yıl 2005-2006 Köydeyiz Bilgisayar falan pek yok bigün amcam merkezden getirmişşş..yapck bşi yok sıkıla sıkıla amcamı izliorm...almış o zamanların barçasını bakıyorum böle Fred'i almış...maçlarını izliorum işte 2D Fred Show'a tutuldum azıcıkta olsa içimde bi şevk uyandırdı oyun...amcam yine merkeze gitmiş bilgisayar boşta öle duruo hiç unutmam Abimden yardım alarak oyunu falan kurdum ama bi yerde takılıyo basıyorum boşluk tuşuna olmuyo basıyorum olmuyoo çaresizce amcamı aradım amcamda telefonda aynen söle dio Vayy Koçum Sn Nasl Geldn Oralara Kadar bnde işte çaktırmıorm bşiler sallıorm işte girdim konuya boşluk tuşuna basıyorum olmuyo diyorum amcamda telefonda sağ alta sol alta falan bak bnde baktım Accept Reject Faln Var diorm işte olum km alıo snn topcunu ddi bnde şaşıra şaşıra amcamı dinliyorum oyundan gıdım anladğm yok o zmnlr korkuttu beni adamlarn gidio die snra şaka yptm dedi içim bi rahatladı aYNEN telefonda Söyle Dedi Hiç unutmamm

Koçum accept transferi kabul et demek

Reject ise reddetmek

Sen ksn ilerde transferde yapmak istersn dedi make an offerdan da teklif götürülüo dedi

İşte O Günden Sonra Bi Tane Fm Serisİ vE cM kaÇIRmADIMmm BanA Bu heM hAYAt Oyunumu HEm Baş Belamı Tanıttığın iÇİn sana SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUM