Sayfa 241 / 1204 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341741 ... SonSon
7,201 ile 7,230 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    bu adama verilen tepkiyi anlayamıyorum . inamoto'yu getirdiğinde para mı vardı da getirmedi adam . kendi oyuncumuzun parasını ödeyemiyorduk . kimin gelmesini bekliyoduk ki ? bi kewell , bi baros kaç para alıyor biliyosunuzdur inşallah . çok beğendiğimiz haldun üstünel'in de karavanaları oldu . sonuçta cana'yı da bu adam getirdi . beklemekte fayda var . ben para olduğu sürece transferi yapan kişinin çok önemli olmadığını düşünüyorum . sonuçta real madrid'in adamlarının çok yetenekli olmasına gerek yok 10m euro veriyoruz geliyon mu diyolar adam da geliyo buyuk ihtimal ha derseniz ki daha ucuza halledebilir onu haldun üstünel'in de yaptığını pek sanmıyorum .
    Baros'un geldiği dönemlerde de finansal durumun pek iyi olduğu söylenemez.Eğer ki İnamoto'ya kadar düştüyseniz hiç transfer yapılmasın daha iyi 2 Senedir Kontrat bitiminde aldığımız yerli oyuncularda da Haldun Üstünel'in payı çok büyük.İnşallah yüzümüzü kara çıkartır Adnan Sezgin ama hiç sanmıyorum.1-2 Transfer yapılcak olsa belki kurtarabilirdi ama 4 Yabancı transferinden daha söz ediliyor.Bu 4 Transferden en kötü ihtimalle 3 tanesi tartışmasız isimler olmalı..

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by RiG0BeRT View Post
    Baros'un geldiği dönemlerde de finansal durumun pek iyi olduğu söylenemez.Eğer ki İnamoto'ya kadar düştüyseniz hiç transfer yapılmasın daha iyi 2 Senedir Kontrat bitiminde aldığımız yerli oyuncularda da Haldun Üstünel'in payı çok büyük.İnşallah yüzümüzü kara çıkartır Adnan Sezgin ama hiç sanmıyorum.1-2 Transfer yapılcak olsa belki kurtarabilirdi ama 4 Yabancı transferinden daha söz ediliyor.Bu 4 Transferden en kötü ihtimalle 3 tanesi tartışmasız isimler olmalı..
    ben cana'dan sonra biraz umutlandım zaten rijkaard'ın onayı olmadan adam getirmiycegine göre çok da umutsuz değilim . en kötü isimsiz ama taktiğimize oturan gelecek vaadeden adam olur bence ..

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Keita ile dos santos'un videolarını izledim bir az önce.2 side takımdan gitti birkez daha üzüldüm.Hele hele Keita'yı satmanın mentalitesi açıklanamaz.Bu yüzden bu sene hiç bir maçı izlememe kararı aldım.
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Aldığım duyumlara göre Cuma günü yani bugün bir transfer açıklanacak

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ehehehehe kaynagın saglammı Aygün ona göre bekliyeyim sabaha kadar
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Uchiha Itachi View Post
    Keita ile dos santos'un videolarını izledim bir az önce.2 side takımdan gitti birkez daha üzüldüm.Hele hele Keita'yı satmanın mentalitesi açıklanamaz.Bu yüzden bu sene hiç bir maçı izlememe kararı aldım.
    Aslında yanlıs yani bi Galatasaray taraftarının böyle düşünmesi eger böyle düşünürsek diger taraftarlardan farkımız kalmaz , Galatasaray taraftarı iyi gündede kötü günde de hep yanındadır takımın.

Ancak ; dedigin gibi Keita ve Dos Santos gitti , sen bunların yerine daha iyilerini alamazsan taraftarın diyecekleri herşeye katlanırsın ama bundada yönetim futbolcu vs zarar görmez yine Galatasaray zarar görür yine 1 yıl boşa gider.Bizim karnımız tok artık yemeyiz , kaybedilen önemli bir maçtan sonra cıkıp ''Bu macı kaybettik ama gerie kalan x de x yaparak şampiyon olacagız'' laflarına.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Ehehehehe kaynagın saglammı Aygün ona göre bekliyeyim sabaha kadar
    Kaynak : İDBŞ

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Aslında yanlıs yani bi Galatasaray taraftarının böyle düşünmesi eger böyle düşünürsek diger taraftarlardan farkımız kalmaz , Galatasaray taraftarı iyi gündede kötü günde de hep yanındadır takımın.

Ancak ; dedigin gibi Keita ve Dos Santos gitti , sen bunların yerine daha iyilerini alamazsan taraftarın diyecekleri herşeye katlanırsın ama bundada yönetim futbolcu vs zarar görmez yine Galatasaray zarar görür yine 1 yıl boşa gider.Bizim karnımız tok artık yemeyiz , kaybedilen önemli bir maçtan sonra cıkıp ''Bu macı kaybettik ama gerie kalan x de x yaparak şampiyon olacagız'' laflarına.

Haklısın Alican ben işin duygusal tarafındayım zaten.Böyle diyorum ama sezon başlarken gider yine ligtv ye bayılırım paraları.Yinede Keita gibi canını dişine takan bir adamın gitmesini kaldıramıyor insan.
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

L'Equipe gecenin bir vakti Kamerunlu ön libero Landry N'Guemo'yu Galatasaray istiyor diye yazmış.

Bülent Timurlenk / Twitter

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

KEWELL'DAN MÜJDE VAR !

Avustralyalı yıldız, Galatasaray'la maç başı ve 1+1 yıllık anlaşma sağladı. Harry Kewell, vatandaşı Neill'le birlikte pazartesi günü Hollanda'daki kampa katılıyor

Galatarasay taraftarının fendi ağır bastı ve sarı-kırmızılı yönetim Harry Kewell konusunda geri adım attı. Gerek profesyonelliği gerekse performansı ile Türkiye'de özel bir hayran kitlesi oluşan Avustralyalı yıldızın uzun süreli sakatlıklar yaşadığını ve yüksek bir ücret aldığını öne sürerek, sözleşmesini yenilemeyen Galatasaray yönetimi, Kewell ile devam etme kararı aldı. Daha önce Kewell'ın Dünya Kupası'nda göstereceği performansa göre hareket etme kararı alan Galatasaraylı idareciler, yabancı oyuncu transferinde yaşanan aksaklıklar sonrası teknik direktör Rijkaard'ın, "Gerektiğinde kanatta gerektiğinde ileri uçta oynayabilen Kewell'ı takımda tutalım" sözleri ve taraftarların da gönlünü kazanmak üzere harekete geçerek tecrübeli futbolcuyu ikna ettiler. Avustralyalı oyuncu, yönetimin kendisine yaptığı yıllık 500 bin Euro artı maç başı 20 bin Euro teklifini kabul etti. Önceki görüşmelerde 2 yıllık sözleşme isteğinde ısrar eden Kewell, Galatasaray'ın 1+1 yıllık sözleşme şartına da 'evet' dedi.

ROY HODGSON FAKTÖRÜ

Kewell'ın Galatasaray'ın son teklifi kabul etmesinde, Roy Hodgson'ın Liverpool'un başına geçmesi etkili oldu. Hodgson'ın, Fulham'da kalması halinde Kewell'ın Premier Lig'e dönme ihtimali bir hayli yüksekti. Ancak İskoç teknik adam kulüpten ayrılınca bu transfer suya düştü ve Kewell da tekrar Galatasaray'a dönüş yaptı. Kewell ve Neill, pazartesi günü Venlo'daki kampa katılacak.

Kaynak: Sabah

Galatasaray'ın şu anki kadro sıkıntısında ilaç gibi oldu Kewell'ın tekrar takıma katılması.Pino da gelince bu bölgede sıkıntı kalmayacak artık.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

inşallah doğru haberdir . alacağı ücret de baya makul olmuş . kalması doğru karar kewell gibi bi adama ihtiyacımız var çünkü ..

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

kewell saglam oyuncu türkiyede her türlü is yapar sahsen kendi takimimda görmek isterdim

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

pino resmen galatasarayda(ymış ligtv ye göre)

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Aldığım duyumlara göre Cuma günü yani bugün bir transfer açıklanacak
    Demiştim ben

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

resmi sitede görmeden hayatta inanmam

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Aynen.

Son dakika haberi geçmiş bi de Lig TV..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Yahu ben daha gece verdim haberi inanın bana

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Ne Kewell ne Pino ne Kallström hiçbirini resmi sitede açıklamadılar..Bu haftasonuda açıklamazlarsa ümidi kesicem artık 3ündende ..

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by LeqenDary View Post
    Ne Kewell ne Pino ne Kallström hiçbirini resmi sitede açıklamadılar..Bu haftasonuda açıklamazlarsa ümidi kesicem artık 3ündende ..
    transferi geçtim ben sezondan ümidi kesmek üzereyim... bu kadar vurdumduymazlık olmaz... hiç mi hatalardan ders almazlar bunlar ya...

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Pino 3haftadır bitti diyorlar bari açıklayın şu bitenleri, meraktan çatladık kaç haftadır..Resmi açıklama gelmediği sürece bitmemiş transfer demektir . Her gün başka adam çıkıyor, bari Kewell kalsa..Kewell giderse yıkılırım zaten çoğu GS taraftarı da kalmasını istiyor .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir an önce Kallström,Kewell,Pino'nun takıma katılması lazım.. Atı alan Üsküdar'da yani.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Keita gitti Pino geldi , bonservis miktarı eger ki 3 'ten fazla ise saçma bi transfer olur.

Keita gibi bi adamı şutlayıp , Pino'ya da 3 ten fazla verirsen sen transferden anlamıyorsundur demekki .

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Pino'yu belki ilk 11 için almamışızdır Alican sonuçta 5 yabancı alınacak ve hepside ilk 11 oyuncusu olmayacak..Pino'da bunlardan biridir..

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Keita gitti Pino geldi , bonservis miktarı eger ki 3 'ten fazla ise saçma bi transfer olur.

Keita gibi bi adamı şutlayıp , Pino'ya da 3 ten fazla verirsen sen transferden anlamıyorsundur demekki .
    bence 3 bile fazla .. 1,5-2 olması lazım

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Pino'yu belki ilk 11 için almamışızdır Alican sonuçta 5 yabancı alınacak ve hepside ilk 11 oyuncusu olmayacak..Pino'da bunlardan biridir..
    Öyle birşy olur mu yahu sen ilk 11'in degisilmez isimini satmıssan direk 11'e girecek bir adam alacaksın yani illa 10 yabancıyı kullanmayalım 2 si tribünde oturacak saçmalıgın daniskası olur hem para vereceksin hedem 2 yabancını tribünde oturacaksın zaten baslı basına bir hata var ortada.

Sezgin Cissokho'nun peşinde
    Galatasaray'ın Hollanda kampı tüm hızıyla sürerken, sarı kırmızılı kulübün beklenen transferleri ne zaman gerçekleştireceği merakla bekleniyor. Sportif Direktör Adnan Sezgin, teknik direktör Frank Rijkaard'ın isteklerini karşılayabilmek amacıyla yine kamptan gizlice ayrılıp, yollara düştü. Adnan Sezgin'in Olimpic Lyon'un sol kanat oyuncusu Aly Cissokho'nun transferi için görüşmek amacıyla Fransa'ya gittiği belirlendi. Sol kanatta savunma ağırlıklı oynayan Cissokho aynı zamanda hücuma yüksek oranda destek verebiliyor.

KEWELL DÖNÜYOR

Öte yandan Galatasaray'da bir sürpriz gelişme de Harry Kewell’da yaşandı. Avustralyalı yıldız ile gelecek sezon devam etmeye pek sıcak bakmayan sarı kırmızılı yönetimi, yıldız oyuncunun garanti para isteğinde büyük oranda indirim yapması üzerine kadroda tutmaya karar verdi. Galatasaray'dan yılda 2,5 Milyon Euro kazanan Kewell, ücretinde 500 Bin Euro garanti para, maç başına 20 Bin Euro indirince, sözleşmesinin uzatılmasına karar verildi.

FENERBAHÇE MAÇI ÖNCESİ GOLCÜLER SAKAT

Galatasaray'ın Hollanda kampında bütün dikkatler Fenerbahçe ile oynanacak Spor Toto Dostluk Kupası maçına çevrildi. Hollanda kampının başlamasına 1 hafta olmasına rağmen henüz beklenen transferler gerçekleşmezken, sarı kırmızılı takımın iki golcüsü Milan Baros ve Mehmet Battal'ın sakatlıklarının sürmesi, teknik direktör Frank Rijkaard'ı F.Bahçe maçı öncesi sıkıntıya sokuyor. Milan Baros'un aşil tendonundaki rahatsızlığı sürüyor. Golcü oyuncu bu sabah yapılan antrenmana da katılamadı. Homberg ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan Mehmet Battal'ın ise sağ ayak bileğinde ağrı olduğu ve ödem olmaması için antrenmana çıkarılmadığı açıklandı. Kulüp doktoru Murat Çevik iki oyuncunun da tedavisinin sürdüğünü belirtti ancak F.Bahçe maçında yer alıp almamalarının henüz belli olmadığını söyledi.

16.07.2010
    Kaynak : DHA

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Yok yok , Adnan Sezgin İnamato'yu geri alabilir hatta Carrusca'ya gün dogar.

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Sezgin Cissokho'nun peşinde
    Galatasaray'ın Hollanda kampı tüm hızıyla sürerken, sarı kırmızılı kulübün beklenen transferleri ne zaman gerçekleştireceği merakla bekleniyor. Sportif Direktör Adnan Sezgin, teknik direktör Frank Rijkaard'ın isteklerini karşılayabilmek amacıyla yine kamptan gizlice ayrılıp, yollara düştü. Adnan Sezgin'in Olimpic Lyon'un sol kanat oyuncusu Aly Cissokho'nun transferi için görüşmek amacıyla Fransa'ya gittiği belirlendi. Sol kanatta savunma ağırlıklı oynayan Cissokho aynı zamanda hücuma yüksek oranda destek verebiliyor.

KEWELL DÖNÜYOR

Öte yandan Galatasaray'da bir sürpriz gelişme de Harry Kewell’da yaşandı. Avustralyalı yıldız ile gelecek sezon devam etmeye pek sıcak bakmayan sarı kırmızılı yönetimi, yıldız oyuncunun garanti para isteğinde büyük oranda indirim yapması üzerine kadroda tutmaya karar verdi. Galatasaray'dan yılda 2,5 Milyon Euro kazanan Kewell, ücretinde 500 Bin Euro garanti para, maç başına 20 Bin Euro indirince, sözleşmesinin uzatılmasına karar verildi.

FENERBAHÇE MAÇI ÖNCESİ GOLCÜLER SAKAT

Galatasaray'ın Hollanda kampında bütün dikkatler Fenerbahçe ile oynanacak Spor Toto Dostluk Kupası maçına çevrildi. Hollanda kampının başlamasına 1 hafta olmasına rağmen henüz beklenen transferler gerçekleşmezken, sarı kırmızılı takımın iki golcüsü Milan Baros ve Mehmet Battal'ın sakatlıklarının sürmesi, teknik direktör Frank Rijkaard'ı F.Bahçe maçı öncesi sıkıntıya sokuyor. Milan Baros'un aşil tendonundaki rahatsızlığı sürüyor. Golcü oyuncu bu sabah yapılan antrenmana da katılamadı. Homberg ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan Mehmet Battal'ın ise sağ ayak bileğinde ağrı olduğu ve ödem olmaması için antrenmana çıkarılmadığı açıklandı. Kulüp doktoru Murat Çevik iki oyuncunun da tedavisinin sürdüğünü belirtti ancak F.Bahçe maçında yer alıp almamalarının henüz belli olmadığını söyledi.

16.07.2010
    Kaynak : DHA
    cissokho demek ha .. buna ağzımla bile gülmem ya neyse... ulan bizim sol bek ihtiyacımız yok bir kere. ihtiyacımız olsa bile bu adam geleceği en parlak genç oyunculardan biri.hatta sol bek olması çok daha önemli kılıyor onu. dehşet fiziği ve hücum katkısı onu paha biçilimez bir genç oyuncu yapıyor. ancak 20-30 milyon avroyu koklatırsa bir klüp, o zaman verebilirler.bu haber tam bir saçmalık...

not: biraz spor gazetesi yazısı gibi oldu ama idare edin artık.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Adnan Polat'ı dinledim geçen.. Kulübün aylar sonra ilk kez kar edeceğini söyledi. Pazartesi gününe kadar açıklanmalı transferler.

Mesaj Yetkileri