-
13.Temmuz.2010, 15:58
EPL
1-) Birmingham'ı şiddetle öneririm harika bir bütçeleri var ilk sezon UEFA'ya oynayabilecek bir kadro oluşturabilirsiniz..Zaten 2. sezonda süper bir para geliyor..
2-) Stoke'yi de şiddetle öneriyorum.İlk sezon takımı EPL'de şampiyon yaptım.Gerekli mevkilere takviye yaparak çok iyi bir kadro oluşturabilirsiniz.Tuncay'ı ise kesinlikle satmayın bende ilk sezon gol kralı olmuştu.
3-) EPL'den son önerim ise Everton.Çok iyi bir kadroya sahipler ilk sezon UEFA'da olmalarıda sizin için bir avantaj.İlk sezon gerekli mevkilere kaliteli transferler yaparsanız takım ilk 5 içine rahatlıkla girer.Ben ilk sezon 2. olmuştum Everton ile..Gerçekten çok zevkli geçiyor Everton ile kariyer yapmak..
La Liga
1-) La Liga'yı hiç sevmem açıkcası.Barça ve Real'den dolayı o yüzden size tek önerebileceğim takım Atletico Madrid.Takım kadrosu ilk 4 için yeterli ancak daha kaliteli adamlar alarak ilk sezon şampiyonluğa bile oynayabilirsiniz.Real Madrid ve Barcelona sık sık puanlar kaybedebiliyor bunları iyi değerlendirerek At.Madrid'i şampiyon yapabilirsiniz..
Fransa Ligue 1
1-) Fransa'dan önerebileceğim 2 takım var birisi Lille.Kadroları zaten çok kaliteli ilk sezon UEFA A.Ligi'nde de mücadele etmeleri sizin Lille'yi seçmeniz için bir avantaj olabilir.Hazard ve Gervinho gibi iki muhteşem kanat oyuncularınız ile Fransa Ligi'nde şampiyonluğa ulaşabilirsiniz.Ama takıma mutlaka 1 forvet lazım Gignac'ı size öneririm.Fransa Ligi'ni alt üst eden bir forvet.
2-) 2. önerim ise PSG.Mevlüt'lü PSG'nin kadrosuda hiç fena değil gerekli mevkilere takviyeler yaparak PSG'yi ilk sezonda şampiyon yapabilirsiniz.Mevlüt'ü ise sakın satmayın oda en az Gignac kadar iyi..
Hollanda Eredivise
1-) Hollanda Ligi'ni pek fazla oynamadım ancak bu ligden size önerebileceğim 2 takım var.Birisi Twente..İlk sezon şampiyon olabileceğiniz bir takım ama takviyeler yapmak şart takıma..
2-) AZ Alkmaar'ı da ŞL'den dolayı öneriyorum takım ŞL'de mücadele ediyor ama kadroları pekte iyi değil..Takviyeler ile takımı güçlendirip hem ŞL'de iş yapabilirsiniz hem de Ligde şampiyon olabilirsiniz..
şimdilik bu kadar diyelim gelince devam edeceğim önerilerime..
Mesaj Yetkileri