman...
Screw you guys, I'm goin' home
G.Saray'ın bombasını UEFA da yazdı!
Yabancı transferi konusunda henüz sessiz kalan Galatasaray, aradığı futbolcuyu Milano'da buldu.
Tümspor'da yer alan habere göre; sarı-kırmızılıların 'dünyanın en hırçın futbolcusu' olarak gösterilen Gennaro Gattuso için İtalya'da nabız yokladığı ve bu süper tranfer için önemli mesafe katettiği öğrenildi. Üstün hırsıyla rakiplerine geçit vermeyen 32 yaşındaki Gattuso ise Rijkaard'ın Galatasaray'ına gelmeye dünden razı. Başkan Adnan Polat'ın kurmaylarına bu transferin bir an önce bitirilmesi için talimat verdiği belirtildi.
Galatasaray taraftarlarını heyecanlandıran bu transfer girişimi, Avrupa Federasyonlar Birliği (UEFA)'nın resmi internet sitesinde de yer buldu.
Mynet
Transferler haberleri medyaya sızıyor fiyat artıyor transfer yapamıyor oysa Haldun Üstünel baştayken böylemiydi yöneticiler bile bilmiyodu kimle görüşüldüğünü şimdi UEFA'nın sitesinde bile çıkmaya başladı..
5 Temmuz'a kadar bi transfer bekliyorum ben açıkcası..
Adnan Sezgin 10 gun dolasti geri dondu bi numara yok henuz , 4 tane oyuncu ile gorustu , Kim Kallstrom , Gattuso , Diarra ve Song , Song transferi kesinlikle yalan oldu , Diarra icin Real Madrid yuksek para istiyor o transfer belli degil henuz Kallstrom oldu gibi , Gattuso'da ise henuz belli degil ama olabilitesi yuksek
Kaynak bir arkadaşım, ben ona inanırım. buraya koymak istedim.Bu Sabah Saat 08:45 itabariyle Kim KALSTRÖM GALATASARAY'DA 4 yıllık sözleşme imzalandı. 5 veya 6 temmuz da diğer 2 yabancı transfer ile imza töreni yapılacaktır..
İnşAllah Serkan ağzından bal damlıyorumarım doğrudur..
bana da haberi geldi ama isim söylemedilerkim kallström'müş demek ki.
(/s)
Hadi bakalım inşallah doğrudur..Elanoyla Kallström vay be göbek çok sağlam oldu..
Kallström alınmış olsaydı bence haberini 1 hafta önceden duyardık. Sözleşme imzalandığını sanmıyorum.
Gattuso gelirse ligde dövmedigi adam kalmazsaglam oyuncu cok begeniyorum stilini.
Diarra pahali geldiyse Kim Kallstrom de gelmez bence. Daha yeni sozlesesini uzatti adam ve Lyon'un en onemli oyuncularindan, yasi da ilerlemis degil. Diarra pahali geldiyse Kallstrom nasil gelecek anlamadim, sanmiyorum acikcasi, Song hikayesine doner bu da...
Kim Kallström kalitesiyle Galatasaray'a ve ligimize çok şey katar bence.. Elano ile ortada iyi bir ikili olurlar ..
Kallström geldiyse çok iyi yanında Gattuso da olursa tadından yenmez.. Ama yönetime inanılmaz tepkiliyim Haldun Üstünel olayından sonra.
yönetim, Haldun Üstünel'in istifasını hala kabul etmedi büyük ihtimalle çünkü hala resmi bir açıklama yok. inşallah kabul edilmez bu istifa.
Yönetim sonunda açıkladı !
![]()