Bu sezon ne olursa olsun çubuklu alacağım.. onun yanına alırsam alırım diğerlerinden.
Alttaki bana Brezilya formasını hatırkattı.Belki Brezilyalılar böyle motive olur![]()
Alttakini alacağım. Düşünüyorum en azından. 100. yıldan bu yana orjinal forma almıyordum. ama alttaki bir daha gelmez ama çubuklu her sezon var.
Mavi formadan almayı düşünüyorum ama her sene çubuklu mu alsam diyorum evde 4 tane çubuklu olmasına rağmen![]()
alltaki çelski forması gibi olmuş
nasıl oluyorsa her sene çok güzel formalar yaratıyor fenerbahçe tasarımcıları. helal valla.
Çok iyi olur çok da güzel olur taam mı ? Güzel formalar güzel; inşallah bunlar olur.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
2. forma sanki Chelsea'nin kopyasi gibi olmus
ikiside müthiş olmuş..
Bu sene almayacağım. (Dayanamaz ve alırsam da sadece çocuklara bir Aykut Kocaman forması alırım; hepsi bu... Zaten başka forması alınacak ve bunu hakeden oyuncu da yok... Kusura bakma Stoch; dün seni beğendim ve tepkim sana değil... Sen dört vites arabaların arasında altı vitesle oynuyorsun ama arkadaşların önüne çıkıp yolunu kesecek... Senin kadar hız yapacak ve sana ayak uyduracak birisi yok burada...)
numaralar daha güzel olmuş. Beyaz formada yakıyor![]()
Çubuklu almayı düşünüyorum ama Fenerium'da bir bakıp öyle karar vereceğim.Yoksa mavi formadan alacağım.
Ama Chelsea orta sıra takımıyken çıkıp gelen bir Abrahamovic vardı. Kiloylan para saçıyordu ortalığa. İngiltere'nin en iyi gençi kabul edilen o zamanın Lampard'ını WestHam'dan aldı. Çok işler yaptı. Biz parasızlıktan transfer yapamıyoruz. Daum yaka paça yollandı. Stoch transferinde taksit kullanıldı. Transfer 2 taksite bölündü. Fenerbahçe bu yöntemi daha önce pek kullandığını sanmıyorum. Durum ortada.
türkiyedeki takimlar cok yanlis bir politika izliyor forma konusunda, premier ligdeki takimlar manchester,chelsea,arnsenal,liverpool gibi büyük kulüpler ic saha formasini yani ana formasini 2-3 senede bir degistiriyor böylece daha cok forma satiyorlar bizim kulüpler her sezon yeni sekil ic saha formasi yapiyor eskisinden biraz farkli olarak ozamanda fazla forma satamiyorlar fenerium eskisi gibi fazla forma satamiyor özellikle ic saha formalari ellerinde patliyor daha cok yeni formalara talep oluyor gecen sene mesela mavi formaya talep olmustu ondan önceki sene sari beyaza cok fazla talep olmustu ingiliz kulüpleri gibi ic saha formalarini 2-3 senede bir degistirseler daha cok talep olur.
2.Forma bana göre mükemmel.
Daha önce okuduğum bir açıklamada formalardan biri T-şört gibide dışarda giyilebilecek deniliyordu heralde 2.forma bahsettikleri![]()
Forma falan hikaye çıksınlar toplarını oynasınlarda gerisi önemli değil.Arma olsun çubukluda bize yeter.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Bence verdiğin örnekler çok yanlış..
Ben bildim bileli
Chelsea iç sahada mavi forma, mavi şort, beyaz konç;
ManU iç sahada Kırmızı Forma, Beyaz şort, Siyah konç;
Liverpool iç sahada Kırmızı Forma Kırmızı şort, Kırmızı konç (konçdan emin değilim)
giyiyolar.. Keza Real madrid, Milan İnter Juve hiç bi zaman iç sahada kendi stillerinin dışına çıkmamışlardır.. Fenerbahçe bu açıdan doğru politika izliyor..
Ayrıca Satılmıyor diyosun da, yaşadığım bi örneği vercem
Kayserispor maçına gidiyoruz arkadaşlarla, arkadaşın forması yoktu maça girmeden alırım feneriumdan dedi girdik her 2 feneriumda da klasik çubuklu kalmamıştı ve arma formadan almak zorunda kalmıştı..
Yeni Sezon Formaları için Geri Sayım Başlıyor
20 Temmuz 2010 Salı
Fenerbahçe Spor Kulübümüzün 2010/2011 sezonunda giyeceği formalar, 23 Temmuz 2010 Cuma akşamı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılacak bir organizasyonla basına ve davetlilere tanıtılacak.
Gecede formalarımızın yanı sıra, Thermocool-Fresh teknolojisi ile üretilen yeni sezon A takımlar antrenman ve kamp ürünleriyle Fenerium Sonbahar Kış Koleksiyonu da taraftarımızın beğenisine sunulacak.
2010/2011 sezonuna ait formaların satışına 24 Temmuz 2010 Cumartesi günü başlanacak.
Varonil formaların ücretleri hakkında bir bilgin var mı? 24 - 25 Temmuz civarı almayı düşünüyorum.
Tahminim geçen seneki gibi olur fiyatlar.Maç formaları 85-90 TL arası,çubuklu taraftar forması da 55-60 TL arası bir fiyat bekliyorum bu sezon için.
Tabi bir bomba patlatırlarsa, haftasonu adamın işi forma imzalamakla geçer.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Bu sene bildiğim tek fiyat Q7 formalarının 102 TL'ye satıldığı. Geçen sene 85 TL idi formalar. Bu sene de 85-95 TL arası bir fiyatı olur.
Tanıtım gecesinde yeni formaları Larissa Riquelme tanıtsın,görün bakalım nasıl patlıyor forma satışları transfere gerek kalmadan![]()