yıldız ortasaha oyuncusu dedimForvet dedim..
forvet oyuncusu qaynı pino gibi adını daha yeni duyduğumuz birisi olucak işte..
Sentugo.
Kaynak"Transferlerimiz devam ediyor. Acele etmiyoruz. İstediğimiz oyuncuların bonservisi uygunsa alıyoruz; değilse uygun hale getirmeye çalışıyoruz. Çalışmalarımız devam ediyor. 1 taransferi daha öncelikle bir şekilde yapmalıyız. Daha çok gelecek vaaden oyuncuları kadromuza katmak istiyoruz. Bir transferi öncelikli olarak yapmamız gerekiyor. Ondan sonra kalacak 2 oyuncu daha genç isimler olacak" dedi.
o transfer Kallstörm olsa bari![]()
Screw you guys, I'm goin' home
öf işte az önce dediğim gibi işte.. Yıldız ortasaha oyuncusu
diğer oyuncuda genç
Not: Kallstörm yattı gibi..
Sentugo.
Unutmadım , Andre Santos'da sol kanatta çok iyi başlamıştı hatta bir arkadaş sol kanatta oynayamayacağını savunmuştu burda ben oynayabileceğini ama sonuçta o arkadaş haklı çıkmıştı beşiktaşlı bir arkadışımızdı yanlış hatırlamıyorsam , oynayamaz demiyorum Arda da oynar ama Arda kanatta Pino'dan çok daha verimli olabilecekken neden oynasın , Pino'yu izlemedim bilmiyorum ama Fransdan bir kaç teknik adama sormuşlar bugun gazetede gördüm hava toplarının çok zayıf olduğunu , bitiriciliği olmadığını , ayaklarına hakim çok kolay adam geçebilen bir oyuncu olmasına rağmen inanılmaz istikrarsız olduğunu söylüyorlar.
"3 futbolcu daha alacağız"
Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, 3 futbolcuyu daha kadrolarına katacaklarını söyledi.
Galatasaray ile Fenerbahçe'nin yarın Almanya'da yapacağı özel karşılaşmayı izleyecek olan ve sarı-kırmızılı takımın kamp yaptığı Hollanda'ya gitmek için Atatürk Havalimanı'na gelen Adnan Polat, burada basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Kulüp olarak transfer çalışmalarını sürdürdüklerini anlatan Polat, 3 futbolcu daha almayı planladıklarını dile getirerek, ''Aceleci davranmıyoruz. Arzu ettiğimiz oyuncuları, bütçemize uygun hale getirerek transfer ediyoruz. Şimdi bir transfer daha yapmamız lazım. Sonraki 2 oyuncuyu ise genç ve gelecek vaat eden futbolcular olarak düşünüyoruz'' dedi.
Takımla sözleşmesi uzatılan Kewell'la ilgili değerlendirmede bulunan Adnan Polat, ''Oyuncumuzla sözleşme şartlarında anlaşmazlığımız vardı ve bu konu uzun sürdü. Umarım daha uzun yıllar Galatasaray'da oynar. Çünkü Kewell, kişiliği ve futbolculuğuyla örnek biri. Bizimle devam ediyor olması mutluluk verici'' diye konuştu.
Çift yönlü bir ortasaha alsak yeterli. Ama illa gelecek vaad eden oyuncu istiyorsak bir tane defans ve forvet alınabilir şöyle genç ve klübede oturabilecek. Nasılsa çok sakatlık oluyor elbet oynayacaktır.
Kalmak için önemli sayılabilecek bir fedakarlık yapmış Kewell.Galatasaray taraftarları Kewell gibi profesyonel bir futbolcu takımda kaldığı için gurur duymalı.Taraftar için kaldım da demişti zaten yanlış hatırlamıyorsam.Galatasaray Sportif Sanayi ve Yatırımlar A.Ş'den İMKB'ye yapılan açıklamada, Harry Kewell'la 1 yıllık yeni sözleşme imzalandığı belirtilirken, ''Sözleşme bedeli olarak oyuncuya 2010-2011 sezonu için 1 milyon 80 bin Avro sabit transfer ücreti, 30 bin Avro maç başı ücreti ödenecektir'' denildi.
20.07.2010
Kaynak : AA
cok kaliteli cift yonlu oyniyabilen bir mc , 1 tanede kademesi kuvvetli hizli dc lazim bize , geri eksiklikler bir sekilde hallolur
kewell 99 giycek yazıyo ligtv'de .. şakadır inşallah
resmi sitede de 99 yazıyor Kewell'ın numarasına
Harry Kewell ile Sözleşme İmzalandı
Profesyonel oyuncumuz Harry Kewell ile 2010-2011 sezonu için 1 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Futbolcumuz Harry Kewell 2010-11 sezonunda 99 numaralı formayı giyecek.
Galatasaray Sportif AŞ
Screw you guys, I'm goin' home
19 numaranın Cana'ya verilmesine elbette üzüldüm ama yeni numaram da şans getirir umarım demiş ama hangi numarayı giyeceğini söylememişti.
"YÜCE ATATÜRK"
Derken resmi site söylemiş.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
99... İyidir.
Vay be çoğu milli takım stoperi GS'de hala stoper aranıyor.Türk futbolunu bir sorgulamak lazım.
99 ne ya pf 7 varken ..
Pino transferi çok sönük kaldı, Keita kadar katkı verecek mi bakalım.
99 saçma oldu bence de bari herhangi anlamı olan bi numara olsaydı , rastgele seçilmiş bi numara yerine
Ümit Karan giydi o formayı en son..
Formayı Kewell seçti galiba havaalanında ben ve ekibim yeni bir numara seçeceğiz.7 giyemyeceğim için üzgünüm gibi bişeyler söylemişti.
2 tane yildiz alicaz diyen yonetim acikki Cana yi yildizdan saymis , anladigim kadari ile de Pino ilk 11 e dusunulen bir adam , bu sene bize yine stresli bir sezon yolu gozukuyor
7 varken 99 numara anlamsız geldi bana,ama oyuncunun tercihi sonuçta.
7 numara Aydın'da duracağına Kewell'da dursa çok hoş olurdu yani.