Sayfa 239 / 1204 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289339739 ... SonSon
7,141 ile 7,170 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Arda'yı satıp yeni yıldız mı alacaz ? 22 yaşındaki Türk Yıldızı satıp yabancı yıldız arayan adama ne derler sence? Neyse...
    Sinem Kobal olayından sonra taraftarın tepkisi ve tribünle Arda'nın yaşamış olduğu sorun sebebiyle Arda'yı satmak en mantıklısı. Arda'dan herkes çok şey bekliyor ancak tribünle yaşanan o gerginlikten sonra istenilen performansı gösteremedi Arda. Yeni sezonda ne olur bilemem ama en mantıklısı yurtdışı yolunu açmak olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arda 1 yıl ortada yokken zararına satmak aptallık olur. Çünkü şuan gidip gidebileceği maksimum miktar 10-15 Milyon arası..

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

BeyLer kim gelirse gelsin ÖNYARGILI davranmayaLım.Hava alanında karşılamalar yeni Hagi,Popescu gibi lakaplar takıp büyük beklentiler içine girmeyeLim.Türkiye Ligi çok zor bir lig biz ne yıldızlar gördük.Önemli olan yıldız olması değil.Türkiye ligi için uygun olması (mücadeleci,disiplinli)

Arda'yı satıp yeni yıldız mı alacaz ? 22 yaşındaki Türk Yıldızı satıp yabancı yıldız arayan adama ne derler sence? Neyse...

Bu arada Pino gerçi resmen açıklanmadı ama adamı kötüleyenler dolu. Sanırım gazete sitelerinde yer alan 2 dakikalık video ile yargıladılar elemanı. Pino Keita ile çok benziyor. Ama çok önemli bir fark var. 6 yıl!!! Keita'nın yaşına gelene kadar Pino neler olur bilinmez... Ama bence bu eleman iyi bir antrenörün elinde 2 senede Avrupa'nın sayılı kanat oyuncularından biri olur. Stoch falan hikaye. Bu elemanın fiziği , hızı ve top tekniği yerinde.Bizim lige uygun adam.Bitiricilik sorunu var ve bencil.Bunları halledebilirse bu adamı kaça alırız bilmem ama 10 milyon € eder... İnanmayan izlesin...

http://www.youtube.com/watch?v=Jmtp0yt-Rbs
    videoda izledğim kadarıyla keitadan artısı olan eksisi olmayan bi futolcu Pino

Bidefa çok çevik,çok hızlı şekilde vücudunu döndürebiliyor. Driblingi ardayı aratmaz.Güçlü,kolay yıkılmayan ve çok çabuk hızlanabilen bi oyuncu.

FM tabiriyle konuşursam
    Dribling
    Technique
    Crossing

Anticipation
    Agression
    Determination
    Flair
    Work rate

Acceleration
    Agility
    Balance

bu değerleri oldukça iyi. Yaşına bakarsak,iyi eğitmenlerle çok iyi bir oyuncu olacağı açık. Tek eksik yanı TEAMWORK ( takım oyunu) çok düşük. Keita gibi topu alınca içerilere kadar giren bir futbolcu.

bir de Frikik olayını unutmuşum. Duran toplarıda gayet iyi ve akıllıca kullanıyor.

Galatasaraya gelirse çok sevinirim

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Arda 1 yıl ortada yokken zararına satmak aptallık olur. Çünkü şuan gidip gidebileceği maksimum miktar 10-15 Milyon arası..
    sen nasıl bu sene arda nın fiyatını yükselteceğini garanti ediyorsun? veya düşmeyeceğini?

arda'nın geçen seneki sorunu geçici birşey değil ki, adamın yaşı geldi, mantalitesi böyle, bi yaştan sonra illa ki olacak sorunlar, iyice hasan şaş'laşmadan avrupa'ya gitmesi lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bu arada Pino gerçi resmen açıklanmadı ama adamı kötüleyenler dolu. Sanırım gazete sitelerinde yer alan 2 dakikalık video ile yargıladılar elemanı. Pino Keita ile çok benziyor. Ama çok önemli bir fark var. 6 yıl!!! Keita'nın yaşına gelene kadar Pino neler olur bilinmez... Ama bence bu eleman iyi bir antrenörün elinde 2 senede Avrupa'nın sayılı kanat oyuncularından biri olur. Stoch falan hikaye. Bu elemanın fiziği , hızı ve top tekniği yerinde.Bizim lige uygun adam.Bitiricilik sorunu var ve bencil.Bunları halledebilirse bu adamı kaça alırız bilmem ama 10 milyon € eder... İnanmayan izlesin...

http://www.youtube.com/watch?v=Jmtp0yt-Rbs
    ah be hasan abi. keşke alsaydınız stoch'u.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    sen nasıl bu sene arda nın fiyatını yükselteceğini garanti ediyorsun? veya düşmeyeceğini?

arda'nın geçen seneki sorunu geçici birşey değil ki, adamın yaşı geldi, mantalitesi böyle, bi yaştan sonra illa ki olacak sorunlar, iyice hasan şaş'laşmadan avrupa'ya gitmesi lazım.
    Bu oyuncu henüz 23 yaşında.. Avrupa arenasında bu sene kendini gayet de gösterebilecek fırsatı var yanlış mıyım ?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Pino Keita nın yokLuğunu hayatta doLduramaz. İş kendi takımımıza geLince duygusaL oLmaktan aLamıyoruz kendimizi. Keita nın gideceği bir hafta önceden açıkLansa ve yerine kim geLsin diye anket yapsak koskoca forumdan bir tanesi de çıkıp Pino derse bende bırakırım forumu. Pino iyi hoş, yetenekLi ya da geLecek vaad ediyor oLabiLir ama asLa bir Keita oLamaz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Bu oyuncu henüz 23 yaşında.. Avrupa arenasında bu sene kendini gayet de gösterebilecek fırsatı var yanlış mıyım ?
    geçen sene de vardı, ama gösteremedi. çünkü sorunları var arda'nın mental ve psikolojik. aynı hasan şaş gibi. hasan şaş da gitmedi zamanında avrupa'ya. sonra ne oldu hepimiz biliyoruz.

bu saatten sonra ne arda'nın galatasaray'a ne de galatasaray'ın arda'ya bi faydası olmaz. kaptanlığı kaldıramıyor. e kaptanlığı elinden alırsan da ne olacağı belli. en iyisi satmak. şımarık çocuk rolünü oynuyor galatasaray'da arda...

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Sinem Kobal olayından sonra taraftarın tepkisi ve tribünle Arda'nın yaşamış olduğu sorun sebebiyle Arda'yı satmak en mantıklısı.
    İşte Basında anlatmak istediğim sorun bu..Ya arkadaşlar biraz mantıklı olun.Birisi Sevgilisini sinemaya götüremezmi.Arda özel bişey yapmak istemiş küçük bi sinema salonunu kapatmış.Şu kadarcık şeyi bile ülke meselesine çevirmişsiniz.Hiç bişey düşünemiyosanız bile Arda'nın yerine kendinizi koyun.Adam ne yapsa olay.Bu kadar uğraşırsanız ne Galatasaray'a nede Milli takıma maksimum yarar sağlayamaz.Çoğu kişi Arda'nın yerinde olsa şimdiki performansını bile sergileyemezdi.Adam gene çabalıyo.Ama karşısındakilerde aynı şekilde Arda'nın sırtından geçinmek için saçmalıklarına devam ediyo.Bırakın artık şu Arda'nın peşini.Yıllardır beklenen yetenek ortaya çıkmış siz adamı çıktığına çıkacağına pişman ediyorsunuz.Bırakın futbolunu oynasın.

Mesut konusunda da çoğu kişiden ayrı bi görüşe sahibim.Bence fazla şişirilen bi oyuncu.Dünya Kupasındada gördük,Bremen'de de aynı.Baskı yok,pres yok,fiziksel mücadele yok.Sürekli hata yapıyor onları hiç kimse görmüyor.Ama bi pas atıyo yada bi gol herkes bi anda ilah gibi görmeye başlıyo.Bence oyun olarak Alex'den hiçbi farkı yok.Hatta Alex bence daha iyi.Neden derseniz Alex hem daha az hata yapıyor hemde skor üretebiliyor.Mesut böyle kalırsa arada sırada 2 pas atar tabi onuda üst liglerde attırmazlar kolay kolay İngiltere'de İspanya'da oynamak istiyosa daha çok çalışması lazım..

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Pino Keita nın yokLuğunu hayatta doLduramaz. İş kendi takımımıza geLince duygusaL oLmaktan aLamıyoruz kendimizi. Keita nın gideceği bir hafta önceden açıkLansa ve yerine kim geLsin diye anket yapsak koskoca forumdan bir tanesi de çıkıp Pino derse bende bırakırım forumu.
    buraya yüzde yüz katılıyorum.

ama;

Pino iyi hoş, yetenekLi ya da geLecek vaad ediyor oLabiLir ama asLa bir Keita oLamaz.
    bu nedir yani? potansiyel yok mu pino'da ? daha 22 yaşında . illa ki geliştirecektir kendini. keita bir dünya starı olmadığına göre pino da kendini geliştirirse gayet de keita ya yakın/aynı bir performans alabiliriz ondan. zira keita'yla tarzları çok benziyor. hem de aşırı. fizikleri ikisinin de hızlı olmasının yanında DENGELİ ve GÜÇLÜ. teknikleri de iyi, ama tabi aynı seviyede değil henüz. fakat yine söylüyorum pino'da o potansiyel yok demek haksızlık olur. izlemeden söylemek hele... (tabi öyleyse)

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Pino'yu çok küçümsemeyin. Monaco maçlarından izlediğim kadarıyla topla iyi, çalım atmayı bilen ve yerinde pas veren oyuncu. Serdar Özkan'da sürekli çalım atar ama kafası basmaz pas vermeye. Arda gidecekse bile Pino sayesinde üzülmez taraftarlar. Maçlarda Arda'dan daha iyi şeyler yapar çünkü.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    ah be hasan abi. keşke alsaydınız stoch'u.
    Açıkca söyledim. Ne Stoch'u ne de Pino'yu tanıyordum 2 tranferden öncede. Fakat ligimiz Türkiye ligi... Eğer o fizikle Sotch başarılı olabilirse helal olsun derim. Yani tarz olarak zaten çok farklı oyuncular ama Pino lige daha uyumlu gibi geldi bana. Ama sonuç itibariyle ikisi de şu anda yıldız değil ve ikisinin de ligde neler yapacağı muamma. Ama dediği gibi ilk bakışta bu lige Pino gider gibi geldi bana

Pino Keita nın yokLuğunu hayatta doLduramaz. İş kendi takımımıza geLince duygusaL oLmaktan aLamıyoruz kendimizi. Keita nın gideceği bir hafta önceden açıkLansa ve yerine kim geLsin diye anket yapsak koskoca forumdan bir tanesi de çıkıp Pino derse bende bırakırım forumu. Pino iyi hoş, yetenekLi ya da geLecek vaad ediyor oLabiLir ama asLa bir Keita oLamaz.

Hayri ben Pino Keita'yı aratmaz demedim.Sonuçta 29 yaşının da verdiği bir tecrübe ve pozisyon bilgisi vardır Keita'da. Ancak şunu net bi şekilde söylüyorum, Eğer Pino iyi yetiştirilirse 25-26 sında Keita'nın şu anki halini geride bırakabilir.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yetiştiremez. Adamda potansiyeL oLsa da bir Keita oLamaz. Türkiye ye geLip, kendini geLiştirip yükseLten bir adam ben daha görmedim. BöyLe bir örnek yok. O yüzden ben bu fikre katıLmıyorum. Biz tez canLı adamLarız. Adam iki maç goL atmayınca, iki maç asist yapmasın adamı yerden yere vururuz. Ne geLiştirmesinden bahsediyorsunuz ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yetiştiremez. Adamda potansiyeL oLsa da bir Keita oLamaz. Türkiye ye geLip, kendini geLiştirip yükseLten bir adam ben daha görmedim. BöyLe bir örnek yok. O yüzden ben bu fikre katıLmıyorum. Biz tez canLı adamLarız. Adam iki maç goL atmayınca, iki maç asist yapmasın adamı yerden yere vururuz. Ne geLiştirmesinden bahsediyorsunuz ?
    Haklısın aslında, ama bir Ribery örneği de var, gerçi o da yerden yere vuruldu bir dönem fakat oynayan oynuyor.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bu arada Carrusca,Bandfield'e gitmiş..

Nesil
    2006
    Yer

bu sabırsızlık olayı bir süreliğine galatasaray'ın kapısından uzak. bir süreliğine.. ve rijkaard var... bunlar iyi yönde faktörler ...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

13 Temmuz 2010 15:17 | NTVSpor.net

Galatasaray'da Fenerbahçe derbisinin ardından çıkan Franco krizi bitmek bilmiyor.

Fenerbahçe maçında Selçuk Şahin'den yediği golden sonra bir daha forma şansı bulamayan ve gözden çıkarılarak Hollanda'da yapılan kamp kadrosuna alınmayan Arjantinli kaleci yönetimin tüm hamlelerine karşın geri adım atmadı ve Galatasaray'ın hazırlık kampına katıldı.
    Galatasaray resmi internet sitesinden yapılan açıklamada "Kalecimiz Leonardo Noeren Franco, takımımızın Hollanda'nın Venlo kentindeki Horst kasabasında yaptığı hazırlık kampına katıldı. Daha önce izinli olan Leo Franco, yarından itibaren takımla birlikte çalışmalara katılacak" ifadelerine yer verildi.
    Galatasaray resmi internet sitesinde yer alan "Galatasaray Hollanda'da" haberinde yer alan kamp kadrosu listesinde ise Arjantinli kaleci Leo Franco yer almıyordu.

Gözden çıkarılan Leo Franco, İspanya'nın Real Zaragoza takımıyla görüşmüş fakat bu transfer gerçekleşmemişti.

Hayrettin abi doğru söylüyor. Keita ile Pino'yu bir tutmak anlamsız. Keita'yı Galatasaray çok makul bir fiyata satın almış ve iyi de verim almıştı, neden sattı hala anlayamıyorum. Bir Fenerbahçeli olarak sağ kanatta Keita'yı görmek isterdim. R.Carlos-Vederson önlemini almıştık ona sezonun ilk maçında, anca öyle durdurabilmiştik. Çok tehlikeli bir futbolcu.

Sinem Kobal-Arda olayıyla ilgili dikkat edersen hiçbir yorum yapmadım. Ben sadece olanı söylüyorum, elbette Arda sevgilisine sinema kapatabilir, istediğini yapabilir, bu kimseyi ilgilendirmez. Bizi özel hayatları bağlamaz futbolcuların, bırakın futbolcuları kimsenin özel hayatı bizi bağlamaz. Ancak Türkiye gibi gelişmemiş bir ülkede özel hayat spor hayatından daha çok önplana çıktığından Arda'ya yazık oluyor, anlatmak istediğim bu. Bu sebeptendir ki Avrupa'ya gitmesi en hayırlısı.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Baljic, Bolic var en güzel örnekler olarak kendini geliştiren.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ribery kendini Türkiye de geLiştirmedi. Türkiye den gittikten sonra star oLdu adam.

BaLiç ve BoLiç de zaten geLdikLerinde neyse giderLerkende oyduLar. Yani aman aman bir geLişimLeri oLmadı. BaLiç i de gördük zaten kendini ne kadar geLiştirdiğini. Müthiş yetenekLiydiLer. Bu adamLarı müthiş potansiyeLLeri iLe keşfediLmiş oyuncuLar arasına koysak daha doğru oLur. PotansiyeLLerini Türkiye de çok yukarıya çıkarmadıLar. Adam ReaL Madrid e gitti futboL hayatı bitti. BunLar söyLedikLerimi kapatmaz. Keita nın yerine bırakın GaLatasaray a aLternatif oyuncu Türkiye ye zor geLir.

GaLatasaray ın bir adam gibi sağLam forvete, ve iki tane de çok iyi çizgi adamına ihtiyacı var. Yoksa ŞampiyonLuk yarışında zor bir sezon onLarı bekLiyor.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Şu Franco'dan kurtulamayacağız galiba adam yapıştı yakamıza gitmiyor

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bu arada ekleyeyim Rijkaard artık transferlerin sonuçlandırılmasını ve kampa katılmalarını istiyor..

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Brezilya formasıyla 2010 Dünya Kupası'nda yıldızını parlatan Elano Blumer için sürpriz bir ekip G.Saray'ın kapısını çaldı..

Dünya Kupası'nın yıldızlarından Elano'nun son taliplisi CSKA Moskova... Dünya Kupası'ndaki performansıyla beğeni toplayan Elano'yla Juventus ilgileniyordu. Fransız basının iddiasına göre Brezilyalı yıldıza CSKA Moskova'da kanca attı.

kaynak: sppor.com

CSKA'nın Honda+5 M € teklifini reddettiği yazıyordu Galatasaray'ın gazetede bugün.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    CSKA'nın Honda+5 M € teklifini reddettiği yazıyordu Galatasaray'ın gazetede bugün.
    Böyle birşey varsa daha ne bekliyor acaba Galatasaray...
    I'm back...

Del Piero_10 Misafir

Honda'nın maliyeti şu an Elano'dan az değil.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Eğer Honda+5M € veriyorlarsa(tabi doğruysa) Elano için hemen kabul etmeliyiz Honda gibi adamı nerde bulucaz bir daha..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Honda. Hani şu geçen sene 7 milyon € verdikleri Honda :] Bu gazeteci ne içtiyse aynısından banada !

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

saallamayın yaww

Mesaj Yetkileri