Ben Mee ?
Evet sen.
Ben Mee ?
Evet sen.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Eee Vet
![]()
Sen Chelsea'yi İngilterede Sahasında Ez 15 Yaşındaki Kalecin Maçı Satsın Olacak İş mi Bu Şimdi Fm
Cech ve Suarez Hayatının Maçını Oynadı Biri Topları Tuttu Diğeri Topları Şutladı![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
totti'ye bak adam 34 yasinda birakmis futboluüstelik antrenör oldugu takimda Palermo vefasiz Roma..
Daha çok şey var ama foruma koyabileceğim türden değil![]()
2020 yılına gelmiştim bi kariyerimde
5 6 sezon türkyiede gs ile oynadım fener kupayı alamadı gittim avrupaya fener halen türkyie kupasını alamamış
birz öncede gs ile ordu maçını oynadım 36 atak var 20si kaleyi bulmuş attığım gol sayısı dört :![]()
adamların atakları 0 attıkları gol 1![]()
Wolverhampton'ım ligin ilk maçı evimde Aston Villa ile oynuyorum ilk yarı 2-0 bitti. İkinci yarı bir tane daha attım 3-0 oldu daha Aston Villa'nın atağı yok. Her neyse 3-0 olduktan sonra sanki herşey değişti 60. dakika 3-1 tamam dedim yarım saat dayanırız biraz oyunu falan yavaşlatmaya çalıştım 62. dakika kendi kalemize gol 3-2 oldu. Zaman geçirmeyi falan arttırdım rakibin 3. atağı ve 86. dakika falan ve gol Agbonlahor 3-3 oldu. İnanın etmediğim küfür kalmadı bütün maç baskılı oyna 3-0'dan maç ver. İşte insanlar bu yüzden bu oyunu bırakıyor.
oyun ilk ciktiginda banada oluyordu acayip sinirim bozuluyordu fakat sonunda cözdüm onu mac icinde öne gectigim zaman take a breather ve get stuck in komutlarini giriyorum mentaliteyi control yapiyorum defansin önüne bir ön libero koyuyorumbu zamana kadar hep ise yaradi.
Oyunla ne alakası varmış 30 dakikada 3-0'dan 3-3'e bir maçın gelmesi ne kadar mümkün ? Sistemin bize oynadığı oyunlardan bir tanesi maksat sen zorlan hak ettiğin puanı alama ben kaç yıldır manager oyunlarının içindeyim bir tane 3-0'dan maç çevirdiğimi hatırlarım oda FM 2008'de.
taktik vemreyi bilmiyorsan bence bi alakası yok oyunla
Takım baskıyı kaldıramıyor demekki sorun ordan kaynaklanıyor
oyunla alakası yok bence
Ben Fenerbahçe'deyken FM 2006'da ilk yarısını 3 - 0 önde kapattım ve ikinci yarıda maç 3 - 4 oldu. Takım Artmedia'dı unutamadım unututturmadılar.![]()
Belediye sahayı bastı..
![]()
yada şuda olabilir oyuncular maç nede olsa 3-0 diye düşünüp bırakabilirler
ben çok yaşadım ilk yarı 4-0 öndeyim perforansınız düşmesin dedim adamlar saldıroymuyor bile
LeqenDary
senin oyun uçmuş :d
yakında 16 11 olur![]()
İyi tamam siz çok gerçekçi oyununuzla mutlu olun yahu. Sonra bir gün başınıza gelirse anlarsınız
![]()
Gerçi üst üstede maçlar çevrilse pek fark etmez gerçekte oluyor.Kasımpaşa örneği.Adamlar birde 90.dakikada yiyorlar golü.
Biz oyunda bu kadar sinirleniyoruz.Kim bili Yılmaz hocamız neler yaşıyordur![]()
Ben de kadromda fenerbahçeyle ilk sezonumda james rodriguez gignac obasi gibi oyuncularla eufa 2. (veya 3 hatırlamadım)ön elemsinde 132312312 şut 0 gol atıp kalemde 2 şut 1 gol ile la.. gibi dandik bi takıma yenilmiş adamım..
oyun cok gercekci beyler önceki seriler gibi degil özellikle ilk sezon cok cok zorlaniyorsunuz 2. sezon yine bazi maclarda zorlaniyorsunuz 3. sezondan itibaren zorluk derecesi bayagi düsüyor.. mac icinde taktiksel hamle yapin sadece geriye düstügünüzde hamle yapmayinöne gecincede daha defansif oynatin takimi gercekten ise yariyor bu sayede ne takimlari yendim ben
![]()
2024 senesindeyim herhalde 2011 yılında sözleşmesini fesh ettim ve takımdan yolladım 2022 senesine kadar almeira takımda oynadıktan sonra karşıma menajer olarak çıktı gayette başarılı oldu. herhalde 32 yaşında menajerliğe başladı...
![]()