Sayfa 218 / 1204 İlkİlk ... 118168208216217218219220228268318718 ... SonSon
6,511 ile 6,540 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

O zaman muhakkak yeni bir transfer yapılacak o bölgeye.Sanıyorum 1-2 güne açıklanacaktır yeni bir isim.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Kallstrom + Diarra yada Senna + Kanat oyuncusu su anda boyle gozukuyor

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

iyi paraya satılmış. Ben olsam bende verirdim. Haldun Üstünel olsaydı bu parayı 8x4= 32 Milyon € olarak kullanırdı. 4 yıl taksitle alacağı için.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

E sağ kanatta da Adnan bey oynar artık herhalde. Yazıklar olsun..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yapılan iş akıl kârı değil.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Duyunca üzüldüm ama iyi paraya gitmiş
    Kendini atıp falan birşeyler yapıyordu ama kesinlikle iyi paraya gitmedi onu söyleyebilirim. Çünkü geldiği paraya gitti ama kötü adamda değildi. Alacağı 200 Bindende vazgeçmiş. Galatasaray'a güneş doğdu. Şaka bir yana Leo Franco'da gidemedi. Keşke şu Ufuk'u oynatsalar. Kendisi potansiyel yüksek fiziği iyi ve Leo Franco'yu aratmayacak bir kaleci. Maç tecrübesine de pek gerek yok. Manisa'daki son 2 - 3 senesinde sakat olmadığı sürece hep ilk onbir oynadı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Eğer bir oyuncu paragöz değilse, bu yaşta Türkiye'den oraya gitmez, geçmişte oynamış olması bir şeyi değiştirmez, ayrıca gitmek istemiyorum derse, Galatasaray yönetimi de satamazdı onu.

Zaten araplardan başka bu parayı ona verecek takım yoktur avrupada, Galatasaray'ın verdiğinden fazla maaş teklif ettiyse ve Keita'nın kariyerini yukarılara taşıma hedefi yoksa, iyi bir transfer oldu 2 taraf için de.

En azından geçen sene çok sorun yaşanan göbeğe oyuncular alınacak, Türkiye'de satılan isimler, Mehmet Topal, Keita, belki Servet ve Arda'nın da satılmasıyla, nokta transferler yapılabilir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

7 milyon € 'ya alınmıştı zaten bonservisi. Keita transfer oldu Galatasaray hala daha borç ödemeye devam edecek. 1 milyon € kar için sattılar. Ben diyorum Adnan Polat ve ekibi sadece günlük düşünüyüor. Bütün kanallar diyoki Mehmet Topal ve Keita'dan gelen 13 milyon €'yu kullanacaklar. Eee Keita'nın ödenmesi gereken parası ne olacak ?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

galatasaray'ın dünyaca ünlü bir oyuncu alacağı konuşuluyor.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    7 milyon € 'ya alınmıştı zaten bonservisi. Keita transfer oldu Galatasaray hala daha borç ödemeye devam edecek. 1 milyon € kar için sattılar. Ben diyorum Adnan Polat ve ekibi sadece günlük düşünüyüor. Bütün kanallar diyoki Mehmet Topal ve Keita'dan gelen 13 milyon €'yu kullanacaklar. Eee Keita'nın ödenmesi gereken parası ne olacak ?
    Şöyle İsmaili 7 milyonu 4 senede ödüyorlar belki ama araplarda sıcak para bol, 8 milyonu tek seferde verdiyse2 milyonu Keita'nın bir taksitine ayırıp, kalan parayı kullanırlar, seneye de Allah kerim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Bnce geçen seene gs nin en etkili oyuncusuydu bir fenerli olarak sevindim ama gsliler ne kadar üzülse haklıdır....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Keita'nın gidişinden Galatasaray'da hakikaten para sorunu olduğu anlaşılıyor.Bu sorun geçen seneki transferler yapılırken öngörülemez miydi orası ayrı bir soru.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Keita gibi bir adami tekrar getirmeye kalksalar 8-10 milyon arasi para vermeliler. Iyi paraya satmislar yasinida hesaba katarsak. Keita gittiyse ya Kewell geri gelir yada baska adamlara yönelirler.He birde nedense Haldun Üstünel'in getirdigi adamlar tek tek satiliyor yakinda Baros'u Elano'yu felan satarlarsa sasirmayin.. Adnan Sezgin'in transferlerden sorumlu olmasi GS'i olumsuz yönde etkileyecektir. Elde ne kadar para eder kaliteli yildiz futbolcu varsa satar bunlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    galatasaray'ın dünyaca ünlü bir oyuncu alacağı konuşuluyor.
    Bence Kallström-Baptista ikilisinden birisi gelecek Galatasaray'a...
    I'm back...

Del Piero_10 Misafir

Keita'nın gitmesini bekliyordum ama istikamet İngiltere olur diye düşünmüştüm.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Vay anasını Serdar Özkan'a kaldık.Tek beklentim artık orta sahaya üst düzey 2 topçu alınması.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Keita yerine kimi alacaklar acaba çok merak ediyorum Baptista ayarında biri gelmesi lazım ki taraftarın tepkisi fazla olmasın yoksa bu senede GS'den performans beklemeyelim boşuna...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Oyuncu satışlarından yaklaşık 15 milyon € gelir elde ettik. Artık bir transfer yapsak iyi olacak.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Webaslan Keita'yı müthiş bir paraya sattık diye manşet atmış geldiği paraya gitti yav

Haldun Üstünel olsaydı şimdiye çoktan açıklanmıştı Kallström'le Diarra...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Keita o paradan vazgeçti.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Mesajları okurken biraz daha dikkatli okusan daha iyi olur kanımca. 1cümleyi seçip ona göre yazıyosun. Lyon'a ödenecek paradan bahsediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Keitanın gitmesine en başta bir futbol sever olarak çok üzüldüm gsnin geçen sene hucum bölgesinde müthiş bir zenginliği vardı bu sene ise elinde sadece arda kaldı formda olarak kewell geri dönmezse veya yerine iyi biri alınmazsa çok sıkıntı çeker bu sene serdar özkanla falan gidilmez
    bence keita ucuzada gitmi arap takımına en az 12 mn ye satabilirdi

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ben sevindim saçma sapan hareketler yapan bir adamdı futbolu güzelleştiren daha iyi adamlar gelir umarım bu tarz ne yaptığını bilmeyen adamlardan hoşlanmıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Taraftarın sevgilisiydi gitmiyecek en iyi topcu gitti , Su ARda'yı yollasanız daha iyiydi.

Ayrıca müthiş bir kar olustu orası ayrı tabi de, satılmaması lazdımdı bu takıma anca Gattuso,Diarra,Baptista gibi adamlar gelirse sesimizi cıkarmayız öteki türlü , Keita'yı gönderip Serdarla dvam edeceklerse başlamada bitsin lig.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ya Rijkaard Elano'yu sağ tarafta oynatıp Elano'nun yerine Kallstrom falan gelecek ya da en az Keita ayarında biri gelecek.Bunun başka yolu yok.Takımın en değerli oyuncularını satıyoruz.Artık göbeğe çok çok iyi birini almalılar.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

1m euro nedir . Keita gibi defansı delen asistler yapan göze hoş gelen futbol oynayan kimi alacaz çok merak ediyorum . bence 10m dan aşağısı az ücret oldu . şu an takıma kimi getirseler fazla bi önemi yok benim için . keita'yı istikrar yok diye gönderip süper istikrarlı baptistayı alacaklarsa hiç almasınlar daha iyi .

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Duyuru: Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı oyuncumuz Abdul Kader Keita’nın € 8.150.000 bedelle Katar Al Sadd S.C.’ye transfer olması konusunda anlaşmaya varılmıştır.

Ayrıca oyuncu €200.000 tutarında alacaklarından vazgeçecektir.

Abdul Kader Keita’ya bugüne kadar Galatasaray’a vermiş olduğu hizmet için teşekkür eder, bundan sonraki futbol yaşamında başarılar dileriz.

Galatasaray Sportif A.Ş
    Bence Dünya Kupasındaki o hareketinden sonra böyle birşey oluştu.
    Vay be numaracı gittin demek he hayırlısı olsun, güzel fiyata satılmış ..

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Keita gibi bir oyuncuyu Avrupadan getirmek ve 28 yaşının altında getirmek en az 10 milyon euroya patlar gatalarasaraya. İyi bir iş yapmış gibi görünsede çok çok büyük bir hata yapmıştır Galatasaray yönetimi satmakla.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskisehir

Angry

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Bence Kallström-Baptista ikilisinden birisi gelecek Galatasaray'a...
    Bence kimse gelmez bu takıma anca alırlarsa en bomba transfer die halil altıntopu getirirler trasfer analayısı bu kadar bunların.Bu adnan sezgin kim ya onu hala teknik kadroda tutuyorlar.gecen sene haldun ustunel bu zamana kadar kac tane transfer yaptı??Bizim adnan bey gozle gorulur kimi getirdi soyleyin bana.(musa cagıran,sedar ozkan ı fln saymayın onlarıda haldun ustunel getirdi.)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Serdar Özkan adına sevindim...

Mesaj Yetkileri