Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır

Voters
57. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

21 36.84%
  • Galatasaray

31 54.39%
  • Beraberlik

5 8.77%
Sayfa 1 / 9 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 249 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray | Hazırlık Karşılaşması

Nesil
    2006

Default Fenerbahçe - Galatasaray | Hazırlık Karşılaşması

Tarih:21 Temmuz 2010
    Saat:TSİ:21:00
    Stat:Borussia Park Mönchengladbach
    Yayın: TRT HD
    Last edited by Universal : 18.Temmuz.2010 at 14:20

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Berabere biter gibi geliyor bana...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Köln maçındaki gibi bir facia olursa Aykut Kocaman sene sonunu göremez.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Hazırlık maçı sonuçta; her türlü sonuca açık. Sertlik, sakatlık olmasın yeter. Maçı TRT1 maalesef vermiyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

kontrollu oynar iki takimda berabere biter , 1-1 diyorum

Nesil
    2006

Evet TRT 1 vermiyor, TRT HD olarak verecek ama...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

TRT de Doğan'a çalışıyo artık.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Galatasarayın 3-0 veya 4-0 kazanacağını düşünüyorum. Bunu düşünmemdeki en büyük etkenler , Fenerbahçe'nin hazırlık maçlarındaki inanılmaz vasat performansı ve Aykut Kocaman faktörü.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

saçma sapan bi maç olduğu için buyuk ihtimalle kazanırız .

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Galatasarayın 3-0 veya 4-0 kazanacağını düşünüyorum. Bunu düşünmemdeki en büyük etkenler , Fenerbahçe'nin hazırlık maçlarındaki inanılmaz vasat performansı ve Aykut Kocaman faktörü.
    inşallah kaybederiz.

kazanırsak herşey toz pembe görünecek çünkü.
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Bir Fenerli olarak Galatasaray'a oy verdim. Galatasaray'da da bizim gibi cacık ama sonuç inşallah lehimize olur.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Fenerbahçe'nin hali bizden daha kötü görünüyor. O yüzden Galatasaray'a verdim oyumu.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

ayrıca amaçsız bir hazırlık maçı için burada gerginlik yaratacak olan arkadaşlara gereken yapılacaktır.
    (/s)

sakary Ali Misafir

TRT HD derken? yani normal uyduda yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

İlk defa Galatasaraya oy verdim bi ankette.. Umarım yanılırım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaş hazırlık maçları bile şifreli kanal veriyor.Ne günlere kaldık .

Galatasarayla Fenerbahçe gazozuna maç yapsa bile.. diye bir muhabbet vardı.
    Ahan da gazozuna maç

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Aslında konuya bile gerek yoktu bu maç için..Sonuçta sıradan bir hazırlık maçı..Herkes kendi takımının hazırlık kampı konusundan yorumluyabilirdi maçı diye düşünüyorum..Her neyse favorim yok topu iyi oynayan kazansın..

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

birşey diyeceğim de, şimdi ben galatasaray'a verdim, çoğunluk gözüksün kalabalık gözüksün diye fakat bence biz şuanda berbat bir durumdayız, ama farkında değiliz. ancak fenerbahçe tam tersi, kötü bir durumda ve bunun FARKINDA. o yüzden fenerbahçe daha ciddiye alıp daha konsantre oynayıp maçı alabilir. farka bile gidebilir belki.

inşallah da böyle olur. bu şekilde transferleri ağırdan almanın bize ileride ne büyük sıkıntılar doğuracağını bir nebze olsun anlarlar herhalde. rijkaard de isyan çekerse tam olur işte. tüm isteğim ve beklentim budur bu maç için

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Maçtan önce Gs yönetimi hakemleri etkiledi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aykut Kocaman faktörü ne yahu?Domenech mi Aykut Kocaman?Galatasaray Fenerbahçe maçı dostluk maçı taraftarlarda dost olsun da gelip bunu buraya yazmanın ne manası var bilemedim?

Bu arada aklıma geldi.En zor zamanlarımızda hep Galatasaray imdadımıza yetişiyor Hazırlık maçlarında bile kötü duruma düşüyoruz gene Galatasaray maçı
    Last edited by MeMo : 18.Temmuz.2010 at 15:53

Mümkünse 5 tane de Galatasaray atsın bize.Bu maçın kazanılmasını istemiyorum çünkü.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Aykut Kocaman faktörü ne yahu?Domenech mi Aykut Kocaman?Galatasaray Fenerbahçe maçı dostluk maçı taraftarlarda dost olsun da gelip bunu buraya yazmanın ne manası var bilemedim?

Bu arada aklıma geldi.En zor zamanlarımızda hep Galatasaray imdadımıza yetişiyor Hazırlık maçlarında bile kötü duruma düşüyoruz gene Galatasaray maçı
    Yazarım yahu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yazarım yahu.
    Ben yazma mı dedim?Aykut Kocaman faktörü ne?Neye dayanıyorsun bunu söyleyerek?

Aslında bunların cevabını vermeyerek tek amacını belli etmiş oldun ama...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Galatasaray'ın da çok iyi durumda olduğunu düşünmüyorum, gönderilen oyuncular var ve yerleri dolmadı, geçen sene zaten başarısız bir sezon geçirmişlerdi, ideali geçtim ideale yakın bir kadro ile bile oynamayacaktır muhtemelen Galatasaray çünkü 5 yabancı alınacak dendi, 4 tanesi daha gelecek, Kewell ve Elano da döndüğünde takımın çoğu zaten değişmiş olacak.

Fenerbahçe'nin durumu da ortada, çok farklı bir kadro olmayacak, eldekiler belli, yarın bir hazırlık maçı daha var, orada da kayıp olursa, Galatasaray maçının sadece bir hazırlık maçı olduğunu unutarak oynayabilir oyuncular ki bu da hiç iyi olmaz.

Şartlara bakıldığında vasat bir maç olur, belki halı saha maçı gibi bol gollü de geçebilir ama 2 taraf da sezon boyunca oynamak istediği gibi bir oyun sergileyemez.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu tür maçlar ne şiş yansın ne kebap tarzı maçlar.. O nedenle 2 takımda zorlamaz. Beraberlik önplanda. Yenen olursada 1-0 2-1 türü skorlarla yenerler..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

İki ezeli rakibin bir dostluk macı yapmasına anlam veremedim verememde zaten.

Ama inşAllah kazanan biz oluruz ...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Şimdiden bir kılıf uydurayım:

Fatih Terim 1996 yazında Galatasaray'ın başına geldiğinde Fenerbahçe ile hazırlık maçı oynamışlardı. (Zaten sanırım o maçtan sonra bir daha büyük takımlar arasında hazırlık maçı filan olmadı. Yanlış hatırlamıyorsam...) Fenerbahçe o maçta Galatasarayı 4-0 mı, 4-1 mi ne; öyle bir skorla yenmişti. Daha sezon başlamadan bütün medya Fatih Terim'e çullanmıştı.

Sonrası? O kargaşadan çıkmayı ve yöneticilerin sabrını kazanmayı başaran Terim, yönettiği takımı dört yıl boyunca Şampiyon yapmakla kalmadı, Uefa'ya kadar giden yol açıldı. Oysa sadece hazırlık kampındaki o ağır Fenerbahçe yenilgisiyle değil; ilk sezonunun ilk devresi boyunca çok kötü sonuçlar aldı, Hıncal Uluç başta, kellesini istedi medya... (O zamanlar dünya yıkılsa Galatasaray devre arası, sezon ortası hoca değiştirmezdi. Galatasaray teamüllerinin meşhur olduğu yıllar...)

Biz de... Kötü bir sonuç alırsak... Ucunda Aykut hoca için Terim'in kariyerine benzer bir kariyer olacaksa her türlü kötü sonuca razıyım.

Ama Terim'in elinde o yıl transfer olan HAGI başta olmak üzere Türkiye standartlarının üstünde ve çok kaliteli bir kadro vardı. Bizim ne Hagi'miz var, ne de Türkiye için olsun yeterli sayılabilecek bir kadro kalitemiz... "Nerden baksak tutarsızlık, nerden baksak..."

Herşeye rağmen her Fenerbahçe-Galatasaray maçında olduğu gibi bu maçında favorisi Fenerbahçe'dir. Her zaman favoriler kazanacak diye bir kural yok ama bu realitede göz ardı edilemez.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Dostluk çerçevesi içinde geçsin diye bi konuşmaya gerek yok
    Fener'i 1 kere yeneLim arkadaşlarımLa aLay edecem
    Bari bunu yeneLim artık bıktım yenilmekten Fb'ye.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Saçma bir maç bana göre. Skoru ne olursa olsun ciddiye almayacağım bir maç.

Sayfa 1 / 9 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri