Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 57 sonuç

Konu: Muhammed Barcelona yolcusu...

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Thumbs down Muhammed Barcelona yolcusu...

Bu haberi "Beşiktaş Transfer Haberleri" bölümümüze girecektim fakat konunun ehemmiyeti gerekçesiyle yeni konu açmaya karar verdim.

Antrenöre kızdı, Barça’ya gidiyor

Beşiktaş minik takımının formasını giyen ve geleceğin Maradona’sı olarak gösterilen Muhammed Demirci, antrenmanda hocası Sami Şenol tarafından kulağının çekilmesi ve tartaklanması sonucu Siyah-Beyazlı renklere küsme noktasına geldi. Olay 20 gün önce antrenmanda, son adama çalım atıp gol atma çalışması sırasında gerçekleşti. Antrenör Sami Şenol, son adam olarak dururken bütün oyuncular tek tek gelip hocayı geçerek kaleye atmaya başladılar. Sıra Muhammed’e gelince, genç yıldız, topu Ronaldinho gibi kaldırıp hocasının üzerinden atarak hareketi tamamladı. Bunun üzerine Şenol topu eliyle keserek minik yıldızı havaya kaldırıp itekler ve kulağını çekerek uyarır. Sonra da antrenmandan kovar. Antrenörün bu davranışı üzerine minik Muhammed bir kenara giderek oturup ağlar. Hatta bir daha antrenmanlara gelmek bile istemez. Manevi babası Seyit Ateş, altyapı sorumlusu Ufuk Pak’ın girişimleri sonucu Muhammed tekrardan antrenmanlara çıkmaya başlar. 10 Haziran’da oynanacak olan Feriköy maçı için kadroya alınan Muhammed’e sabah Fulya’da olması söylenir. Maçtan bir gün önce de Seyit Ateş, Muhammed’i bir buçuk saat önce maçın oynanacağı sahaya getireceklerini Sami Şenol’un yardımcısı Mehmet Bulduk hocaya söyler. Minik oyuncular ebeveynleri ile maçtan bir buçuk saat önce sahaya gelebilmektedirler. Fakat bu durum Sami Şenol hocaya iletilmez ve Muhammed, Fulya’ya gelmedi diye kadro dışı bırakılır.

Üzüntüden idmanlara gitmedi

Bir hafta önce hocası tarafından tartaklanan minik oyuncu kadroya da alınmayınca, üzülerek Sami Şenol hocanın antrenmanlarına gitmek istemez. Bu üzüntüsünü de arkadaşlarına ve yakın çevresine söyler. Antrenör Sami Şenol ise Muhammed ile ilgili bir olay olduğunu kaydederek, "Küçük bir olay oldu. Fakat daha sonra antrenmanlara gelmediği için Feriköy maçında oynatmadık. Yalova’da yapılacak minikler şampiyonası için de antrenmana gelmediği için kadrodan çıkardık. Olaylarla ilgili çok fazla bir şey söyleyemem." dedi.

Yalova’da yapılacak Minikler Türkiye Kupası maçının kadrosunda olmasına rağmen minik yıldız son antrenmana gelmediği için Yalova’ya götürülmeyecek. Seyit Ateş’in bütün ısrarlarına rağmen minik yıldız, onuru kırıldığı için geri dönmek istemiyor. Muhammed, maruz kaldığı olayı minik yüreğine sığdıramıyor. Antrenmanlarını bile yüzlerce insanın izlediği Beşiktaşlı Muhammed Demirci, arkadaşlarından ayrı olmanın ve top oynayamamanın hele hele bu şekilde futbol topundan ayrı kalmanın üzüntüsünü yaşıyor.

Altyapı koordinatörü Ufuk Pak yaşanan olayı doğrularken, o dönemde kendilerinin PAF takımı ile Hollanda’da bulunduklarını ifade etti. Kendisine olayın rapor halinde geldiğini belirten Pak, "Antrenmanda böyle bir olay gerçekleşti. Bunu bu kadar büyütmenin bir anlamı yok. Hem ben hem de manevi babası Seyit Ateş, Muhammed’in Beşiktaş’ta büyük bir futbolcu olmasını istiyor." dedi.

Muhammed Barcelona yolunda

Beşiktaş’ın genç yeteneği Muhammed’i Barcelona da takibe aldı. İspanyol takımının futbol direktörü Begiristain, Muhammed’in kasetlerini izleyerek bir rapor hazırladı. Barcelona yetkililerine sunulmak üzere hazırlanan raporda Muhammed ile ilgili şunlar yer aldı: "Sağ ve sol ayağını çok iyi kullanıyor. Bireysel değil takım oyununa yatkın bir isim. Bireysel yetenekleri de üst düzeyde. Mutlaka alınıp belli bir eğitimden geçirilmeli. Barcelona’ya yakışacak bir oyuncu olabilir."

18.06.2006
    Kaynak : Zaman

__________________________________________________ _______________________

Bu okuduklarımdan sonra şok oldum. Söyleyebileceğim en nazik cümle şu: Yazıklar olsun sana Sami Şenol!!!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

ahanda biri daha uçuyo bjk den. nolcak bu türk futbolunun hali

Çocuğa da yapılan terbiyesizlik. Keşke Türkiyede kalsaydı.

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by FenerBahceLi
    ahanda biri daha uçuyo bjk den. nolcak bu türk futbolunun hali
    Esasında önemli olan uçup uçmaması değil. Önemli olan bu küçücük çocuğun alt-üst olan psikolojisi. Soruyorum size: Bu çocuk artık nasıl futbolu sevebilir??!!! Bir kez daha yazıklar olsun sana Sami Şenol. Ülke futbolundan derhal elini ayağını çekmelisin.

Beşiktaş gibi güzide bir kulübümüzün altyapısı resmen baltalanıyor bu adam yüzünden. Yöneticilerin acilen gerekli önlemi almaları gerek. Bu nasıl zihniyetsizliktir: Çalım ye, sonra döv!!!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by demirhan1984

Esasında önemli olan uçup uçmaması değil. Önemli olan bu küçücük çocuğun alt-üst olan psikolojisi. Soruyorum size: Bu çocuk artık nasıl futbolu sevebilir??!!! Bir kez daha yazıklar olsun sana Sami Şenol. Ülke futbolundan derhal elini ayağını çekmelisin.

Beşiktaş gibi güzide bir kulübümüzün altyapısı resmen baltalanıyor bu adam yüzünden. Yöneticilerin acilen gerekli önlemi almaları gerek. Bu nasıl zihniyetsizliktir: Çalım ye, sonra döv!!!
    Bence Barça yerine galatasaraya gitsin derim ben. oranın hem imkanı daha fazla hemde altyapıya önem veriyolar.

yazık olmus bjk'ye boyle devam edersse hocalar turk futbolu bıter..

Nesil
    2005
    Yer
    34

selman abi inanıyomrmusun çocuğun dediklerine veya yazılıp çizilenlere adam çocuğa kızmıştı belki bide kulağını çekmiştir bu abartısıdır, ki bence şımarıklığının geçmesi için de bi tokat yemesi gayet normal. Giderse de iyi oraya milli takıma katkısı olur ilerde burdaki altyapıdan kimse adam akıllı çıkamaz.

o gerizekalı antrenörün suçu..ey salak derdin ne elinde böyle bir yetenek var ve sen onu soğutuyorsun..

ya bence olaya tek taraflı bakıyonuz benim düşüncem muhamet tevilevizyona çıktıktan sonra havalanmaya başlamıştı ve degişti normal de o yaşta biri içinhavalanmak kesin hocasınına ters laflar söylemiş olabilir

olayın basına yansıyan tarafıyla bakıyoruz kardeşim biz konuya...o tarafı da hocanın suçlu olduğunu gösteriyor ayrıca yukarda selman abinin dediği gibi: "Esasında önemli olan uçup uçmaması değil. Önemli olan bu küçücük çocuğun alt-üst olan psikolojisi. Soruyorum size: Bu çocuk artık nasıl futbolu sevebilir??!!! Bir kez daha yazıklar olsun sana Sami Şenol. Ülke futbolundan derhal elini ayağını çekmelisin.

Beşiktaş gibi güzide bir kulübümüzün altyapısı resmen baltalanıyor bu adam yüzünden. Yöneticilerin acilen gerekli önlemi almaları gerek. Bu nasıl zihniyetsizliktir: Çalım ye, sonra döv!!!"

Nesil
    2006
    Yer

Her ne olursa olsun çocuk dövülmez. Gerekli dille uyarırsın, dinlemiyorsa cezalandırırsın. Ama bu cezanın şekli dayak OLMAZ! OLMAMALI!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

bu cocuk 2-3 sezon sonra ispanya vatandası olup ispanya milli takımının formasını giyerse hic sasmayın...

Nesil
    2006

Türkiye'den ronaldinho çıkıyor diye seviniyordum şimdi ispanyol vatandaşı olur gitti güzelim çocuk

yazık ya baska bısey demıorum yanı.o cocuktan gelcek parayamı muhtac sankı bjk gelecektekı yıldızlardan bırı daha uctu gıttı...

zaten maçlarında da daha bu yasta bir agresiflik var. hakeme itirazlar, saga sola el kaldirmalar filan.ondan dolayı havalanmış olabilir biraz.ama merak etmeyin bjk yalanlar birazdan...

Birde 10 yıllık sözleşme imzalamadımı bu BJK'yla?

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

o çocuk değil direkt sami şenol gitmeli takımdan böyle hocalar istemiyoruz takımımızda

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

antrenörun yaptigi coook sacma bir hareket calimi yiyor tekmeyi atiyor ne bicim bir insan bu böle yaa.. muhammed te en iyisini yapiyor gitmesin ayirlisin o kulupten galatasaray gelsin veya barca ya gitsin barcadan tekrar bize turk ronaldinho olarak geri döner...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bari kararı kesin mi?

yazık başka değil.

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Çok yazık...

Neden genç yetişmiyor ülkemizde, küçük bir örneği...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Muhammed'in özellikle televizyona çıktıktan sonra çok şımardığını görmüştüm bir maçta(hakeme falan el kol hareketi yapıyordu),öyle de duymuştum.
    Yalnız herşey basında yansımamış olabilir belki başka olaylarda yaşanmış olabilir.Ben pek sanmıyorum çalım yedi diye döveceğini.Sadece tahmin yapıyorum belki hakaret falan etmiş olabilir hocaya yada yine el kol hareketi yapmış olabilir,ki bu durumda hocanın yaptığı doğrudur bence.Böyle bir şey varsa zaten hiç durmasın önce Beşiktaşlılık terbiyesi alsın.
    Zaten gidene kal demeyiz,iyi yolculuklar.
    Birde şu tek taraflı bakış açımızı değiştirmemiz lazım artık,anlamadan dinlemeden bir habere göre kimseyi yargılayamayız.
    Bu arada çocuğu İspanyol yapıp İspanya milli takımında oynatanlar var...
    Eğer içinde Türklük varsa zaten Türk milli takımında oynar gerektiği zaman,yoksa zaten hiç oynamasın.

yaa ateş olmayan yerden duman çıkmaz. ben bunun sallama bi haber olduğunu sanmıyorum. adam dövmüş işte küçücük çocuğu. adamı dinlemeye daha ne gerek varki. antrenmanda her ne olursa olsun o yaşta çocuk dövülmez. ayrıca o herifin yüzünden de beşiktaşın itibarı zedelenmiştir yazık...

S-B-Z Misafir

olayda magazinel bir boyutta var.kulak çekilmesi gibi bir olay olacağını sanmıyorum.ayrıca barcelonaya gideceğinide;bu tip söylentiler hep oldu bundan sonrada olur.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

yahu bu simdi 16 yasin altında olduu icin belese mı gidecek?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

aynen öyle beleş

sözleşmesi var benim bildiğim kadarıyla..

her ne olursa olsun kimseyi dövme hakkı yoktur o antrenörün kız uyar bağar ama vurma kulağını çekme ayıptır ya

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by bluepaw
    Çocuğa da yapılan terbiyesizlik. Keşke Türkiyede kalsaydı.
    elbette bir sebebi vardir sebepsiz yere kulagini cekemez kimse..

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

Quote Originally Posted by FeYYaz1989
    belki hakaret falan etmiş olabilir hocaya yada yine el kol hareketi yapmış olabilir,ki bu durumda hocanın yaptığı doğrudur bence
    ne demek bu durumda hocanin yaptigi dogrudur... cocuga dayak atilmaz bunu bilmioymusun o daha kucucuk.. eger senin dedigin gibi olsa bilee dayak atilmadan ceza verilir kadroya alinmaz vs... ama dayak aslaa

ne demek bu durumda hocanin yaptigi dogrudur... cocuga dayak atilmaz bunu bilmioymusun o daha kucucuk.. eger senin dedigin gibi olsa bilee dayak atilmadan ceza verilir kadroya alinmaz vs... ama dayak aslaa
    sen atıyortum 40-45 yaşındasın 10 yaşındaki çocuk sana el-kol hareketleri yapıyor sen ne yaparsın?

tekrar söylüoyrum bana göre bu haber düzmce ..

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri