Sayfa 318 / 896 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418818 ... SonSon
9,511 ile 9,540 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rennes, Gyan için 20 Milyon € bonservis bedeli belirledi. Fenerbahçe 11 Milyon €'ya kadar çıktı, klüpler arasında pazarlık devam ediyor. Gyan gelmeye hazır.

Aykut Yıldırım / Ntvspor Fenerbahçe Muhabiri

Asamoah Gyan Güiza'dan kaliteli bir forvet değil. Gündemdeki isimlerden Forlan Güiza'dan çok kaliteli, Nilmar ve Grafite de Güiza'dan çok üstün değildir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

gyan ederinin üstünde gelirse başarılı transfer olmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Gyan ile Forlan transfer dedikodulari bitmedi , isin ilginc yanida birbirinden alakasiz 2 forvet tipleri

Amauri'yi alma şansımız yok mu acaba?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Gyan zaten 8 milyon € ya gitmiş rennes'e 10 dan aşağı bırakmazlar.Pavlyuchenko ve Keane yaşlı diye reddedildiyse Forlan'ı almazlar bence ama alınırsa çok iyi olur

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Voetbal International details how AC Milan striker Klaas-Jan Huntelaar has been attracting interest from Sevilla, Marseille and Fenerbahce. After returning from holiday, Huntelaar will speak with the club to determine their plans for him, but it appears very likely he will leave San Siro.

Huntelaar tatilden dondukten sonra Marsilya , Sevilla ve Fenerbahce den birini secicek orasi kesin bakalim hangisi olucak bu takim

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Şu bilgi kirliliğinden acayip sıkıldım. Resmi açıklama bekliyorum artık.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Gyan ile Forlan transfer dedikodulari bitmedi , isin ilginc yanida birbirinden alakasiz 2 forvet tipleri
    Teknik Direktör seçimlerimiz ne kadar birbiriyle alakalı ki ilgilendiğimiz isimler birbiriyle alakalı olsun.Bi yıl Zico geliyor sonra bir bakıyorsun sırf İspanya'yı Avrupa Şampiyonu yaptı diye Aragones geliyor sonra Daum geliyor hepsi birbirinden farklı anlayışlarda Td'ler(Sıralama yanlış olabilir zaten önemli olan da sıralama değil).Bir an önce şu transfer açıklığa kavuşsa da rahatlasak artık.Güiza'ya talip olan bir takım yok mu?Alınacak forvette takas + para şeklinde mi düşünülüyor yoksa?
    Last edited by Crazycat : 16.Temmuz.2010 at 19:39 Reason: Düzeltme

Transferdeki bu sessizliğimiz iyice sinirlerimi bozmaya başladı artık.

Haftasonuna geldik,klasikleşen "Transfer 19.07'de açıklanacak duyumları yakındır"...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

italyan medyasına göre 20 yaşındaki slovak oyuncu vladimr weiss ile anlaşmışız. kendisi sağ kanatta oynayabiliyor.

kaynak: Il Secolo Xıx
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

M.Topuz, Kazim, Deivid dururken hala sag kanat transferi pesinde kosmanin mantigini hic anlamiyorum. Hele ki Lugano ve Emre'nin yaninda iyi partner olmadiktan sonra....

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

katılıyorum, çünkü gerçekten iyi bir stoper ve iyi bir ön liberomuz yok. ama artık sağ kanatta devşirme oyuncular görmekten de sıkıldık.

tam anlamıyla kanat oyuncusu istiyoruz.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    katılıyorum, çünkü gerçekten iyi bir stoper ve iyi bir ön liberomuz yok. ama artık sağ kanatta devşirme oyuncular görmekten de sıkıldık.

tam anlamıyla kanat oyuncusu istiyoruz.
    Weiss mi tam anlamiyla kanat oyuncusu ? oda degil , FB buyuk yanlis yapar bu adami alirsa

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Iyi de oraya da yabanci aldigin zaman elin kolun baglaniyor. Stoch-Alex-sag kanat-forvet-Lugano-Andre etti 6, yani defansta ve orta sahada Bekir ve Selcuk'a kaliyorsun o zaman. M.Topuz-Emre ikilisinin orta sahada iyi olmayacagini dusunuyorum.....

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Weiss mi tam anlamiyla kanat oyuncusu ? oda degil , FB buyuk yanlis yapar bu adami alirsa

Weiss'i bilmem de Stoch icin de ayni yorumlar yapildi, o da tam kanat oyuncusu degil kesinlikle. FB'li yoneticile/taraftarlarr kac mac izleyip nasil yorum yapiyor veya nasil aliyor oyunculari anlamiyorum....

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

tam anlamıyla kanat istiyoruz derken weiss'i kastetmedim zaten. sadece anlaşmışız haberini koydum.

transferleri artık yönetim değil aykut yapıyor. o yüzden kimi getirirse getirsin, tam anlamıyla yararlanacağından eminim.
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    italyan medyasına göre 20 yaşındaki slovak oyuncu vladimr weiss ile anlaşmışız. kendisi sağ kanatta oynayabiliyor.

kaynak: Il Secolo Xıx
    Bireyselliğe çok kaçmaya çalışıyor ama beceremiyorda. Baba torpiliyle oynadı Dünya Kupasında. Çalım atmaya çalışıyor saçma saçma birde becerse.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by zekirdek View Post
    Bireyselliğe çok kaçmaya çalışıyor ama beceremiyorda. Baba torpiliyle oynadı Dünya Kupasında. Çalım atmaya çalışıyor saçma saçma birde becerse.
    Zaten bi oyuncu Manchester City de ise uzak durucaksin o adamdan , bknz. Jo , Elano

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

weiss de çok disiplinsiz bir oyuncu zaten. saha içinde sorumluluk almaz. çalım atmaya kalkar beceremez

bu transfer olmaz umarım. çocukta sadece hız var, bir de yaşı 20.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Stoper için yabancı olmasa da orta sahaya yabancı şart. Sağ kanat için de, kampta Deivid'in ve Kazım'ın formu herhalde Aykut Kocaman'ı ikilemde bıraktı ama Krasic olursa olur, eğer o olmazsa, sağ kanada başka isim düşünüldüğünü sanmıyorum
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Deivid'in Flamengo'ya gitmesi konuşuluyordu ?
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

O eski gündem, yabancı sayısı artmadan önceki. Aykut Kocaman kimseye karşı önyargılı değilim, çalışan formayı alır dedi, kamptan sonra kötü durumda olan yabancılar belki gönderilebilir ama transfer yapılsa da Deivid'in, Bilica'nın, Cristian'ın hala takımda kalacağını düşünüyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Yok yahu o kadar eski değil.Flamengo istiyor deniliyordu.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Bence Cristian,Bilica kesin kalacakta takımda.Deividle artık devam edeceğimizi sanmıyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Cristian geçen sene yararlı olduğunu söyleyebilirim.O bölgeye iyi bir alternatif olur.Bilica ise nerede ne yapacağı belli olmayan bir adam.Emre Aşık gibi değil, ne zaman oynatırsan oynat sırıtmayacak bir adam değil Bilica.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İşte o yeni çıkan haberin aslı daha sezon başlamadan çıkan haberdi. Yeni bir gelişme değildi yani.

Eğer sağ kanada transfer yapılırsa Deivid gönderilebilir yoksa şu anda Özer daha bir süre sakat, Mehmet Topuz sakat doğru düzgün idman yapamıyor, Deivid satılır ve adam da alınmazsa sıkıntı yaşanabilir. Gerçi Kazım var, Stoch sağ kanada geçip Caner sol önde oynayabilir ama yine de, yabancı sınırı da sıkıntı yaratmıyorken, acil olarak gönderilmesinin düşünüldüğünü sanmıyorum.

Ancak bir kanat transferi gerçekleşirse, o zaman yollar ayrılır işte.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

transferden umudu kestim ben yönetim transfer yapmayacak

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Duyum yokmu yahu bu aralar ?

Gülmeye ve vay be ne adamlar var diyerek msn'de ' lan gördün mü bu seferde x geliyormuş' diyip kahkayı basmak istiyorum ..
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Mesaj Yetkileri