1 ile 30 arası toplam 1272 sonuç

Konu: FM 2010 Oyun İçerisinde Karşılaştığınız İlginç Olaylar

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

oyun cok gercekci beyler önceki seriler gibi degil özellikle ilk sezon cok cok zorlaniyorsunuz 2. sezon yine bazi maclarda zorlaniyorsunuz 3. sezondan itibaren zorluk derecesi bayagi düsüyor.. mac icinde taktiksel hamle yapin sadece geriye düstügünüzde hamle yapmayin öne gecincede daha defansif oynatin takimi gercekten ise yariyor bu sayede ne takimlari yendim ben

2024 senesindeyim herhalde 2011 yılında sözleşmesini fesh ettim ve takımdan yolladım 2022 senesine kadar almeira takımda oynadıktan sonra karşıma menajer olarak çıktı gayette başarılı oldu. herhalde 32 yaşında menajerliğe başladı...

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    oyun cok gercekci beyler önceki seriler gibi degil özellikle ilk sezon cok cok zorlaniyorsunuz 2. sezon yine bazi maclarda zorlaniyorsunuz 3. sezondan itibaren zorluk derecesi bayagi düsüyor.. mac icinde taktiksel hamle yapin sadece geriye düstügünüzde hamle yapmayin öne gecincede daha defansif oynatin takimi gercekten ise yariyor bu sayede ne takimlari yendim ben
    Ama benim istediğim her sezon zorlanmak o da yok işte. Mesela ilk sezon birkaç kişi hariç transfer yapmıyorum. Ligi ilk üçte bitiriyorum. İkinci sezon az zorlanıyorum dediğin gibi. Ama 3. sezonda ipler kopuyor. 15 - 20 puan farklar atıyorum. Ben transfer yapıp iyi oynuyorum fakat diğer takımlar nedense nal topluyor. Bu bir gerçek. GS'nin aldığı 30 yaşındaki adamlar aynen Beşiktaş'ta 5 para etmez adamları alıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by zekirdek View Post
    Ama benim istediğim her sezon zorlanmak o da yok işte. Mesela ilk sezon birkaç kişi hariç transfer yapmıyorum. Ligi ilk üçte bitiriyorum. İkinci sezon az zorlanıyorum dediğin gibi. Ama 3. sezonda ipler kopuyor. 15 - 20 puan farklar atıyorum. Ben transfer yapıp iyi oynuyorum fakat diğer takımlar nedense nal topluyor. Bu bir gerçek. GS'nin aldığı 30 yaşındaki adamlar aynen Beşiktaş'ta 5 para etmez adamları alıyor.
    Bu durum neden hoşunuza gitmiyor anlamıyorum?Oyunun gerçekçiliğini yadırgıyorsunuz.Galatasaray 96-2000 arasında aynı kadro ile mücadele edip 4 yıl üst üste şampiyon olmadı mı?.Lyon aynı şekilde Fransa'ya, Juve küme düşürülmeden İtalya'ya ambargo koymamışmıydı.Vallahi çok enteresan geliyor bana sizin şu düşünceleriniz.Takım oturdukça, kaliteli transferler yapıldıkça daha kötüye gitse, rezil futbol oynasa herhalde o şekilde tatmin olacaksınız.

Rakip takımların yaptığı saçma transferler için katılırım.Ama bu genelde Tr'de oluyor.Başla Rusya liginde bir takımla, Zenit'in ve CSKA'nın yaptığı transferler nasıl canını sıkıyor bak.İllaki zorlanmak istiyorsanız her sene takımdan 10-15 oyuncuyu gönderip yerlerine yenisini alın.Demokraside çare tükenmez.Hani şu siteminiz için cuk oturacak bir tabir varya, neyse

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Mesaj Yetkileri