"Kalsaydım gerginlik büyürdü"
Fenerbahçe'nin salı akşama yaptığı antrenmanı terk eden Emre Belözoğlu, Belçika kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Antrenmanı izleyen bir taraftarın 'Sen Galatasaraylısın' demesi ve ardında da sözlü tacizlerini sürdürmesi nedeniyle antrenmanı terk eden Belözoğlu, yaptığı hareketin doğru olduğunu söyledi.
Belözoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: "İki üç kere sözlü sataşma oldu ve antrenmanda kalsaydım gerginlik olabilirdi ve verimli olamayacaktım. Aykut Hoca'ya gitmek istediğimi söyledim, o da belki hoşnut olmadı ama böylesi doğru oldu diye düşünüyorum. Hiç kimseyle problemim olamaz, saha kenarında gülüşmeler oldu ve aileye de konu gelince bırakmak istedim. Amacım kimseyi rencide etmek değildi. Bu kararı kendim aldım. Aykut Hoca ile hiçbir zaman problem yaşayamam, onu sıkıntıya sokacak bir hareket yapmam. Aykut Hoca'ya saygı ve sevgi duyuyorum. Aykut Hoca'ya söylemeden çıkmadım, ona da çıkacağımı söyledim.
Aykut Hoca'nın otoritesini tartışmaya gerek yok. Her zaman örnek aldığım bir futbolcu.
Ben Galatasaray'da 5 sene oynadım ve büyük başarılar elde ettim. Fenerbahçe'ye tranfserimden dolayı bazı insanları hayal kırıklığına da uğratmış olabilirim ama ben burada çok mutluyum. Bu tercihi yaparken hiç pişman olmadım, her geçen gün daha iyiye gidiyor. Artık insanların kararıma saygı duyması gerekiyor, ben o arkadaşı da yadırgamıyorum. En azından yüzümü gülüp arkamdan konuşmadı."
14.07.2010
Kaynak : Sporx.com