F.Bahçe'nin hazırlık maçlarını takip edemedim.Aykut Kocaman Daum'un 4-4-1-1'ine devam mı ediyor yoksa kanatları öne çıkarıp 4-2-3-1 mi oynatıyor?
F.Bahçe'nin hazırlık maçlarını takip edemedim.Aykut Kocaman Daum'un 4-4-1-1'ine devam mı ediyor yoksa kanatları öne çıkarıp 4-2-3-1 mi oynatıyor?
Stoch hakkında yazmamışım, bu maçta da çok iyi performans göstermese de, sezona en hazır oyunculardan biri gibi duruyor ve takımda herhangi bir uyum sorunu yaşamıyor, tabi etrafında olan oyuncuların daha kaliteli olması onun da katkısını arttıracaktır.
Kanatlar daha önde, en azından ceza sahasına girmeyi ya da çizgiye inmeyi düşünüyorlar. (Stıch soldan sağ ayaklı olduğu için içeri katediyor sürekli, Kazım çizgiye iniyor) Tabi 3 maçta bu tam belli olmadı ama 4-2-3-1 gibi oynamaya çalışıyorlar. Kanatlar hatta Alex zaman zaman yer değiştiriyor, Stoch ortaya geçip Alex'in sola geçtiği zamanlar olmuştu.
Stoch çok geziniyor, bu da geçen seneki gibi durgun olmasını engelleyecek gibi kanatların. Üstelik savunmayı da boş bırakmıyor, bugün genelde geriye hep yardıma geldi.
Tabi 2 orta sahanın top yapma becerisi düşük olduğundan, mecburen Alex'in de kanatların da onlara yaklaşması durumu ortaya çıkıyor, Emre'nin takıma katılmasıyla, en azından öndeki 3'lünün daha önde olmasını bekliyorum.
"YÜCE ATATÜRK"