1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: bunlar regen oyuncularmıdır cok yuksek pot. abilitye sahipler

Hybrid View

arkadaşlar boş yere regen oyuncuları paylaşmayın burada. onlar sizde var başkalarında yok.

Quote Originally Posted by efsane_goztepe
    arkadaşlar boş yere regen oyuncuları paylaşmayın burada. onlar sizde var başkalarında yok.
    kimseyle bu baslık altında oyuncu regen oyuncu paylastıgım yok sacma sapan baslıgı ve ıcerıgı okumadan yorumlar yapıyorsunuz önce bi oku oku oku bilglenmek ıcn actgm bi baslık !!! fazla fm oynama yaş küçükse.

Quote Originally Posted by frozengod
    kimseyle bu baslık altında oyuncu regen oyuncu paylastıgım yok sacma sapan baslıgı ve ıcerıgı okumadan yorumlar yapıyorsunuz önce bi oku oku oku bilglenmek ıcn actgm bi baslık !!! fazla fm oynama yaş küçükse.
    kendine gel akıllı konuş. burası tartışma yeri degil senden 3 sene önce katıldım ben bu siteye. FM 2005 türkçeleştirme çalışmalarına katıldım. ilerleyen yıllarda çıkan ve başkasında olmayan bu oyuncuları bize söylesen ne söylemesen ne lafı anla öyle cevap yaz. sen asıl fm nasıl oynanır onu ögren.

Quote Originally Posted by efsane_goztepe
    kendine gel akıllı konuş. burası tartışma yeri degil senden 3 sene önce katıldım ben bu siteye. FM 2005 türkçeleştirme çalışmalarına katıldım. ilerleyen yıllarda çıkan ve başkasında olmayan bu oyuncuları bize söylesen ne söylemesen ne lafı anla öyle cevap yaz. sen asıl fm nasıl oynanır onu ögren.
    bak kendini bişey sanan arkadaşım beni nelere katıldığın ilgilendirmez..ordan böyle bi havalara girme hiç kendı yazdıklarını oku zaten anlarsın hatanı regen oyuncu paylasılmaz zaten bak baslıgın konusunda ne yazıyo oku yuzun kızarsın bak buda ilk post
    Quote Originally Posted by frozengod
    koray çakir-gürkan vatansever-uğur gümüş-serkan sari-ömer ünlü-alkan yılmaz-zafer murat-sönmez mustafa-hasan ibrahim.

bi bilgi verirseniz sevinirim hepside genç 2008 yılındayım.
    ne diyo bunlar regenmidir diyo neden peki ögrenmek bilgi almak icin sen ordan cıkmıs diyosunki yok regen oyuncular paylasmayın yok şöyle yok böyle anca bıdı bıdı yapıyosun haksızsın kardeşim hiç uzatma...

Mesaj Yetkileri