-
18.Temmuz.2010, 15:42

Originally Posted by
Lim10
Bu adamın bir ortalaması yok mu yahu?Beğenen yere göğe sığdıramıyor, beğenmeyen yerden yere vuruyor
Yanlış anlaşılmasın, kimsenin görüşlerini yadırgamıyorum.Ama sırf bu kadar farklı yorumlardan dolayı hiç oynatmadım Ochoa'yı.Güvenemiyorum.
kesinlikle güvenebilirsin. bu kalecinin şöyle bir özelliği var; müthiş mentalleri olduğu için (bendeki profilde önsezi:18, concentration:17, positioning :17 decisions:17) topun nereye gideceğine, ne zaman geleceğine önceden karar verip ona göre pozisyon alıyor ve hiç reflekslerine gerek kalmadan topu etkisiz hale getiriyor. bu yüzden çok ahım şahım kurtarışlarını göremez kimse. işte bu yüzden de millet değerini pek anlayamıyor
. yani atıyorum manU'yla oynuyorsun, 10 tane pozisyon yiyeceksin ochoa bunların 7-8 tanesini mentalleri sayesinde savuşturuyor, ama reflekse gerek kalmadığı için pek göze batmıyor. başka biri örneğin kameni 5 tanesini kurtarıyor ama hayvan gibi refleksleri olduğu için, daha az pozisyon kurtarmasına rağmen göze daha hoş geliyor ve daha iyi performans gösterdiği sanılıyor.
ha bi de, çevikliği 19'dur, bu özellik kurtarışlarında daha bi çabukluk katıyo vatandaşa bu da başka bir ayrıntı.
Mesaj Yetkileri