Aydın yılmaz,Emre Çolak var![]()
Bir de Caner de gitti..
Gs çok zayıfladı..
Aydın yılmaz,Emre Çolak var![]()
Bir de Caner de gitti..
Gs çok zayıfladı..
Sentugo.
Bana göre Keita satıldıysa yerine daha iyi bi AMR alıncak.Bu konuda eminim.
Serdar Özkan'da GS'de kendini bulursa çok yararlı olucaktır.Bunun çoğu kez örneğini gördük.En güncel örnekte Servet Çetin.Servet Fenerbahçedeyken basit hatalar yapıyodu.Ama Galatasaray'da kendini buldu ve Marsilya'ya 8M karşılığındaki transferi son anda suya düştü.
Serdar Özkan'da gereken özveriyi gösterip çabalarsa AMR'ye yapılcak transferi bile kesebilir.Gerçekten yetenek olarak Arda'dan farkı yok.Yeterki kendini bulsun..
Bonservisi ile sanıyordum ben,kiralık gitmiş demekki.
Derbiye yetişseler bari![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Galatasaray yonetiminin bu planida fos cikarsa sene sonu gelmeden kelleleri gider.
En az 3-4 kaliteli isim bekliyorum
Serdar Özkan'ın 2. Servet olacağına olanak vermiyorum. Servet tecrübesizliğinden hatalar yapıyordu ama çalışkan ve profesyonal(en azından Serdar'a göre profesyonal) olduğu için kendini geliştirdi. Serdar'da ise profesyonallik yok. Serdar'ın bu kafayla kendini geliştirmesi çok zor. Eğer Elano sağda oynayacaksa Arda yine ortada olacak. Sola adam alınabilir.
Anthony Annan gelirse çok iyi olur.En azından burunla pas veren bir ön liberodan kurtuluruz.
Şili'den Vidal kesinlikle alınmalı çok faydalı olur.Gidipte Maldonado'yu almazlar inş.![]()
Geçen sezon 10 gol atan,bir sürü asist yapan bir adamı satmak enayilikten başka bir şey değildir.Yazıklar olsun yönetime,iyi adam transfer edeceklerine iyi adamları satıyorlar.Bravo aynen devam![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Keita da gitti ne kaldı elimizde. Savaşan 1-2 oyuncu var onları satınca artık naparız bilmiyorum.
Football is simple,but Football Manager is not
ortada adam oynamıcak çoğu kez 4-3-3 oynucaz bu yüzden şöyle oluşur
Transfer
transfer(elano) transfer
elano(transfer) Arda
Baros
ama tabi gerektiğinde 4-2-3-1 e de dönülebilceğini biliyoruz malum adnan polat 4-3-3 ve 4-2-3-1 e göre oyuncular arıyoruz demişti
------------------Aykut--------------------
Sabri---Gökhan----Servet-----Çağlar
---------Ayhan----------Barış-------------
------------------Elano---------------------
Serdar-------------------------------Arda
------------------Baros---------------------
Transfere gerek yok bence.![]()
Keita mı? ne Keitası? Keita ne arar benim kadromda.![]()
2'de benden etti 8. Gene 10 olmuyor.![]()
Bende Maccabiye gol atabilirim ya da Levadia Talinn'e.
Önemli olan Lig ve Avrupa Ligi grup ve üst turları. Avrupa Liginde 2(Madrid Maçları) Ligde 3 gol. Daha var mı?
------------------------
Bu arada bende Keita'yı seviyordum. Önemli bir oyuncuydu. Hatta gözümde 2005-2006 sezonundaki Ronaldinho gibiydi. Fakat son topları hiç bir zaman olumlu kullanamadı.
Bu yüzden iyi bir Elano mevkisinde oynayan bir Elano Keita'dan daha çok iş yapar.
Cuma'ya kadar bir oyuncu geliyormuş2 oyuncuyla anlaşılmış onlar da 13 Milyon Euro ediyormuş.
Keita geçtiğimiz sezon(TSL,Kupa,Avrupa) 39 maçta 10 gol atıp 14 asist yaptı...
24 gollük bir katkı da küçümsenemez herhalde?Var mı takımda bunu Arda ve Keita'dan başka yapabilen?
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Çok bomba isimlerle görüşülüyormuş Seyrantepeden aldım haberleri..
Yeni duyumcubaşı Kaan
Keita'nın kişiliği her ne kadar Galatasaray gibi köklü bir takıma yakışmasa da Keita'nın geçen sene takıma olan katkısı yadsınamaz.Galatasaray'ın bu parayı değerlendirmesi Keita'nın gönderilip gönderilmemesinin yararlı olacağını veya olmayacağını belirleyecektir,şu an için bir şey söylemek zor.
Rakiplerimiz Quaresma 'yı getiriyor,Bizse kendi Quaresma'mızı gönderiyoruz.Yönetimi kınıyorum.Büyük yanlış yaptılar.1 m euro kar ettiler sadece bu transferden.Bu saçma transfer politikaları daha nereye kadar sürecek.Nerdeyse Lig başlayacak.Daha bir tane adam akıllı transfer yapamadık.Haldun Üstünel'in de ayrılışı cabası.İşler çok kötüye gidiyor gerçekten...
Bomba olmasın aman...
Eli yüzü düzgün olsun topa vurmayı bilsin yeter.