Kadro çok iyi olur Kallström gelirse.Yedekte de etkili isimler var.Bir de gelecek oyuncular var.
Kadro çok iyi olur Kallström gelirse.Yedekte de etkili isimler var.Bir de gelecek oyuncular var.
Kallström bu yıl 2 forma alır birine Kewell diğerine Kalltröm yazarımBu arada Elano'nun arkasında Emre Çolak var transfere gerek yok..
Resmi siteden açıklanmış Pino hayırlı olsun
elano giderse diye yazmıştım o /transfer i![]()
bakalım...bi kalström bide hem forvet hem kanat oynayabilecek bi oyuncuyla bu iş biterbide mustafa pentemek inş
![]()
Kewell ile ilgili tek sıkıntım, kaç numaralı formayı giyeceği. 19 numarayı Cana aldığına göre Kewell kaç numarayı giyecek ?
Pino hakkında ise hiçbir fikrim yok. Hiç izlemedim, o yüzden nasıl bir futbolcu bilmiyorum fakat iyi olduğunu söylüyorlarİnşallah iyi çıkar. (Kendimi karpuz almış gibi hissettim
)
Sabah uyandığımda ilk iş resmi siteye bakmak oldu, girişte Harry Kewell'ı görmek harika bir duyguydu, sanki yeni bir transfermiş gibi heyecanlandım. Sol tarafındaki yazı da aynı güzellikteydi, My name is Kewell, Kewell from Galatasaray...
Pino transferi için nötr durumdayım, izlediğim bir oyuncu değil. En azından mevki açısından doğru bir transfer, Aydın bitik durumda, Serdar Özkan'a güvenmek başlı başına saçmalık, bir alternatif daha olması gerekiyordu. Geçen sene belki de en sorunsuz gözüken mevki olan sağ kanat şu anda bana göre en belirsiz bölge. Umarım Serdar Özkan beni şaşırtır, Pino iyi bir performans gösterir, Aydın için bir şey demiyorum, ondan umudu çoktan kestim...
hayırlı olsun pino takımımıza . kapalı kutu olmasına rağmen çok umutluyum pino'dan . hem rijkaard'ın istediği bi isim olması hem de genç olması artılarından . Şanssız sakatlıklar yaşamaz kendini geliştirirse "adamlar ucuzken bulup getirmiş abi" diyip imrendiğimiz adamlardan bi tane de bizde olur .
Bu kadro yürümez.. Biliyoruz ki zaten böyle oynamayacağız..
fm de ben bole oynatıyom süper![]()
Başarılar..![]()
Elano yerıne Kallström olursa bu taktık süper olur
kewell 7 numarayı giyebilir diye düşünüyorum
Kewell 7 giycek büyük ihtimalle.
Serdar Özkan 7 numara istediğini ama Aydın 7 numaralı formayı giydiği için 77 numara giyeceğini açıkladı. Daha forma numaraları verilmedi bence Kewell 19 numara giymeye devam edecek. Cana da 21 giyer iş çözülür![]()
Aydın'a nasıl numara veriyorlar anlamıyorum![]()
Ne aydini ya 0 numara fln giysin o![]()
Kewell ve Cana gibi iki profesyonel futbolcu forma numarasına takılmazlar, büyütülecek konu değil. Yönetim Kewell'ın 7 numarayı almasını isteyecektir yalnız, olası forma satışlarından dolayı.
"El Mago"nun ne olduğunu bilen var mı ? Pino'nun lakabı herhalde ama ne anlama geliyor acaba ?
bende 7 verdım yakı$ır![]()