Sayfa 11 / 13 İlkİlk ... 910111213 SonSon
301 ile 330 arası toplam 390 sonuç

Konu: Fenerbahçe Hazırlık Kampı [2010-2011]

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Köln maçından sonra bu takımda vazgeçilmez oyuncu yoktur, tek büyük vardır Fenerbahçe demişti. Savunmayı toparlayacak oyuncu Lugano mu olacak gelince diye bir soru sorulduysa, 1 oyuncuya bağlı değiliz, yoksa ağlamak yerine nasıl eksikliği kapatırız anlamında dediğini düşünüyorum. Lugano kalacaktır, zaten giderse takıma forvet ya da kanat almaya gerek yok, bu sezon hiç lige başlamayalım daha iyi olur.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Köln maçından sonra bu takımda vazgeçilmez oyuncu yoktur, tek büyük vardır Fenerbahçe demişti. Savunmayı toparlayacak oyuncu Lugano mu olacak gelince diye bir soru sorulduysa, 1 oyuncuya bağlı değiliz, yoksa ağlamak yerine nasıl eksikliği kapatırız anlamında dediğini düşünüyorum. Lugano kalacaktır, zaten giderse takıma forvet ya da kanat almaya gerek yok, bu sezon hiç lige başlamayalım daha iyi olur.
    lugano , gökhan , emre , volkan d. bu 3'ü bu takım için vazgeçilmez olmalı , bu sezon kesin bir forvet alınmalı , brezilyalı olmasına rağmen ben Grafite alınırsa çok başarılı olacağını düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Lugano da Stoch gibi tatilini 1 hafta kısaltıp 27 Temmuz'da takıma katılacakmış.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Young Boys maçında oynayacak mı acaba? İlk maçta oynamasa bile 2.maça yetişir çok rahat.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Lugano da Stoch gibi tatilini 1 hafta kısaltıp 27 Temmuz'da takıma katılacakmış.
    boyle durumlarda kimin profesyonel , ozverili ve takimini sevdigi ortaya cikiyor iste

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Geldikten 8 gün sonra oynanacak maç, ilk maç deplasmanda eğer avantajlı bir skor alınırsa kesin oynar, gerçi alınmasa da oynar, 8 gün sonuçta az bir süre değil, zaten uzun tatil yapmadığı için de hala fit durumdadır. 2. maça yetişir bence de.
    "YÜCE ATATÜRK"

-Lugano niçin, Devler Ligi 3. ön elemesinde Young Boys ile yapılacak ilk karşılaşmanın oynanacağı günün bir gün öncesini dönüş tarihi olarak seçti?
    -Lugano, İsviçre ekibine karşı iki maçta da forma giyemeyecek. Bunu yapmasını birileri mi ona söyledi?
    -Lugano, Şampiyonlar Ligi ön elemesinde oynamayarak, Avrupa Kupaları'nda yer alan başka bir takıma mı transfer olmayı planlıyor?
    -Lugano, Young Boys maçlarında oynamayarak sarı lacivertli yönetime karşı elini mi güçlendirmek istiyor?
    * UEFA kurallarına göre bir futbolcu kulübünün formasıyla Şampiyonlar Ligi ön eleme ve grup maçlarında oynarsa, Devler Ligi'nde aynı sezon başka bir takımın formasıyla sahaya çıkamıyor. Ancak, transfer olduğu takımla UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edebiliyor.

Kaynak:Hürriyet
    QTM yine bol keseden sallamaya başlamış.Hayır bırak inandırıcılığı,gülünç duruma düşüyorlar gün geçtikçe yaptıkları haberlerde

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İyi de adama verilen tatil süresi 3-4 hafta civarı zaten, o bu verilen süre dolmadan geliyor, muhtemelen de 2. maçta oynayacak. Yeni sözleşme istiyorsa gelir söyler, böyle niye güçlendirsin elini.
    "YÜCE ATATÜRK"

sakary Ali Misafir

bu kadar da saçmalanmaz.

adam tatilini bir hafta kesmiş yapılan habere bak

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Emre'nin durumu nedir?

Yaşadığı bağırsak enfeksiyonuna kulüp doktorları tarafından teşhis konulamayan ve bu nedenle İstanbul'a dönen Emre Belözoğlu, Acıbadem Hastanesi'ne geldi.

Bazı gazetelerde "Emre yoğun bakıma alındı" şeklinde haberler yer almasına rağmen, şu an için hastaneye yatırılmayan Emre'ye kapsamlı kontroller yapılacak.

Saat 09.00 sularında Acıbadem Hastanesi'ne gelen Emre, burada Lig TV Muhabiri Serbay Şenkal'a yaptığı açıklamada "Rahatsızlığıma kulüp doktorları tarafından teşhis konulamadığı için İstanbul'a geldim. Şimdi içeride doktorumla görüşeceğim. Durumumu ben de bilmiyorum. Yapılacak kontrollerin ardından sizlere de bilgi vereceğim" dedi.

Ligtv.com.tr
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yıllardır Alex ve önde tek forvet üzerine kurulu bir sistem var, bu devam edecek mi sorusuna Aykut Kocaman, değişim mutlaka olacak, bunu değiştireceğim ama bu kolay bir şey değil, zaman veremem ama mutlaka değişecek dedi.

Alex'in son senesi olabilir, sakatların ve transferin gelmesiyle daha başka oyun da görebiliriz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Yıllardır Alex ve önde tek forvet üzerine kurulu bir sistem var, bu devam edecek mi sorusuna Aykut Kocaman, değişim mutlaka olacak, bunu değiştireceğim ama bu kolay bir şey değil, zaman veremem ama mutlaka değişecek dedi.

Alex'in son senesi olabilir, sakatların ve transferin gelmesiyle daha başka oyun da görebiliriz.
    Tahminimce Alex'in sözleşmesi bu yıl sonu bitiyor olmalı en azından FM öyle söylüyor. Sözleşmesi bitince yollar ayrılacak galiba.

Evet,Alex'in sözleşmesi bu sene bitiyor.Yönetim ve Aykut Kocaman'ın tavrının yanı sıra Alex'in kariyerinin bundan sonraki planı önemli olacak gelecek hakkında.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Alex sonraki sezonlar için de, yedek kalmayı sıkıntı yapmayacaksa sözleşmesi uzatılır, çok uzun yıllar oynama düşüncesi yok Alex'in zaten ama ayrılmak istemezse, artık takım O'nun üzerine kurulmayacak olsa bile, zaman zaman faydalanmak için ve teknik ekibe belki de yardımcı olmak için takımda kalabilir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Bence artık bıraksın ne Fener ne başka takım bu kontratı versin.En yukardayken bıraksın.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Seneye futbolu bırakmayacak, Fenerbahçe'de devam etmezse eğer ülkesine, ilk takımına dönüp orada bırakacak.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence Alex ile bu sezon son senemiz olsun. Onu en iyi performansı ile hatırlamak istiyoruz...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu sezon Alex'in son sezonu evet, ülkesine dönüp Coritiba'da veya Palmeiras'da futbolu bırakacak.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Hmm mantıklı Brezilyada 2-3 sene oynar o yavaş ligde

Kombine satışları çok kötüymüş, 14 bin satış varmış. Geçen sene bu zamanlar 28 bin, önceki yıl 34 bin satış varken bu yıl 14 bin olması bana göre yönetimin futbol şubesinde izlediği yanlış politikaların bir ürünü. Kombine satışı için mutlaka "yıldız" transferi şart, Krasic gibi. Ronaldinho alınsa aslında hem forma hem kombinede patlama yapar.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

alex takımı hemen bırakmasın öyle, alıştıra alıştıra bıraksın. alex takımdan ayrıldığı gün yas günüm olur.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Evde çocuk odasında D-Smart var; maxi paket... Ancak cihaz HD uyumlu olmadığı ve ilk çıkan D_Smart cihazlarından birisi olduğu için izleme şansım yokmuş. Normalde HD kanalları açıkmış ama cihazı değiştirmem gerekiyormuş. Yuh olsun diyorum. Keşke maxi paketimi birkaç hafta önce yeniden ve bir yıllık olarak uzatmasaydım. Zaten benim d-smart izlediğim yok. Şampiyonlar ligine takılırım bazen, ama asıl 49. kanalda (Aralık-Ocak-Şubat-Mart aylarında) NCAA basketbol maçlarına... Onun dışında pek aramam d-smart'ı... Diğer 8 ay boyunca sadece şampiyonlar ligi maçları olursa açarım; o da her maça değil... Utanmadan HD cihaz satacaklar şimdi.

İşin tuhafı milletin vergisiyle beslenen TRT ne hikmetse Aydın Doğan'ın tetikçiliğine soyundu. TRT sadece HD kanalından bu maçı yayınlayarak dolaylı da olsa Aydın Doğan'ın çöpçülüğünü yapmıştır. Sorumlunun -bu bir skandaldır- istifa etmesi gerekir.

Neyse... Antalya FB derneğinden mesaj geldi. Antalyada yaşayan arkadaşlar gelirse orada görüşürüz. Lara Beach-9'da bugün dev ekranda maçı izleyeceğiz. Antalya FB'liler derneğinin organizasyonu olarak... Haydi hayırlısı... (Adamlar bir maç için HD cihazı satacak utanmadan... Bir de diyorlar ki, Avrupa Ligi maçları sadece D-Smart HD kanalda... Ne derece doğru bilmiyorum, ama Şampiyonlar Liginden ola ki, 3.sıradan Avrupa ligine katılırsak sanırım bu cihazı bize yine zorla satacaklar. Ama kendimi bu defa soydurmamak için sonuna kadar direneceğim.)

Resmen soygun vallahi abi,başka hiç birşey değil.Oldum olası sevmiyordum D-Smartı zaten,şimdi nefret etmeye başladım.Hazırlık maçlarını bile izleyemez olduk ya ne desem bilemiyorum.

Umarım Şampiyonlar Ligi'ne kalırız da grup maçlarımızı rahat rahat seyrederiz.Gerçi Avrupa Ligi'ne kalsak bile yine D-Smart almam,giderim evime yakın bir cafede seyrederim maçları ne olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

D-Smart 43 numaralı kanalda, HD olmayan yayınla maçı verecek diye biliyorum ben.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Babam anlatırda eskiden Cine 5, Show falan hep tüm maçları gösteriyormuş. Şimdi en son TV'de ZTK maçlarını izledim başka hatırlamıyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Kusura bakmayın; Serkan haklı sanırım... İnternetten yayın akışına baktım:

http://www.dsmarttvguide.com/daily.aspx

Evet; FB-GS maçı d-smart 43. kanalda HD olmadan gözüküyor. Ama TRT sadece TRT HD diye reklam yapınca araştırdım; D-Smart müşteri hizmetlerini aradım; TRT HD için cihazı değiştirmen lazım dedi. Demedi ki; "beyefendi, merak etmeyin, 43.kanaldan HD'si olmayanlar içinde yayınlanacak." Tamam, beyefendisini demesin ama ben onu maç için aradım ve sadece TRT HD'de yayınlanacak sandığım için sordum: TRT HD'den maçı nasıl izleyebilirim diye...

Sanki ben cihaz alsam parası o görevlinin cebine girecek. Ne işgüzarlar var? Neyse, şimdi Lara Beach'e gideyim mi, vallahi kararsız kaldım. Akşam trafiğinde hiç dışarı çıkasım yok açıkçası...

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Gerçi Avrupa Ligi'ne kalsak bile yine D-Smart almam,giderim evime yakın bir cafede seyrederim maçları ne olacak.
    Haklısın; sadece futbol maçlarını gider ve bir cafede, olmadı Fenerbahçeliler Derneğinde izlerim ama dediğim gibi NCAA maçlarını da takip etmeyi sevdiğim için tercih ettim. Zaten çocuk odasına bir cihaz alınacaktı, almışken D-Smart aldım. Fakat bunlar kadar arabesk ve hokkabaz zihniyetli yayıncı yoktur. Bizde kapitalistte yok. Evet, kapitalizm sadece kazanç düşüncesine dayalıdır ama en azından kendi içlerinde bir iş kalitesi prensibine sahiptirler. Göstere göstere soymazlar, memnun ederek soyarlar. Bunlar öyle değil. Tam köyün kurnaz, fırsatçı ve tefeci ağaları...
    Last edited by yaman76hakanFB : 21.Temmuz.2010 at 20:39

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

%100 futbolda ilginç bir konuşma geçti, ben şunu görüyorum Alex bile yedeğe geçebilir diye düşünüyorum gibisinden birşeyler dedi Rıdvan, Güntekin evet seneye Alex olmayabilir dedi, Rıdvan'ın cevabı da yok bu sezon da daha az kullanabilir Alex'i, 2 kanatta ve önde hızlı adamlar olduğunda arkada Cristian-Emre-Özer(Mehmet) olabilir mi diye de soruyorum kendime falan filan dedi işte.

Rıdvan ile Aykut'un arasının iyi olduğunu ve sık konuştuklarını biliyorum. Rıdvan elbette her konuştuklarını söylemez ama bu şekilde de mesajlar verebilir mi acaba?

4-2-3-1 yerine direk 4-3-3 gibi sezon devam ederken geçiş olabilir mi acaba?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben Cristian'ı beğendim bu sene santosla ikisi iyice alışıp iyi işler yapabilirler , dediğin gibi olursa orta sahamız tam istediğim gibi olur ve öyle de olmalı topuzla özer değişmeli oynar ancak yinede bir türk orta saha alınmalı o bölgeye ceyhun , yiğit vs. gibi

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Aykut hocanın ser verip sır vereceğini sanmıyorum. Geçen sezon aynı proğrama sportif direktör olarak konuk olduğunda, her gazeteciye eşit davranmak için kişisel arkadaşı olan gazetecilerle bile görüşmesini sınırlandırdığnı, en azından spora dair konuşmadığını filan söylemişti ki, bence doğrudur.

Yani Rıdvan'ın söyledikleri doğru olabilir ama bu bence kişisel tahminden öte geçmez. Aykut hoca böyle düşünüyorsa çıkar ve önce bunu gerekçeleriyle birlikte Alex'le paylaşır, sonra gerek olursa kendisi açıklar. Ama Daum tarzı el altından haber sızdırarak psikolojik oyunlar oynayacağını ve bunun için medyadaki ilişkilerini kullanacağını sanmıyorum.

Bu tür işleri o "kurnaz" Alman yapardı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yok abi, psikolojik ortam oluşturuyor anlamında yazmadım, Aykut Kocaman dün demişti, sen de izlemişsindir, Alex'in olduğu ve önündeki tek forvetli sistem mutlaka değişecek diye.

Gazetecilere belki bilgi vermiyordur ama Rıdvan ile mutlaka bazı konuları tartıştıklarını, fikir alış verişinde bulunduklarını düşünüyorum. Rıdvan da zaten asla Aykut Hoca bunu dedi, böyle düşünüyor diye de açıklama yapmaz, Aykut Kocaman kendi açıklama yapmadan.

Sadece ilginç geldi bana, paylaşmak istedim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 11 / 13 İlkİlk ... 910111213 SonSon

Mesaj Yetkileri