Sayfa 6 / 13 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 390 sonuç

Konu: Fenerbahçe Hazırlık Kampı [2010-2011]

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Alex şimdi twitterına yazdı: "idman şimdi bitti, iyi idman yapıyoruz". Türkçe öğrenmiş anlaşılan veya bir arkadaşı yazdı.
    alex degildir o alex kim türkce ögrenmek kim iki kelime türkce biliyor sonrada türkce biliyor ama konusmak istemiyor diyorlar adam türkce felan bilmiyor bilse niye konusmasin

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

türkçe biliyor. twitter'ini takip ediyorum.

şöyle bir sorunu var.

benim - benin
    bizim - bizin

gibi kelimelerde hataları var

mesela geçen hafta erkek çocuğu dünyaya geldiğinde '' benin çocuk oldu '' gibisinden bir cümle yazmıştı
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

twitter onunmu? yoksa basklarimi yaziyor

verin twitter'ını hemen takip edeyim kazımı da takip ediyorum. bazen garip garip şeyler yazıyor
    bu arada en iyi hazırlığı fener yapıyor. az alkmaar, köln, genk ile çok sağlam maçlar yapıyorlar.
    bz de 2 senedir kleve ve hombergle oynuyoruz

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Alex'in birtek yonja'da orjinal hesabı var Twitter kullanmıyormuş
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Hesap Alex'e ait diye biliyorum.

http://twitter.com/alex10combr
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Hesap Alex'e ait diye biliyorum.

http://twitter.com/alex10combr
    Bende böyle biliyorum ama bilemiyorum acaba onun mu?

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Deivid kesik yemiş. Ama Önder yine ilk 11 çıkıyor. Önder ve Bilica...

İlhan, Stoch ve Alex ilk 11...

AZ maçının en iyi ismi Caner bu defa yedek...

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Köln: 1 Fenerbahçe : 0

Yediğimiz gol yine savunmanın ardına atılan bir top... Yine stoperlerin arasından sıyrılıp giden rakip... Yine geride kalan ve seyreden stoperler...

Hastalıklar aynı... Nerdeee, nerdeeee, çarem nerde?

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Sanki amatör futbolcular ya. 2 basit hatadan gol yediler. Takımı toptan temizlemek lazım olmayacak bu iş böyle.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Köln: 2 Fenerbahce: o

Geçmiş olsun. Gerisini izlemiyorum.

Birileri bizimle dalga geçiyor. Bu kadar YETENEK FAKİRİ oyuncuya, bu kadar kalitesiz, Bank Asya ligi seviyesinde futbolcuya Fenerbahçe forması giydirmekten utanmayanlara YUH olsun. Alsınlar futbol takımlarını başlarına çalsınlar. Alexlerini de kapak yapsınlar. Bozdurup bozdurup harcasınlar.

Yazık oldu Aykut hocaya...

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Hehe kölnden ilk yarıda 3 tane . Rezillik başka bişey değil.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

takım rezalet. daha çok kanser olacağız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şaka gibi herşey en dipteyiz heralde şu anki halimizle.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Önder, Selçuk, Christian, İlhan iki metre top sürmekten, beş metre ileriye pas atmaktan aciz varlıklar... Allahlık denilen aciz ve zavallı tipler... Bana Selçuk ve Christian'ın bir tane olumlu şeyini söyleyin... Pres mi, alan daraltma mı, adam markajı mı, ne yaptılar? Bir tane şey istiyorum. Yok, yok, yok... Önder ve Bilica'ya gelince bunların adını bile ağzıma almak istemiyorum artık. Midem bulanıyor... Kazım bal yapmaz arı gibi topu kendi ayağına dolaştırmakla meşgul...Semih leyla gibi geziniyor, offsayttan çıktığı yok. Bitmiş. Kime elini atsan çürük...

Demek ki kaçan şampiyonluk kimsenin umrunda değil... Demek ki üç yıldır kaçan şampiyonluğa rağmen köklü bir revizyon düşünülmüyorsa, yani üç yıldır şampiyon olamayan kadronun iskeleti ısrarla korunuyorsa kimsenin şampiyonluk filan istediği, taraftarı salladığı yok. Alsınlar takımlarını turşusunu kursunlar, bence en mantıklısı toptan bir keresticiyle anlaşmaları... Başka yerde para etmez bunlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Çok güzel maç çok güzel.

Kazım'a güvenilip sezona girilmeyeceği görüldü, Semih ile de yürümez. Güiza bugün sahada olsa, kaçırdı diye yine tepki gösterecektik belki ama pozisyona girecekti en azından, Semih'te o da yok. Semih iyi bir oyuncu kadroda olmalı ama bu takımın forvette düşünülen ilk ismi olmamalı.

Kalede Volkan, defansta Gökhan ve Lugano, orta sahada Emre yok. Yine takımda oynayabilecek Özer ve Mehmet de yoklar. Geçen maça göre daha iyi bir 11 fakat daha kötü bir oyun var sahada. Defans evlere şenlik, Bilica'yı sopayla kovması lazım Aykut Kocaman'ın, madem ki yönetim sürekli Sportif Direktör diye bahsediyor ondan, kullansın yetkisini, yapsın icraatları.

Stoch sağa geçip Caner oyuna girerse, bir de Emre sakat değilse orta sahaya grerse belki canlanabilir takım biraz.

Aykut Kocaman risk almaktan korktuğu için düzeni bozmayacağım dedi, bu düzene uyacak oyuncuları bir an önce takıma kazandıramazsa kendini yakmış olacak. Yeni şeyler denese zamana ihtiyacı var deriz ama takım son 5-6 senedir nasıl oynuyorsa, bu sene de öyle oynayacak, en azından transferler takıma seviye atlatacak cinsten olmalı.

Yine de bu sonuçlar güzel aslında, amatör takımlarla oynayıp, 5-6 atıp da geçebilirdi maçlar ve sonra tökezleyerek başlayacak bir lig, daha kötü olabilirdi. Yanlışları görüp düzeltme adına iyi, eğer yanlışlar görüldüğü halde düzeltilmezse de felaket olur.

As takım elbette bu değil ama eleme maçlarında oynayacak takım buna benzer olacak, Gökhan, Özer ve Mehmet sakatlığından dolayı oynamayamayacak, Lugano hazır olmadığından oynayamayacak, muhtemeln 2 transfer de yine hazır olmadığından yer alamayacaklar. Bunların olması sezon içerisinde işlerin iyi gitmesini sağlar ama şimdi bu eksikler varken acil çözüm üretilmeli.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence iyi yoldayız. Yenilmemiz birşeylerin değiştiğini gösteriyor. Demek ki Aykut hoca kalıcı birşeyler oturtmaya çalışıyor. Umarım bir an önce hazırlar takımıda CL ye katılabiliriz..

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Siz daha hala Krasic, Hazard, Grafite'nin pesinden kosun, bu defans ve orta saha ile isi cok zor FB'nin. Allah sabir versin ne diyim.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

yıl 2010 ve selçuk hala fenerbahçe'de oyun kuruyor. of...

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

İhtiyaçlar belli...

Volkan Babacan bu takımın kalecisi değil... İkinci bir kaleci lazım.

Gökhan Gönül'e alternatif adam gibi bir sağbek lazım.

Bilica'nın bu takımda yedek olarak dahi yeri yok. Ancak yeni salonun inşaatında malzeme olarak kullanılabilir. Yahut orada amelelik yaptırsınlar.

Selçuk ve Christian'ın ikisini toplasan bir adam etmez. Önlibero lazım...

Golcü...

Dejavu mu yaşıyorum. Bunları altı ay önce yazmış olmalıyım?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    yıl 2010 ve selçuk hala fenerbahçe'de oyun kuruyor. of...
    Yıl 2010 ve bu maçların hala hazırlık maçı olduğu unutuluyor..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Siz daha hala Krasic, Hazard, Grafite'nin pesinden kosun, bu defans ve orta saha ile isi cok zor FB'nin. Allah sabir versin ne diyim.
    Sen olmasan bunlara dikkat eden yok çok teşekkürler.Defansa zaten 2 adam gelcek GG ve Lugano.Sen kimseyi tahrik etmeden işine baksan daha iyi olur.Bak Guti gelmiş Raul falan da gelicek.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Zaten Bilica'nın ilk geldiği gün demiştim günü kurtarmak için yapılan bir transfer diye. BJK maçına kadar belki yedek kulübesinde durabilir diyordum ama orayı burayı eşeleyen adamın futbolcu olması hemde Fenerbahçe'nin futbolcusu olması imkansız. O an bitmişti. Bilica'nın en iyi yapacağı iş Belediye de temizlik, harfiyat vs.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Yıl 2010 ve bu maçların hala hazırlık maçı olduğu unutuluyor..

2011'de de selçuk oyun kurmaya devam edecek. çalım atmaya çalışacak yer yer. uzaktan şutlar çekecek ve balına bir tanesi girecek. selçuk jubilesini fenerbahçe'de yapacak... buna rağmen selçuk'un hala futbolcu falan olmadığı görmezden gelinmeye devam ediliyor. bunu anlatmaya çalışıyorum ben.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Diyecek lafım yok artık bu takıma. Daha 2. hazırlık maçında bütün hevesimi kırdılar. Ne diyim tebrikler çok sağolun.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Ilginc bir sey soyliycem , FB'nin sorunlari ortada , biz bir goruyorsak Aykut Kocaman 5 goruyordur halleder bu sorunlari , bizim takimlarimiz birazilginctir kim mukemmel girerse sezona hep cuvalliyor sonradan , baklarsiniz FB nispeten kotu acti sezonu hazirlik maclariyla , Ligde tozu dumana katar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maç 5-2 bitti.Stoch atmış galiba son golü...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

5. Golden sonra Aykut Kocaman

Bu resim herşeyi açıklıyor.

Nesil
    2006

Bu yenilgi güzel oldu, resmi bir maç olmaması sıkıntı yaratmaz, ciddiyet artırılır. Mutlaka transfer çalışmaları hızlandırılır ve Tarık abimizin dediği gibi her Galatasray maçı öncesi bizi bir takım yenmelidir.

Kazım, Deivid hemen bu takımdan gönderilmeli. Önder de öyle. Bunlardan vazgeçin artık. Deniz Barış ve Ali Bilgin'den kurtulduk, bunları yollayamadık daha.

Kocaman'ın ifadesi manidar.

Güiza'nın takıma kazandırılması lazım.

Sayfa 6 / 13 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri