Gökhan'ı satmazlar, satamazlar, Gökhan zaten kendisi gitmez.
Alex ile devam edilecek bu sene de. Aykut Kocaman köklü değişiklikler yapmayacağım dedi. Zamanla değiştirecek takımı. Keşke Alex'i yedek bırakabilse ve onun yerine orta sahaya sağlam bir oyuncu alınsa, önlerin Emre-Mehmet(Özer), kanatlarda dikine gidebilen, kaleyi düşünen 2 oyuncu ve tek forvet. Benim de hayalini kurduğum diziliş bu ama bu sene bunu görmeyeceğiz.
Ama inanıyorum ki, Alex ile yollar ayrıldığında, bu şekilde oynamaya başlayacak takım, Aykut Kocaman'ın yavaş yavaş dedi olay da bu olur, bu sezon forvetlerin ve kanatların yenilenmesei, önümüzdeki sezon orta sahanın yenilenmesi. Hepsinin bir arada olmamasını sağlayan çok eken var maalesef.
"YÜCE ATATÜRK"
Transferin detaylarını öğrenmeye çalışıyorum. Öğrenir öğrenmez söylerim size ne kadara anlaştığını.![]()
Goal de haber var Luganonun sözleşmesinde 3.5m€ ya serbest kalır diye madde varmış. Lugano giderse kimi alabiliriz acaba bu saatten sonra?
emre bey sizi kötü niyetli duyumcular listesinin en başına alıyorum
gökhan bir yere gitmez.
(/s)
haberi de vardı galiba.
yabancılardan, sadece lugano'yu bırakmazlar. diğerleri istediği yere gidebilir.
(/s)
Hayır Gökhan'dan girme arkadaş, tonla adam var, şu takımdan ayrılmayacak 2 isim söyleyeyim sana, 1-Gökhan 2-Emre. Diğerlerinden kimi dersen inanırım da Gökhan duyumu, duyum tarihinin en isbetsiz duyumu olarak tarihe geçer.
Lugano'nun sözleşmesinde eğer varsa öyle bir madde ve teklif eden varsa gider, 3 ay daha fazla para için Fenerbahçe'yi bekletip, sonra iyi teklif alamayınca dönen bir oyuncu, daha iyi bir teklif geldiğinde de gitmeyi düşünür.
Lugano'nun oyununa lafım yok, sadece son sözleşme uzatılması olayından dolayı kırgınım ona yoksa satılmasa da, takımda kaldığı sürece, formanın hakkını sonuna kadar veren bir isim, teklif gelse, reddedilse bile morali bozulup, sıkıntı çıkarmaz.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Gökhan'ın kardeşi takım arkadaşım çok fazla avrupa kulübü istiyordu aslında 5 dakika arasam öğrenirimde kontür yok sanmıyorm ama gideceğini geçen sezon bayern münih istiyordu![]()
Defansa Godin,forvete de Forlan,Grafite,Huntelaar'dan birisi gelsin yeter başka da transfer istemem![]()
Cavani uymaz bize. Oda Güiza gibi savunma arkasına koşu yapan oyuncu ayrıca artık adam eksiltebilen bi forvetimiz olsun yani. Vucinic tarzı hem topla driblingi olan şut atabilen, kafa vurabilen bir forvete ihtiyacımız var bizim.
bu forumda mı okumuştum hatırlamıyorumda mehmet topuzu sağ bek oynatmıştı aykut hoca antremanda ama yok yahu gökhanı göndermek çok riskli yönetim için türkiyenin en iyi sağ bekini göndermezler
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Fenerbahçe Krasic'te sona yaklaştı. Uzun süredir Krasic'in peşinde olan Fenerbahçe bu hafta önemli yol katetti, bu hafta içinde bu konuda sıcak gelişmeler olabilir. Ntvspor bülten
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Ntvspor Son Dakika: Fenerbahçe Krasiç´de Sona Yaklaştı.
(/s)
Cska ile anlaşılmak üzereymiş ama Krasiç'in Türkiyeyi isteyeceğini sanmıyorum.
cska ile wc'den önce anlaşılmıştı zaten![]()
(/s)
Almayın yaaa
Krasic'i DK'dan önce çok istiyordum gelmesini,ama Sırbistan'ın maçlarını izledikten sonra fikrim değişti.Aykut Kocaman'a güveniyorum transfer konusunda.Umarım yanılan ben olurum.
Lugano 3.5 milyon euro
Dünya Kupası'nda sergilediği performansla alkış alan Fenerbahçe'nin Uruguaylı futbolcusu Diego Lugano, 3.5 milyon euroya serbest kalma hakkına sahip.
Lugano istediği an Fenerbahçe'den ayrılabilir... Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe ile sözleşme yenilemeye yanaşmayan, ancak görüştüğü Avrupa kulüpleriyle de bir türlü anlaşma sağlayamadığı için yeniden sarı-lacivertli kulüple mukavele imzalayan Diego Lugano'nun, sözleşmesindeki bir madde şaşkınlık yarattı.
2008-2009 sezonunda aldığı kart cezaları nedeniyle yönetimin maç başı teklifini 'evet' demek zorunda kalan Uruguaylı futbolcu, yeni sezon öncesi ise 3.5 milyon euro getirdiği taktirde istediği kulübe transfer olabilecek.
Lugano'nun sözleşmesinde "3.5 milyon euro getirirse serbest kalır" maddesinin olduğu haberleri gündeme bomba gibi düştü. İddialar üzerine telefonla ulaştığımız Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu da haberi doğruladı. NTVSpor.net'in sorularını yanıtlayan Şekip Mosturoğlu, Uruguaylı oyuncunun 3.5 milyon euro getirmesi halinde serbest kalacağını belirtirken, dünya kupası sırasında Lugano için kulübe gelen bir teklif olmadığını söyledi.
Fenerbahçe Kulübü, 2006'da transfer ettiği Uruguaylı için Sao Paulo'ya 7.5 milyon euro bonservis bedeli ödemişti.
Krasic'te sona yaklaşıldı deniyorsa, oyuncu ikna edilmiş olabilir yoksa denildiği gibi CSKA için sorun değil, o alacağı paraya bakar ve Fenerbahçe o parayı veriyor, sorun oyuncuda.
Ben de Krasic yerine Hazard'ı tercih ederim tabi ama şartları bilmiyoruz, taraftarın istemesiyle olmuyor tabi bu işler.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Yönetimin böyle bir hata yaptığına inanamıyorum.Gerçi daha herhangi bir teklif gelmemiş,Lugano da Türkiyede mutlu o yüzden sorun yok.
Adamın peşinden 3 ay koşarsan, O da bu şartlarda sözleşme imzalatır elbette. Senelik 5 milyon istiyorum dese onu da verecek haldeydi geçen sene yönetim.
"YÜCE ATATÜRK"
Hayırlı olsun.
Of yahu, yapılacak iş mi Emre abi.![]()
Başarılı bir çalışma olmamış, yazı rengi beyaz olmalı, genelde beyaz olur.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Ç'nin noktasını unutmuş vicadansızlar.![]()
Tabi bir de Fenerbahce değil Fenerbahçe.![]()
"YÜCE ATATÜRK"