Galatasaray'ın da çok iyi durumda olduğunu düşünmüyorum, gönderilen oyuncular var ve yerleri dolmadı, geçen sene zaten başarısız bir sezon geçirmişlerdi, ideali geçtim ideale yakın bir kadro ile bile oynamayacaktır muhtemelen Galatasaray çünkü 5 yabancı alınacak dendi, 4 tanesi daha gelecek, Kewell ve Elano da döndüğünde takımın çoğu zaten değişmiş olacak.

Fenerbahçe'nin durumu da ortada, çok farklı bir kadro olmayacak, eldekiler belli, yarın bir hazırlık maçı daha var, orada da kayıp olursa, Galatasaray maçının sadece bir hazırlık maçı olduğunu unutarak oynayabilir oyuncular ki bu da hiç iyi olmaz.

Şartlara bakıldığında vasat bir maç olur, belki halı saha maçı gibi bol gollü de geçebilir ama 2 taraf da sezon boyunca oynamak istediği gibi bir oyun sergileyemez.