Sayfa 235 / 1204 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335735 ... SonSon
7,021 ile 7,050 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    Cana Cidden Süper Transfer ya babasının Tr vatandaşlığı olduğundan geçebilcekmiş oda Tr vatandaşlığına + transfermarkt.de de 12 m euro değeri biz 4.5 a aldık ilginç
    hayır.. Zamanında Türk vatandaşı olsaydı olurdu... Şimdi enaz 5 yıl beklemesi gerekiyor
    Sentugo.

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Aslında Cana çok gizli bir transfer oldu gündemimizde yoktu sanırsam..Kallström ve Gyan gündemde acaba onlar gelecekmi? yine bir gizli transfer olabilir bu arada Pino niye hala açıklanmadı ki ?
    Gyan Liverpool'a gidecek inşallah

Kallström ve Pinoyu alır, Kewell'la yeniden anlaşırsak başka transfere gerek kalmaz bence.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Geçen Gs.org'ta idman günlüğünü haberinde resime yanlışlıkla Pino'nun resmini koymuşlardı Belki bir haberdir (:

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Ailesi derken anne babası mı yoksa karısı çocuğu mu

annesini babasını tabii ki de.

şu transferleri bir an önce bitirseler de uyum sorunu falan olmasa. hem takım için hem oyun sistemi olarak...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

babası duyduğuma göre Türk vatandaşı gibi bir şeymiş ama Türkçe biliyormuş o kesin..Belkide o ikna etti Cana'yı bilemem artık

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

İşte Türk olmuş Cana'da olur belki ama olsa bile Milli takımda oynayamaz

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Cana'nın öyle durumu olabilir. 5 yıl ikamet olayı varsa bile Cana 4-5 yaşına kadar Türkiye'de kalmış. Agim Cana öyle söylemişti NTVSpor'a bağlandığında. Bu kadar olmasa bile kısa süre içinde Türk vatandaşı olabilir..

5 yıl aralıksız oturması lazım Türkiye'de.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Gs bütçesine göre hareket etmek zorunda ve adını kamuoyunda sık duymadıgımız oyuncuları tercih edecektir.

İyi kötü oyuncu demiyorum, adını Cana örneğindeki gibi sık duymadıgımız birçoğumuzun ben dahil yeni duydugu isimleri alacaktır benim görüşüm.
    FM 2006'da Fenerbahçe'yi oynarken alırdım çok sağlam bir adamdı. Galatsaray çok güzel bir hamle yaptı. Zaten bizim ligede alışmak zorunda kalmaz zaten bizden biri kavga dövüş falan. Galatsaray'a hayırlı olsun.

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

A.Ş olduktan sonra transferlerin mesai saatleri içinde duyurulması şartı var mı?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet aynen öyle hafta sonu borsa kapalı olduğu için duyurmuyorlar haftasonu transferleri.. Ve önce borsaya bildirme zorunluluğumuz varmış transferleri aksi durumda ceza alıyormuşuz. Haftasonu transfer beklemeyelim bunun için. Büyük ihtimal bu haftaiçi Kallström ve Pino'yu açıklarız, Kewell'la da yeniden anlaşabiliriz. Böyle olunca 4 tane yabancı transfer yapmış oluyoruz toplamda son olarak da ya sağ bek ya da forvet alacağımızı düşünüyorum. Hayırlısı artık..

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    gs borsaya bildirmiyor.. beşiktaş onu yapıyor.. gs KAP (Kamuyu Aydınlatma Platformu ) a bildiriyor.. o yüzden hafta sonuda açıklanabilir..
    @Revolution ;

Biz borsaya bildirmiyoruz..Hafta sonuda açıklanabilir
    Last edited by Fearless Coward : 11.Temmuz.2010 at 19:10

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lyon'da ki sol bek cishokko ile ilgilendiğimiz yazılıp çiziliyor.İnşallah almayız.Hakan ve Çağlar varken gerek yok bence.Sabri'nin yedeği veya Sabri'yi kesicek bir sağ bek lazım bize.Sağ bek alternatifimiz yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Galatasaray misilleme yapmak için Poulsen'i alıyormuş dedi Kanaltürk, son anda gördüm herhalde avrupada bir yerde çıkmış haberi.

Pek mantıklı gelmiyor, sadece misilleme için alınacaksa, daha işe yarar adamlarla misilleme yapılabilir, Cana alındıktan sonra Poulsen lüks olur.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Saldır Adnan Polat :] Poulsen'i getir Türkiye'ye. Fenerbahçe'nin alamadığı adamı al kabart taraftarının göğsünü.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

KatılıyorumMutlaka bi misilleme gelecek o cümleden sonra ama kim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    @Revolution ;

Biz borsaya bildirmiyoruz..Hafta sonuda açıklanabilir
    Bugün gazetede okudum haftasonu oraya bildirim yapılamıyormuş ve mesai saatleri orası için de geçerliymiş. Eğer yanlışsa Habertürk'ün yalancısıyım..

Kanaltürk pek sağlam bir kaynak değil.
    Poulsen'in gelmesi ne derece akıl karı ki zaten oraya Lorik Cana'yı almışken. Aradığımız oyuncu şuanda çift yönlü ortasaha,sağ-sol açık,1 forvet veya sağ bek..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Umarım misilleme olacak diye Poulsen falan alınmaz.Misilleme yapacaksak gerekli mevkiiye bir oyuncu alınmalı.Yoksa hiç misilleme falan yapmaya kalkışmasınlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adnan Polat zaten açıklamıştı kimsenin lafıyla veya gazıyla transfer yapmayacağız diye bu sanırım transfer yapmak için yapmayacaklarının bir göstergesi.. Ayrıca dolaşan bir dedikodu da Haldun Üstünel'in istifasının saddece göstermelik olduğu hala transferlerde Haldun Üstünel'in de bulunduğu. Ama bu ne derece doğru onu bilemiyorum.. Haldun Üstünel'in üzerindeki yükü azaltmak için böyle birşey yapmış olabilirler tabii ki bu sadece dedikodu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Adnan Polat çocukmusun abicim ya gelmişin 50-55 yaşına yok misilleme yapacağız yok Fenerbahçe bakalım kaldırabilecekmi. Biraz mantıklı ol Fenerbahçe'ye gelmeyen adam niye Galatasaray'a gelsin. Para faktörü zaten onlarda. Al kanatlara bir adam yada defansa.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Galatasaray misilleme yapmak için Poulsen'i alıyormuş dedi Kanaltürk, son anda gördüm herhalde avrupada bir yerde çıkmış haberi.

Pek mantıklı gelmiyor, sadece misilleme için alınacaksa, daha işe yarar adamlarla misilleme yapılabilir, Cana alındıktan sonra Poulsen lüks olur.
    poulsen çok gereksiz olur. tek yönlü adam. cana da öyle zaten. iki tane ön libero ile oynarsak vay halimize.

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Saldır Adnan Polat :] Poulsen'i getir Türkiye'ye. Fenerbahçe'nin alamadığı adamı al kabart taraftarının göğsünü.
    transferi adnan polat yapmıyor . rijkaard raporunu veriyor onun yanına ekstradan izlenen başka oyuncular varsa rijkaard'a gösteriliyor onaydan geçerse de transfer edilmeye çalışılıyor. rijkaard ın verdiği raporda fenerbahçe'nin transfer listesindeki herhangi bir oyuncuyla çakışma varsa ancak bu durum ortaya çıkabilir. aksi takdirde kimse çıkıp da kendi başına "arkadaş fener şu adamı elimizden çaldı ben de kafaya koydum alacam şu fener in ilgilendiği x'i " diyemez.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Zaten Kanaltürk'ü ben ciddiye almıyorum, kanalları dolaşırken gördüm ve başını kaçırdım, avrupa basınında çıkmış haber diye yazayım dedim buraya, belki haberi duyan vardır diye. Yoksa bizim basının yaptığı haberlere zaten itibar etmiyor, 50 tane adam yazıyorlar, 1 tanesi gelince de biz demiştik diye utanmadan övünüyorlar.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Misilleme oyle Poulsen le falan olmaz , insallah oyle bir sacmalik yapmaz yonetim ama diyelimki yapicaklar ozaman bu is Hazard'la olur

Kanaltürk bir gece boyunca Grafite programı yaptı, adam öbür hafta Wolsfburg'a imzayı attı. ve bunun gibi bir çok şey
    Poulsene gerek yok bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

Poulsen haberleri çıkıyor ama inş. yanlıştır.30 yaşına gelmiş bi oyuncu zaten tek yönlü bi ortasaha.Birde yüksek maliyetlerle alınırsa tam bi fiyasko olur.Ama Galatasaray'ın böyle gereksiz bi transfer yapacağına ihtimal vermiyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Misilleme için Eden Hazard'ı alıcakmışız.Kanal A ve Kanaltürk dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hay misillime kadar başlarına taş düşsün...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by MaTRaKaN View Post
    Misilleme için Eden Hazard'ı alıcakmışız.Kanal A ve Kanaltürk dedi.
    Misilleme için Hazard'ı alırsak finans çöker bizim (:

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kanal A'nın spor müdürü birkaç gün önce canlı yayına telefonla bağlanıp Ronaldinho'yla Galatasaray anlaştı bonservis için pazarlıklar sürüyor dedi. Onlar da güvenli bir kaynak değil bence.

Mesaj Yetkileri