Sayfa 224 / 1204 İlkİlk ... 124174214222223224225226234274324724 ... SonSon
6,691 ile 6,720 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Galiba Keita yı alan kulüp lyon a olan taksitleri de ödemeyi kabul etmiş.Yani 13M a gitmiş oluyor Keita.29 yaşındaydı diye biliyorum.o yüzden ben bu transferden mutluyum açıkçası...

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by Yavuz12 View Post
    Galiba Keita yı alan kulüp lyon a olan taksitleri de ödemeyi kabul etmiş.Yani 13M a gitmiş oluyor Keita.29 yaşındaydı diye biliyorum.o yüzden ben bu transferden mutluyum açıkçası...

yalan... uydurma haber çok bariz birşey bu... klüp neden aptallık yapıp kazancını az göstersin ki?... hele ki adnan polat gibi başkanı olan popülist bir yönetim...

ayrıca bu aynı zamanda alıntıyı yazan kişinin dediği gibi;

Lyon'a odenmesi gereken taksitler bir gider kalemi olduklarindan ve sirketin muhasebe kayitlarinda bulunduklarindan dolayi ayni gelirler gibi giderlerdeki azalislar da bildirilme zorunlulugu tasimaktadir. Bunun yani sira kap'a gizli bilgi veremezsiniz. Boyle bir durum soz konusu degil. Keita transferi yapilan bildirimden farkli kosullari iceremez. Bu manupilasyona girer ve yaptirimlari cok agirdir.
    yasal olarak da hiç mümkün değildir...

ayrıca keita 27 sinde geldi şuanda 28 yaşında.. hatta bazı yerlerde aslında 83 doğumlu olduğu yazıyor...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Yarın transferler açıklanabilir bence..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post

Her gün diyosun bunu abi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post

hangi transfeler

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Her gece oltayı atıyoruz böyle bekliyoruz balık gelsin diye
    Football is simple,but Football Manager is not

Bu da Bursa taraftarına gelsin...

Bu gece o gece

Nesil
    2006
    Yer

yarınki basın toplantısından önce transfer olmaz kesinlikle. boşuna uykunuzu harap etmeyin derim.

hatta bana kalırsa en az 1 hafta falan daha beklenilecek.. zira elano nun da satışı gündemde... taşlar çok yerinden oynayacak. bu yüzden temkinli davranıp, ağırdan almak isteyeceklerdir...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Her gün diyosun bunu abi
    Yav yarın gelmezse biri ben getiririm merak etme bugün Alexis'i getirdim yarın bakarsın Messi'yi getiririm her şey olabilir yarın

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    yarınki basın toplantısından önce transfer olmaz kesinlikle. boşuna uykunuzu harap etmeyin derim.

hatta bana kalırsa en az 1 hafta falan daha beklenilecek.. zira elano nun da satışı gündemde... taşlar çok yerinden oynayacak. bu yüzden temkinli davranıp, ağırdan almak isteyeceklerdir...
    Madem bu adamları satacaktık,o zaman niye aldık?Bari şimdi bu kadar sıkıntı çekilmezdi.Geçen sene Elano lükstü büyük ölçüde.O zaman niye aldık bu adamları?Her sene yeni kadro.Her sene başarı hayal.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Bana göre Hollanda Kampına kadar alınacak olan transferler çoktan bitti..Haldun Üstünelin istifasını vermeden önce söylediği bir şey vardı,o da Baroş ve Neill dışında herkesi satabiliriz diye.Yabancı olarak bir Elano kaldı evet o da gidici gibi görünüyor bana ve gidişine pek de üzülmem açıkcası.

Ama yine de transferler bugün açıklanacak diye bir kaide yok;fakat basın toplantısında Haldun Üstünel e de değinecek Adnan Polat ve onun gidişine rağmen güzel transfler yapıyoruz demek isterse bugün açıklatabilir diye düşünüyorum...

Quote Originally Posted by Yavuz12 View Post
    Bu da Bursa taraftarına gelsin...

Bu gece o gece
    Bursa'dan duyum mu var yoksa ?

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Madem bu adamları satacaktık,o zaman niye aldık?Bari şimdi bu kadar sıkıntı çekilmezdi.Geçen sene Elano lükstü büyük ölçüde.O zaman niye aldık bu adamları?Her sene yeni kadro.Her sene başarı hayal.
    bi yerde haklısın, takımın dinamikleriyle çok oynanıyor. ama şöyle birşey var. elano 7,5 a alındı, ve bazı kaynaklara göre juve 12 milyon euro yu gözden çıkarmış. dk performansı malum. verilebilir o para. verilirse de satılmalı. ayrıca elano lüks değil, tam tersine çok eksik bir transferdir. yanına sağlam bir orta saha kurgulansaydı bugün çok daha farklı olurdu herşey. bizim oynayacağımız sistemin en hayati değer taşıyan birimi orta saha. ve ironiye bakın ki en berbat bölgemiz de orta sahaydı geçen sene. yani eksik olan birşeyler var orada. lüks çok hatalı bi tanımlama olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    bi yerde haklısın, takımın dinamikleriyle çok oynanıyor. ama şöyle birşey var. elano 7,5 a alındı, ve bazı kaynaklara göre juve 12 milyon euro yu gözden çıkarmış. dk performansı malum. verilebilir o para. verilirse de satılmalı. ayrıca elano lüks değil, tam tersine çok eksik bir transferdir. yanına sağlam bir orta saha kurgulansaydı bugün çok daha farklı olurdu herşey. bizim oynayacağımız sistemin en hayati değer taşıyan birimi orta saha. ve ironiye bakın ki en berbat bölgemiz de orta sahaydı geçen sene. yani eksik olan birşeyler var orada. lüks çok hatalı bi tanımlama olmuş
    Tabi ki sen de haklısın.12 verilecekse satılabilir.Lüks derken şunu kastettim.Yani geçen senenin başında Keita,Kewell,Arda varken orta sahada,Elano bu isimlerin üstüne alındı ve yer açılmak için çok uğraşıldı kendisine.Ama yanında kaliteli bir orta saha olsa bugün bu eziyetler çekilmeyecekti.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Elano sağ açığımız olacak bence. Sol açık için serdar ve Arda var. Kewell elimizde kalır mı artık bilmiyorum. bir ön libero, bir de çift yönlü orta saha kesinlikle lazım zaten. O orta saha kurgusunu yeniden yapılandırmamız gerek. Stoper de gerekebilir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ister misiniz yarın basın toplantısına Adnan Polat - Sanchez - Kallström - Annan dörtlüsü çıksın
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    ister misiniz yarın basın toplantısına Adnan Polat - Sanchez - Kallström - Annan dörtlüsü çıksın
    çıksınlar çıkmasınada ışınlanarakmı gelcekler bi anda

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Taksim'e çıkarım diyeceğim de ta oralara gelemem şimdi.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Yarın 1 güzel transfer açıklansın anında taksimdeyim bayraklarla

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    çıksınlar çıkmasınada ışınlanarakmı gelcekler bi anda

valla sabahtan binerler uçağa gelirler hem Haldun Üstünel hala yönetimde bi ayar çeker o

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yahu şunu anlamıyorum ne Keita ne de Elano bizim takımdaki ekstra oyuncular değil ki yani demek istediğim Keita gidince yine onun yerine birini almayı çalışıyoruz Elano gidince bu yine böyle olacak. Elano kesinlikle gitmemeli kalsın burada. Keita da gitmemeliydi bana kalırsa ama o gitti şimdi onu aratmayacak 1 oyuncu almak zorundayız. Forvet almak zorudayız. Ön libero almak zorundayız. 2 yönlü ortasaha ve sağ bek almak zorundayız.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

2 tane transfer yapsınlar öpüp te başınıza koyun ben pek fazla bişey beklemiyorum kalström gelsede annan gelsede hiçbiri keitanın satılmasını kewell ın serbest bırakılmasını affettiremez..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Adnan Polat gerekli mevkiileri transferler yapılacak dedi öyle 1-2 transfer olmaz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Yahu şunu anlamıyorum ne Keita ne de Elano bizim takımdaki ekstra oyuncular değil ki yani demek istediğim Keita gidince yine onun yerine birini almayı çalışıyoruz Elano gidince bu yine böyle olacak. Elano kesinlikle gitmemeli kalsın burada. Keita da gitmemeliydi bana kalırsa ama o gitti şimdi onu aratmayacak 1 oyuncu almak zorundayız. Forvet almak zorudayız. Ön libero almak zorundayız. 2 yönlü ortasaha ve sağ bek almak zorundayız.
    hocam bu yorumdan sonra Allah'ta bizi kahretsin dedim ama alınma yani

cidden Baros gidince gol atamıyoruz zaten orta saha da Mustafa Sarp'la, Barışla olmayacak bu iş, Serdar'la sağ açık yürümez bi de sağ açık lazım ama sağ bekte Sabri götürür bu sene sakatlık falan bi şey olursa da o bölgede Ali Turan, Neil veya Serkan oynayabilir...

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Onlara göre şuan gerekli mevki sadece orta saha.Ortaya 2 oyuncu alırlar geçmiş olsun baros sakatlanır mehmet batdal la oynarız elano sakatlanır serdar özkanla oynarız yada barış sağ açık oynar..Sağ bek almazlar sabri ve ali turan yeterli diye düşünüolar hücum almaları lazım yedek olarak yabancı genç alsalar iyi olur ama sanmııyorum..Hala aklım santosta benim madem kanat oyuncusu satacan iki kanattada oynayan adamı nası almassın valla delirecem yahu

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Umarım Adnan Sezgin yine yeni inamotalar carruscalar getirmez...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Onlara göre şuan gerekli mevki sadece orta saha.Ortaya 2 oyuncu alırlar geçmiş olsun baros sakatlanır mehmet batdal la oynarız elano sakatlanır serdar özkanla oynarız yada barış sağ açık oynar..Sağ bek almazlar sabri ve ali turan yeterli diye düşünüolar hücum almaları lazım yedek olarak yabancı genç alsalar iyi olur ama sanmııyorum..Hala aklım santosta benim madem kanat oyuncusu satacan iki kanattada oynayan adamı nası almassın valla delirecem yahu

aynen ya bide özellikle şu bal yapmayan arı yorumlarına katılmıyorum adam bi gol atsa rahatlıcak ve sürekli şut çekmicekti bence şanssızlık o kasımpaşa maçında kaleci birden terse uçup kurtarmasaydı şutu çok daha iyi olucaktı die düşünüyorum rijkaard sana güveniyorum bastır santos için

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Santos kesinlikle alınmayacak ve evet belki gol atsa rahatlayacaktı dos Santos ama o rahatlama yine yeterli olmazdı yönetime.. Fenerbahçe maçında karşı karşıya kaldığı golü atsaydı şimdi süresiz kontrat yapmıştık

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Umarım Adnan Sezgin yine yeni inamotalar carruscalar getirmez...
    Carrusca değerlendirilebilseydi belki bu kadar kanat sorunumuz olmazdı çünkü kumaşı sağlam bir oyuncuydu biraz fiziksel takviyeyle çok iyi bi oyuncu olabilirdi ki L'pool maçında da hissettirmişti bunu...

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Carrusca değerlendirilebilseydi belki bu kadar kanat sorunumuz olmazdı çünkü kumaşı sağlam bir oyuncuydu biraz fiziksel takviyeyle çok iyi bi oyuncu olabilirdi ki L'pool maçında da hissettirmişti bunu...
    Tabiki olabilirdi ama ısınamadım ona bir türlü geldiği zaman arda nın parlamasıda onun şansızlığı.

Mesaj Yetkileri