Sakin arkadaşlar bombalar teker teker patlarsa şaşmayın..
Sakin arkadaşlar bombalar teker teker patlarsa şaşmayın..
bu kadar tez canlilik da iyi degil sakin olmakda fayda var , GS kesinlikle 1 saglam DMC ve 1 saglam MC alicak sikinti yapmaya gerek yok , Kallstrom bitti gibi aciklanir bi kac gune DMC yede Gattuso gelmezse paraya kiyip Diarrayi getiricekler sponsor araciligi ile , Rijkaard birde hem forvet hemde forvet arkasi oyniyabilicek bir adam istiyor
Yav zaten biz her sene böyleyiz daha transfer döneminin başındayız..Biz sessiz sedasız olduğumuz için bombalar patlıyor..
Adnan Polat Giovani kalmayacak demiş.
Sabır arkadaşlar , büyük yıldızlar patlayacak![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Yönetimle yakın olduğunu bildiğimiz Osman Tanburacı'nın son yazısından alınmış bir bölümSarı-kırmızı transfer
Galatasaray’a ait transfer haberleri de bu hafta sonundan itibaren netleşecek.
Konuştuklarımdan çıkarttığım sonuç şudur;
Arda ve Elano kalacak.
Orta sahaya ve savunmanın göbeğine üç yabancı alınacak.
Santos kesin yok!
Yerli transfer yok!
Yeniler kampa yetişecek.
Leo için şöyle diyorlar;
Leo bizim kalecimiz sözleşmesi devam ediyor. Sorun yok. Medya dedikodularına inanmayın.
Galatasaray kalesinde üç kaleci çok değil.
Bana kalırsa da Leo gidici ama Galatasaray’dan aldığı parayı başka yerden alamayacağı için iki taraf da beklemede…
Savunma için de;
Ali Turan, Neill, Hakan Balta (Yabancı), Çağlar için sorun yok diyorlar.
Açıkçası mutlular.
Kaynak
Screw you guys, I'm goin' home
Ben hala umutsuzum Kallström ve Gattuso'yu görmeden de umutsuz olucamAsıl sağ bek'te problem var Sabri'yle Serkan mı oynayacak orada?
2 sezondur transfer yapıyoruzda ne oluyor ? Biraz sabretmek lazım valla bu sezon kim gelirse gelsin ben olumlu bakacağım bu parasızlıkta.
Benim anlamadığım şu madem parasızız gençlere yol aç.. Biz bütün oynayabilecek gençleri de Denizli'ye verdik. Emre Güngör Antep'e gitti Uğur Ankara'ya. Rotasyonda adam kalmadı.
Gattuso'nun gelmemesi taraftarıyım.Hem yaşı dolayısıyla hemde disiplinsizği nedeniyle istemiyorum gelmesini.Türkiye liginde bu agresiflikle 3-4 maçta bi kırmızı kart görür.Daha gençlere yönelmeliyiz.
Emre Belözoğlu görüyor mu? o da görmez![]()
Marquez ve kalström tam bizim aradığımız takım oyuncuları.Gelirlerse muhteşem olur.
Haberi 23 haziranda yazmış bir kaç gün demiş tamamen kolpa bence.
http://www.footballviva.blogspot.com[URL/]
04 Temmuz 2010 Pazar
..ve Mutlu Son
Evet yaklaşık 15 dk gelen önemli bir bilgiyi paylaşmak istiyorum isveçli oyuncu ve fransız klüple her konuda mutabakata varıldı kim kallström Galatasaray camiasına hayırlı olsun resmi olarak her an açıklanabilir klüp web sitesinde
Bu blogda bu yazılmış bu gece de..
Her an açıklanabilir yazmış ama aradan 16 saat geçti bi çık yok![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Acaba artık borsaya bildiriyoruz transferleri filan borsa kapalı ondan olabilir mi![]()
hadi hayırlısı beklemedeyiz...Ben makoun'u da bekliyorum![]()
Ve kallstrom Galatasaray'da !! boyle bir haber duydum , kaynak cok saglam bir yazar arkadas , aciklanmasi icin p.tesi yada sali diyorlar bekleyip gorucez
Fransız basınıda doğrulamış galiba haberi.
Ben artık kallström geldi gözüyle bakıyorum. Hayırlı olsun.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
kalstrom kesin deİL ya kesin bşi faLn yokya bu kadar büyük beklentiLERe girmeyin
Ben kadrodan umutlu değilim açıkçası. Geçen sene Baros gitti, iş bitti. Bazı oyunculara endeksliyiz, o yüzden gidişat pek iyi değil. Allah korusun Arda sakatlansa 6-7 ay oynayamasa ne olacak? Alternatif var mı, yok. Bence geç kalmamalılar transferde. Atı alan Üsküdar'ı geçecek yoksa.
Benim de anlatmak istediğim oydu Emrah abi. Kewell'la anlaşmayacağız gibi Giovani'yi almayacakmışız bari 1 kez daha kiralasak. Forvette Baros gidince Mehmet Batdal var o ne kadar faydalı olacak ki? Jo'dan daha çok katkı sağlayacağı meçhul.. Halil'i almadık bonservisi elindeydi. Yerli transferi bitti deniyor.. Herşey kapalı kutu. Nasıl umutsuz olmayalım. Kesinlikle forvet-sol açık-1 tane de joker oyuncu almamız lazım(Giovani gibi çok fazla mevkiide birden oynayabilen). Biz jokeri almadık forveti almadık sol açıkla sözleşme yenilemedik. Umutsuz olmamak elde değil gerçekten.
Bu arada gündemimizdeki oyuncular Kallström ve Annan ilk olarak bunu çok net söyleyebilirim.. Ayrıca çok çok büyük ihtimalle Kallström'ü bitirmişiz kaynak çok sağlam takımın kalbinden hatta![]()
Herkes de alıyor bu sağlam kaynakları![]()
![]()