O zaman muhakkak yeni bir transfer yapılacak o bölgeye.Sanıyorum 1-2 güne açıklanacaktır yeni bir isim.
O zaman muhakkak yeni bir transfer yapılacak o bölgeye.Sanıyorum 1-2 güne açıklanacaktır yeni bir isim.
Kallstrom + Diarra yada Senna + Kanat oyuncusu su anda boyle gozukuyor
iyi paraya satılmış. Ben olsam bende verirdim.Haldun Üstünel olsaydı bu parayı 8x4= 32 Milyon € olarak kullanırdı.
4 yıl taksitle alacağı için.
![]()
I'm back...
E sağ kanatta da Adnan bey oynar artık herhalde. Yazıklar olsun..
Yapılan iş akıl kârı değil.
Kendini atıp falan birşeyler yapıyordu ama kesinlikle iyi paraya gitmedi onu söyleyebilirim. Çünkü geldiği paraya gitti ama kötü adamda değildi. Alacağı 200 Bindende vazgeçmiş. Galatasaray'a güneş doğdu. Şaka bir yana Leo Franco'da gidemedi. Keşke şu Ufuk'u oynatsalar. Kendisi potansiyel yüksek fiziği iyi ve Leo Franco'yu aratmayacak bir kaleci. Maç tecrübesine de pek gerek yok. Manisa'daki son 2 - 3 senesinde sakat olmadığı sürece hep ilk onbir oynadı.
Eğer bir oyuncu paragöz değilse, bu yaşta Türkiye'den oraya gitmez, geçmişte oynamış olması bir şeyi değiştirmez, ayrıca gitmek istemiyorum derse, Galatasaray yönetimi de satamazdı onu.
Zaten araplardan başka bu parayı ona verecek takım yoktur avrupada, Galatasaray'ın verdiğinden fazla maaş teklif ettiyse ve Keita'nın kariyerini yukarılara taşıma hedefi yoksa, iyi bir transfer oldu 2 taraf için de.
En azından geçen sene çok sorun yaşanan göbeğe oyuncular alınacak, Türkiye'de satılan isimler, Mehmet Topal, Keita, belki Servet ve Arda'nın da satılmasıyla, nokta transferler yapılabilir.
"YÜCE ATATÜRK"
7 milyon € 'ya alınmıştı zaten bonservisi. Keita transfer oldu Galatasaray hala daha borç ödemeye devam edecek. 1 milyon € kar için sattılar. Ben diyorum Adnan Polat ve ekibi sadece günlük düşünüyüor. Bütün kanallar diyoki Mehmet Topal ve Keita'dan gelen 13 milyon €'yu kullanacaklar. Eee Keita'nın ödenmesi gereken parası ne olacak ?
galatasaray'ın dünyaca ünlü bir oyuncu alacağı konuşuluyor.
(/s)
Bnce geçen seene gs nin en etkili oyuncusuydu bir fenerli olarak sevindim ama gsliler ne kadar üzülse haklıdır....
Keita'nın gidişinden Galatasaray'da hakikaten para sorunu olduğu anlaşılıyor.Bu sorun geçen seneki transferler yapılırken öngörülemez miydi orası ayrı bir soru.
Keita gibi bir adami tekrar getirmeye kalksalar 8-10 milyon arasi para vermeliler. Iyi paraya satmislar yasinida hesaba katarsak. Keita gittiyse ya Kewell geri gelir yada baska adamlara yönelirler.He birde nedense Haldun Üstünel'in getirdigi adamlar tek tek satiliyor yakinda Baros'u Elano'yu felan satarlarsa sasirmayin.. Adnan Sezgin'in transferlerden sorumlu olmasi GS'i olumsuz yönde etkileyecektir. Elde ne kadar para eder kaliteli yildiz futbolcu varsa satar bunlar.
Keita'nın gitmesini bekliyordum ama istikamet İngiltere olur diye düşünmüştüm.
Vay anasını Serdar Özkan'a kaldık.Tek beklentim artık orta sahaya üst düzey 2 topçu alınması.
Keita yerine kimi alacaklar acaba çok merak ediyorum Baptista ayarında biri gelmesi lazım ki taraftarın tepkisi fazla olmasın yoksa bu senede GS'den performans beklemeyelim boşuna...
Screw you guys, I'm goin' home
Oyuncu satışlarından yaklaşık 15 milyon € gelir elde ettik. Artık bir transfer yapsak iyi olacak.
Webaslan Keita'yı müthiş bir paraya sattık diye manşet atmış geldiği paraya gitti yav
Haldun Üstünel olsaydı şimdiye çoktan açıklanmıştı Kallström'le Diarra...
Screw you guys, I'm goin' home
Keitanın gitmesine en başta bir futbol sever olarak çok üzüldüm gsnin geçen sene hucum bölgesinde müthiş bir zenginliği vardı bu sene ise elinde sadece arda kaldı formda olarak kewell geri dönmezse veya yerine iyi biri alınmazsa çok sıkıntı çeker bu sene serdar özkanla falan gidilmez
bence keita ucuzada gitmi arap takımına en az 12 mn ye satabilirdi
Ben sevindim saçma sapan hareketler yapan bir adamdı futbolu güzelleştiren daha iyi adamlar gelir umarım bu tarz ne yaptığını bilmeyen adamlardan hoşlanmıyorum.
Taraftarın sevgilisiydi gitmiyecek en iyi topcu gitti , Su ARda'yı yollasanız daha iyiydi.
Ayrıca müthiş bir kar olustu orası ayrı tabi de, satılmaması lazdımdı bu takıma anca Gattuso,Diarra,Baptista gibi adamlar gelirse sesimizi cıkarmayız öteki türlü , Keita'yı gönderip Serdarla dvam edeceklerse başlamada bitsin lig.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Ya Rijkaard Elano'yu sağ tarafta oynatıp Elano'nun yerine Kallstrom falan gelecek ya da en az Keita ayarında biri gelecek.Bunun başka yolu yok.Takımın en değerli oyuncularını satıyoruz.Artık göbeğe çok çok iyi birini almalılar.
1m euro nedir . Keita gibi defansı delen asistler yapan göze hoş gelen futbol oynayan kimi alacaz çok merak ediyorum . bence 10m dan aşağısı az ücret oldu . şu an takıma kimi getirseler fazla bi önemi yok benim için . keita'yı istikrar yok diye gönderip süper istikrarlı baptistayı alacaklarsa hiç almasınlar daha iyi .
Keita gibi bir oyuncuyu Avrupadan getirmek ve 28 yaşının altında getirmek en az 10 milyon euroya patlar gatalarasaraya. İyi bir iş yapmış gibi görünsede çok çok büyük bir hata yapmıştır Galatasaray yönetimi satmakla.
Bence kimse gelmez bu takıma anca alırlarsa en bomba transfer die halil altıntopu getirirler trasfer analayısı bu kadar bunların.Bu adnan sezgin kim ya onu hala teknik kadroda tutuyorlar.gecen sene haldun ustunel bu zamana kadar kac tane transfer yaptı??Bizim adnan bey gozle gorulur kimi getirdi soyleyin bana.(musa cagıran,sedar ozkan ı fln saymayın onlarıda haldun ustunel getirdi.)![]()