Sayfa 324 / 896 İlkİlk ... 224274314322323324325326334374424824 ... SonSon
9,691 ile 9,720 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Geçti 19:07, yok mu transfer?

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Geçti 19:07, yok mu transfer?
    Saatleri bozulmuş. Yıllardır en çok Fenerbahçe'de konuşulur transfer haberleri. Ancak neredeyse en az transferi Fenerbahçe yapar.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi nasıl kötü bir futbolcu değil ya. Yapmayın allah aşkına. Sadece 90 dakika koşuyor. Yaptığı başka iş varmı?

Bir forvetin işi gol atmaktır. Onu yapamıyorsun bari asist yap. Fakat bu adam neredeyse bütün pozisyonları harcıyor. Hala Güiza'ya top atılmıyor falan diyen vardı.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Abdullah Kiğılı bakalım başka hangi günü verecek.

Yine bir günü daha transfersiz geçirmek üzereyiz.

Sakatlar düşündürüyor,alternatif oyuncuların performansı kötü,takım listesini yollamak için 1 günümüz daha azaldı.Allah Aykut Hocama sabır versin.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bugün transfer açıklanacak diye bir açıklama yapıldı da ben mi kaçırdım?

Basının gazlaması, her sene bugün bomba patlayacak derler hiç patlamadı, transfer tamamlandıysa açıklanır, özel olarak beklenmez, bugün açıklanırsa tamamlandığı için olur, Dünya Fenerbahçeliler Günü olduğu için değil, o nedenle beklenti içine girmeyin ille de bugün açıklanacak diye.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Calciomercato Juventus, Krasic non può più aspettare

TORINO- L’agente di Milos Krasic fa sapere alla Juventus che sta andando troppo per le lunghe per fare un’offerta ufficiale per assicurarsi le prestazioni del giocatore serbo:”Milos non può aspettare in eterno, ha delle offerte importanti, soprattutto dal Fenerbahce che continua a mettere pressione. Vediamo cosa deciderà di fare il ragazzo, ma, ripeto, non può aspettare in eterno”. E’ meglio che la Juve si dia da fare per ingaggiare l’esterno serbo, prima che sia troppo tardi.

http://www.calciomercatoweb.it/notiz...piu-aspettare/

Özet olarak; sonsuza kadar Juventus'u bekleyemem Fenerbahçe baskı yapıyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

kıvama gelmiş sarı çiyan.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by goosfraba View Post

Bizim dibimiz tuttu ama

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hayır bizi ikinci plana atan ve Juventus'u bekleyen bir adamı biz niye bekliyoruz orasını anlayamıyorum. Başka adam mı yok? Gelmek istemeyen adamla uğraşmak ne kadar mantıklı. Sanki bulunmaz Hint kumaşı

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Antu'nun çivisi çıkmış.Llorente,Agüero,Ronaldinho,Forlan herkes birşey sallıyor

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Kaldi 2 saat 40 dakka Forlan'i aciklamalasi icin Fenerbahce'nin dunku duyumlara gore

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

forlan gelmez artık. gürcan bilgiç zikretti ismini çünkü.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Ronaldinho olaniksiz degil, Milan gondermek istiyor, Ronaldinho da gitmek istiyor ve Major League takimlari ile gorustu bile....

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Hadi İbrahimovic bekletme artık bizi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İbo değil de Milito+Eto'o=Güiza olabilir şu sıralar

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Yok ya o imkansız

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    Bence kıvama geldiği falan yok sadece bir an önce Juve'ye gitmek için Fenerbahçe'nin teklifini kullanıyor.

Juventus'a da,Fenerbahçe'ye de gidemez de kalır CSKA'da inşallah.Bu kadar zamandır kararını veremeyen bir oyuncudan bu saatten sonra pek bir beklentimiz olmaması gerektiğini düşünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Bu saatten sonra alırlarsa o krasici yönetim istifa derim !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende Juventus'a gitme şansım olsa gitmek için beklerdim , şu yok bizi istemeyen adamı biz napalım yorumlarına çok gülüyorum ? zaten futbolcular gelip abi size geliyim ben doğuştan fenerliyim demez dimi ? profesyonel düşünüyorlar doğal olarak , ben Krasiç gelse çok sevinirim haberleri çıkmadan önce eminim hepiniz isterdiniz de o kadar çok haber çıkınca bir anda beklenti yükseldi ...

Gelirse ben de sevinirim,ancak 2 aydır biz bu futbolcuyla uğraşıyoruz ve ne kadar yol katedildiği bile belli değil.Senna için uğraşılırken Josico,Poulsen için uğraşılırken Cristian gelmişti umarım bu sene aynı transfer hatalarını yapmayız,tek derdim bu.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Antu'da verilen duyumlara fazla takılmamak lazım. İyi niyetlisi de yazabilir kötü niyetlisi de. Yani şuan sırf gırgır için birisi Antu'ya üye olup Messi Fenerbahçe'de duyumu verebilir; zor birşey değil. Nasıl ki siz burada X oyuncu Fenerbahçe'de dediğinizde duyumunuzun çıkmaması halinde Türksportal sorumlu tutulamayacağı gibi, Antu'da da verilen duyumlardan Antu'yu sorumlu tutmamak lazım.

Belli başlı adamlar vardır, duyduklarını söylerler onların söylediklerine önem verilir. Bunun haricinde kalanların söyledikleri sadece futbol muhabbeti oluşturur o kadar. Bu duyum işine fazla önem verenler büyük yanılgıya düşüyorlar. Şöyle ki; bir kulüp aynı anda bir mevki için 4-5 oyuncuyla birden görüşebilir. Çok iyi bir duyumcu bu oyunculardan 1 tanesini duyup yazdığında hemen oo X geliyor diye havaya girmemek lazım, çünkü o sadece oyunculardan 1 tanesidir. Kaldı ki en iyi duyumcunun bile tutturma ihtimali %50'den fazla değildir. Bu nedenden dolayı duyum tuttu, tutmadı gibi muhabbetler çok boş geliyor bana.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

15 temmuzda acıklıyoruz dediler adamlara bak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Gelirse ben de sevinirim,ancak 2 aydır biz bu futbolcuyla uğraşıyoruz ve ne kadar yol katedildiği bile belli değil.Senna için uğraşılırken Josico,Poulsen için uğraşılırken Cristian gelmişti umarım bu sene aynı transfer hatalarını yapmayız,tek derdim bu.
    Buna da katılıyorum , kaldı ki yıldız alacağız sözü verilmedi , genç ve gelecek vaat eden oyunculara yöneleciğimizi söylediler diye hatırlıyorum onun için beklentimi fazla yüksek tutmuyorum , benim için stoch gibi adam gelsin bizde krasicin ulaştığı duruma ulaşsın biz satalım juventusa yüksek meblağaya daha güzel olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aykut Kocaman yapacağım basın toplantısında gelecek oyuncunun kim olduğunu belli edeceğim gibi birşey söylemişti Köln maçı sonrasında..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Umarım transferler hakkında da birşeyler söyleyeblirim gibisinden bir laftı, yönetime sitem ediyordu.

Gürcan Bilgiç'e inanmak fazla iyimserlik olurdu çünkü çok değil daha 1 hafta önce resmi siteden Gürcan Bilgiç'e çok ağır şeyler söylendi, şu dönemde en azından biraz zaman geçene kadar Gürcan Bilgiç'in duyumlarına inanmamak en doğrusu.

Krasic elbette Juventus'u bekleyecek, kim beklemez ki? Zaten Juventus'un vereceğini hatta daha fazlasını verebiliyor şu anda Fenerbahçe. Ama Krasic gelirse ne hayır gelir bu adamdan yorumları da çok yanlış, bu adam 30 yaşını geçmiş bir oyuncu değil ki, buraya jübile yapmaya gelmeyecek, buradan daha iyi bir yere gidebilir miyim diye oynayacak.

Ayın 15'inde veya 19'unda transferler açıklanacak gibi resmi bir açıklama yapılmadı, duyumculardır bu tarihleri de verenler, o nedenle hani açıklanacaktı dememek gerek.

Sözün özü ise, bir an önce şu transferler yapılsın.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Ayın 15'inde veya 19'unda transferler açıklanacak gibi resmi bir açıklama yapılmadı, duyumculardır bu tarihleri de verenler, o nedenle hani açıklanacaktı dememek gerek.

Sözün özü ise, bir an önce şu transferler yapılsın.
    İçime şu yönden kurt düşüyor. Biz bu hazırlık maçında farklı skor aldık. Falan gibisinden diyerekten transfer yapmazlarsa. Bilica'nın kazdıkları çukurlara düşsünler.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İşte 2 maçta 7 gol yemeseydik öyle yapabilirlerdi ama şimdi durum ortadayken (bugün kazansak da yine çok pozisyon verildi her maç olduğu gibi). Ama Galatasaray maçı olur da farklı kazanılırsa, işte o zaman bu kadro yeter diyebilirler.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    İşte 2 maçta 7 gol yemeseydik öyle yapabilirlerdi ama şimdi durum ortadayken (bugün kazansak da yine çok pozisyon verildi her maç olduğu gibi). Ama Galatasaray maçı olur da farklı kazanılırsa, işte o zaman bu kadro yeter diyebilirler.
    Haklısın maçı izleyemedim. D-Smart yok ama Galatsaray'a da bir üç sallasak transfere gerek yok ligi domine ederiz derler. Bir bakmışın UEFA'ya zor giriyor. Olur mu olur.

Mesaj Yetkileri