Sayfa 28 / 68 İlkİlk ... 18262728293038 ... SonSon
811 ile 840 arası toplam 2020 sonuç

Konu: Bursaspor Transfer Haberleri | Stoch ve Hosogai

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Yok artik 8-0 mi? Kuzey Kore bile kupanin favorisine 2-1 yanildi sadece. Konuyu abartmamak gerekir. Ne olursa olsun Superligi sampiyon bitirmis bir kadro kendi evinde kimseye kolay teslim olmaz, korkma sen.
    Kuzey Kore'den girmeyelim istersen ortada bir 7-0 var . Süper Ligi şampiyon bitirdi helal olsun ama baktığımız zaman 4 büyüklerin ikramını göz ardı etmemek lazım. Fenerbahçe Aykut Kocaman'ı getirdi kendilerince yeni bir yapılanma içine giriyorlar. Beşiktaş Bernd Schuster'i getirdi yıldız transferler yaptı. Galatasaray henüz sakin kalsada Rijkaard gibi bir hoca var. Ben ilk 3'ün arasına bir Anadolu takımının girmesinin bu sene için zor olduğunu düşünüyorum. Hele birde Sercan Yıldırım - Volkan Şen - Ozan İpek üçlüsünden biri veya bir kaçı giderse. Bursaspor'u orta sıralara doğru inerken görebiliriz. Bu arada kendi evinde teslim olmasa bile deplasmanı var.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Olsun, sen kafani yorma bu konulara. Bursa aslanlar gibi cikar oynar yine.
    Ben gecen seneden farkli birsey goremiyorum acikcasi, hersey ayni tas ayni hamam.
    Tekerrur olabilir, bu sefer Bursa olmaz da baska bi anadolu klubu olur hic sasirmam.
    Hem superligde sadece fb-gs-bjk yok. Hatirlarsan bjk 2009 da derbi kazanamadan sampiyon oldu
    Bursaya guveniyoruz, hersey transfer degil. Onemli olan takim olabilmek. Bunu gecen sene izledigimiz halde hala ayni yanilgidasiniz.

Bursaspor şampiyon kadrosunu koruyarak oldukça akıllı davranıyor.Ligde bu sezon da üst sıraları zorlayacaklarını düşünüyorum.Ama Avrupa Kupaları için birkaç takviye daha lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

ilk 3 de bitirmeleri yine büyük olasılık ama bursasporun görmediği bir gerçek var bursaspor gol atamıyor gol.ama iyi takım savunmalarıyla başarılı olacaklar yine.ben herkesin aksine bursasporun ş.liginde öle hezimete uğrayacağını düşünmüyorum.çıkarlar aslanlar gibi yenilirler en azından mücadele ederek yada yenerler futbol bu....

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Ben Bursa'nin ilk 3'te bitirecegini hic zannetmiyorum, bana gore ilk 6'ya bile giremezler..... (bu kadroyla tabii)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bursa ilk üçe yine oynar. Kadrosu kalitesiz değil.. (TSL açısından). Avrupa'da ise ne yapacağını tahmin edemiyorum. Çünkü bu kadro TSL'de şampiyon oldu üzerinede takviyeler yapılınca haliyle TSL için iyi diyebiliyoruz ama bence Avrupa'da iyi fikstür, mücadele ve şans ile iyi işler yapılabilir.

Bursaspor yine ligde üst sıralara oynayacaktır.Ancak Şampiyonlar Ligi için kadro oldukça zayıf.Hani çok iyi düşünelim,belki çekilecek iyi bir kura ile grubu 3.sırada bitirip Avrupa Ligi'ne kalabilirler.

Ferrari Bursa yolunda

Schuster'in gözden çıkardığı İtalyan için yönetimin Yeşil-Beyazlı ekiple temas halinde olduğu öğrenildi

GeçtİĞİmİz sezon Beşiktaş'a gelişiyle büyük yankı uyandıran Matteo Ferrari, 1 yılın ardından şimdi istenmeyen adam halini aldı!.. Schuster'in 'topu oyuna sokmakta yavaş kalıyor' dediği İtalyan savunmacının Bursaspor'a gitmesi an meselesi. Yeşil-Beyazlı ekip geçtiğimiz sezon Beşiktaş'tan Zapotocny'yi kiralamış, bu sezon için de bonservisiyle Çek yıldızı almak istemişti. Ancak Schuster'in isteği doğrultusunda Zapotocny'nin takımda kalması neredeyse kesinleşti. Stopere bir yabancı almak isteyen Bursaspor ise, Schuster'in gözden çıkardığı Ferrari konusunda oldukça istekli. Ancak bu oyuncunun bonservisiyle birlikte mi, yoksa kiralık mı gideceği konusu şimdilik belirsizliğini koruyor.

Akşam Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ferrari Bursa'ya gelirse inanılmaz ötesi olur inanılmaz..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ferrari uçurur Bursa'yı

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hayali bile süper.. Bence Zapo'dan daha faydalı olabilir Avrupa maçlarında..

Müthiş bir kesici ama topu oyuna sokmada zayıf Schuster'in de dediği gibi.Ama yine de Bursaspor'a büyük katkı sağlayacaktır Ferrari transfer edilirse ..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bütün Anadolu kulüplerini ihya edeceğiz hedefimiz bu. Alın size Ferrari. Arkasından Delgado, Zapo ve diğerleri.

Ferrari'ye hiçkimsenin hayır diyeceğini zannetmem ama oyuncu Bursa'yı tercih eder mi? işte orası muamma...Beşiktaş gözden çıkarırsa(ya da çıkardıysa) tek talibinin bizim takımımız olmayacağı açıkça ortada...

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

ferrari kim bursa kim atiyorlar bari biraz destekli atsinlar ferrari besiktasa bile zar zor gelmis bir adam bursaya mi gidecek? adam lüks hayata pahali sehirlere alismis bursaya hic alisamaz...

Hollanda'da bir oyuncu izlediğimizi yazıyordu birkaç gündür bazı sitelerde. Ajansspor bugün Andre Bahia haberi yapmış. Kaliteli oyuncu Feyenoord'un kolay kolay bırakacağını sanmam...ama aradığımız tarzda bir oyuncu diye düşünüyorum.
    haber burada

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

2 trasnfer bu hafta geliyoırmuş...
    Sentugo.

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    2 trasnfer bu hafta geliyoırmuş...
    Acele etmeye gerek yok şunun şurasında 1 Eylül'e ne kaldı . . .

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Bursanin transferler bu sene fiyasko oldu bakalim agustos ayinda önemli bir transfer olmazsa bu sene ilk 3 e gireceklerine inanmiyorum... zira bjk gs fb cok cok iyi kadro kurdular bunun yaninda birde kadrosu iyi olan trabzonspor var.. bursanin kadrosuda iyi fakat dogru düzgün takviye yapmadilar üstelik gecen sezonun en iyisi zapoyuda transfer edemediler.

En iyisi dediğiniz Zapo geçen sezonun ikinci yarısında İbrahim'in yedeği olarak kaldı. Zapo çok büyük katkı yapmıştır Bursaspor'a gelmesini de isterim ama bonservisi ile alıncaksa.

Altidore, Villareal'den ayrılacağını açıklamış. . .

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Altidore, Villareal'den ayrılacağını açıklamış. . .
    Schuster'in de listesinde Altidore

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Yabancı gödermeden almanız biraz zor gibi.

Bursa'nın iyi transfer yapmadığını düşünümüyorum.. Elindeki kadroyu koruması bile yeterli.. Zaten kimse Şampiyonlar liginde bir başarı beklemiyor..
    Sentugo.

edit
    düşünüyorum gibi algılamışım kusuruma bakmayaın.

Semih'e dönüş

Yeşil-beyazlılar, sezon bittiğinde gündeme gelen ancak daha sonra vazgeçilen Semih Şentürk için atağa geçti

ŞANS BULAMAZ

Bursaspor, Semih Şentürk için nabız yokluyor. Sezon başında da gündeme gelen ancak daha sonra kulübüyle yaşadığı sorunlar nedeniyle vazgeçilen tecrübeli golcü için başkan İbrahim Yazıcı, Aziz Yıldırım ile görüşecek. Aykut Kocaman'lı F.Bahçe'de çok fazla şans bulamayacağı düşünülen Semih için Bursa'nın istekli olduğu ve iyi bir teklif sunacağı ifade edildi.

MAKUKULA TEMASI
    Teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile görüşen başkan İbrahim Yazıcı'nın, "Semih takımımız da başarıyla oynar. F.Bahçe transferde zorluk çıkarmayacaktır" dediği öğrenildi. Ertuğrul Sağlam da, Sercan Yıldırım- Semih Şentürk ikilisinin uyumlu olacağını düşünüyor. Bursa'nın Semih'in yanı sıra Makukula için de yeniden harekete geçme kararı verdiği dile getirildi.

Fotomaç

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Semih gitse keske bursaya ama gitmez kaynak zaten fotomacmis..

Bir Arjantinli daha gelicek sanırım. . .

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İndependiente'den Leonel Nunez gelecek galiba.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Bursasporda siki bir Arjantin grubu olusucak bu gidisle

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tango iyidir ya =)
    Leonel Nunez sağlam topçu , ligimizde çok gol atar bence.. Kanatlarda Volkan ve Ozan , arkasında İnsua ve eğer birlikte oynarlarsa yanında Sercan gibi topcular varken..

Sayfa 28 / 68 İlkİlk ... 18262728293038 ... SonSon

Mesaj Yetkileri