Sayfa 320 / 896 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420820 ... SonSon
9,571 ile 9,600 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Hocam iyi guzel yazmissin da 20 oyuncu gonderip 20 tanesini almak imkansiz, FB'nin bile butcesi el vermez. Mesela Alex, Guiza gibi oyunculara kimse FB'de aldigi parayi vermez, bunlarin tazminatini odemeye kalksan yine milyonlarca euro gider. Keza yerlileri de gonderirsin, ama vasat bir yerlinin bile 3-4 milyon euro oldugu piyasada 10-15 yerli nasil alacaksin birden? Bence FB'nin oyuncu kadrosunda revizyondan ziyada yeni bir havaya, hatta firtinaya ihtiyaci var. Bunun basi da otoriter, kariyeri tartisilmaz, karizmatik ve guclu bir antrenor ve yanina saglam bir menajer, hatta daha da ileriye gidersek yepyeni bir yonetim ve baskan.
    Ama tekrar ediyorum, FB bu kadrosuyla bile ilk 3'e girer ve muhtemelen sampiyonlugu son haftalara kadar kovalar, ki 2 saglam (stoper, onlibero, 3 de alternatif (kaleci, sagbek, forvet) transferle sampiyon da olur, illa kadronun tamaminin degismesi gerekmiyor. Revizyon zaten bir senede olmaz, 2-3 sene boyunca curuk elmalari (Guiza, Selcuk, Bilica, Onder, Baroni vs) kontrati bitince veya teklif gelince gonderirsin, her sene 4-5 takviye yapip kadroyu revize edersin. Bir transfer doneminde 20 kisilik kadroyu full degistirmeye ne para ne de zaman yetmez......

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bence Fenerbahçe'nin tek sorunu alamayacağı adamları ikna etmek için boşuna zaman kaybedip geriye kalan kısıtlı zamanda gelişi güzel sadece transfer yapmak için adam almasıdır.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Bence Fenerbahçe'nin tek sorunu alamayacağı adamları ikna etmek için boşuna zaman kaybedip geriye kalan kısıtlı zamanda gelişi güzel sadece transfer yapmak için adam almasıdır.
    Kesinlikle katiliyorum , Hazard , Krasic , Forlan alinmaya calisilirken bugun Weiss den bahsediliyor , arada ucurumlar kadar fark var

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aykut Kocaman zaten değişimi zamanla yapacağız dedi, bir anda revizyon yapacak kadar güçlü değil Kocaman. Geçen sezon devre arasında bu kadroya 1 stoper alınmış olsa, avrupada 1-2 tur daha fazladan geçebilirdik, ligde de şampiyonluğa ulaşabilirdik, o kadro hala duruyor, o kadroda eksik yerler iyi doldurulmalı.

Gökhan,Lugano ve Emre yoktu, gördük takımın halini, diğer eksiklikler bir şekilde kapatılır ama bu oyuncuların alternatifleri muhtalak iyi olmalı, Gökhan'ın alternatifi Önder, Lugano'nunki Bekir, Emre'ninki Cristian ise olmaz bu işler.

Öncelikle forvet sorununu çözdükten sonra yerli 2-3 takviyeyle de kadro zenginleştirilmeli. Takımdan gönderilse de sıkıntı duyulmayacak oyuncular, Deivid, Bilica, Önder. Bu 3 isim gerçekten yakışmıyor bu formaya, diğerleri de zamanla temizlenir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Kesinlikle katiliyorum , Hazard , Krasic , Forlan alinmaya calisilirken bugun Weiss den bahsediliyor , arada ucurumlar kadar fark var
    Sonuçta bilemiyoruz, basında çıkan isimler bunlar. Hazard defteri kapandı, Lille Fenerbahçe'nin de teklifini doğruladı ama 25 milyona satmayacaklarını söyledi. Forlan transferi ise yalanlanmıştı, her yazılanı yalanlamıyorlar ama Forlan'ı yalanlamışlardı.

Krasic teklifi ortada, Krasic daha iyi teklif gelebilecek avrupa takımlarını bekliyor, bu sezon için gecikilmesinin farklı nedenleri var diye düşünüyorum, takımın kaliteli yabancı oyuncu ihtiyacı çok ama yabancı sayısı sınırlı, bunun çözülmesi gerekiyor, kararın verilmesi gerekiyor.

Güiza'nın durumu var, forvet alırken taksta kullanılabilir mi diye düşünülüyor, bu sorunun çözülmesi gerekiyor. Eğer takımın başında Daum olsaydı ya da Zico, yine giderler Brezilya'dan adam getirirler diye endişe duyardım, çünkü Daum'un orada ekibi var, Zico zaten Brezilyalıydı ama şimdi çeşitli alternatifleri Aykut Kocaman'ın sunduğunu düşünüyorum.

Sonuçta belli bir planı var, oynatmak istediği sistem var, basında çıkan isimlere bakıyoruz, birbiriyle alakasız oyuncular, bu nedenle çoğu zaten belki kulübün hiç gündeminde olmayan oyuncular, bu nedenle basının yazdıklarına hiç itibar etmiyorum, elbette onların yazdıklarından biri de gelebilir ama birbirinin alternatifi olan oyuncuların, farklı stilleri olması, bana inandırıcı gelmiyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Aykut Kocaman 2-3 güne kadar basın toplantısı düzenleyeceğim orda daha ayrıntılı konuşabiliriz dedi. Transferler çalışmalarının nasıl gittiği hakkında bilgi verebilir belki.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Aykut hoca "bardağı taşıran bir son damla vardır; ama o gün bugün müdür, bilemiyorum" dedi ve ekledi: "büyük bir zihniyet devrimine ihtiyacımız var. Bazen aslında bildiğimiz gerçekler çırılçıplak yüzümüze vurulur ya...Bugün onu yaşadık. Zihniyet devrimi için neler gerektiğini oturup yöneticilerle konuşacağım. Profesyonel antrenörlük kariyerimde bu kadar durağan bir futbol görmedim..."

Kelimesi kelimesine böyle değil ama aklımda kaldığı kadarıyla bunları söyledi.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

2 gün sonra basın toplantısında transfer ile alakalı konuşmayı çok isterim demişti. belli ki daha biten birşey yok.
    (/s)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Aykut hoca "bardağı taşıran bir son damla vardır; ama o gün bugün müdür, bilemiyorum" dedi ve ekledi: "büyük bir zihniyet devrimine ihtiyacımız var. Bazen aslında bildiğimiz gerçekler çırılçıplak yüzümüze vurulur ya...Bugün onu yaşadık. Zihniyet devrimi için neler gerektiğini oturup yöneticilerle konuşacağım. Profesyonel antrenörlük kariyerimde bu kadar durağan bir futbol görmedim..."

Takımın başındaki teknik direktörün bizimle tıpatıp aynı şeyleri düşünüyor olması ne kadar güzel.Uzuun zamandır bunu yaşamıyorduk.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bir kere mazeret üretmedi. "İyi yoldayız, bize iki ay süre verin, şu anda % bilmem kaçımızla oynuyoruz, Mayıs ayında tekrar görüşelim vs." Hep böyle günü kurtarmaya dönük ucuz laflar duyardık.

Bu kadar açıksözlülüğü bizim kamuoyu ne kadar kaldırabilir; bilmiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Eğer Aykut Kocaman bir hazırlık maçında bu kadar umutsuz gözüküyorsa bence yol yakınken Genel Menejerliğe geri dönüş yapsın antrenörlük sözleşmesini fesh edip. Ben Aykut Kocaman'ın kesinlikle başarılı olamayacağını düşünüyorum. Bir kere takımın 5. golü yedikten sonra oyuncularına ikaz yapıp onları havaya sokacağına 70'lik dede gibi sus pus oturuyorsan onları ayakta tutacağına sen çöküyorsan henüz hazır değilsin bu koltuğa. Fenerbahçeli arkadaşlar Aykut Kocaman'a çok güveniyor fakat ben henüz olumlu hiç birşeye rastlamadım onuda ekliyeyim. Belki daha çok erken olabilir ancak ön eleme maçları çok yakın ben Şampiyonlar Ligine katılamaması durumunda Aykut Kocaman'ın suyunun ısınacağını ve kötü bir sonuçta devre arasını göremeyeceğine inanıyorum. Bir kere takım içinde otoritesi yok. Emre Belözoğlu'nun yaptıklarını sıkıysa başka bir hocaya yapsın. İstanbul'a dönüş biletini eline tutuşturur geri yollarlardı. Fakat Aykut Kocaman ne yaptı sesini çıkarmadı. Eğer kendi otoritesini takıma kabul ettiremezse oyuncular onun sözünü dinlemezse işi çok zor gerçekten. Hazırlık maçları ölçü değildir derler bence gayette ölçüdür. Beşiktaş geçen sezon hazırlık maçlarında az gol attı az gol yedi gol sorunu çekti yani. Bütün sene gol sorununu çözemedi gerçektede. Aynı şekilde Sivasspor 4-0 ve 5-0'lık skorları gördü hazırlık maçlarında sonuç küme düşmekten zor kurtuldular. Kısacası eğer Fenerbahçe bu sezon başarı istiyorsa kesinlikle transfere ihtiyacı var. Her sezon olduğu gibi yine 2. sınıf Brezilyalı futbolcular gelirse Aykut Kocaman gibi 2. sınıf başarısı olmayan bir teknik direktörle işleri çok zor.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Evet Aykut hoca... Niye tiyatro oynamıyorsun Aykut hoca? Kabahatlisin. Yılmaz Vural'dan biraz drama dersi al... Nasıl takım ateşlenir, 5 olduktan sonra hangi mimikler sergilenir filan... Suçlusun hoca... Tiyatro bilmiyorsun. Yahut köylü kurnazı sarışın Alman'dan biraz nabza göre şerbet verme, yağcılık ve yalakalık yapma dersleri alsaydın. Sen ise ruhsuz futbolcuların ruhsuzluğunu ve onların ruhsuzluğundan duyduğun rahatsızlığı belli ediyorsun, kartlarını açık oynuyorsun... Yanlış yapıyorsun hoca... Herşeyi tozpembe göstereceksin. Avutacak ve oyalayacak demeçler vereceksin. Takım beş yediğinde pişkin pişkin taktikler verecek, Molyer'den seçme skeçler oynayacaksın. Maske takacaksın hoca; maske... (Aklıma birden Yeni Türkü'nün o nefis bestesi geldi: TAKETTİ CANIMA BU MASKELİ BALO ve ONUN SAHTE YÜZLERİ...)

Sonuç olarak: Kereste fabrikasına bile kabul edilmeyecek bu vasıfsız oyunculardan kurulu takımın başarısızlığın bedelini Aykut hocaya ödetecek, hesabını Aykut hocadan soracak yönetimin Allah belasını versin derim, başka birşey demem.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

acik acik yönetime sitem etmis.. sonuna kadar hakli taraftar zaten arkasinda camiada aykut hocaya destek vermeli aziz yildirim bu takimin basinda oldugu sürece degisim megisim zor adam koltugunu iyice saglamlastirdi aykut hoca bu sezon basarisiz olursa aziz yildirim yine gitmeyecek ve seneyede takimda duracak bu daha dünden belli ondan sonraki kongrede karsisina yine adam gibi aday cikmassa yine baskan olacaktir camia tamami ile onu destekliyor muhalefeti tamamen yok etti aziz yildirim kendisine rakip olarak gördügü herkesin ipini kesti voleybol ile baskete karismiyor bakin adamlar avrupada final oynuyor futbola karistikca futbol takimini daha cok geriye götürüyor.. aykut hoca biran önce transfer istiyor hala transferler bitmedi son 2 senede yaptigimiz yabanci transferleri galatasarayin son 2 senede yaptigi yabanci transferlerle bir karsilastiralim bizim transferlerimiz tamamen fiyasko.. transferler 22 temmuza kadar bitmesse young boysa elenir bu takim benden söylemesi kimse gelipte tepki göstermesin takimin durumu ortada bu futbol ile degil young boys 2. lig takimi gelse onlarada yenilirler.. forveti sag acigi felan biraksinlar önce adam gibi 1 yabanci stoper bulsunlar ve 1 yabanci ön libero.. acilen bu mevkilere oyuncu alinmali daha sonra deivid ve güizanin kalma durumuna göre sag kanat ve forvete transfer yapilmali

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'nin geçen seneki başarısının nedeni(son ana kadar şampiyonluğu kovalaması) Daum'un defansif ama maç kazandıran tarzıydı. Fenerbahçe'nin kadrosu çok kötü durumda. Kaleci, stoper, ön libero, forvet bölgelerinde eksik var. Yani takımın en önemli bölgeleri. Eğer İlhan iyi çıkarsa stoper eksikliği kapatılabilir, Semih'e de güvenilirse forvet eksiği kapanabilir ama yine de Fener'in kadrosunun revizyona ihtiyacı var.
    Aykut Kocaman takımı transfer tercihleriyle ve sistem oluşturmasıyla ileriye taşıyacak biri ama oyuncu seçimi, taktik bilgisi, motivasyon gibi konularda başarılı olamazsa sistem oluşturacak kadar zamanı olmaz. Fenerbahçe'nin başına Arsene Wenger bile gelse kredisi şampiyon olamayınca biter. Hem de kısıtlı bir kadroyla şampiyonluğa oynayıp son maçta 35 şut atan takımı 2. golü bulamadığı için şampiyon olamasa bile kredisi biter.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Fenerbahçe'nin geçen seneki başarısının nedeni(son ana kadar şampiyonluğu kovalaması) Daum'un defansif ama maç kazandıran tarzıydı. Fenerbahçe'nin kadrosu çok kötü durumda. Kaleci, stoper, ön libero, forvet bölgelerinde eksik var. Yani takımın en önemli bölgeleri. Eğer İlhan iyi çıkarsa stoper eksikliği kapatılabilir, Semih'e de güvenilirse forvet eksiği kapanabilir ama yine de Fener'in kadrosunun revizyona ihtiyacı var.
    Bende bunu söylemek istiyordum. Bu takım açık oyunla hayatta şampiyon olamaz. Yaparsa Daum yapar başkası yapamaz. Daum Alex'e güveniyordu atar yada attırır birşeyler yapar bende golümü yemem kazanırım diyordu. Keşke yıl başında öyle başlasaydı da farkla şampiyon olurduk.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Geleceğin Mourinho'su bence Aykut Kocaman.. Yeter ki şans tanıyalım istediği imkanları sağlayalım.. Bize böyle hocalar lazım. Bize Ertuğrul Sağlam gibileri lazım.. En açık örnek Ertuğrul Sağlam Türk hocalar açısından.. Bence Aykut hocanın istedikleri yapılmıyor o nedenlede böyle konuşmuş olabilir. Birşeyler var ama nedir bilemiyoruz. Hayırlısı..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aykut hocaya hala güveniyoruz, en azından ben güveniyorum. Sonuçta bir hazırlık maçıydı ve ben ilk defa bu takımın başında ki bir hocanın yönetime sitem ettiğini görüyorum. Belli ki birşeyler zamanında bitmemiş !

Bu revizyonu yaparsa Aykut hoca yapar, gerisi yalan.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Evet Aykut hoca... Niye tiyatro oynamıyorsun Aykut hoca? Kabahatlisin. Yılmaz Vural'dan biraz drama dersi al... Nasıl takım ateşlenir, 5 olduktan sonra hangi mimikler sergilenir filan... Suçlusun hoca... Tiyatro bilmiyorsun. Yahut köylü kurnazı sarışın Alman'dan biraz nabza göre şerbet verme, yağcılık ve yalakalık yapma dersleri alsaydın. Sen ise ruhsuz futbolcuların ruhsuzluğunu ve onların ruhsuzluğundan duyduğun rahatsızlığı belli ediyorsun, kartlarını açık oynuyorsun... Yanlış yapıyorsun hoca... Herşeyi tozpembe göstereceksin. Avutacak ve oyalayacak demeçler vereceksin. Takım beş yediğinde pişkin pişkin taktikler verecek, Molyer'den seçme skeçler oynayacaksın. Maske takacaksın hoca; maske... (Aklıma birden Yeni Türkü'nün o nefis bestesi geldi: TAKETTİ CANIMA BU MASKELİ BALO ve ONUN SAHTE YÜZLERİ...)

Sonuç olarak: Kereste fabrikasına bile kabul edilmeyecek bu vasıfsız oyunculardan kurulu takımın başarısızlığın bedelini Aykut hocaya ödetecek, hesabını Aykut hocadan soracak yönetimin Allah belasını versin derim, başka birşey demem.
    Aynen katılıyorum.Hele ki son kısma sonuna kadar katılıyorum.Yönetimin bu sene alacağı başarısızlığa göre son senesi olabilir.Tek endişem Aykut Kocaman'ın da giden yönetimle araya kaynayacağı..

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Geleceğin Mourinho'su bence Aykut Kocaman.. Yeter ki şans tanıyalım istediği imkanları sağlayalım.. Bize böyle hocalar lazım. Bize Ertuğrul Sağlam gibileri lazım.. En açık örnek Ertuğrul Sağlam Türk hocalar açısından.. Bence Aykut hocanın istedikleri yapılmıyor o nedenlede böyle konuşmuş olabilir. Birşeyler var ama nedir bilemiyoruz. Hayırlısı..
    Ne Mourinho'su yahu?
    Bu adam 1 yillik antrenor degil arkadaslar, kac yildir antrenorluk yapiyor bu adam, ne gibi bir basarisini veya ayricaligini gordunuz? Butceli bir takim olan Ankaraspor'u ilk 5'e sokamamis, ligin en defansif ve sikici futbolunu oynatmis bir adam, keza Konya ve Istanbulda vasati asamamis, hicbir is yapamamis. Kayseri gibi bir takimi 2 defa ilk 4'e sokmus ve Bursaspor'u sampiyon yapmis bir E.Saglam dururken A.Kocaman gibi vasifsiz bir antrenore gelecegin Mourinho'su vs demek komik oluyor. Ha, zamaninda cok iyi futbolcu olmus olabilir, kulubu icin efsane olabilir vs, ama bunlar iyi antrenor olacagi anlamina gelmiyor, ayni seyler Bulent Korkmaz ve Riza Calimbay icin de gecerli.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Tabi Mourinho'nun şartları ile Kocaman'ın çalışma şartları çok farklı

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Ben adam Mourinho'dur demiyorum zaten, onun da onu demek istemedigini anladim. Ama gelecegin Mourinho'su demek bu ulkenin en cok umut vaad eden en kaliteli antrenoru demek, ki ben zaten ona cevap verdim. Calisma sartlari demisken, Mourinho Porto gibi bir takima UEFA Kupasini ve Sampiyonlar Ligini de kazanabilmis bir adam.....

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ben Aykut Kocaman'ı beğeniyorum o nedenle gözümde kişilik olarakta ayrı bir yeri var. O nedenle benim gözümde değerli ve geleceği olan bir adam. Mourinho kadar süper bir hoca olacak diye iddia etmiyorum ama bizi başarıya götüreceğine, o yetenek ve hırsa sahip olduğuna ve eksiklerimizi görme konusunda iyi tespitler yaptığına inanıyorum.. Ben kendi açımdan Aykut hocaya öyle bakıyorum.. Konu Mourinho ile kıyaslamak değil konu yeterli şansın verilmesi ve Aykut hocanın kazandırılması..

Evet Mourinho bence dünyanın en iyisi. VVveya en iyi bir kaçından birisi evet Porto'yada beklenmedik bir şekilde avrupa kupaları kazandırdı, bence herşey lehine gelişti Yani her imkanı vardı + yeteneğini koydu ve kazandı. Aykut hoca orda olsa yapardı da demiyorum.

Benim anlatmak istediğim Ertuğrul ve Aykut hoca gibi adamlara güvnenmeliyiz. Haa Aykut hoca oynatamamış mı, ligi 3. mü bitirmişiz, CL'de 1 puan alarak sonuncu mu olmuşuz önemli değil Diğerleriylede çok başarılı olduğumuz söylenemez. En azından Türk hocalar kaybederek kazanmayı öğrenmiş olurlar..

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Buna katılıyorum; ama sorun maddi. Hazard'a 30 versen 5 yıl sonra çok iyi bir oyuncu bile olsa Türkiye'den hiçbir oyuncuya bu parayı vermezler. Bir kere Baliç'e verdiler kazara, ondada fiyasko yaşadılar. Bir daha yapmazlar. Fenerbahçe paraları verse alacak; ama vermekten ve zarar etmekten korkuyor. Çünkü, Fenerbahçe, R.Madrid veya Barcelona gibi değil, bu gün parası var yarın olmayabilir. Ama onların hep olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Buna katılıyorum; ama sorun maddi. Hazard'a 30 versen 5 yıl sonra çok iyi bir oyuncu bile olsa Türkiye'den hiçbir oyuncuya bu parayı vermezler. Bir kere Baliç'e verdiler kazara, ondada fiyasko yaşadılar. Bir daha yapmazlar. Fenerbahçe paraları verse alacak; ama vermekten ve zarar etmekten korkuyor. Çünkü, Fenerbahçe, R.Madrid veya Barcelona gibi değil, bu gün parası var yarın olmayabilir. Ama onların hep olacak.
    ben her ne kadar ikna edildi haberleri çıksa da 19 yaşındaki geleceğin yıldız adayının , 30m euro verilebilecek bir adamın (o kdar verilir mi o da tartışılır) türkiye'yi tercih edebileceğine inanmıyorum . fb , gs , bjk fark etmez ..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Koca Gs Arda'yı 15 milyon euroya satamıyor ben olsam bende Hazard'a o kadar parayı vermem. Real Madrid gibi zengin kulüpler hep piyasayı yükseltiyorlar. Ederinden fazlasını verip tüm piyasadaki iyi oyuncuların fiyatını çıkarıyorlar bence. Kaka 60 küsüre gitmiş adamlar Hazard'a hem 30 milyon euro istiyor hemde sonraki satıştan %40 pay.. Bari bonservisinide ortak yapalım..

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

King_91'e katiliyorum, Fransa'nin en buyuk yetenegi ve bu sene olmasa bile gelecek sene bir dunya devinde oynayacak bir adam Turkiye ligine gelmez, istedigin kadar para ver, hele ki mevcut kulubu ile eledigi bir takima hele hic gelmez. Adamin kariyerini inanilmaz bir sekilde yukseltme sansi varken bir adam geriye atmaz, bazi seyler parayla da olmuyor.....

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Abdullah Kiğılı : '' Haftaya açıklanacak yeni transfer için forma baskılarına başladık ''

gibi bir laf etmiş sanırım.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Artık görmeden inanamıyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ehehehe.