Geçen Gs.org'ta idman günlüğünü haberinde resime yanlışlıkla Pino'nun resmini koymuşlardıBelki bir haberdir (:
babası duyduğuma göre Türk vatandaşı gibi bir şeymiş ama Türkçe biliyormuş o kesin..Belkide o ikna etti Cana'yı bilemem artık![]()
İşte Türk olmuş Cana'da olur belki ama olsa bile Milli takımda oynayamaz![]()
5 yıl aralıksız oturması lazım Türkiye'de.
A.Ş olduktan sonra transferlerin mesai saatleri içinde duyurulması şartı var mı?
Evet aynen öyle hafta sonu borsa kapalı olduğu için duyurmuyorlar haftasonu transferleri.. Ve önce borsaya bildirme zorunluluğumuz varmış transferleri aksi durumda ceza alıyormuşuz. Haftasonu transfer beklemeyelim bunun için. Büyük ihtimal bu haftaiçi Kallström ve Pino'yu açıklarız, Kewell'la da yeniden anlaşabiliriz. Böyle olunca 4 tane yabancı transfer yapmış oluyoruz toplamda son olarak da ya sağ bek ya da forvet alacağımızı düşünüyorum. Hayırlısı artık..
Lyon'da ki sol bek cishokko ile ilgilendiğimiz yazılıp çiziliyor.İnşallah almayız.Hakan ve Çağlar varken gerek yok bence.Sabri'nin yedeği veya Sabri'yi kesicek bir sağ bek lazım bize.Sağ bek alternatifimiz yok.
Galatasaray misilleme yapmak için Poulsen'i alıyormuş dedi Kanaltürk, son anda gördüm herhalde avrupada bir yerde çıkmış haberi.
Pek mantıklı gelmiyor, sadece misilleme için alınacaksa, daha işe yarar adamlarla misilleme yapılabilir, Cana alındıktan sonra Poulsen lüks olur.
"YÜCE ATATÜRK"
KatılıyorumMutlaka bi misilleme gelecek o cümleden sonra ama kim
![]()
Bugün gazetede okudum haftasonu oraya bildirim yapılamıyormuş ve mesai saatleri orası için de geçerliymiş. Eğer yanlışsa Habertürk'ün yalancısıyım..
Kanaltürk pek sağlam bir kaynak değil.Poulsen'in gelmesi ne derece akıl karı ki zaten oraya Lorik Cana'yı almışken. Aradığımız oyuncu şuanda çift yönlü ortasaha,sağ-sol açık,1 forvet veya sağ bek..
Umarım misilleme olacak diye Poulsen falan alınmaz.Misilleme yapacaksak gerekli mevkiiye bir oyuncu alınmalı.Yoksa hiç misilleme falan yapmaya kalkışmasınlar.
Adnan Polat zaten açıklamıştı kimsenin lafıyla veya gazıyla transfer yapmayacağız diye bu sanırım transfer yapmak için yapmayacaklarının bir göstergesi.. Ayrıca dolaşan bir dedikodu da Haldun Üstünel'in istifasının saddece göstermelik olduğu hala transferlerde Haldun Üstünel'in de bulunduğu. Ama bu ne derece doğru onu bilemiyorum.. Haldun Üstünel'in üzerindeki yükü azaltmak için böyle birşey yapmış olabilirler tabii ki bu sadece dedikodu.
Adnan Polat çocukmusun abicim ya gelmişin 50-55 yaşına yok misilleme yapacağız yok Fenerbahçe bakalım kaldırabilecekmi. Biraz mantıklı ol Fenerbahçe'ye gelmeyen adam niye Galatasaray'a gelsin. Para faktörü zaten onlarda. Al kanatlara bir adam yada defansa.
poulsen çok gereksiz olur. tek yönlü adam. cana da öyle zaten. iki tane ön libero ile oynarsak vay halimize.
transferi adnan polat yapmıyor. rijkaard raporunu veriyor onun yanına ekstradan izlenen başka oyuncular varsa rijkaard'a gösteriliyor onaydan geçerse de transfer edilmeye çalışılıyor. rijkaard ın verdiği raporda fenerbahçe'nin transfer listesindeki herhangi bir oyuncuyla çakışma varsa ancak bu durum ortaya çıkabilir. aksi takdirde kimse çıkıp da kendi başına "arkadaş fener şu adamı elimizden çaldı ben de kafaya koydum alacam şu fener in ilgilendiği x'i " diyemez.
![]()
Zaten Kanaltürk'ü ben ciddiye almıyorum, kanalları dolaşırken gördüm ve başını kaçırdım, avrupa basınında çıkmış haber diye yazayım dedim buraya, belki haberi duyan vardır diye. Yoksa bizim basının yaptığı haberlere zaten itibar etmiyor, 50 tane adam yazıyorlar, 1 tanesi gelince de biz demiştik diye utanmadan övünüyorlar.
"YÜCE ATATÜRK"
Misilleme oyle Poulsen le falan olmaz , insallah oyle bir sacmalik yapmaz yonetim ama diyelimki yapicaklar ozaman bu is Hazard'la olur
Kanaltürk bir gece boyunca Grafite programı yaptı, adam öbür hafta Wolsfburg'a imzayı attı. ve bunun gibi bir çok şey
Poulsene gerek yok bence.
Poulsen haberleri çıkıyor ama inş. yanlıştır.30 yaşına gelmiş bi oyuncu zaten tek yönlü bi ortasaha.Birde yüksek maliyetlerle alınırsa tam bi fiyasko olur.Ama Galatasaray'ın böyle gereksiz bi transfer yapacağına ihtimal vermiyorum..
Misilleme için Eden Hazard'ı alıcakmışız.Kanal A ve Kanaltürk dedi.
Hay misillime kadar başlarına taş düşsün...
Kanal A'nın spor müdürü birkaç gün önce canlı yayına telefonla bağlanıp Ronaldinho'yla Galatasaray anlaştı bonservis için pazarlıklar sürüyor dedi. Onlar da güvenli bir kaynak değil bence.