Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 139 sonuç

Konu: Fenerbahçe 2010-11 Sezonu Formaları

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Fenerbahçe 2010-11 Sezonu Formaları

Bu sezon 2 forma muhtemelen böyle olacak. 3. forma ise beyaz forma, üstüne çapraz sarı şekilde olacakmış
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bu sezon ne olursa olsun çubuklu alacağım.. onun yanına alırsam alırım diğerlerinden.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Alttaki bana Brezilya formasını hatırkattı.Belki Brezilyalılar böyle motive olur

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Alttakini alacağım. Düşünüyorum en azından. 100. yıldan bu yana orjinal forma almıyordum. ama alttaki bir daha gelmez ama çubuklu her sezon var.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Mavi formadan almayı düşünüyorum ama her sene çubuklu mu alsam diyorum evde 4 tane çubuklu olmasına rağmen

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

alltaki çelski forması gibi olmuş

nasıl oluyorsa her sene çok güzel formalar yaratıyor fenerbahçe tasarımcıları. helal valla.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Geçen sene ki çubukluyu hiç beğenmemiştim. Umarım bu sene daha güzel bi tasarım olur. Şunun gibi mesela ;

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Çok iyi olur çok da güzel olur taam mı ? Güzel formalar güzel; inşallah bunlar olur.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Çubuklu böyle kötü duruyoda Fenerium'larda nasıl duracak ona bakmak lazım.. Ona göre karar veririz..

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

2. forma sanki Chelsea'nin kopyasi gibi olmus

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

ikiside müthiş olmuş..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bu da Umut'un koyduğu mavi formanın hemen hemen aynısı ve arka kısmıyla.

Alıntıdır
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bu sene almayacağım. (Dayanamaz ve alırsam da sadece çocuklara bir Aykut Kocaman forması alırım; hepsi bu... Zaten başka forması alınacak ve bunu hakeden oyuncu da yok... Kusura bakma Stoch; dün seni beğendim ve tepkim sana değil... Sen dört vites arabaların arasında altı vitesle oynuyorsun ama arkadaşların önüne çıkıp yolunu kesecek... Senin kadar hız yapacak ve sana ayak uyduracak birisi yok burada...)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Bu sene almayacağım. (Dayanamaz ve alırsam da sadece çocuklara bir Aykut Kocaman forması alırım; hepsi bu... Zaten başka forması alınacak ve bunu hakeden oyuncu da yok... Kusura bakma Stoch; dün seni beğendim ve tepkim sana değil... Sen dört vites arabaların arasında altı vitesle oynuyorsun ama arkadaşların önüne çıkıp yolunu kesecek... Senin kadar hız yapacak ve sana ayak uyduracak birisi yok burada...)
    Abi sana daha ne denile bilinirki..
    Yıllardır belkediğim çabuk çıkıp çabuk geri gelen takımı bir türlü oluşturamıyacağız...

Mavi forma Chelsea'ya benzemiş umarım aynı başarıları bizde elde ederiz, o formayla.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

numaralar daha güzel olmuş. Beyaz formada yakıyor

Çubuklu almayı düşünüyorum ama Fenerium'da bir bakıp öyle karar vereceğim.Yoksa mavi formadan alacağım.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Abi sana daha ne denile bilinirki..
    Yıllardır belkediğim çabuk çıkıp çabuk geri gelen takımı bir türlü oluşturamıyacağız...

Mavi forma Chelsea'ya benzemiş umarım aynı başarıları bizde elde ederiz, o formayla.
    Ama Chelsea orta sıra takımıyken çıkıp gelen bir Abrahamovic vardı. Kiloylan para saçıyordu ortalığa. İngiltere'nin en iyi gençi kabul edilen o zamanın Lampard'ını WestHam'dan aldı. Çok işler yaptı. Biz parasızlıktan transfer yapamıyoruz. Daum yaka paça yollandı. Stoch transferinde taksit kullanıldı. Transfer 2 taksite bölündü. Fenerbahçe bu yöntemi daha önce pek kullandığını sanmıyorum. Durum ortada.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by zekirdek View Post
    ngiltere'nin en iyi gençi kabul edilen o zamanın Lampard'ını WestHam'dan aldı.

Ohoo usta sen bambaşka boyuta geçmişsin ya Lampard 2001'de geldi Chelsea'ye.

Beyaz formada güzelmiş ama dediğim gibi şimdilik böyle gözükürken raflarda nasıl duracak o önemli. Arma formada resimde güzel durmuyodu ama rafta müthiş geldi gözüme.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Ohoo usta sen bambaşka boyuta geçmişsin ya Lampard 2001'de geldi Chelsea'ye.

Beyaz formada güzelmiş ama dediğim gibi şimdilik böyle gözükürken raflarda nasıl duracak o önemli. Arma formada resimde güzel durmuyodu ama rafta müthiş geldi gözüme.
    Biraz zaman karmaşası yaşandı. Ama en iyi genci iken gelkdiğini biliyordum. Ama Abrahamovic 2004 gibi geldi sanki. 2003'te olabilir. İnsan 3'te yatıp sabah hemen Pc başı yapınca saçmalayabiliyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by zekirdek View Post
    Alttakini alacağım. Düşünüyorum en azından. 100. yıldan bu yana orjinal forma almıyordum. ama alttaki bir daha gelmez ama çubuklu her sezon var.
    Ben de böyle diye diye 3-4 yıldır çubuklu almıyorum ama nereye kadar

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

türkiyedeki takimlar cok yanlis bir politika izliyor forma konusunda, premier ligdeki takimlar manchester,chelsea,arnsenal,liverpool gibi büyük kulüpler ic saha formasini yani ana formasini 2-3 senede bir degistiriyor böylece daha cok forma satiyorlar bizim kulüpler her sezon yeni sekil ic saha formasi yapiyor eskisinden biraz farkli olarak ozamanda fazla forma satamiyorlar fenerium eskisi gibi fazla forma satamiyor özellikle ic saha formalari ellerinde patliyor daha cok yeni formalara talep oluyor gecen sene mesela mavi formaya talep olmustu ondan önceki sene sari beyaza cok fazla talep olmustu ingiliz kulüpleri gibi ic saha formalarini 2-3 senede bir degistirseler daha cok talep olur.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

2.Forma bana göre mükemmel.

Daha önce okuduğum bir açıklamada formalardan biri T-şört gibide dışarda giyilebilecek deniliyordu heralde 2.forma bahsettikleri

Forma falan hikaye çıksınlar toplarını oynasınlarda gerisi önemli değil.Arma olsun çubukluda bize yeter.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    türkiyedeki takimlar cok yanlis bir politika izliyor forma konusunda, premier ligdeki takimlar manchester,chelsea,arnsenal,liverpool gibi büyük kulüpler ic saha formasini yani ana formasini 2-3 senede bir degistiriyor böylece daha cok forma satiyorlar bizim kulüpler her sezon yeni sekil ic saha formasi yapiyor eskisinden biraz farkli olarak ozamanda fazla forma satamiyorlar fenerium eskisi gibi fazla forma satamiyor özellikle ic saha formalari ellerinde patliyor daha cok yeni formalara talep oluyor gecen sene mesela mavi formaya talep olmustu ondan önceki sene sari beyaza cok fazla talep olmustu ingiliz kulüpleri gibi ic saha formalarini 2-3 senede bir degistirseler daha cok talep olur.
    Bence verdiğin örnekler çok yanlış..

Ben bildim bileli
    Chelsea iç sahada mavi forma, mavi şort, beyaz konç;
    ManU iç sahada Kırmızı Forma, Beyaz şort, Siyah konç;
    Liverpool iç sahada Kırmızı Forma Kırmızı şort, Kırmızı konç (konçdan emin değilim)

giyiyolar.. Keza Real madrid, Milan İnter Juve hiç bi zaman iç sahada kendi stillerinin dışına çıkmamışlardır.. Fenerbahçe bu açıdan doğru politika izliyor..

Ayrıca Satılmıyor diyosun da, yaşadığım bi örneği vercem

Kayserispor maçına gidiyoruz arkadaşlarla, arkadaşın forması yoktu maça girmeden alırım feneriumdan dedi girdik her 2 feneriumda da klasik çubuklu kalmamıştı ve arma formadan almak zorunda kalmıştı..

Yeni Sezon Formaları için Geri Sayım Başlıyor

20 Temmuz 2010 Salı

Fenerbahçe Spor Kulübümüzün 2010/2011 sezonunda giyeceği formalar, 23 Temmuz 2010 Cuma akşamı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılacak bir organizasyonla basına ve davetlilere tanıtılacak.

Gecede formalarımızın yanı sıra, Thermocool-Fresh teknolojisi ile üretilen yeni sezon A takımlar antrenman ve kamp ürünleriyle Fenerium Sonbahar Kış Koleksiyonu da taraftarımızın beğenisine sunulacak.

2010/2011 sezonuna ait formaların satışına 24 Temmuz 2010 Cumartesi günü başlanacak.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Varonil formaların ücretleri hakkında bir bilgin var mı? 24 - 25 Temmuz civarı almayı düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Forma fiyatları 60-70 TL civarı olursa çok iyi olacak... 3 forma alıcam bu sene hediye.. Patlayacak fena.

Tahminim geçen seneki gibi olur fiyatlar.Maç formaları 85-90 TL arası,çubuklu taraftar forması da 55-60 TL arası bir fiyat bekliyorum bu sezon için.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tabi bir bomba patlatırlarsa, haftasonu adamın işi forma imzalamakla geçer.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bu sene bildiğim tek fiyat Q7 formalarının 102 TL'ye satıldığı. Geçen sene 85 TL idi formalar. Bu sene de 85-95 TL arası bir fiyatı olur.

Tanıtım gecesinde yeni formaları Larissa Riquelme tanıtsın,görün bakalım nasıl patlıyor forma satışları transfere gerek kalmadan

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri