Galiba Keita yı alan kulüp lyon a olan taksitleri de ödemeyi kabul etmiş.Yani 13M a gitmiş oluyor Keita.29 yaşındaydı diye biliyorum.o yüzden ben bu transferden mutluyum açıkçası...
Galiba Keita yı alan kulüp lyon a olan taksitleri de ödemeyi kabul etmiş.Yani 13M a gitmiş oluyor Keita.29 yaşındaydı diye biliyorum.o yüzden ben bu transferden mutluyum açıkçası...
yalan...uydurma haber çok bariz birşey bu... klüp neden aptallık yapıp kazancını az göstersin ki?... hele ki adnan polat gibi başkanı olan popülist bir yönetim...
ayrıca bu aynı zamanda alıntıyı yazan kişinin dediği gibi;
yasal olarak da hiç mümkün değildir...Lyon'a odenmesi gereken taksitler bir gider kalemi olduklarindan ve sirketin muhasebe kayitlarinda bulunduklarindan dolayi ayni gelirler gibi giderlerdeki azalislar da bildirilme zorunlulugu tasimaktadir. Bunun yani sira kap'a gizli bilgi veremezsiniz. Boyle bir durum soz konusu degil. Keita transferi yapilan bildirimden farkli kosullari iceremez. Bu manupilasyona girer ve yaptirimlari cok agirdir.
ayrıca keita 27 sinde geldi şuanda 28 yaşında.. hatta bazı yerlerde aslında 83 doğumlu olduğu yazıyor...
Yarın transferler açıklanabilir bence..
Her gece oltayı atıyoruz böyle bekliyoruz balık gelsin diye![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Bu da Bursa taraftarına gelsin...
Bu gece o gece![]()
yarınki basın toplantısından önce transfer olmaz kesinlikle. boşuna uykunuzu harap etmeyin derim.![]()
hatta bana kalırsa en az 1 hafta falan daha beklenilecek.. zira elano nun da satışı gündemde... taşlar çok yerinden oynayacak. bu yüzden temkinli davranıp, ağırdan almak isteyeceklerdir...
Bana göre Hollanda Kampına kadar alınacak olan transferler çoktan bitti..Haldun Üstünelin istifasını vermeden önce söylediği bir şey vardı,o da Baroş ve Neill dışında herkesi satabiliriz diye.Yabancı olarak bir Elano kaldı evet o da gidici gibi görünüyor bana ve gidişine pek de üzülmem açıkcası.
Ama yine de transferler bugün açıklanacak diye bir kaide yok;fakat basın toplantısında Haldun Üstünel e de değinecek Adnan Polat ve onun gidişine rağmen güzel transfler yapıyoruz demek isterse bugün açıklatabilir diye düşünüyorum...
bi yerde haklısın, takımın dinamikleriyle çok oynanıyor. ama şöyle birşey var. elano 7,5 a alındı, ve bazı kaynaklara göre juve 12 milyon euro yu gözden çıkarmış. dk performansı malum. verilebilir o para. verilirse de satılmalı. ayrıca elano lüks değil, tam tersine çok eksik bir transferdir. yanına sağlam bir orta saha kurgulansaydı bugün çok daha farklı olurdu herşey. bizim oynayacağımız sistemin en hayati değer taşıyan birimi orta saha. ve ironiye bakın ki en berbat bölgemiz de orta sahaydı geçen sene. yani eksik olan birşeyler var orada. lüks çok hatalı bi tanımlama olmuş![]()
Tabi ki sen de haklısın.12 verilecekse satılabilir.Lüks derken şunu kastettim.Yani geçen senenin başında Keita,Kewell,Arda varken orta sahada,Elano bu isimlerin üstüne alındı ve yer açılmak için çok uğraşıldı kendisine.Ama yanında kaliteli bir orta saha olsa bugün bu eziyetler çekilmeyecekti.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Elano sağ açığımız olacak bence. Sol açık için serdar ve Arda var. Kewell elimizde kalır mı artık bilmiyorum. bir ön libero, bir de çift yönlü orta saha kesinlikle lazım zaten. O orta saha kurgusunu yeniden yapılandırmamız gerek. Stoper de gerekebilir.
ister misiniz yarın basın toplantısına Adnan Polat - Sanchez - Kallström - Annan dörtlüsü çıksın![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Taksim'e çıkarım diyeceğim de ta oralara gelemem şimdi.![]()
Yarın 1 güzel transfer açıklansın anında taksimdeyim bayraklarla![]()
Yahu şunu anlamıyorum ne Keita ne de Elano bizim takımdaki ekstra oyuncular değil ki yani demek istediğim Keita gidince yine onun yerine birini almayı çalışıyoruz Elano gidince bu yine böyle olacak. Elano kesinlikle gitmemeli kalsın burada. Keita da gitmemeliydi bana kalırsa ama o gitti şimdi onu aratmayacak 1 oyuncu almak zorundayız. Forvet almak zorudayız. Ön libero almak zorundayız. 2 yönlü ortasaha ve sağ bek almak zorundayız.
2 tane transfer yapsınlar öpüp te başınıza koyun ben pek fazla bişey beklemiyorum kalström gelsede annan gelsede hiçbiri keitanın satılmasını kewell ın serbest bırakılmasını affettiremez..
Adnan Polat gerekli mevkiileri transferler yapılacak dedi öyle 1-2 transfer olmaz.![]()
hocam bu yorumdan sonra Allah'ta bizi kahretsin dedimama alınma yani
cidden Baros gidince gol atamıyoruz zaten orta saha da Mustafa Sarp'la, Barışla olmayacak bu iş, Serdar'la sağ açık yürümez bi de sağ açık lazım ama sağ bekte Sabri götürür bu sene sakatlık falan bi şey olursa da o bölgede Ali Turan, Neil veya Serkan oynayabilir...
Screw you guys, I'm goin' home
Onlara göre şuan gerekli mevki sadece orta saha.Ortaya 2 oyuncu alırlar geçmiş olsun baros sakatlanır mehmet batdal la oynarız elano sakatlanır serdar özkanla oynarız yada barış sağ açık oynar..Sağ bek almazlar sabri ve ali turan yeterli diye düşünüolar hücum almaları lazım yedek olarak yabancı genç alsalar iyi olur ama sanmııyorum..Hala aklım santosta benim madem kanat oyuncusu satacan iki kanattada oynayan adamı nası almassın valla delirecem yahu
Umarım Adnan Sezgin yine yeni inamotalar carruscalar getirmez...
aynen ya bide özellikle şu bal yapmayan arı yorumlarına katılmıyorum adam bi gol atsa rahatlıcak ve sürekli şut çekmicekti bence şanssızlık o kasımpaşa maçında kaleci birden terse uçup kurtarmasaydı şutu çok daha iyi olucaktı die düşünüyorum rijkaard sana güveniyorum bastır santos için![]()
Santos kesinlikle alınmayacak ve evet belki gol atsa rahatlayacaktı dos Santos ama o rahatlama yine yeterli olmazdı yönetime.. Fenerbahçe maçında karşı karşıya kaldığı golü atsaydı şimdi süresiz kontrat yapmıştık![]()