Sayfa 244 / 1204 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344744 ... SonSon
7,291 ile 7,320 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Mükemmel haber gidip formasini almayan

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kalması gerektiğini düşünüyordum, nitekim kaldı da. Tekrar hoşgeldin Oz Büyücüsü...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Adnan Polat'ın dediği 5 yabancıya dahil mi değil mi acaba Kewell?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Orası bilinmiyor İnşallah değildir

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    dahil veya değil. bence iki türlü de sözünü yerine getiremeyecek adnan polat yönetimi. getirse bile en dandiğinden yabancıları getirirler. onu da son güne kadar bekletirler artık...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Anlaşılan ezeli rakip taraftarlarıda yönetimlerinin bu tavırlarından şikayetçi. ORtak paydamızın olması güzel birşey..

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Sekopej View Post

Bence carrusca ve leo nun gitmesini de transfer saydılar

cana , carrusca , leo,kewell

Kaldı 1 transfer
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Pino bittiyse yarın Kewell'la birlikte açıklanır. Çünkü artık haftasonu tranfer yaptığımızı açıklayamıyoruz önce KAP'a bildirmemiz gerektiği için. Kallström de gelirse bence inanılmaz olur.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Leo Franco ve Carrusca'nın gittiğini nasıl açıklayabiliyorsak haftasonu aldığımız oyuncularıda açıklarız. Ama oyuncu alamıyoruz para yok. Para olunca Haldun Üstünel gider para yoksa Adnan Sezgin. Çünkü Haldun Üstünel'in vizyonu var gider İnamoto'yu alıp gelmez. Fakat Adnan Sezgin vizyonsuzdur hiç düşünmez alır gelir İnamoto'yu. Ya transfer yapmayacaktık yada Adnan Sezgin'e bırakacaktı yönetim bu işi. Bu adam nasıl Lorik Cana'yı aldı hala hayret ediyorum o ayrı konu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben gazetede okumuştum haftasonu açıklayamayacağımızı onun için söyledim. Cana'yı Sezgin değil de Rijkaard getirmiştir bence

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Çok iyi haberler bunları şimdi gelecek oyuncuları heyecanla bekliyoruz.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Cana ve Kewell, bence iyi iş çıkardı yönetim. Keita'nın satılması her ne kadar büyük bir hataysa da, Franco ve Carrusca'dan kurtulmak ve Kewell ile yeniden anlaşmak çok iyi iş.

Galatasaray yine yabancı kaleci alacak mı bilmiyorum ama Ufuk Ceylan'a fırsat verilmeli, bana göre Recep Onur nasıl yükseliş yaptıysa aynısını Ufuk da yapacak potansiyelde.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Adnan Polat'ın yabancı kaleci alınmayacak ve defansa takviye yapılmayacak şeklinde söylemleri vardı diye hatılrlıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

GS yabanci kaleci ve yabanci stoper olmazsa cok zorlanir. Aykut berbat bir kaleci, Ufuk icin henuz erken net birseyler soyleyebilmek icin. Defansta da Neill'in yanina adam lazim, yerli stoperlerle olacak is degil.....

Aykut'un ligin son haftalarında yükselen bir performansı vardı, ancak bence istikrarlı bir kaleci değil. Ufuk'un kumaşı çok kaliteli, bana göre geleceğin milli kalecisi. Şans verilmeliydi geçen sezon ama 18'e bile alınmadı çoğu maç. Manisaspor'da kalsa iyiydi, daha fazla şans bulurdu.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Aykut o canından cok sevdigi çizgisinden ayrılmayacaksa daha ck 2.planda kalır gibime geliyor.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Adnan Sezgin Haldun Üstünel muhabbeti saçma geliyor bana ..Rijkaard'ın istediği doğrultusunda herşey .Gio da öyleydi başarısız oldu suç Haldun Üstünel'e kaldı .Sonra Adnan Sezgin geldi başa, tabi istifa edecek adam .

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Aykut'un ligin son haftalarında yükselen bir performansı vardı, ancak bence istikrarlı bir kaleci değil. Ufuk'un kumaşı çok kaliteli, bana göre geleceğin milli kalecisi. Şans verilmeliydi geçen sezon ama 18'e bile alınmadı çoğu maç. Manisaspor'da kalsa iyiydi, daha fazla şans bulurdu.
    her zaman teknik direktörlerden daha iyi biliriz zaten. rijkaard eblehti de ufuk gibi bi kaleciyi hazırlık maçlarında bile en son tercih ediyor.

adamın barlardan gece alemlerinden çıktığı yokmuş, kaç defa çıktı gazetelerde demet akalın'la vs takıldığı... futbolcu adam kendine bakmadığı sürece çalışmadığı sürece istediği kadar iyi olsun, bi halt olmaz. ufuk da bu yolda emin adımlarla ilerliyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Yönetime teşekkür ediyorum, bu yıl formama Kewell yazdırma şansını bana tanıdığı için.. 2 yıldır bu fırsatı teptim, nce Baros, sonra Arda yazdırdım. İkisinde de şüphelerm vardı. Baros-Lincoln, Arda-Keita gibi.. İkisinde de Eylülün sonlarında kararımı verip yazdırdım. Ama bu yıl daha formalar çıkmadan kimi yazdıracağımı biliyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bir teşekkür de burdan Kewell'a.. Sevenlerini üzmediği için, her şeyin para olmadığını bir kere daha bize gösterdiği için..

Resmi siteden de aciklandi Kewell'in takimda kaldigi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Yönetime teşekkür ediyorum, bu yıl formama Kewell yazdırma şansını bana tanıdığı için.. 2 yıldır bu fırsatı teptim, nce Baros, sonra Arda yazdırdım. İkisinde de şüphelerm vardı. Baros-Lincoln, Arda-Keita gibi.. İkisinde de Eylülün sonlarında kararımı verip yazdırdım. Ama bu yıl daha formalar çıkmadan kimi yazdıracağımı biliyorum..
    Tamamen katılıyorum. Bu sene ben de formamın arkasına Kewell yazdıracağım

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Her sene 19.07'de Fenerbahçe bomba patlatacak derken, Fenerbahçe'ye nispet olsun diye bugün Galatasaray patlatıyormuş bombaları.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Kewell'ın kalması kesinleşti .. en kötü ihtimalle çok süper bi yedeğimiz olur .

Galatasaray resmi twitter hesabına "my name is kewell, kewell from galatasaray!" yazdılar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Pino'yu aldık artık sanırım.. Sol açık da tamam. 3 transfer tamamlandı kaldı 2 transfer. 1i çift yönlü ortasaha olacak diğeri de çok büyük ihtimalle ya sağ bek ya da forvet olur bence. Kallström gelirse kadromuz inanılmaz olacak gerçekten diğer kalan son transferse kapalı kutu zaten..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kewell için resmi açıklamada geldi.Çok sevindim valla.Yeni transfer yapmışız gibi geldi bana.

biz muhtemelen tribünde 2 yabancı oturtamayacağız bu sağlık ekibiyle. O yüzden ne kadar alabiliyorsak alalım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yalçın Dümer BAROS, ARDA , ELANO, KEWELL, CANA, PİNO, MEHMET BATDAL VE 3 TANE GELECEK YABANCI FENA SAYILMAZ HANİ...

Dedi Facebook'ta anlaşılan Kewell yeni transferden sayılmıyor

yalçın dümer tam kolpacı. Bi tane doğru haber yapmadı. Sonra biz ne diyorsak o diye reklam yapıyorlar kendi sitelerinde.

Mesaj Yetkileri